Trenutno Pusicu pregledava 1370 napaljenih
Erotske priče: Željela sam frendicu polizat
 

ClanoviPusa chatErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeHot or NotDomaći pornićiSlikeAnketeSex oglasiGrupeForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Erotske priče: Željela sam frendicu polizat

Jecala je i drhtala u njegovom naručju dok je nosio prema krevetu. Suze radosnixe slijevale su joj se niz obraz i Marko ih je kupio usnama i osmjehujući se ljubio joj usnice. Guza ju je boljela, pičkica pomalo pekla, ali to joj je na čudan način godilo. Osjećala je Markove ruke po cijelom tijelu, kako lagano klize niz njena leđa, guzu, butinu noge koju je prebacila preko njegovog stomaka, dok je polako prstima prelazila preko malja na prsima, kao opijena ljubila mu bradavice, igrala se njima. Marko ju je primaknuo sebi i nježno poljubio. Mazili su se nepunih pola sata, kada se Karolina trgla i nasmijala. 

Erotske priče: U hotelu je bila izjebana

„Pa, mi imamo veliki problem!“ – gledala ga je nasmijana. 

Marko ju je upitno pogledao. 

„Pocijepao si mi haljinicu... Kako ću izaći? Hahaha...“

„Hm... Uistinu... Otići ću, kupiti nešto. Neku majicu, šorc, dok ne dođeš kući. A, onda ću ti kupiti najljepšu haljinu koju nađemo u gradu.“ – mirno joj je odgovorio i cmoknuo u usta ustajući. „Ljubavi, idem pod tuš, a onda ću izaći da ti kupim nešto. Svakako imam nekih obaveza vani.“

Dok se Marko tuširao, Karolina je našla drugo rješenje za problem. Nazvala je Evu i rekla joj da joj donese nešto da obuče, objasnila joj je u kojem je hotelu, na kojem spratu. 

 

„Ne pitaj me ništa, sve ću ti pričati kad dođeš!“ – rekla je svojoj drugarici, poluljabvnici, sa kojom se ponekad mazila i koja ju je, prema vlastitim riječima, jako željela. 'Kad ćeš mi dozvoliti da ti svršim na ustima, kujice?', često joj je Eva govorila, ali Karolina nikada sa njom nije išla dalje od ponekog poljupca i maženja, i to samo preko garderobe. 

Rekla je Marku da će doći Eva i donijeti joj neke krpice. Njemu se svidjelo što je našla rješenje bez njega i obećao joj da će je, kad se vrati, nagraditi što je bila snalažljiva. Kad je izašao, Karolina je ušla u kupatilo. Godio joj je jak mlaz mlake vode koji je zapljusnuo njeno lijepo tijelo. Namazala se gelom za tuširanje i uživala prelazeći rukama po svojim grudima, guzi, butinama... Pomazila je svoju nakon ko zna koliko vremena izjebanu pičkicu i lice joj se razvuklo u osmijeh kad su joj mislima prošle slike od maloprije, Markovih ruku na njenoj guzi, njegovih usana na svojoj malenoj. Prstima je raširila usmine i namjestila tuš tako da lagani mlaz pada na njen klitoris. „Mmmmm... Kako je dobrooo... Ooooh...“ – udovoljavala je sama sebi i osjetila kako joj uzbuđenje raste dok lagani mlaz tople vode draška njen klitoris, a ona nježno steže svoje grudi. 

U tom trenutku začulo se kucanje na vratima. Eva je brzo stigla. Karolina se umotala u bijeli peškir, i mokre kose joj je otvorila vrata. 

„Mačkice moja, šta radiš ovdje, jebo te...“ – Eva je ušla u apartman i nježno zagrlila Karolinu i spustila joj pusu na usne. 

Uski šorc i topić isticali su Evine moćne obline. Bila je neznatno niža od Karoline i punija. Velike butine, ali lijepo oblikovane, kao i guza. Duga crna kosa joj je padala na ramena i također poveće grudi, čije su se bradavice redovno ocrtavale na njenim uskim majicama koje je uvijek nosila. Eva je bila stalno napaljena, prava mala nimfa, nije bilo trenutka kad nije mogla imati seks. Nije birala, djevojke, muškarci, trojke... Karolina je bila mnogo drugačija od nje, ali osjećala je da ima neka jaka veza između njih dvije zato se i družila sa ovom fuficom. Sviđalo joj se i što se ponekad cmokne s njom, osjeti njenu lijepu guzu u ruci, grudi u ustima, koje je grizla preko majice. 

Sada je Karolina gledala njenu guzu, noge... Osjetila je blago uzbuđenje kad je vidjela kako Evine tangice proviruju ispod šorca. Zamislila je kako jezikom klizi uz njenu kičmu, i od toga joj ugodna jeza prođe tijelom... 'Jel ja to želim da se jebem sa Evom?', pitala je sama sebe i nježno se mazila iznad grudi. 

„Hm, pa ti si se ovdje jebala s nekim... Oooo, izgleda da je bilo žestoko!“ – Eva je spustila kesu u kojoj je donijela krpice za Karolinu i prstima podigla njenu pocijepanu haljinicu sa poda. „Maco, sad ćeš sve da mi pričaš, ko te jebao, kako te jebao...“

 

Nije stigla da završi misao kad je osjetila Karolinine ruke na bokovima. Prišla joj je nečujno i licem sklonila kosu sa Evinog vrata na koji je spustila svoje usne. 

 

„Hej, mačkice... Pa, ti si izgleda baš napaljena... Šta ti je taj muškarac uradio, a?“ – okrenula se prema Karolini i sklonila joj kosu s lica. 

„Eva, želiš li da se pojebemo?“ – mirno i odlučno Karolina joj je gledala u oči i rukama nježno mazila guzu. 

„Maco moja, znaš da to želim... Ali... Zatečena sam... Šta se deš... mmmm...“ – Eva je u trenu usisala Karolinin jezik koji je prodirao u njena usta. „Uf, kurvice... Kako si me jebeno napalila... mmm.... mmm....“ – Karolina je nastavila da je ljubi, njihovi jezici su palacali jedan po drugom, a Evine ruke lako oslobodiše Karolinino tijelo peškira kojim je bila omotana. 

 

Karolina je ljubila Evu i tako je gurala prema kauču. Njena drugarica se ugodno namjestila i pustila da joj jednim potezom smakne topić ka dolje. Velike Evine sise zalelujaše ispred Karolininih usta i ona ih je uz jedno blago 'Oh...' nježno stegnula i počela da kruži jezikom oko nabreklih bradavica. 

 

„Ufff... Kučkice mala... Ljepotice moja, jebozovna malena... Ooohh...“ – Eva je osjećala da joj međunožje vlaži i da joj titra u stomaku dok je Karolina vješto jezikom palacala po njenim bradavicama.

 

Dugo je maštala o njoj, ali nije željela navaljivati, jer joj je godilo druženje sa Karolinom, pa se bojala da je ne izgubi ako bude navalentna. Sada joj se želja ostvaruje... Zamrsila je prste u njenu kosu, polako se uvijala u struku, i gurala joj glavu niže, željela je osjetiti njene usne na pičkici koja je sve više vlažila. Ali, Karolina nije obraćala pažnju na to i samo je nastavila da joj kruži jezikom oko bradavica, nježno ih usisava i malo jače steže grudi. Tek kada je Eva počela da se jače uvija pod njom, spustila se niže i počela da je licka po stomaku, prelazeći rukama duž njenih nogu. Milovala je od zglobova, preko listova i butina, zubima otkopčavajući dugme na šorcu i povlačeći rajfešlus niže. Polako ga je skinula i raširila joj noge. Crne tangice su jedva skrivale Evinu nabreklu pičkicu i Karolina ju, ne skidajući ih, poklopi širom otvorenih usta, nježno, ali dovoljno jako da se cijelo Evino tijelo streslo osjetivši kako joj zubi preko gaćica dodiruju klitoris. 

 

„Kaća, jebo te, šta mi to radiš... Kučkice moja, pa... Oooooooh...“ – Eva je duboko uzdahnula osjetivši  Karolinin dah na svojoj vlažnoj pičkici u trenutku kad je ova vješto pomjerila tangice u stranu. 

 

Blago je dodirivala jezikom Evino međunožje, od ulaza u nju do samoga vrha, ne šireći usmine, shvatila je da uživa u njenoj lijepoj, nabrekloj pičkici i odugovlačila. Ali, Evu je toliko uzbudilo iznenađenje koje je doživjela, vještina kojom je Karolina zadovoljava usnama i rukama, da je pomislila da će svršiti svakog trena. 

 

„Kaća, poliži mi pičkicu, molim te... Ne mogu više... Uhhh... Kaća... Molim te...“ – teško je disala, guza joj se tresla, a Karolinin jezik je polako počeo da razmiče njene usmine. „To, malena, to... Daaa... Jezikom... Mmmm.... Mmmmm...“ – počupala je za kosu i kratkim trzajima bokova trljala se svojim uspaljenim međunožjem o usne i jezik njene drugarice koja ju je žestoko napalila. 

 

Osjetila je Karolinin jezik u svojoj pičkici, a onda kako se ponovo penje prema klitorisu i kako palaca po njemu. „Aaaaaaaaaaah... Aaaaaaaaah... Aaaaaaaaaaah....“ – počela je da vrišti kada su se Kaćine usnice stisnule oko krunice njenog cvijeta i kada je osjetila kako dva prsta prodiru u nju. „Ooooooo, malenaaaaaaa... Kako me dobro jebeš, kurvice moja... tooooooooooo.... aaaaaaaaah... aaaah... aaaaaaaaah...“ – nabijala se na duge Karolinine prste, jecala, stezala svoje grudi, uvrtala bradavice... 

Karolina ju je predano jebala prstima, lickala klitoris, usisavala ga, pa ga opet lickala. Eva je bila van sebe, jedva je dolazila do zraka, dahtala je, čupala je za kosu i jako počela svšavati trljajući se pičkicom o Kaćina usta:

- „Oooooooooooo.... Daaaaaaaaaaaaa.... AAAAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAH...“ 

Pod naletima orgazma Eva skoči na noge i ne ispuštajući Kaćinu kosu iz ruku zabaci joj glavu unazad. Karolina se oslonila rukama iza leđa i sjela na stopala. Osjećala je kako uživa u Evi, kako joj drhti u stomaku od njenih uzdaha, stenjanja, vlage iz njene pičkice... Eva je raširila noge, blago se savila u koljenima i namještala joj se na usta...

 

„Jebi me tim tvojim ustima, kučkice, jebi me... Kad si naučila da se tako dobro jebeš, kad... Oh, kučkice malena... Mmmm...“ – najprije polako, a onda sve intenzivnije Evino vlažno međunožje je klizilo po Karolininim ustima, jeziku. „Oh, kako je ovo dobro Kaća, jebo te... Mmm-mm-mm-mmmmm...“ – ponovo je bila blizu orgazma, noge su joj drhtale, plašila se da ne padne ili da ne povrijedi Karolinu u tom prilično osjetljivom položaju, ali nije mogla da odvoji svoju pičkicu od njenih lijepih usta i pustila joj da je izludi udarcima jezikom po oteklom klitoristu. „OOOOO... OOOOO... AAAAA....“ – stezala je svoju lijevu sisu i drugom rukom počupala Kaću za kosu. Kružila je bokovima i drhtala gledajući kako njena lijepa drugarica licka njeno uspaljeno međunožje. A, onda... 

 

Karolina je napravila nešto neviđeno. Usisala je njenu pičkicu i velikom brzinom podigla ruke sa poda i jako zgrabila Evu za guzu. Eva se nije smjela pomjeriti jer bi u tom slučaju zasigurno povrijedila Karolinu i svijest o tome kako je zarobljena nježnim ženskim rukama i usnicama koje tako lijepo i predano stežu njenu pičkicu, Evu je dovelo u stanje u kojem je ostala bez daha, u kojem joj je cijelo tijelo bilo preplavljeno predorgazmičkim talasima... Svršavala je ukočenog tijela, širom otvorenih usta pokušavala doći do daha, divljački stezala svoje nabrekle grudi, bol nije ni osjećala, samo su udari u stomaku i grčenje njene pičkice, po kojoj je Karolinin jezik neprestano lupkao, doveli do toga da su joj iz međunožja lili sokovi strasti i slijevali se niz Kaćine obraze bradu. 

I dalje se tresla i nijemo pratila Karolinine dalje korake. Osjećala je kako licem i ustima, vlažnim od sokova koji su tekli iz nje, Karolina prelazi po njenom stomaku i penje se prema grudima. U magnovenju postorgazmičkog stanja, gurala joj je jezik u usta, zagrlila je i mazila po guzi. Karolina joj je stezala grudi i naglo gurnula na kauč. 

 

„Naguzi se, kurvice! Još ću da te jebem, željela si to, zar ne?“ – mirnim glasom, Karolina je još više napalila Evu. 

„Kaća... Malena moja... Tako si dobra, ljubavi... Jebi me, tvoja sam...“

„Prstima ću da te jebem, kurvo!“ – Karolina je sjela na rub kauča i mazila Evinu moćnu guzu. 

Eva je još više raširila noge, naježila se od dodira Karolininih lijepo oblikovanih sisica pri dnu leđa. Osjetila je kako joj steže polutke i još više ih širi i ispustila dubok uzdah kad se vrh Kaćinog jezika našao na ulazu u njenu guzu. Zadrhatle su joj butine i osjeti toplinu u preponama, a Kaća nastavi jezikom da stimuliše anus i prstima da razmazuje sokove po Evinoj pičkici. Zagrizla joj je desnu polutku , lijevi guz joj je šamarala jednom rukom, a dva prste druge ruke naglo gurnula do kraja u njenu raspomamljenu pičkicu. Eva jako vrisnu i svrši u trenu, osjećajući kako Kaćini prsti nemilosrdno rove po njenoj malenoj, kako je fantastično jebe jezikom u guzu i prstima u pičkicu. 

„Ooooh, kurviceeee...“ – Eva jenaglo ustala, okrenula se i počupala Karolinu za kosu. – „Daj mi svoju pičkicu, droljice mala, daaaaaaj...“ 

Raširenih nogu Kaća se namjestila iznad njenih usta. Eva pohlepno i nekontrolisano poče da usisava njenu lijepo sređenu pičkicu. Lickala je jezikom po oteklom klitorisu, usisavala ga, gurala prste u nju i prstima razmicala usmine. Kaća je dahtala, blago se pomjerala bokovima i namještala na Evin jezik. Mazila se po grudima i predala toplim talasima koji su preplavili njeno nježno i lijepo tijelo. Eva se izmakla i sada je Karolina bila u položaju u kojem je ona maloprije bila. Zažvalila je njenu malenu, zavukla ruke i stezela joj sisice. 

„Ah... Ah... Ah... Eva... Eva...“ –kaća je jecala i naglo se pomjerila guzom unazad i vještim pokretom natjerala Evu da legne na pod. 

Pomjerala se bokovima i vlažila njenu jebozovnu facu svojom pičkicom. „Jebi me, Eva, jebi me... Jebi meee...“ – vrištala je i prstima joj trljala kliotoris, a onda se spustila, usisala ga i zavukla ruke ispod njene guze. „Mmmmm... Mmmmm.... Mmmmm....“ – gušila se Evinom pičkicom i psjećala je kako joj njen prst prodire u guzu, a jezik u pičkicu. Isto je ona uradila i njoj. Jebale su jedna drugu i svršile u istom trenutku, mumljajući, nabijajući se pičkicima jedna drugoj u lice, uvrćući se u bokovima. 

Dugo su ostale u tom položaju, sve dok se nisu smirile od jakih orgazama koji su iscrpili njihova tijela željna seksa. Karolina se okrenula i nadnijela nad Evu. Nježno ju je poljubila i milovala po licu. Evine ruke su bile svuda po Kaćinom tijelu. Nasmijane i zadovoljne, nisu ništa govorile... 

 

Erotske priče: Raznesi me ljubavi

 

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 15 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moje ime je Anastasija,imam 20 godina,volim i muskarce i zene,ali prva prica je o iskustvu sa devojkom .Imam crnu kosu,smedje oci,taman ten,visoka sam,manje grudi,veca guza,kazu da sam vrlo jebozovna.
Prije 4 dana ·
Sedela sam na parku u klupi čekajući da muž dođe po mene. Razgledajući okolo, zaustavila sam pogled na prelepoj brineti. Bila je prezgodna. Izbacila je sise i ličila je na porno glumicu. Pogledala sam malo bolje. Te crte lica su mi itekako poznate. Bože, nije valjda Lorena! Moja Lorena! Otrčala sam do nje.
28.12.2017 ·
Sa Sanjom me upoznala moja prijateljica iz razreda, njezina susjeda. Kako Sanja ide u četvrti razred, a ja u treći, u suprotnim smo smjenama pa sam je sretala samo u prolazu.
27.12.2017 ·
Od kada sam usla u pubertet, shvatila sam da volim ribicu. Muskarci su me uvijek nervirali i seks sa njima za mene je bio nezamisljiv. Palila sam se na djevojke i samo djevojke. Muskarci su za mene mogli biti samo prijatelji.
16.12.2017 ·
Krici koji su dopirali iz susedne sobe sablasno su odjekivali u sitnim noćnim satima, bolno mi se zabadajući u uho i mozak. Gotovo da nisam mogla da prepoznam njen inače prijatni alt; čulo se samo roktanje hrapavog glasa koji je tek malo podsećao na ženski,
15.12.2017 ·
Info
pusica
U seksu se može samo dobro uživati
18.08.2016 (18.08.2016)
Svi članci by pusica


Anketa
By ilkovskiandrej Prije 4 dana
By pusica Prije 12 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories