Trenutno Pusicu pregledava 1817 napaljenih
Bisex priče: Zar mi je sin homoseksualac ( Bisex ) - I dio
 

"Ovo je moj sretan dan" reče sama sebi Elizabeta dok se vozila ulicom Franje Tuđmana,

približavajući se kući. Uspjela je iz ureda izaći oko 10 sati izgovarajući se na glavobolju i sada je ostatak dana samo njen. Bio je tako topao dan da je pomislila otići na plažu sa svojim sinom Ivanom. Rijetko je imala priliku da provede dan sa njim. Obično je vikendom sve puno da bi se išlo nekud. I Ivan će jako puno obaveza. Zaustavljajući se na prilazu kuće, sa zadovoljstvom je vidjela Ivanov bicikl - on je bio kod kuće. Bio je tu i drugi bicikl, koji ona nije prepoznala. Mora da je to jedan od njegovih prijatelja. Ulazeći u kuću krenula je reći da je došla, kad začuje zvukove iz dnevne sobe. Slušala je nekoliko sekundi, a zatim se nagnula i provirila. Slične zvukove je čula puno puta i sigurna je o čemu se radi. Sa mjesta gdje je stajala mogla je vidjeti Ivanov vrat. On je disao teško i govorio je niskim glasom.

 

"Oh tako je dobro...ti tako dobro pušiš kurac" zastenja Ivan.

Elizabeta se nasmiješi i lagano zacrveni u licu kad shvati da je pretpostavila dobro. Njezinom sinu upravo su pušili kurac.

 

"Pitam se tko je to?" zapita se Elizabeta u sebi. "Da li je to Sandra ili možda Maja?" djevojke sa kojima je Ivan hodao ovo ljeto. Misao da ih možda zatekne u nezgodnom položaju nije joj pala na pamet. Ona je već razgovarala sa Ivanom o životnim činjenicama. Znala je da kada dođe vrijeme ona neće moći spriječiti sina da postane seksualno aktivan. Isto kao što njeni roditelji nisu mogli spriječiti nju. Sve što je mogla učiniti je da bude sigurna da on dovoljno zna da donese pravu odluku.

Kako se povukla u hodnik primjetila je da može vidjeti kauč na kojem su oni iz kuhinje. Njezina znatiželja da vidi tko je ta djevojka pobijedila ju je. Kad je Elizabeta došla do kuhinjskog ulaza u sobu zastala je za trenutak. Osjećala se nekako čudno seksualno uzbuđena. Pomisao da vidi sina kako mu puše stvarno ju je napaljivala. I činjenica da se Ivan razvio u zgodnog mladića nije joj promakao. Istina, bio je malo mršav, ali sad kad je dostigao svoju punu veličinu počeo se popunjavati. Puno tjelesne aktivnosti biće garancija da se to pretvori u mišiće.

 

"Bruno...svršit ću..." zastenje Ivan.

 

"Bruno...koji Bruno?" zapita se Elizabeta u čudu dok se naginjala kroz vrata da vidi. Njezino crvenilo lica naglo nestane i pretvori se u bijelu boju dok je gledala dvoje ljubavnika. Usne koje su čvrsto bile omotane oko kurca njezina sina pripadale su nekom smeđokosom dečku. Po Ivanom teškom disanju moglo se zaključiti da će eksplodirati. Elizabeta je nijemo gledala kako se sperma izlijeva po Bruninom licu. Mladić je ponovo obuhvatio usnama Ivanov kurac i progutao sperme koliko je god mogao. Cijelo to vrijeme ona je čula svog sina kako stenje. Napokon jedva se kontrolirajući povukla se u kuhinju. Njeno disanje je bilo kao i Ivanovo nekoliko trenutaka prije. Stojeći uza zid slušala je razmijenu riječi između dva dječaka.

 

"Vidiš, rekao sam da će ti se svidjeti" reče mu Bruno dok je sa ručnikom brisao spermu sa svoga lica.

"Da, to je puno bolje nego kad drkaš" odgovori mu Ivan "čak je bolje nego kad si mi ti izdrkao".

"Što misliš, da li si spreman da popušiš moj kurac" upita ga Bruno "tako je pošteno".

"Znam Bruno, ali treba mi još vremena. Nemam toliko iskustva kao ti. Mislio sam da ćemo samo izdrkavati jedan drugom kao zadnji put".

"Da to je OK. Ja mogu čekati. Nisam ja jedan od onih zakurac-navlačećih cura koje te uspale, a na kraju te odjebu".

"Vjerujem da nisi." odgovori mu Ivan "Nijedna djevojka mi nije htjela ni izdrkati ako joj nisam kupio nešto.

"Točno. Znaš, kad sam prošlog ljeta radio kod gospodina Marka u željezari, to mi je bila najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi. On mi je pokazao da dečki ne trebaju djevojke da bi se zabavljali.Čak ti ne treba djevojka da bi ševio."

" Misliš..."

" Tako je. Sve o čemu moraš voditi računa je da je dobro podmazano i on kaže da je to bolje nego pička."

" Dopustio si mu da stavi kurac u tvoe dupe. "

" Da, ispočetka je boljelo, ali kasnije je čak to i lijep osjećaj. A i svršio sam jako dobro. "

" Dali si ti stavio kurac u njegovo dupe? " upita Ivan zaprepašteno.

" Ne, on kaže da ima problem tamo iza, ali mi uvijek dobro popuši. "

" Možda ću ti idući put moći popušiti, trebao bih razmisliti o tome. Da li je uredu da ti samo izdrkam? Ne bih te htio izgubiti kao prijatelja."

" Ma da u redu je. Kad god ti želiš. " reče Bruno stavljajući tvrdi kurac u Ivanovu ruku.

 

Vraćajući se do automobila Elizabeta se pitala. Koliko to traje? Tko je taj dječak Bruno? Zar je Ivan homoseksualac?

Upalila je auto i lagano se odvezla niz ulicu. Nije bila sigurna kuda ide i kome da se obrati. Nakon petnaest minuta našla se kod parka.Ostavljajući auto na parkiralištu, krenula je u šetnju parkom. Nije se to moglo dugo dešavati, mislila je ona. Ne ako oni samo izdrkavaju jedan drugom. Ona je čitala da dječaci ponekad drkaju sa prijateljima, ali to obično ne ide nikud dalje.U stvari njena ju je sestra naučila masturbirati kad su bile u tim godinama. Tko je taj dječak Bruno sad i nije bilo toliko važno. Svejedno je zapamtila Bruninu izjavu o gospodinu Marku iz željezare. Ako on stvarno ševi dječake trebalo bi nešto poduzeti glede toga.

Dali je Ivan homoseksualac? To je teško pitanje. Ako je, nema druge nego to prihvatiti kao činjenicu. Elizabeta je bila dovoljno obrazovana da zna da se ne postaje homoseksualcom već se takav rodiš. Ivan se uklapao u klasični stereotip miran dječak razvedenih roditelja koji je viđao oca 4 ili 5 puta godišnje.Uvijek je bio čudan sa djevojkama, dali je to razlog? Ali to su na kraju svega ipak samo stereotipi. Ne možeš reći samo po tome.

Pogledaj samo Vesnu - uzornu djevojku. Mažoretkinju, plesačicu koja je uvijek hodala sa najpopularnijim i najzgodnijim dečkima u školi, pa i malo starijim. Poslije je postala gradski vijećnik i zastupnica u Saboru. Tko bi rekao da će u jednim dnevnim novinama izreći javno da je lezbijka.

Ne, ona nije mislila da je njezin sin peder - ona je mislila da je on samo uspaljen. Kad imaš 16 godina i nemaš puno prijatelja i nije važno što usne oko tvog kurca nisu ženske. Onda se sjetila nečega što joj je na fakultetu ispričala njezina cimerica. Katarina joj je rekla da je u 16. godini imala seksualno iskustvo sa sestričnom. Veza je završila čim je Katarina doživjela seksualno iskustvo sa muškarcem godinu dana kasnije. Možda je to to. Možda Ivan samo treba biti sa djevojkom da bi imao sa čime usporediti dosadašnje iskustvo. Opet, ako ova veza traje predugo bez ičega za usporediti, Ivan možda neće željeti probati ništa drugo. Iz vlastitog bračnog iskustva ona je znala, ako ti je seksualni život odličan, spreman si zažmirti na mnoge probleme. " Nikad nisam pomišljala da ću omati ovakve misli." reče si Elizabeta " Evo me majka stara 39 godina, nastojim smisliti način da sin ševi." Smijući se ode do auta i krene kući.

 

Ivan je bio sam u kuhinji kad je ušla.Samo je jedan bicikli bio vani, pa je bilo očito da je Bruno otišao.

" Vratila si se ranije. Nije još ni 3 sata. " reče Ivan.

 

Slagala mu je da je imala posla u gradu i da je izašla ranije sa posla. Promijenila je i vrijeme izlaska tako da izgleda da je bila na poslu dok mu je Bruno pušio.

 

" I što si ti radio danas." upita ga Elizabeta.

" Ništa posebno kao i uvijek."

" Vidim. Planovi za večeras? Ipak je petak navečer."

" Nisam planirao ništa. Možda pogledati par filmova na videu kod kuće."

" Zašto ne pozoveš Sandru ili Maju pa možete zajedno gledati.? Ja ću vam kupiti grickalice. "

" Ne zanimaju me više, mama. A ni ja njih više ne zanimam."

" Shvaćam. Onda ostajemo samo ja i ti sine."

 

>> Incest priče: Zar mi je sin homoseksualac  - II dio

Ocjenili su me 16 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Upoznao sam je na radnom mjestu,veoma brzo sam dobio broj i počeli smo se dopisivati,nakon kojeg tjedna obično dopisivanje je preraslo u pričanje sexualnih maštarija...ona je rekla da joj je najveća maštarija da je muž i još jedan jebu u isto vrijeme..
· Jučer ·
Hoću da vidim kako njemu pušiš kurac, pa ćete me obojica puniti,Ovog vikenda putujem za Beograd, da posetim strinu, na hiruskoj klinici - operisala se... - rekoh dvojici kolega, sa kojima sam radila na salteru za naplatu...
· 24.09.2016 ·
Tražeći sobu za predstojeći semestar, jedan od oglasa me je odveo u kafanu na periferiji grada. U njoj sam zatekao Dragicu - jako prijatnu, ali i jako privlačnu gazdaricu jako kratke crvene kose, krupnog, ali čvrstog tela u tankoj haljini tigrastog dezena. Kafana je bila prazna, jer je bilo rano ujutru. Dragica i konobarica su sedele za stolom u uglu, pušile i gledale TV.
· 09.07.2016 ·
Još uvek zbunjen, lagano sam ušao u kupatilo ispred Zoće i taman kada sam hteo da ga pitam da mi da neki šorc ili kupaće gaće i da me pusti u spavaću sobu da se presvučem, imao sam šta da vidim! Lisa je upravo sklanjala peškir sa sebe i ulazila u kadu. Bila je potpuno gola!!! Gledao sam njeno golo telo dok je lagano nogom zakoračila u kadu. Kita mi se istog momenta skamenila. Te sise! To dupe! Te Noge!
· 08.05.2016 ·
Evo da ja ispricam jednu pricu iz moga seksualnog zivota. Imam 23 godine i vec sam neko vrijeme u vezi. Od svoje 19. godine imam bisex sklonosti, nista pretjerano, ne gledam likove po ulici niti me to zanima, ali kad se napalim volim gledat bisex pornice i mastam o kurcu u mojim ustima
· 05.04.2016 ·
Info
15.07.2016 (15.07.2016)
7086 Views


Anketa
By pusica Jučer
By Edgard Prije 12 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Upoznavanje Pusica

Slika tjedna

Slika tjedna