Trenutno Pusicu pregledava 2052 napaljenih
Dvije studentice iz Splita nezasitne u krevetu
 

ClanoviSex chatHot or NotErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeDomaći pornićiSlikeAnketeSex oglasiGrupeForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Otkako sam se razveo i supruga je odvela kćer sa sobom, ostao sam sam u ogromnom stanu. 126 kvadrata gradskog stana u samom centru je bilo previše za mene samoga. U početku mi je bilo OK, ali onda sam se počeo osjećati glupo i usamljenije u ogromnom stanu. Čak sam ga htio i prodati, ali je bio slab interes, jer je novosagrađenih nekretnina bilo u izobilju u centru grada, pa kome bi onda trebao stari stan. 

 

Tada mi je jedan frend rekao da bi mogao iznajmljivati sobe i da se stan sam otplaćuje, barem režije. Ali onda se pojavilo novo pitanje.. . kome ga iznajmiti? ! ? Nakon dužeg, barem tjedan dana sam razmišljao o tome, odluka je pala na studente. Ono, imaš nekog mlađeg u stanu, možeš porazgovarati, a opet i ne moraš. Malo sam se raspitao okolo o cijenama iznajmljivanja, pa sam stavio oglas u novine. Isti dan mi se javilo nekoliko ljudi. Obitelj sa malom djecom sam odbio, neka dva poslovnjaka također, zbog njihovih blesavih zahtjeva šta bi im trebao osigurati, a onda su se javile njih dvije. Olga i Vedrana, iz Splita, obje na studiju medicine u Zagrebu. Preko telefona su bile vrlo ljubazne i sad sam ih čekao da se pojave da vide sobe, jer sam im pristao dati dvije sobe. 

 

Kad su stigle dobro da sam shavtio da mogu disati. Cure su bile komadi i to kakvi. Znao sam da su dalmatinke zgodne, ali njih dvije su bile vanserijske, a čak se i Severina mogla sakriti kraj njih dvije. Unatoč izgledu bile su jako pristojne i ljubazne, pa smo se brzo dogovorili oko cijene, koju sam im malo spustio, naravno. Odmah su se uselile, a ja sam im pokazao slobodno parkirno mjesto gdje mogu parkirati. 

U početku su bile malo ukočene, ali to je bilo tako dok se nismo svi malo bolje upoznali. Ipak sam ja bio skoro 17 godina stariji od njih, pa im je trebalo da se opuste. Nakon dva tri mjesece ne bi me iznenadilo da ih vidim samo u gaćicama, doduše, to su bile više tangice, kako se šeću po stanu, pa sam svako jutro nastojao otići prije njih na posao kako ne bih imao erekciju u autu. Uskoro je došla i zima, ali su one i dalje po stanu hodale praktički gole, jer je centralno radilo stalno. Sve bi bilo OK, da taj dan nisam ostao kod kuće, jer me tresla neka viroza, pa sam imao temperaturu, a nos mi je curio kao lud. U stanu je bilo oko 25'C, a ja sam izašao iz sobe u pidžami i ogrnut kućnim ogrtačem tresući se kao trstika na vjetru da si skuham čaj. Potpuno sam zaboravio na njih, a predamnom se stvorila Vedrana, raspuštene crne kose, nenašminkana i samo u tangicama dok su joj se krupne sise lagano ljuljale. Iznenadila se, ali ni na trenutak nije pokrila sise, već me upitala:

 

- Isuse, Bero (zvale su me skraćeno od Berislav), pa šta ti je? -tu mi je stavila ruku na čelo, dok su moje oči mirovale na njenim velikim sisama kao priljepljene za njih- Pa ti goriš! ! ! Hajde u sobu.. -rekla je vodeći me natrag u moju sobu, dok se okrenula i proderala- Olga! ! ! ! 

- Reci? -upitala je Olga izlazeći iz svoje sobe u gaćicama i grudnjaku, koji je također skrivao poveće sise. 

- De skuhaj čaj za Beru, gori.. -rekla je Vedrana preko ramena dok me uvodila u sobu, a Olga je otišla u kuhinju. 

 

Dotle je mene Vedrana spremila u krevet, a ja sam i dalje buljio u njene sise, pa je i primjetila to, ali se samo nasmjiješila, pa samo rekla:

 

- Ne treba sad misliti na takve stvari.. -govorila je dok me ušuškavala, a tako je mogla i vidjeti da mi se kurac malo digao, pa me pogledala i rekla- Sad treba mirovati.. 

 

Uto je ušla Olga, pa sam vidio kroz njen čipkasti grudnjak i njen pune sise, te usku crtu tamnih dlačica kroz također čipkaste gaćice. Ostavile su čaj kod mene i izašle van. Nakon nekih petnaestak minuta ili više, jer mislim da sam zadrijemao, ušla je Olga i rekla:

 

- Ja idem, a Vedrana će paziti na tebe.. -rekla je i prije nego je zatvorila vrata tiho nastavila namignuvši mi usput- .. i pazi šta radiš! ! 

 

Ja sam ostao ležati i mislim da sam zadrijemao, jer sam se u jednom trenu trznuo kad me počelo tresti i probudio sam se potpuno mokar, sa mokreom plahtom ispod sebe, a i poplun iznad mene je bio mokar. Htio sam ustati, jer sam se osjećao klaustrofobično u krevetu, i taman sam se iskobeljao iz plahte i popluna kad su se otvorila vrata i ušla je Vedrana. Brzo mi je prišla i rekla da moram hitno pod tuš. Nisam se uopće bunio, već sam joj se samo prepustio. Osjećao sam se bepomoćno kao malo dijete. Odvela me u kupaonicu i skinula me, pa me ugurala pod tuš i pustila toplu vodu, a onda se na moje izenanđenje Vedraa potpuno gola stvorila kraj mene u tuš kabini, pa me počela trljati sa sapunom po cijelom tijelu, a najduže se zadržala oko mog kurca, koji se usprkos mom očajnom stanju probudio, pa se protegnuo cijelom dužinom od 21 centimetra. Vedrana ga je sve žurnije trljala, a vidio sam i da su joj se bradavice na sisama ukrutile, a onda je stala i isprala me od sapunice, pa odjurila van dok sam se ja polako brisao. Uskoro se vratila, još uvijek gola, pa me odvela do moje sobe. Ona je promjenila već posteljinu, pa sam sda legao u suhi krevet, a ona se zavukla do mene, a na moj upitni pogled samo je rekla:

 

- Moraš se dobro preznojiti.. -rekla je i ruka joj je kliznula do mog sad već opuštenog kurca i nastavila ga drkati. 

 

Pritom me je ljubila po prsima i onda se zavukla pod poplun i uskoro sam osjetio njene usne na svom kurcu. Čuo sam kako ga guta i sjetio sam njene nokte na svojim jajima, ali sam se osjećao tako slabo da nisam uopće reagirao. Izgleda da se sva krv u meni prebacila u moj kurac koji je bio vrd kao kamen, dok se meni sve nekako mantalo pred očima. Ubrzo je odbacila poplun sa nas i sad je navlačila kondom na moj kurac, da bi me već u sljedećem trenutku opkoračila i počela se spuštati niz moj kurac. Osjetio sam toplinu njene pičke na mom kurcu, a ona se samo oslonila na krevet kraj mene i sad sam osjetio njene velike sise na mojim prsima dok se ona nabijala sa pičkom na moj kurac. Ubrzavala je nabijanje na moj tvrdi kurac i uskoro sam osjetio kako svršavam i punim onaj kondom dok se ona nabijala i dalje, da bi se uskoro stresla i svršila i ona. Ostala je na meni još malo, a onda se digla i skinula mi kondom sa sad već polukrutog kurca i nakon toga oblizala spermu sa njega. Pola toga nisam ni bio svjestan, a ona me samo poljubila i pokrila, pa me pustila na miru. Poslije me probudila da pojedem juhu koju je skuhala, a onda sam opet zaspao sa jakom temperaturom. 

 

Kad sam se ponovo probudio bio je već mrak vani, a ja ponovo preznojen kao prase kraj ražnja. Uto su se vrata otvorila i ušle su obje u sobu, pa mi pomogle da ustanem i odem pod tuš. Sad se Olga zavukla u tuš sa mnom, dok je Vedrana otišla presvući moj kevet. Ponovilo se isto od jutros, samo sa Olgom koja je imala po meni puno ljepše sise od Vedrane. I sad mi je stajao kao telefonski stup, a od toliko nejebice nije ni čudo. Ogrnula me ručnikom i onako gola me povela u moju spavaću sobu. Vedrana je već bila u krevetu potpuno gola, pa se samo pomakla da legnem kraj nje. Ubrzo su se bacile na posao i sad su dva para usana lutala po mom tvrdom kurcu, a ruke me milovale, da bi se opet stvorio kondom na mom kurcu, a onda se Olga popela na mene i spustila sa svojom uskom pičkom niz njega. Nisam ništa govorio, samo sam se prepustio dok me Vedrana ljubila po prsima, a onda stavila moju ruku na njenu pičku, pa sam ju sad sa malim naporom trljao i zabijao joj prste u nju, dok je Olga skakala po meni. Ubrzo je Olga svršila na mom kurcu, ali se nije skidala sa mene već je nastavila sa nabijanjem na moj još uvijek tvrdi kurac dok i ja nisam svršio u onaj kondom. Zatim se skinula sa mene, a obje su se bacile na moj kurac i počele ga lizati. Uskoro su ga očistile od sperme i nastavile su ga drkati, ali je Olga navukla sad prekrivač na sve nas, pa su se stisle uz mene. 

 

Nastavile su mi drkati i pušiti kurac dok još nisam svršio dva puta svakoj po jednom u usta, a onda sam potpuno utonuo u snove. Ujutro sam se probudio puno bolje, pa sam u jednom trenu bio zbunjen njihovom nazočnošću u krevetu, ali sam se onda sjetio šta je bilo, pa sam se osmjehnuo i polako se izvukao iz kreveta, te se otuširao i nazvao na posao da ni danas neću doći, jer imam gripu. Nisu ništa komentirali, a ja sam se vratio u krevet i smjestio se između njih dvije, što ih je probudilo, pa sam samo tiho rekao:

 

- Mislim da bih vam se danas ja mogao odužiti za ono jučer.. 

- Mmmm.. -promrmljala je Vedrana dok sam ju privlačio u zagrljaj, a onda i Olgu, pa je nastavila- Nadam se da ćeš imati snage.. -tu je pogledala Olgu i namignula joj- .. jer smo nas dvije jako nezasitne po tom pitanju. 

 

Obje su me poljubile, a ja sam se nastojao truditi da im se revanširam za jučerašnji dan, a kako je bilo pročitajte u nastavku priče.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 3 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  dalmos: 
   
  Di studiraju ;)
  Diplomirat ces na njima
   
   06.09.2017 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Erotske priče, ulovio sam suprugu kako zadovoljava njezinu prijateljicu u nasem krevetu, oženjen muškarac kao ja trebao bi da uživa u svakom trenutku. Uspešan na poslu, odlična karijera. Uz to žena sa kojom živi, visoka, plava, duge noge, pristojne grudi, uzak struk, prava lepotica.
Prije 2 dana · Dodao pusica
Erotska priča, seks u troje sa dva muškarca, oćuhom od prijateljice i jedan nepoznati čuvar objekta, jebala sam se i uživala u dva kurca kako su me dobro razvaljivali
Prije 13 dana · Dodao pusica
EROTSKA ISPOVEST, zbog opklade sa muzem spavala sam istovremeno sa dvojicom, Muž i ja smo bili na letovanju. Pričali smo o tome koliko smo ostarili i da nismo više kao ranije sposobni da zavedemo tako lako kao kad smo bili mlađi.
02.11.2017 · Dodao pusica
Nastavak erotske priče, seks u troje sa konobaricama u njihovom stanu. Stigli smo brzo do Janjinog stana u kojem sam bio prvi put, a cijelim putem u Janjinom autu mi je Kristina lagano drkala kurac, tako da kad smo stigli do stana imao sam popriličan šator na hlačama. kristina se samo smijuljila, a ja sam se sagnuo i samo joj šapnuo:
27.10.2017 · Dodao pusica
Erotska priča, neplanirani seks sa dvije konobarice u mračnom skladištu lokalnog kafića.Kristina i Janja, cure koje su nam dizale tlak i ponekad kurac u gaćama. Zavisilo je od njihovog raspoloženja.
27.10.2017 · Dodao pusica
Info
pusica
U seksu se može samo dobro uživati
20.08.2017 (20.08.2017)
Svi članci by pusica


Anketa
By fatalnalikusa 15.10.2017
By fatalnalikusa 15.10.2017

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories