Trenutno Pusicu pregledava 1173 napaljenih
Erotske priče: Dragi, napokon podstanar da je bisex
 

Dodaj svoju erotsku priču

Tražeći sobu za predstojeći semestar, jedan od oglasa me je odveo u kafanu na periferiji grada. U njoj sam zatekao Dragicu - jako prijatnu, ali i jako privlačnu gazdaricu jako kratke crvene kose, krupnog, ali čvrstog tela u tankoj haljini tigrastog dezena. Kafana je bila prazna, jer je bilo rano ujutru. Dragica i konobarica su sedele za stolom u uglu, pušile i gledale TV. Predstavio sam se i rekao zbog čega sam došao, a Dragica me je pozvala da im se pridružim i ponudila kafom.

Razgovor smo počeli upoznavanjem - odakle sam, šta studiram i slično. Rekla mi je i dosta o sebi. Ona i njen muž su nekada radili u Nemačkoj, ali već nekoliko godina drže kafanu, a kućni budžet dopunjuju izdavanjem sobe u svojoj kući. Pratio sam svaki pokret njenih usana, iako mi je konobarica - svojom, takodje, izazovnom pojavom - skretala pažnju. Bilo je divno gledati ih obe kako usnama miluju filter cigarete.

Nakon pola sata razgovora, gazdarica je predložila da me odvede do kuće i pokaže sobu. Išli smo njenim kolima, a ja sam maštao kako joj, na zadnjem sedištu, rasturam pičku. Mislim da je već tu primetila da mi je pridobila pažnju, jer sam počeo da se “saplićem” u govoru.

Soba mi je odgovarala. Imala je lep pogled, udoban krevet i bila dovoljno prostrana. Dogovorili smo se i dao sam joj kaparu.

 

- Drago mi je da ti se dopada. Malo sam se plašila kakvog ćemo podstanara imati, ali ti deluješ kao jako fin dečko.

- I vi se meni dopadate. Dopali ste mi se još u kafani. Lepa ste žena.

Odgovorila mi je osmehom i zavodljivim pogledom.

- Ma, da nisi ti neki mangup, srećo?

- Ne, ali volim da dajem komplimente lepim ženama.

- Vidim, i udatim.

- U svakom slučaju ste lepi.

- Pa, šta ćemo onda, srećo?

- Smislićemo nešto. Pametni smo ljudi.

 

Uhvatio je za bokove i nabio joj jezik. Ona me zagrlila oko vrata. Ljubili smo se dugo, a onda se odmakla i rekla "Doneću peškire, pa idemo na tuširanje."

Kada je bila mala, pa nije bilo puno mogućnosti za nešto više. Ipak, mazili smo se i ljubili. Na kraju, obrisali smo jedno drugo.

U spavaćoj sobi je bila spuštena roletna, ali se sunce probijalo kroz rupice na njoj. Sela je na ivicu kreveta i otpuzala unazad do sredine, gledajući me pravo u oči, a ja sam legao preko nje. Opet smo se ljubili, a zatim sam se, usnama, spustio do njenih grudi, lizao ih i mazio. Nastavio sam preko stomaka do pičke i uvukao klitoris medju usne. Milovao sam ga usnama i sisao. Dopadao mi se njegov ukus. Nabio sam joj prste u pičku. Svršila je nakon par minuta. Legao sam pored nje. Privila se uz mene i tiho stenjala.

 

Dobar si - rekla je.

Samo uz pravu inspiraciju - odgovorio sam, navlačeći kondom.

Ustala je i opkoračila me, nabivši se na moj kurac. Liznuo sam svoj palac i milovao joj klitoris. Druga ruka mi je bila na njenoj butini. Nabijala se jako lepo, a stenjala tako zanosno. Grudi su joj skakale, a ona ih je uzela u ruke i stiskala. I ja sam je nabijao, da bi joj bilo lakše i lepše.

- Svršavam! Ustani!

Sišla je sa mene, a ja sam svršio u kondom, Skinuo ga i zavezao. Uzela ga je i pokidala zubima. Deo sperme se razlio po njenom licu. Ustao sam i olizao je, nastavljajući da je ljubim.

 

- Ti si biseksualac?

- Da. Je l' vam smeta?

- Ne, naprotiv. I moj muž je biseksualac. Biće mu drago da te upozna. Jesi aktivan ili pasivan?

- Univerzalan, ali više volim pasivno.

- Odlično.

 

Uzela je mobilni i nazvala ga.

 

- Jesi sam? Možeš da pričaš? Slušaj, imamo novog podstanara. Upravo sam ga probala. Odličan je, a još je i biseksualac. 'Ajde, požuri.

- Baš mi je drago što nam je podstanar, konačno, biseksualac, da ne moramo više i od podstanara da se krijemo.

- Nego, da pojebem ja tebe?

 

Iz noćnog stočića je izvadila ulje i dildo i rekla mi da se okrenem da bi me podmazala. Zavukla mi je prste i polako razvlačila. Povremeno me i jebala prstima, ljubeći mi guzu. Bilo mi je prelepo. Nema ničeg lepšeg od ženskih prstiju u guzi.

Navukla je kondom na dildo i podmazala ga, a onda ga mi je polako nabila.

 

- Je l' te boli? Je l' možeš?

- Ne ... aah ... samo ... nastavite!

 

Jako lepo mi je nabijala. Videlo se da joj nije prvi put. Onda se začula brava. Stigao je i on - Ljubiša.

Ušao je u sobu i poželeo dobar dan. Odgovorio sam i predstavio se. Pružio mi je ruku, a ona je još uvek rovarila u meni.

 

- Divno je razradjen. Beži na tuširanje.

- Odoh!

Promenili smo položaj. Okrenuo sam se na bok, ona je klekla pored mene, raširenih nogu, i ponovo mi ga nabila. Nabijala mi je brže nego pre.

- Je l' ti se svidja?

- Aah... aah... itekako!

Ubrzo se pojavio i on.

- Pa, Mateja, kako je bilo? Ume ona dobro da pojebe!

- Uh! Bilo je divno! Ali, pravi kurac je pravi kurac!

- Tu se slažem!

Pustio me je da se odmorim, a onda pitao kako bih voleo da počnemo.

'Ajmo u 69-ku. Ja ću odozgo, a ona neka nastavi da me jebe.

Oboje su se složili. Oblizao sam usne i spustio ih na njegov glavić. Kurac mu se trgao. Milovao sam ga usnama, zatim jezikom, a onda ga progutao. Oslanjao sam se na obe ruke, jer me je ona prilično žestoko jebala, dok sam ja pokušavao da mu što bolje popušim.

Daj ga meni malo - rekao je. Izašla je iz mene. Ja sam uzeo kondom i navukao mu ga, okrenuo se prema njemu i nabio. Osećaj pravog kurca me je još više napalio. Skakao sam po njemu izbezumljen od uzbudjenja, a ona mi je drkala i mazila mi ledja.

- Hoću te otpozadi!

Sišao sam i naguzio se. Svačija omiljena poza. Uleteo je u mene i razvalio mi anus. Jeste bolelo, ali je bilo prelepo. Svršio je u meni, izašao, skinuo kondom i sasuo sadržaj njoj u usta.  

Srušio sam se na krevet, na bok, i počeo da drkam. Gurnula me je na ledja, zgrabila mi kurac preko moje ruke i drkala kao da hoće da mi ga otkine. Ipak, dopale su mi se te sitne grubosti.

- Svršiću!!!

Stavila je drugu ruku iznad mog kurca da sperma ne bi završila po zidovima i dovela me do vrhunca.

Vidim ja da ćemo se lepo slagati - rekao je.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 19 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
GAY PRIČA, Priča o mojem prvom iskustvu, priča ima i nastavak koji uskoro slijedi..Ovo je moja skromna priča o mojem prvom iskustvu sa istim spolom. Imam 24 godine i student sam. Sve je počelo prošlo ljeto kad sam nakon završetka studentske godine bio slobodan po cijele dane. Djevojka je otisla na more, radila je sezonu u rodnom mjestu njenog oca pa sam ostao sam u gradu.
· 10.05.2017 ·
Upoznao sam je na radnom mjestu,veoma brzo sam dobio broj i počeli smo se dopisivati,nakon kojeg tjedna obično dopisivanje je preraslo u pričanje sexualnih maštarija...ona je rekla da joj je najveća maštarija da je muž i još jedan jebu u isto vrijeme..
· 25.04.2017 ·
Hoću da vidim kako njemu pušiš kurac, pa ćete me obojica puniti,Ovog vikenda putujem za Beograd, da posetim strinu, na hiruskoj klinici - operisala se... - rekoh dvojici kolega, sa kojima sam radila na salteru za naplatu...
· 24.09.2016 ·
približavajući se kući. Uspjela je iz ureda izaći oko 10 sati izgovarajući se na glavobolju i sada je ostatak dana samo njen. Bio je tako topao dan da je pomislila otići na plažu sa svojim sinom Ivanom. Rijetko je imala priliku da provede dan sa njim. Obično je vikendom sve puno da bi se išlo nekud. I Ivan će jako puno obaveza..
· 15.07.2016 ·
Još uvek zbunjen, lagano sam ušao u kupatilo ispred Zoće i taman kada sam hteo da ga pitam da mi da neki šorc ili kupaće gaće i da me pusti u spavaću sobu da se presvučem, imao sam šta da vidim! Lisa je upravo sklanjala peškir sa sebe i ulazila u kadu. Bila je potpuno gola!!! Gledao sam njeno golo telo dok je lagano nogom zakoračila u kadu. Kita mi se istog momenta skamenila. Te sise! To dupe! Te Noge!
· 08.05.2016 ·
Info
09.07.2016 (09.07.2016)
5475 Pogleda


Pornxtube.online

Anketa
By nikola-sabac Prije 9 dana
By Neiskusan 13.06.2017

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories

Slika tjedna

Slika tjedna

Zanimljivi pornići