Trenutno Pusicu pregledava 1552 napaljenih
Blizankama se pridružila i njihova mama
 

ClanoviSex chatHot or NotErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeDomaći pornićiSlikeAnketeSex oglasiGrupeForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Nakon desetak dana nam se pridružila i Branka, pa sam se mogao malo odmoriti od blizanki i posvetiti se njihovoj mami. Inače, Sara i Lara su me dobrano cijedile svaki dan, a svaku večer bi mi se jedna zavukla u sobu i ne bi se micala dok mi nisu bila prazna jaja. 

 

Svršavao sam u njihove pice, po sisama, po trbusima, gutale su spermu i uglavnom iscijedile jaja do kraja. Malo sam se brinuo da koja ne ostane u drugom stanju, ali su me one stalno ohrabrivale riječima da su na pilulama, pa da se ne brinem. 

I dio: Ljeto sa napaljenim blizankama

Kad je Branka stigla dočekao sam ju na autobusnom, pa smo se izljubili i izgrlili kad je izašla iz autobusa, a onda me pogledala:

 

- Igore moj, pa ti mi izgledaš totalno iscrpljeno! ? ! ? Pa nisu te valjda one moje tako uništile? ? ? -ovo zadnje je bilo rečeno sa smješkom. 

- Još kako.. . -rekao sam i kimnuo glavom- Noćas sam zaspao tek oko pola četiri kad je Lara otišla od mene. 

- A gdje su njih dvije? ? ? -okrenula se i pogledala po kolodvoru- Zašto nisu došle pred mene? 

- Još spavaju -nasmijao sam se glasno, pa joj uzeo stvari. 

 

Kad smo stigli kući, njih dvije su taman ustale, a baka i dida su dočekali Branku kao da im je kčer, uostalom ona i moja mama su odrasle zajedno i svako ljeto provodile zajedno. 

Nakon ranog ručka je Branka rekla da bi se mogla ići okupati i da li joj se želimo pridružiti. Ja sam pristao, ali su blizanke rekle da bi ostale u kući danas, tako da me je Branka odvela na jednu plažu nedaleko grada, nekih pola sata hoda od kuće. 

Mala uvalica sa šljunkom, okružena borovima i pjesmom cvrčaka, te ono najbitnije.. . nigdje nikoga. 

Odložili smo stvari na plažu, malo u hlad, pa se skinuli potpuno goli i otišli u vodu. Brankina pička je bila potpuno obrijana, a sise su se lagano ljuljale u hodu. I prije nego sam ušao u vodu kurac mi je stajao poput jarbola što je Branki izmamilo osmjeh:

 

- Izgleda da on nije iscrpljen? 

- Kad vidi tebe nikad nije -rekao sam sa širokim osmjehom. 

 

Uronili smo u more i malo otplivali, a onda se vratili u plićak, pa me povukla u zagrljaj i primila moj kurac i lagano ga mazila i natezala kožicu preko glavića. Ja sam se okrenuo prema njoj i lizao joj bradavice na sisama koje su virile iz vode, te sam imao onaj slankasti okus u ustima uz okus kreme za sunčanje kojom se namazala u kući. Jedva sam čekao da joj ga zabijem u pičku. Blizanke su bile odlične, ali Branka je bila ono što me interesiralo. Lagano je raširila noge i povukla me na sebe, pa je moj kurac bez problem kliznuo u njenu vrelu pičku. Usisala ga je u svoju pičku tako pohotno, da sam imao osjećaj da bih odmah mogao početi svršavati. Počeo sam ju jebati zdušno gurajući ga do jaja i voda je samo pljuskala oko nas. Kao što rekoh, znao sam da neću moći dugo izdržati i nakon pet minuta sam se počeo prazniti u njenu pičku. Zabijala mi je nokte u leđa i stenjala dok sam se praznio, a onda sam shvatio da je i ona svršila kad i ja. Podigao sam se sa nje i poludignutog kurca legao kraj nje u vodu, pa smo ležali tako jedno uz drugo dok nas je voda zapljuskivala. 

 

Nakon par minuta smo se izvukli iz vode, pa se povukli na ručnike i ležaljke. Izvalili smo se i započeli razgovor milujući jedno drugoga. Nije nam trebalo dugo i moj kurac je bio spreman, a kad sam stavio prste u njenu picu vidio sam da je i ona spremna. Okrenula se na trbuh i raširila noge, a ja sam se odmah prebacio između njenih nogu i namjestio kurac na ulaz u pičku i lagano ga gurnuo unutra. Koliko je bila mokra dokaz je to što je kurac kliznuo bez ikakvog otpora unutra. Jebao sam ju lagano i bez žurbe. Uguravao sam ga polako i do kraja, a ona je stisla noge tako da je osjećaj bio fenomenalan. Cijeli kurac je bio stisnut i lagano je klizio duž cijele pice i njenih butina. Jebali smo se dobrih pola sata dok joj nisam ponovo napunio pičku spermom, a ona je svršila dva puta u međuvremenu. Ostao sam ležati na njoj dok mi se kurac nije opustio i sam kliznuo iz njene pice. Izvalio sam se krej nje, a na guzi su ostali tragovi moje sperme i njenih sokova. 

 

Ostali smo još neko vrijeme na plaži i okupali se par puta, te se vratili kući. Blizanke su bile u kuhinji i pomagale baki oko večere, a djeda je radio nešto na staroj barki u dvorištu. Tu večer nismo išli van već smo do kasno razgovarali na terasi, a ja sam se konačno nspavao. 

 

Drugi dan smo svi rano otišli na onu plažu od jučer, a ponovo nije bilo nikoga na njoj. Smjestili smo se uz onaj red borova kao i jučer. Branka sa moje desne, a Sara i Lara sa moje lijeve strane. Skinuli smo se goli i otišli u vodu, a kupanje ubrzo preraslo u igru provociranja i seksualne napetosti. Prvo je Sara zaronila i uzela mi kurac u usta, a Branka mi je milovala guzu i trljala mi šupak dok sam se ljubio sa Larom. Čim je Sara izronila hvatajući zrak zaronila je Lara i nastavila tamo gdje je stala Sara. Uto mi je Branka gurnula prst u šupak i počela masirati prostatu, pa sam naglo svršio u Larina usta, a što ona nije očekivala, pa je naglo izronila dok joj se moja sperma cijedila niz bradu i malo se zakašljala sa kombinacijom vode i sperme u ustima. Pogledala me je žmireći na jedno oko i progovorila:

 

- Ti si lud! ! ! Mogla sam se zadaviti.. . 

- Ajde, malo vode i sperme nikog nije ubilo -umiješala se Branka koja je i dalje masirala moju prostatu od čega mi je kurac još uvijek stajao, a onda mi šapnula- Stavi i ti njima prste u guze da osjete i to. 

Dok me je Sara grlila spustio sam joj ruku niz guzu i stavio joj prst na šupak i lagano ga počeo uguravati unutra na što je ona samo zastenjala, a bradavice se ukrutile. Privukao sam i Laru sa drugom rukom i nju poljubio, te i njoj spustio ruku do guze i počeo joj uguravati prst u šupak. I ona je počela stenjati, a ubrzo su oba prsta bila u njihovim guzama. Branka je u međuvremenu izvukla prst iz moje guze i obišla nas, te je sad ljubila mene, a svojim rukama trljala njihove pice, na što su njih dvije sve jače i jače stenjale, te uskoro počele svršavati uz jake grčeve. Tako jake da su mi stisle prste svojim čmarovima. Nakon nekog vremena su se opustile i uspio sam izvuči prste, a kurac mi je i dalje bio tvrd. Branka mi je dala znak, te sam stao iza Sare i namjestio kurc na ulaz u njenu guzu i počeo ga polako gurati unutra. Usprkos tome što smo bili u vodi trebalo mi je neko vrijeme da uguram glavić, a kad je ušao sara je samo glasno zastenjala i ubrzo je to njeno stenjanje prešlo u dugačko 'mmmmmmmmmm' uživanja. Guzio sam Saru dok su se Branka i Lara međusobno milovale, a Lara je i sari milovala sise. Nakon dvije minute jebanja je Sara ponovo svršila, pa ju je Lara odmakla i namjestila svoju guzu da joj stavim kurac. Išao sam isto polako, ali je glavić ušao puno brže i bez njenog jaukanja, a ubrzo se samo čulo njeno dahtanje, te je isto tako brzo kao i njena sestra svršila uz cvilež. 

Ja još nisam svršio, a kurac je i dalje bio tvrd, te se sad Branka okrenula, pa sam i njoj stavio kurac u guzu. Tu nije bilo poteškoća i ušao je bez problema. Držao sam ju za sise i nabijao se u njenu guzu, a ona se uskoro počela tresti od svršavanja, što je i mene potaklo da joj svršim duboko u guzi nakon što sam joj ga zabio do kraja i istresao svu spermu u guzu. 

 

Izvadio sam ga iz njene guze i malo se odmakao, a sperma je krenula iz njenog šupka i uskoro je plivala oko nas. Izašli smo iz vode nakon toga, te se izvalili na plaži. Vani smo se nastavili ljubiti, tj Branka i ja, a Sara i Lara su se zabavljale sa mojim jajima i kurcem, te ih oblizivale, a onda su jedna drugoj počele ljubiti sise i lizati bradavice.. . 

 

Ja sam razmišljao o tome kako mi je ovo najbolje ljeto, a i godina općenito, jer rijetko tko može imati sex sa majkom i sa blizankama.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 20 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Dalmos44: 
   
  Di zivi ta majka sa blizankama ;)
   
   04.06.2017 
  2 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Erotska priča, seks u troje, katastrofa moram nekako znati uživati , šetam ja jedne večeri i vidim neke dvi pičke mlade onako polupjane , pozdrave me i ja njih pozdravim. Da li si za piče možda upitaše one mene , ostao sam u čudu , rekoh zašto ne .
· Prije 11h ·
Erotska priča, nakon seksa u troje sa Milenom, Milena je održala obećanje i nakon tjedan dana je nazvala Tibora i mene, te nam rekla da bi mogli doći ovu subotu kod nje, a da će biti i njena frendica tamo. Ne treba ni govoriti da smo Tibor i ja bili oduševljeni, te smo jedva čekali subotu. Kad bi se našli na treningu samo bi pričali o Mileni i onom fenomenalnom seksu, a sad smo nagađali kako joj frendica izgleda.
· Jučer ·
Erotska priča, seks u troje sa nezasitnom Milenom i punjenje svih njenih rupica, Do nedavno nikad nisam imao iskustvo u troje, a ovo mi se desilo sasvim spontano sa najboljim frendom i jednom curom koju smo upoznali u jednom noćnom klubu. Zvala se Milena i u prvom momentu nam se činila kao jedna od onih sponzoruša koje traže bogate frajere koji će ih izdržavati, ali nakon nekog vremena u razgovoru shvatili smo da je jako inteligentna i pametna cura
· Jučer ·
Toliko me moj ljubavnik gnjavio da mi je došlo da ga odjebem. Ipak, nisam to mogla, odnosno željela, učiniti jer smo se tako dobro slagali. U seksu dakako! Bio je svestran, rijedak muškarac bez predrasuda, što mi je itekako odgovaralo. Uvijek smo pronalazili zajedničke načine u potrazi za užicima. Imali smo slične sklonosti i neizmjerno uživali u njima kada bismo ih realizirali. Kad su nam dopizdile sve moguće poze na ovom svijetu i svi mogući načini jebanja, odlučili smo osmisliti nešto novo.
· Prije 2 dana ·
Erotska priča, Ima godinu dana kako se dopisujem sa kolegom mog decka.On je nekako dosao do mog broja i nedvosmisleno me je ubedio da sa nasim dopisivanjem moj decko nema nista,da nema pojma tome i da ga nikada nece imati. Posle dugo vremena uspaljujucih poruka od kojih sam nocima vristala u svom krevetu dok bih sebi zabijala saku u pickicu iz sve snage,odlucila sam da reskiram i da se vidim sa njim uzivo.
· Prije 6 dana ·
Info
pusica
U seksu se može samo dobro uživati
03.06.2017 (03.06.2017)
5555 Pogleda
0 Upisanih
Svi članci by pusica


Anketa
By fatalnalikusa Prije 3 dana
By fatalnalikusa Prije 3 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories

Slika tjedna

PAR

Slika tjedna

ŽENSKO

Slika tjedna

MUŠKO

Slika tjedna