Trenutno Pusicu pregledava 1225 napaljenih
Blizankama se pridružila i njihova mama
 

ClanoviSex chatHot or NotErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeDomaći pornićiSlikeAnketeSex oglasiGrupeForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču

Nakon desetak dana nam se pridružila i Branka, pa sam se mogao malo odmoriti od blizanki i posvetiti se njihovoj mami. Inače, Sara i Lara su me dobrano cijedile svaki dan, a svaku večer bi mi se jedna zavukla u sobu i ne bi se micala dok mi nisu bila prazna jaja. 

 

Svršavao sam u njihove pice, po sisama, po trbusima, gutale su spermu i uglavnom iscijedile jaja do kraja. Malo sam se brinuo da koja ne ostane u drugom stanju, ali su me one stalno ohrabrivale riječima da su na pilulama, pa da se ne brinem. 

I dio: Ljeto sa napaljenim blizankama

Kad je Branka stigla dočekao sam ju na autobusnom, pa smo se izljubili i izgrlili kad je izašla iz autobusa, a onda me pogledala:

 

- Igore moj, pa ti mi izgledaš totalno iscrpljeno! ? ! ? Pa nisu te valjda one moje tako uništile? ? ? -ovo zadnje je bilo rečeno sa smješkom. 

- Još kako.. . -rekao sam i kimnuo glavom- Noćas sam zaspao tek oko pola četiri kad je Lara otišla od mene. 

- A gdje su njih dvije? ? ? -okrenula se i pogledala po kolodvoru- Zašto nisu došle pred mene? 

- Još spavaju -nasmijao sam se glasno, pa joj uzeo stvari. 

 

Kad smo stigli kući, njih dvije su taman ustale, a baka i dida su dočekali Branku kao da im je kčer, uostalom ona i moja mama su odrasle zajedno i svako ljeto provodile zajedno. 

Nakon ranog ručka je Branka rekla da bi se mogla ići okupati i da li joj se želimo pridružiti. Ja sam pristao, ali su blizanke rekle da bi ostale u kući danas, tako da me je Branka odvela na jednu plažu nedaleko grada, nekih pola sata hoda od kuće. 

Mala uvalica sa šljunkom, okružena borovima i pjesmom cvrčaka, te ono najbitnije.. . nigdje nikoga. 

Odložili smo stvari na plažu, malo u hlad, pa se skinuli potpuno goli i otišli u vodu. Brankina pička je bila potpuno obrijana, a sise su se lagano ljuljale u hodu. I prije nego sam ušao u vodu kurac mi je stajao poput jarbola što je Branki izmamilo osmjeh:

 

- Izgleda da on nije iscrpljen? 

- Kad vidi tebe nikad nije -rekao sam sa širokim osmjehom. 

 

Uronili smo u more i malo otplivali, a onda se vratili u plićak, pa me povukla u zagrljaj i primila moj kurac i lagano ga mazila i natezala kožicu preko glavića. Ja sam se okrenuo prema njoj i lizao joj bradavice na sisama koje su virile iz vode, te sam imao onaj slankasti okus u ustima uz okus kreme za sunčanje kojom se namazala u kući. Jedva sam čekao da joj ga zabijem u pičku. Blizanke su bile odlične, ali Branka je bila ono što me interesiralo. Lagano je raširila noge i povukla me na sebe, pa je moj kurac bez problem kliznuo u njenu vrelu pičku. Usisala ga je u svoju pičku tako pohotno, da sam imao osjećaj da bih odmah mogao početi svršavati. Počeo sam ju jebati zdušno gurajući ga do jaja i voda je samo pljuskala oko nas. Kao što rekoh, znao sam da neću moći dugo izdržati i nakon pet minuta sam se počeo prazniti u njenu pičku. Zabijala mi je nokte u leđa i stenjala dok sam se praznio, a onda sam shvatio da je i ona svršila kad i ja. Podigao sam se sa nje i poludignutog kurca legao kraj nje u vodu, pa smo ležali tako jedno uz drugo dok nas je voda zapljuskivala. 

 

Nakon par minuta smo se izvukli iz vode, pa se povukli na ručnike i ležaljke. Izvalili smo se i započeli razgovor milujući jedno drugoga. Nije nam trebalo dugo i moj kurac je bio spreman, a kad sam stavio prste u njenu picu vidio sam da je i ona spremna. Okrenula se na trbuh i raširila noge, a ja sam se odmah prebacio između njenih nogu i namjestio kurac na ulaz u pičku i lagano ga gurnuo unutra. Koliko je bila mokra dokaz je to što je kurac kliznuo bez ikakvog otpora unutra. Jebao sam ju lagano i bez žurbe. Uguravao sam ga polako i do kraja, a ona je stisla noge tako da je osjećaj bio fenomenalan. Cijeli kurac je bio stisnut i lagano je klizio duž cijele pice i njenih butina. Jebali smo se dobrih pola sata dok joj nisam ponovo napunio pičku spermom, a ona je svršila dva puta u međuvremenu. Ostao sam ležati na njoj dok mi se kurac nije opustio i sam kliznuo iz njene pice. Izvalio sam se krej nje, a na guzi su ostali tragovi moje sperme i njenih sokova. 

 

Ostali smo još neko vrijeme na plaži i okupali se par puta, te se vratili kući. Blizanke su bile u kuhinji i pomagale baki oko večere, a djeda je radio nešto na staroj barki u dvorištu. Tu večer nismo išli van već smo do kasno razgovarali na terasi, a ja sam se konačno nspavao. 

 

Drugi dan smo svi rano otišli na onu plažu od jučer, a ponovo nije bilo nikoga na njoj. Smjestili smo se uz onaj red borova kao i jučer. Branka sa moje desne, a Sara i Lara sa moje lijeve strane. Skinuli smo se goli i otišli u vodu, a kupanje ubrzo preraslo u igru provociranja i seksualne napetosti. Prvo je Sara zaronila i uzela mi kurac u usta, a Branka mi je milovala guzu i trljala mi šupak dok sam se ljubio sa Larom. Čim je Sara izronila hvatajući zrak zaronila je Lara i nastavila tamo gdje je stala Sara. Uto mi je Branka gurnula prst u šupak i počela masirati prostatu, pa sam naglo svršio u Larina usta, a što ona nije očekivala, pa je naglo izronila dok joj se moja sperma cijedila niz bradu i malo se zakašljala sa kombinacijom vode i sperme u ustima. Pogledala me je žmireći na jedno oko i progovorila:

 

- Ti si lud! ! ! Mogla sam se zadaviti.. . 

- Ajde, malo vode i sperme nikog nije ubilo -umiješala se Branka koja je i dalje masirala moju prostatu od čega mi je kurac još uvijek stajao, a onda mi šapnula- Stavi i ti njima prste u guze da osjete i to. 

Dok me je Sara grlila spustio sam joj ruku niz guzu i stavio joj prst na šupak i lagano ga počeo uguravati unutra na što je ona samo zastenjala, a bradavice se ukrutile. Privukao sam i Laru sa drugom rukom i nju poljubio, te i njoj spustio ruku do guze i počeo joj uguravati prst u šupak. I ona je počela stenjati, a ubrzo su oba prsta bila u njihovim guzama. Branka je u međuvremenu izvukla prst iz moje guze i obišla nas, te je sad ljubila mene, a svojim rukama trljala njihove pice, na što su njih dvije sve jače i jače stenjale, te uskoro počele svršavati uz jake grčeve. Tako jake da su mi stisle prste svojim čmarovima. Nakon nekog vremena su se opustile i uspio sam izvuči prste, a kurac mi je i dalje bio tvrd. Branka mi je dala znak, te sam stao iza Sare i namjestio kurc na ulaz u njenu guzu i počeo ga polako gurati unutra. Usprkos tome što smo bili u vodi trebalo mi je neko vrijeme da uguram glavić, a kad je ušao sara je samo glasno zastenjala i ubrzo je to njeno stenjanje prešlo u dugačko 'mmmmmmmmmm' uživanja. Guzio sam Saru dok su se Branka i Lara međusobno milovale, a Lara je i sari milovala sise. Nakon dvije minute jebanja je Sara ponovo svršila, pa ju je Lara odmakla i namjestila svoju guzu da joj stavim kurac. Išao sam isto polako, ali je glavić ušao puno brže i bez njenog jaukanja, a ubrzo se samo čulo njeno dahtanje, te je isto tako brzo kao i njena sestra svršila uz cvilež. 

Ja još nisam svršio, a kurac je i dalje bio tvrd, te se sad Branka okrenula, pa sam i njoj stavio kurac u guzu. Tu nije bilo poteškoća i ušao je bez problema. Držao sam ju za sise i nabijao se u njenu guzu, a ona se uskoro počela tresti od svršavanja, što je i mene potaklo da joj svršim duboko u guzi nakon što sam joj ga zabio do kraja i istresao svu spermu u guzu. 

 

Izvadio sam ga iz njene guze i malo se odmakao, a sperma je krenula iz njenog šupka i uskoro je plivala oko nas. Izašli smo iz vode nakon toga, te se izvalili na plaži. Vani smo se nastavili ljubiti, tj Branka i ja, a Sara i Lara su se zabavljale sa mojim jajima i kurcem, te ih oblizivale, a onda su jedna drugoj počele ljubiti sise i lizati bradavice.. . 

 

Ja sam razmišljao o tome kako mi je ovo najbolje ljeto, a i godina općenito, jer rijetko tko može imati sex sa majkom i sa blizankama.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 20 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Dalmos44: 
   
  Di zivi ta majka sa blizankama ;)
   
   04.06.2017 
  2 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Bilo je ljeto kad sam krenula kod prijateljice na vikend. Ona je s mužem bila u vikendici na Srebrnom jezeru, pa me je pozvala da malo odmorim i uživam s njima. Ušla sam u bus u kome nije radila klima, bio je vreo dan. Lagana haljina na bretele mi se odmah zaljepila za oznojano tijelo. Gunđala sam zajedno s ostalim putnicima. Mladić pored mene mi je ponudio zaleđenu limunadu komentirajući da je u tim „seljobusima” uvijek tako.
· Jučer ·
Ludi subotnji izlazak koji je završio sa fantastičnim seksom u troje, sex priče, nedavno sam upoznao preko jedne društvene mreže jednu malu iz mog grada. Bila je nekoliko godina mlađa od mene i upravo je diplomirala na pravu. Nekako smo si kliknuli preko dopisivanja, pa smo razmjenili i brojeve mobitela, i stalno se dogovarali za neku kavu, ali nikako da se nađemo. Ili sam ja bio zauzet ili je bila ona pošto je sad radila kod starog u odvjetničkom uredu.
· Prije 7 dana ·
Nastavak priče kako sam upoznao mladu ljubavnicu i nastavak jebanja. Konačno sam nakon dva tjedna uspio dogovoriti se sa Doli da se ponovo nađemo. Problem su bile moje obaveze na sudu i njen fakultet, pa nam je trebalo da se uskladimo.
· Prije 8 dana ·
Erotske priče,seks u troje, moja supruga ima tridesetpet godina, visoka, vitka, manekenskog izgleda. Svesna lepote, plavuša, mami uzdahe muškaraca. Prošlog meseca smo posetili Beč. Jedina razlika je bila ta što je ovaj put sa nama išla i njena koleginica. I ona je bila istih godina kao i nas dvoje. Melita je crnka, kose vezane u rep, skladno građena, ne toliko visoka, ali uz visoke štikle koje joj do izražaja dovedu guzu, veoma zgodna.
· 31.07.2017 ·
Erotske priče, kako je sve to krenulo pročitali ste u prvoj priči, a sada susjeda mi je već postala cura i živimo u istoj zgradi godinama, trideset godina po glavi, ona ex manekenka božanstvenog tijela.
· 29.07.2017 ·
Info
03.06.2017 (03.06.2017)
5352 Pogleda


Pornxtube.online

Anketa
By antonio1990 Prije 3 dana
By Trecu Prije 5 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories

Slika tjedna

PAR

Slika tjedna

MUŠKO

Slika tjedna

Zanimljivi pornići