Trenutno Pusicu pregledava 1375 napaljenih
Erotske priče: Hotati sa starijim muškarcem
 

Erotske priče: Hotati sa starijim muškarcem

Karolina je stala pred ogledalo u spavaćoj sobi i divila se svome vajanome tijelu. Polako je na sebe stavljala uske, crvene gaćice od čipke i brushalter koji je nježno stezao njene osrednje, lijepo oblikovane grudi. Zažmirila je i kroz nos udahnula miris cvijeća koji je dopirao iz bašte, na koju je gledao prozor njene sobe. Osjetila je blagu jezu kada joj je brus zategnuo blago napete bradavice... Karolina je bila uzbuđena, probudila se sa željom da na sebi osjeti muške ruke, koje su svuda po njoj. Nije bilo nikoga. Njen stav, njena ljepota, odbijali su neodlučne, uplašene muškarce. Paradoksalno, prelijepa i seksipilna Karolina, u svojoj 21. godini nije imala dečka. 

Izlazila je, družila se, upoznavala ljude, ali niko joj od muškaraca nikada nije otvoreno prišao . Ponekad, malo u šali, a malo i ozbiljno, mazila se sa svojom drugaricom Evom, koja je, za razliku od nje, stalno bila s nekim i tako mlada već postala prava fufica. Ali, muškaraca nije bilo. Zbog toga je Karolina često bila na internetu, postavila svoje slike na nekoliko društvenih mreža, ali osim poruka koje je dobijala, od onih pristojnih do krajnje vulgarnih, nije išlo dalje. Nije joj preostalo ništa drugo do da sama sebe zadovoljava. Kupila je vibrator, dildo i još neka seksi pomagala. Kasno navečer gledala bi porno sajtove i kad bi legla, vraćala slike u sjećanje i samu sebe mazila, trljala, gurala dildo u svoju uvijek lijepo sređenu pičkicu i nakon orgazma bi tonula u san. 

Obukla je uski šorc i majicu na bretele bijele boje. Napravila je frape i konektovala se na sajt na kojem je ponekad razmjenjivala poruke sa muškarcem bitno drugačijim od stotine onih koji su joj slali poruke. Marko je imao 45 godina, bavio se nekim privatnim poslom od kojeg je, sudeći po slikama, dobro živio. Šarmantan, visok muškarac, sa nekoliko sijedih dlaka na njegovoj gustoj smeđoj kosi, često neobrijan i u košulji zavrnutih rukava, djelovao je stabilno i kao neko ko tačno zna šta hoće i šta želi. Razveden, ali pun života i skoro redovno u društvu lijepih žena.  Sve je to Karolina saznala gledajući njegove fotografije i čitajući poruke koje joj je slao, i koje su skoro uvijek bile takve da se iz njih nije moglo saznati da li se ona Marku sviđa, želi li nešto od nje, ili se samo ugodno zabavlja ćaskajući na netu sa lijepom, mladom djevojkom. Nikada joj nije reka ni jednu riječ koja bi mogla aludirati na seks, nikad joj, osim u prvoj poruci, nije rekao da je lijepa, zgodna, hot, seksipilna. Pomalo je to nerviralo, jer je navikla da joj muškarci pišu kako su uzbuđeni dok je gledaju, šta bi joj radili. Ponekad bi namjerno, da ga isporovocira, postavila neku sliku na kojoj je u prilično izazovnoj pozi, na kojoj se vide njene butine, ili otkriva obli stomačić, i tada bi mu se javila nekim neobaveznim „Ćao, šta radiš...“, da bi ga natjerala da dođe na njen profil i vidi nove slike. Odgovorio bi, ali ona ne bi dobila što je htjela - njegovu reakciju na njen jak seskipil. Ali, Marko je bio jedini koji je izrazio želju da je vidi uživo i da bi mu bilo drago da s njim izađe kada dođe u njen grad. Od same pomisli da će vidjeti ovog starijeg, ali veoma zanimljivog muškarca, Karolini osmijeh nije silazio sa lica. Često je maštala o njemu, ali uvijek nekako stidno. Kao da ona nije vrijedna pažnje takvoga muškarca. Bez sumnje, željela ga je, željela je imati seks sa njim, o ozbiljnjijoj vezi nije mogla razmišljati, jer je puno stariji, ali željela je, jako je željela, imati s njim avanturu. 

Osmjehnula se kad je vidjela da je i on „online“. Odmah je otišla na njegov profil i... Nove fotografije koje je postavio, bile su sa neke zabave. Zgodni muškarci i lijepe žene, njegovih godina, bogate trpeze, okrugli stolovi. Pregledala je slike i razmišljala o tome hoće li ikada biti dio takvoga glamoura, ili će ostati u društvu kojem je vrh neki techno-party, exit i neprestano chatanje na Facebook-u... Kada je naišla na sliku na kojoj je Marko desnom rukom oko struka obgrlio dugokosu crnku, u prelijepoj crnoj haljinici koja je bila prilično kratka. U lijevoj ruci je držao čašu, a pogled usmjerio prema njoj, značajan pogled u profil žene koja se smije presavijena preko njegove ruke. Vidjelo se da ima lijepu guzu i nije bilo sumnje da se njome oslonila u Markovu nabeklinu. Osjetila je udar u stomku i lice joj se zacrvenilo... Da, osjetila je ljubomoru, nije željela to kriti od sebe. Zamišljajući sebe na mjestu te zgodne, dugogokose, crnke, Karolina je instiktivno zavukla ruku ispod majice i mazila se po stomaku... Osjetila je da je malo ovlažila. 

 

„Dobar dan, čika Marko.“ – poslala mu je poruku i opušteno se spustila na stolici, raširila noge i desnom rukom mazila svoj obli stomak. 'Reći ćeš mi da me želiš, sad ili nikad!', mislila je u sebi. 

„Hej, Karolina... Dobar dan!“ – odgovor joj je brzo stigao. 

„Šta radiš, čika Marko?“ – obraćala mu se tako aludirajući na njegove godine, ali i gradeći na taj način bliskost s njim. 

„Šaljem ponude nekim partnerima i malo ćaskam ovdje. Ti? Jesi li se naspavala?“

„Aham... Ja gledam tvoje nove slike.“

„E, da... Sa neke zabave od prije dvije noći. Godišnjica firme mog partnera.“ 

Karolina nije dobila što je htjela, povod da nekako on navede priču na komentarisanje slika. Željela je povod da priča o slici na kojoj je sa onom crnkom. 

„Ne pitaš me sviđaju li mi se?“ 

„Heh... Da ti se ne sviđaju ne bi ih gledala, zar ne?“ – skinuo je kao zadnju balavicu. 

Malo je naljutilo, a malo joj je i godilo što nikada nije Marka ostavila bez odgovora koji bi uvijek i jasno pokazivao samo jedno – on je taj koji vodi, odlučuje, zna, usmjetava. Ali, nije usmjerio ono što je ona željela; ćaskanje koje će ih navesti da pričaju o seksu. Zatp je odlučila sama započeti, jer nije više mogla izdržati. Svakom njegovom porukom njoj je raslo ubuđenje. Mazila se po stomaku dok je ćaskala s njim, a ruka joj se penjala i do grudi, koje je preko brusa mazila prstima. Zadrhtala bi kada bi prstima malo stegnula nabrekle bradavice koje su se jasno nadimale ispod glatkog materijala. 

„Da, a jedna mi se posebno sviđa...“ – napisala mu je. 

Odgovor nije stigao i Karolina osjeti bijes. Bijes pomiješan sa uzbuđenjem. 'Radi li mi to namjerno?' pomisli u sebi – 'Zašto me ne pita koja slika?' Bijesna, ubuđena, uplašena da zbog neke krive riječi ne izgubi kontakt sa njim, Karolina je odlučila da mu ne šalje poruku i pustila njegove slike na slide-show. Odjednom, ni sama ne znajući kako i zašto, nestalo je onoga stida koji se javljao kada bi maštala o njemu. Pustila je fantazijama na volju, kao da ih je naglo otkovala i one se, motivirane slikama ovoga starijega muškarca, počeše nizati neselektivno jedna za drugom. Podigla je lijevu nogu i oslonila je stopalom na kompjuterski stol, drugu nogu je pomjerila u stranu i rukom nježno mazila svoju malenu preko uskoga šorca. Lijevom rukom se milovala po grudima, stomaku, prelazila preko butina, koje bi zadrhtale kad bi pomislila kako Marko prodire u nju, kako joj licka pičkicu. 'Mmmm...' – gurnula je dva prsta u usta i simulirala pušenje gledajući sliku na kojoj Marko ugodno zavaljen u stolicu na plaži, u šorcu, gol do pasa i kao da gleda pravo u nju, dok ovako  napaljena drhti, teško diše...  Zamislila je kako kleči na koljenima i kako mu pohlepno puši kurac dok on stenje i drhtavim rukama joj mrsi kosu... 

„Koja?“ – iznenada je sigla njegova poruka. 

Karolina se trgnula iz fantazija i unezvjereno poče pisati i brisati odgovor... Zastala je za tren, vratila se u realnost i napisala: 

„Ona na kojoj se ona jebozovna crnka smije dok se trlja svojom lijepom guzom o tvoju nabreklinu... Čika Marko!“

„Karolina...“ – njegov odgovor je stigao dva minuta kasnije. 

„Hoćeš reći da ti se nije digao kurac kada se onako moćna guza priljubila uz tebe... Jebo te, ja bih ovlažila kad bih je dotaknula, a ti...“

„Karolina... Zbunjuješ me... Ja... Nisam navikao da tako odgovaraš...“

„Ne zajebavaj me, Marko, molim te! Šta foliraš? Ne bi jebao tvoju mladu ljepoticu, je li? Ne bi me jebao? Reci mi to! Možda ti se ne sviđam? Reci mi ako ti se ne sviđam, slobodno!“

„Ljepotice... Kad sam prvi put vidio tvoje slike poželio sam...“

„Šta, šta si poželio...?“ – brzo je otkucala i počela teže da diše. 

Karolina je osjetila jake udare u stomaku i kako joj je međnožje sve vlažnije...  Odigla je malo guzu od stolice, otkopčala rajfešlus na šorcu i jednom rukom ga spustila do koljena. Guzu je naslonila na rub stolice, poduprla se petama o pod i nemilosrdno stezala svoje nabrekle grudi. Sklonila je mokre gaćice u stranu i zadrhtala kada je vrhom srednjeg prsta dotaknula klitoris. Nije čekala njegovo odgovor i poslala mu novu poruku: 

„Marko... Marko jebi me, molim te...“ – sve su zavjese pale, sve se otkočilo. Ono, što je bilo duboko u podsvijesti Karolini naglo je isplivalo na površinu. 

„Gurni kurac u moju pičkicu, pederu jedan! Jebi me!“ - poslala mu je novu poruku. 

Nije više obraćala pažnju, predala se svojim fantazijama i poslala mu još jednu poruku: 

„Sjedim u stolici i trljam svoju uspaljenu pičkicu. Zamisli kako stojiš sa strane i kako mi ga polako stavljaš u usta... Kako me jebeš u usta, Marko...“

'Ah... Aaaaah... Aaaaaah...' – Karolina se stresla zamišljajući tu sliku. Trljala je međunožje, stezala svoje grudi sa kojih je u jednom potezu svukla brus. Zatvorila je oči i predala se fantazijama. Uvijala se u stolici, teško disala, jecala. Zamišljala je kako puši Markov kurac dok se trlja, kako je nježno jebe u usta. Ponovo je usisala prste zamišljaljući Markov kurac u svojim ustima. 'Mmmmm... Mmmmm...' – simulirala je pušenje. Podigla je lijevu nogu i srednji prst gurnula u svoju vrelu ljepoticu. 'Oh, Maar-kooo... Jebi me... Jebi me, Marko...' – bila je van sebe. 

Ustala je, šorc je skliznuo niz njene vajane noge. Klecajući jedva je izašla iz njega i došla do kreveta... Drhtavim rukama iz ladice je uzela uski, srebreni dildo, pohlepno ga progutala i počela da ga puši kad je legla i jako raširila svoje prelijepe, nježne noge.  Uvijala se u struku, mazila lijevom rukom međunožje, a onda zavukla ispod odignute guze desnu ruku u kojoj je držala dildo i gurnula ga u svoju raspomamljenu pičkicu. 'Da... Da... Daaaahhh... haaah....' – jebala je samu sebe dildom i prstima trljala klitoris. 'Marko... Marko... Jebi svoju ljepoticu, molim te... Jebi je... Jebi... Jebi me, Marko, molim teeeee.... aaaa... hah... hah... mmm... AAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAAH..' – snažno je vrisnula kad je prvi orgazmički talas raznio njeno nježno tijelo. Grcala je, savijena u luku, gubila se, mračilo joj se... 

Iz pičkice joj je obilno curilo, sva se tresla i nije prestajala da se jebe dildom... Sva unezvjerena ispravila se i kleknula na koljena.

- 'Jebi svoju kučkicu, Marko, jebi je... Trljaj ovaj moj lijepi klitoris, Marko, trljaj ga, ljubi ga, sisaj ga, jebi me, Marko...' –bila je van sebe.

Okrenula se prema velikom ogledalu i gledala odraz svog lijepog tijela i gurnula ruku između nogu. Jako je počela da trlja svoju malenu, a lijevom rukom je iza leđa ponovo namjestila dildo na ulaz u nju.

'Ufff... Daaaa... Jebi meeee... Jebiii...' – buncala je dok je gurala dublje dildo i jače trljala ponovo nabrekli klitoris. 'Oh, daaa... Oh, daaa... Daaaa... Daaaa, jeeeebii... Jebi meee... Eeeeee.... Hah... hah... AAAAAAAAAAAAH...' – svršila je još jednom i sjela na dildo, osjećajući kako ispunjava njenu uzavrelu unutrašnjost. Gledala je u ogledalu kako se iz njene pičkice cijede sokovi niz srebreni predmet u obliku falusa i zbog toga osjeti jake udare u stomaku. Jako je stegnula svoje grudi i osjetila kako joj ponovo dolaze talasi koji prijete da je totalno unište, raznesu... Guza joj se tresla, u preponama osjećala jaku vrelinu, stomak joj drhtao, pičkica se sama grčila oko dilda i Karolini se u trenutku zamrači pred očima. Uspjela je zadnjim atomima snage da usmjeri svoje tijelo da padne na krevet. Ostala je bez daha, s obje ruke uzela je dildo i do kraja ga gurnula u svoju utrobu. „AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH....“ – urlik je označio početak dva uzastopna orgazma koji joj nisu dozvoljavali da išta uradi. Predala se jakim udarima slasti, gurnula glavu u jastuk i pustila da joj se iz pičkice iscijedi i posljednja kap. Tiho je zajecala i jedna suza joj kliznu niz obraz... 

Ostala je u tom položaju nepunih dvadeset minuta. Zadovoljna jakim orgazmima, osjećala se i malo zbunjeno... Kako i zašto odjednom da oslobodi svoje fantazije o Marku i još da mu ih kaže. Otišla je i istuširala se. Smirila se malo i ponovo sjela za kompjuter... Vidjela je samo jednu Markovu poruku:

- „Karolina, ja sam sutra u tvome gradu.“

 

Erotske priče: Nakon hotanja, našli se u hotelu

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 4 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Bojana je imala 32 godine muza i dvoje dece, ali je bila pohotna i bukvalno joj je kurac virio iz ociju.Jedan dan Gagi je prolazio ulicom i sreo komšinicu Bojanu,pošto su istim pravcem išli zajedno krenuli su putem Bojanine kuće.Gagiju se digao čim ju je video,a i Bojanina pica je počela da reaguje posto je Gagi bio nabildovan i zgodan.
· 28.02.2017 ·
Pre dve godine upoznala je na sedeljci kod prijatelja jednog muškarca šest godina starijeg od nje u koga se na prvi pogled zaljubila a ni on od samog početka njihovog upoznavanja nije bio ravnodušan prema njoj. Iskreno joj je odmah ispričao da je razveden, da živi sa 18-godišnjim sinom i ako njoj kao devojci to ne predstavlja smetnju mogli bi da budu u vezi.
· 21.01.2017 ·
Na domjenak sam došao dobro sređen u plavoj košulji, ali kad sam došao tamo shvatio sam da sam bio gotovo jedini takav jer i moj prijatelj nije mogao naći ništa "posebno" za obuć. Pošto sam bio u prostoriji punoj stranaca zapravo me nije bilo ni briga. Čim sam došao na domjenak i pozdravio se sa par ljudi prijatelj mi je rekao da pogledam jednu žensku iz firme. Nju sam vidio i prije na poslu i bila je jako zgodna, ali nikad je nisam vidio ovako sređenu.
· 24.12.2016 ·
Marija je bila student na privatnom univerzitetu za menadzment, imala je jos jedan ispit I diplomski koji je delio od diplome. Bila je veoma pametna devojka a pritom veoma privlacna. Krupne crne oci i stepenasto osisana tamna kosa u kombinaciji sa prelepim telom i dugim nogama su zaista mamili dah, jos kada bi Marija utegla svoju guzu i podigla i izbacila grudi i takva podje u grad zaista bi postajalo vruce, bila je svesna svoje lepote i to je vesto koristila.
· 12.12.2016 ·
Njegovi roditelji mirno su večerali i nisu imali pojma kuda odlazi njihov sin. On je rođen u Hrvatskoj, iako mu otac i majka potječu iz malog sela, blizu Omdurmana u Sudanu. Naplaćivao je svoje usluge zbog novca koji je volio trošiti iznad svega, iako većinom nije u seksu s postarijim gospođama osjećao ništa.
· 16.10.2016 ·
Info
17.08.2016 (17.08.2016)
3450 Pogleda


Anketa
By Aleksku Prije 15h
By Skorpion93 Prije 2 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Upoznavanje Pusica

Slika tjedna

Slika tjedna