Trenutno Pusicu pregledava 1377 napaljenih
Traži članak po kategoriji - Osobna iskustva
Danijela i ja smo se nastavili jebati svaki dan, pa smo postali i par, na Marijanino oduševljenje, jer joj je najbolji frend sa njenom vjenčanom kumom. Nakon mjesec dana intezivnog i svakodnevnog seksa sa Danijelom završio mi je odmor, te sam djelomično bio sretan zbog toga.
· Prije 7h ·
Sa Marijanom sam bio dugogodišnji prijatelj i znali smo se od malih nogu, ali sam ja sad već par godina u Austriji, pa se nismo dugo vidjeli. Došao sam na odmor, a nisam joj se ni javljao zadnjih mjeseci. Od starci sam saznao da se uskoro udaje, a ovaj vikend joj je bio rođendan, pa sam donio i poklon. Mada nisam očekivao da ću biti pozvan.
· Jučer ·
Erotske priče, kako sam se približio začuo sam glazbu iz njenih zvučnika, glazba mora da je bila jača od zvuka RAV4 jer djevojka nije reagirala dok sam ja vozio uz nju. Na moje oduševljenje mlada dama je imala nešto drugo na umu. Njena suknja je bila podignuta, a njeni prsti su bili u njenoj pičkici, a sve je bilo u ritmu glazbe. Bilo mi je teško održavati koncentraciju na cestu i u isto vrijeme gledati u nju.
· Prije 4 dana ·
Erotske priče,prevara, Ana je po ulasku u kafić prišla meni i upitala me da li je slobodno, jer kao došla se naći s nekom prijateljicom koja ju je nazvala i rekla da će malo kasniti pa da ne bude sama na što sam ja pristao, i odmah joj kao veliki kavalir naručio piće. Ana je slovila kao osoba željna dobrog provoda, plesa, opuštanja uz alkohol i svega što ide uz to, a naravno i sexa.
· Prije 4 dana ·
Erotske priče, taj dan smo imali grupu od osam osoba stigao je kombi (taxi) i odjednom se osam osoba s papira pretvara u šest prekrasnih cura koje su blistale od sexipila, sreće, mladosti (cca 24-26god.. )i s njima dvije dosta starije kao pratnja.
· Prije 5 dana ·
Erotske prieč, još jedan naporan i suhoparan dan na poslu, stranke se stalno izmjenjuju i pune su dosadnih pitanja stalno priželjkujući novi red da se sastanu sa mnom. Ali dan i nije tako dosadan kad izađem pred ured i vidim novu tajnicu Ines koju sam zaposlio prošli tjedan kako se muči sa prevrtanjem papira. Kao da je to nešto bitno i kako se u sve to razumije i kako drži situaciju pod kontrolom.
· Prije 6 dana ·
Erotske priče, Kata je inače dobra sa mojom ženom Marinom, poznaju se odavno. Mi smo se upoznali prije valjda 4-5 godina kad sam se tek oženio sa Marinom, ali nije pokazivala neki interes za mene jer i ona je udana.
· Prije 7 dana ·
Danijela je inače djevojka bujnih grudi, plave kose i očiju, čvrste guze, jednom riječju savršena! Upoznali smo se preko jedne prijateljice, pa smo se malo zafrkavali, sve nešto na račun sexa, jer ona sve otvoreno kaže, polu u zafrkanciji, ali nije meni dugo trebalo da prihvatim takav način zafrkancije! I tako nakon nekoliko dana dogovorili da se viđamo, družimo i sex, dok nam ne dosadi! Iako je to otežavala situacija da živi 50ak km od mene!
· 13.05.2017 ·
Erotske priče, nedavno nam je došla nova kuharica, mlada cura od 24 godine i odmah mi je zapela za oko.S obzirom da smo bili u različitim smjenama nismo se mogli bolje upoznati, ali dala mi je do znanja da joj se sviđam. Jedan dan mi šef kaže da će mi nju dati u moju smjenu radi svadbe, pošto su mi dvije pomoćne kuharice otišle na bolovanje. Nisam imao ništa protiv i tako je došla i ta subota...
· 10.05.2017 ·
EROTSKE PRIČE Svi smo se palili na profesoricu matematike. Tek je ušla u tridesete zamamnih oblina – prava bomba. Maštali smo i potajno drkali na nju. Bio sam još nevin i sanjao sam da ću nevinost izgubiti baš sa profesoricom. Nisam ni sanjao da će mi se želja osvariti.
· 09.05.2017 ·
EROTSKE PRIČE Bilo je to jedne ljetne veceri, kao i svi mladi ljeto, ludost, odlucili smo izaci negdje, ali ajde da nebudemo sami, pozvali smo prijatelje... i sve je tako krenulo... jednom kavom, cugom i polako smo vec svi bili jos veseliji..
· 09.05.2017 ·
EROTSKE PRIČE: Povukla sam mu gaće i njegov kurac je slobodno iskočio. Uhvatila sam ga u usta. Drugom rukom sam mu obuhvatila muda. Zgrabio me je za glavu nabijajući me na kitu. Tucao me je u usta sve dok nije svršio u jakom grču. Bilo je prebrzo ali ko zna kad se ovo starom poslednji put desilo pa mu zato nisam zamjerila.
· 08.05.2017 ·
Bilo je to prije par dana, sve je počelo svađom i povredama, ali kažu da pomirbeni sex je najbolji sex....Bilo je to kasno večer i kao da sam osječala da je kraj, spavali smo tu zadnju noć kod njega. Sve je krenulo prepirkama i pričama da ovo nejde i tako dalje. taj tren nisam htjela ni njegov dodir ni ništa, ali bio mi je potrebniji od ičega..
· 08.05.2017 ·
Našli smo se kasno navečer. Došao je po mene autom i odvezli smo se u jedan šumski puteljak da se malo pomazimo.Parkirali smo se u puteljak i pričali. Pošto je on sjedio na vozačevom, a ja na suvozačevom,nismo se mogli zagrliti i maziti,pa smo se prebacili na zadnje sjedište auta.
· 07.05.2017 ·
Po stranici: