Trenutno Pusicu pregledava 1086 napaljenih
Sadržaj sa slovom D
Većina mašta kako jebe svoju matoru punicu, a ovaj porno klip je napravljen upravo tako, kako je dragi pojebao punicu
· Prije 4 dana ·
Kompjuter dragoj je bio pun virusa i nije mogla otvoriti neke važne slike,pozvale su prijatelja da to riješi, i prije nego je počeo, za opuštanje poševio mu je curu
· Prije 7 dana ·
Kao što sam i obećao Adrijani ovog ljeta dok sam jebao nju i njenu mamu zajedno, da ću joj se obavezno javiti kad budem u Zagrebu. Poslao sam joj poruku da sam došao u Zagreb, a ona je meni odgovorila da je još na predavanju, pa da dođem pred njen faks oko 14 sati kad završava.
· Prije 8 dana ·
Za ovaj doček Nove godine planirala sam napraviti nešto posebno. No, ni na kraj pameti mi nije bilo da ću biti organizator partyja kojeg nitko, ama baš nitko od sudionika nikad neće zaboraviti. Još sam mamurna od novogodišnjeg ludila, ali ovo jednostavno moram podijeliti jer tko zna kako ću se sutra osjećati i hoću li željeti zaboraviti da mi se to ikad dogodilo.
· 04.01.2017 ·
Gospodinu sigurno nije loše u životu što se tiče samoga seksa, voli i ono što je zabranjeno, naravno svoje kćerke,ali ne preskače niti njezine prijateljice, mator voli mlado i usko..
· 04.01.2017 ·
Jedan amaterski pornić, kako se ekipa u današnje vrijeme zabavlja na odmoru, umjesto da zapale jednu cigaru, one puše kurac... Tko bi se vratio u školu?
· 04.01.2017 ·
Plavuša se igra sa dva kurca, trpa ih oba dvoje u usta,liže,puši, domaći amaterski kućni pornić,oralni seks... Što kažete na ovakvo pušenje?
· 29.12.2016 ·
Čim je zrak bio čist pogledao sam prema Brankinoj kući i vidio ju u vrtu kako je sagnuta nad cvijeće, danas u dvodjelnom badiću i istom pareu kao i jučer, pa sam na brzinu zaključao kuću i otišao kroz vrt do Branke. Čula me je dok sam prolazio kroz onaj guštik od ograde, pa se nasmješila u mom pravcu i pokazala mi da uđem u kuću..
· 29.12.2016 ·
Super amaterski domaći pornić, mlada i slatka Katarina zna kako baratati sa kurcem, dobro se snalazi i dobro to radi, uživa u kurcu
· 27.12.2016 ·
Odličan kućni amaterski domaći pornić, Nataša iz Beograda i njen partner dobro su se poševili i sve snimili
· 26.12.2016 ·
Amaterski kućni domaći pornić.. Gospođa se naguzila i primila kurac u guzu, nezna se da li uživa ili joj ne odgovara, u jednom trenutku govori DAJ, u drugom DOSTA :)
· 24.12.2016 ·
Pošto sam se friško razveo odlučio sam otić na godišnji sam. Uplatio sam dva tjedna u Antaliji u hotelu pet zvjezdica. Imam firmu i dosta sam imučan pa si to mogu priuštit. Nakon mjesec dana spremio sam se i otišo na avion. Kad sam sletio u Istambul prijevoz me čekao na aerodromu do hotela. Smjestio sam se otišao na ručak pa u sobu da se presvučem i na masažu. Koristio sam sve blagodati hotela od masaža do saune i golf terena.
· 22.12.2016 ·
Super kućni amaterski domaći pornić, Hrvatski par se lijepo pozabavio ispred kamere, cura uživa se snimati i daje sve od sebe
· 21.12.2016 ·
Amaterski domaći pornić, tip snima pornić i svršio za 40 sekundi, cura se uplašila da nije svršio u nju, zanimljivo pogledati
· 19.12.2016 ·
Po stranici: