Trenutno Pusicu pregledava 1825 napaljenih
Erotske priče: U hotelu je bila izjebana
 

lanoviSex chatHot or NotErotske prieVideoSlikeAnketeSex oglasiGrupeForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču

Erotske priče: U hotelu je bila izjebana

Karolina se gušila, plakala, lice joj je bilo crveno i nije znala hoće li moći stajati na nogama kad je pusti. Orgazam kakav je doživjela oduzeo joj je svu snagu, ali nije je zadovoljio. Njena pičkica je i dalje bila vrela, vlažna, željna dodira, jezika, kurca, prstiju... Očajnički je željela da bude izjebana, da njena malena osjeti nešto u sebi. Molećivo je gledala Marka, nemoćna da bilo šta kaže, milujući ga po nogama i mazeći obrazima njegov sada mlohavi kurac. 

Erotske priče: Nakon hotanja našli se u hotelu

„Ljepotice moja...“ – nježno je podigao, uzeo u naručje i ljubio, noseći je prema stolu. – „Sad ću da te izjebem, ljepotice.“

Spustio joj je guzu na sto i počeo da joj žvali pičkicu, kao da je ljubi u usta. Legla je na sto i teško disala, njegov jezik je vješto kružio po njenoj malenoj, koja tek što je svršila i dodatno uzbuđenje kao da joj je vratilo snagu... Uspravila se i zamrsila prste u njegovu kosu. Marko je kružio oko klitorisa, usisavao ga i milovao je po nozi. 

 

„Jebi me prstima, Marko...“ – tih je zajecala. 

 

Ramenom joj je podigao butinu desne noge, koja je sada koljenom dodirivala njenu sisu. Gurnuo je srednji prst u njenu pičkicu i jezikom zapalacao po klitorisu. Dubok uzdah olakšanja se oteo iz Karolininih usta i ona poče da se odiže guzom od stola jecajući i moleći ga da ne prestaje. 

 

„Želiš da te jebem prstima, kučkice...“ 

 

Karolina osjeti udar u stomaku od ovoga „kučkice“... Nije znala zašto, samo je pomalo izgubljeno potvrdno klimnula glavom i zagrizla donju usnu kad je osjetila dva Markova prsta kako polako probijaju njenu pičkicu željnu kurca. 

 

„Ooooh, Marko... Jebi me prstima, jezikom, želim to...“

 

„Želiš to, kurvice?“

 

„Daaaaaaa... Jebi me... Jebi...“ 

 

Marko je odlučno prodirao s dva prsta u njenu vrelu pičkicu, koja nije prestajala da vlaži. Karolina se potpuno predala i stezala svoje grudi, primičući ih usnama i palacajući jezikom po bradavicama. Izvadio je prste iz nje i svukao je sa stola. Legao je na pod i pokretom joj pokazao da želi da mu ga puši dok je on jezikom jebe. Brzo i vješto, Karolina je nadnijela nad njegova usta svoju uspaljenicu i strpala polunabrekli kurac u usta. Vještim pokretima glave ga je pušila, drkajući ga jednom rukom, a drugom stežući muda. Marko joj je stezao polutke i jezikom palacao po pičkici. Učinilo joj se da će ponovo svršiti kad je osjetila kako njegov kurac raste u njenim ustima i kako njegov jezik ponovo tako dobro razvaljuje njen klitoris. Ubrzali su pokrete bokovima i jedno i drugo. Jebali su jedno drugo, on nju kurcem u usta, ona njega pičkicom po jeziku. Kružila je bokovima, vlažila mu facu sokovima strasti, motivirala ga da je ponekad pljesne po guzi, što je nju dodatno raspaljivalo i zbog čega je sve dublje i sve snažnije, pušila njegov kurac koji je već ponovo bio tvrd i nabrekao. 

 

„Sad ću da te jebem, kurvice!“ – izvukao se ispod nje i pljesnuo je po guzi. 

 

Karolina je ostala nagužena na podu, nije znala zašto sama ne ustaje, nije znala zašto ne smije da ustane. Vrisnula je od bola, kada je počupao za kosu i povukao prema sebi, podižući je tako na noge. 

 

„Aaaah, Marko, boli...“ – lice joj se zgrčilo u bolnu grimasu, kad je već bila na nogama i savijala tijelo unazad, jer je Marko jako počupao. 

 

„Treba da te boli, kujice. Ti si jedna mala, lijepa kujica, koju ću sad da raznesem kurcem, je li ti jasno?“ – Marko joj se uniou facu, a prostote koje joj je govorio Karolinu su i plašile i pojačavale joj uzbuđenje. 

 

Karolina nije znala zašto joj se to dešava. Ali, nije pokušavala da se opire. Gledala je u Marka, čula kako škripi zubima dok nježno mazi i steže njene nabrekle grudi i kontroliše je rukom držeći je za kosu. 

 

„Pičkica želi kurac, ne?“ – mazio je po stomaku u kojem su svakom njegovom riječju udari postali jači. 

 

„Da... Ah...“ – uplašeno mu je odgovorila i stisnula zube od bola, kad je jače počupao za kosu, a još nježnije mazio po stomaku i spuštao ruku između njenih nogu. 

 

„Šta 'da'? Šta... Govori!“ – nježno je ošamario po obrazu i ponovo vratio ruku na njen obli stomak. 

 

„Želim kurac... Da, želim kurac... Boli...“ 

 

Ne ispuštajući joj kosu iz ruke, Marko je gurao prema zidu. Snažno je zgrabio za vrat i tako je držao prikovanu. Karolina počeše da klecaju koljena, grudi su je boljele, stomak joj je podrhtavao, a guza se grčila. Osjetila je jak šamar na lijevoj polutki, od čega joj iz pičkice još jače procuri, a ugodna toplina pomiješana sa bolom oduzela joj je dah. Osjetila je još jedan šamar po guzi, pa još jedan. 

 

„Kurvo, jebaću te!“ – Marko joj je šapnuo na uho i gurnuo jezik u njega. 

 

Nemoćna, napaljena, predana Marku, van sebe, uplašena, Karolina nije znala zašto joj je pičkica sve vrelija i sve željnija kurca. 

 

„Želim tvoj kurac, Marko!“ – uspjela je jecajući izgovoriti kad je on naglo okrenuo leđima prema zidu. 

 

Obgrlila ga je nogama oko struka, on joj je stegnuo guzu i ona jednom rukom namjesti glavić na ulaz u njenu pičkicu. Naglo, i grubo, prodro je u nju, prikovavši je tako uz zid još više. 

 

„Aaaaaaaaah... Tooooo...“ – jako je vrisnula i osjetila neko olakšanje kada je osjetila nabrekli kurac u svojoj raspomamljenoj pičkici. „Jebi me... Jebi me... Jebi me, molim te, Marko, to... Da... da... da...Aaah...aaah...aaah... Daaa... Jebi meee... haaah... haaah...“ – vrištala je dok je prodirao u nju, škripala zubima, jako stezala laktovima oko vrata i gledala ga zamućenim pogledom. 

 

Marko se silovito nabijao u nju, žestoko joj je tvrdim kurcem razbijao malenu i nježnu pičkicu, svu vlažnu od sokova, ona ga je jako grlila, grebala po leđima, vrištala i grizla mu rame. Marko ju jebao divlje, životinjski, Karolina nije znala da ona, tako nježna i lijepa, zapravo uživa u divljem seksu. 

Okrenuo je ponovo stomakom prema zidu, koljenima razmaknuo noge, glavićem pomazio pičkicu i ponovo joj ga do kraja nabio u njenu utrobu. Podigao joj je desnu nogu i nastavio da se silovito nabija u nju. 

 

„Jel voliš kurac, pičkice...“

„Volim, Marko, volim... Jebi me...“

„Jesi li ti moja kučkica?“

„Aaaaaah... Jesam, Marko... Ja sam tvoja kučkica!“

„Aaaaaaaah... Aaaah... Mmmmm...“ – Marko je urlikao, režao dok se sve brže i silnije nabijao u nju. 

Jebao je bez ikakve kontrole, Karolina je udarala cijelim tijelom u zid, osjećala je kako joj fasada trlja bradavice, osjećala je bol, slatku bol koju do sada nije osjetila. Osjećala je Markov kurac duboko u pičkici. On ju je jebao, tako jako, tako divno, njena pičkica je konačno bila ispunjena, njegove ruke su stezale njene bokove, grlile je oko struka. Karolina nije znala da joj upravo to treba, snažne ruke oko njenog struka dok joj nabrekli kurac ispunjava pičkicu. Karolina nije znala da je, zapravo, raspomamljena pičkica, da uživa dok se prsti ovog starijeg muškarca igraju sa njenim bradavicama, da ih uvrću, stežu, povlače. Karolina nije znala da je tek ispunjena kurcem ono što stvarno jeste – napaljena kurvica, željna kurca, željna jebanja, razvaljivanja koje joj upravo daje Marko... Njegov kurac... Njegove usne, jezik, zubi kojim grize njen nježni vrat, ramena... Njegove ruke koje nemilosrdno stežu njene nabrekle sise, njegovi prsti koji trljaju njen klitoris dok se kurcem nabija u njenu pičkicu... Karolina nije znala, da je jedna mala, slatka, nježna droljica koja je očajnički trebala kurac, koja je očajnički željela da bude izjebana. Nije znala da želi taj nabrekli kurac u svojoj guzi, nije mogla ništa reći kada je osjetila kako Marko izlazi iz nje i kurac, mokar od sokova njene pičkice, prislanja na ulaz u guzu i razbija je nemilosrdnim prodorom... Ukočena, bez glasa, grcala je, plakala je od bola, osjećala je samo kako je Markov kurac rabija, kako joj cijepa guzu na pola, kako su mu prsti u njenoj pičkici, iz koje divlje curi. „Aaaaaaaaaah... Maaaaaaaaaaarkoooooooooo...“ – urlikala je svršavajući u trenutku kada je Marko izvukao iz guze svoj ud i ponovo ga nabio u njenu lijepu pičkicu. 

 

Uspjela se oduprijeti rukama o zid, jako se bokovima pomjeriti unazad i tako do kraja nabiti na Markov kurac, koji je počeo pulsirati u njoj i na kojem je urličući ponovo počela da svršava dok su mlazovi sperme ispunjavali njenu utrobu. 

 

„Jebi me, Maaaarkooo...“ - jecala je.

 

Erotske priče: Željela sam frendicu polizat

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Erotske priče - Pripreme za svadbu jako dobrog porodicnog prijatelja.. Odavno znam da mladozenja ima jako zgodnog druga ali nikako nisam bila u situaciji da ga upoznam.. Znala sam da ce biti na svadbi.. On mi je bio cilj vec duze vreme.. Inace jako sam zgodna,imam velike grudi,lepo lice i mnogo volim da se jebem.... Uzivam u sexu potpuno
· 07.06.2017 ·
Bojana je imala 32 godine muza i dvoje dece, ali je bila pohotna i bukvalno joj je kurac virio iz ociju.Jedan dan Gagi je prolazio ulicom i sreo komšinicu Bojanu,pošto su istim pravcem išli zajedno krenuli su putem Bojanine kuće.Gagiju se digao čim ju je video,a i Bojanina pica je počela da reaguje posto je Gagi bio nabildovan i zgodan.
· 02.06.2017 ·
Pre dve godine upoznala je na sedeljci kod prijatelja jednog muškarca šest godina starijeg od nje u koga se na prvi pogled zaljubila a ni on od samog početka njihovog upoznavanja nije bio ravnodušan prema njoj. Iskreno joj je odmah ispričao da je razveden, da živi sa 18-godišnjim sinom i ako njoj kao devojci to ne predstavlja smetnju mogli bi da budu u vezi.
· 21.01.2017 ·
Na domjenak sam došao dobro sređen u plavoj košulji, ali kad sam došao tamo shvatio sam da sam bio gotovo jedini takav jer i moj prijatelj nije mogao naći ništa "posebno" za obuć. Pošto sam bio u prostoriji punoj stranaca zapravo me nije bilo ni briga. Čim sam došao na domjenak i pozdravio se sa par ljudi prijatelj mi je rekao da pogledam jednu žensku iz firme. Nju sam vidio i prije na poslu i bila je jako zgodna, ali nikad je nisam vidio ovako sređenu.
· 24.12.2016 ·
Marija je bila student na privatnom univerzitetu za menadzment, imala je jos jedan ispit I diplomski koji je delio od diplome. Bila je veoma pametna devojka a pritom veoma privlacna. Krupne crne oci i stepenasto osisana tamna kosa u kombinaciji sa prelepim telom i dugim nogama su zaista mamili dah, jos kada bi Marija utegla svoju guzu i podigla i izbacila grudi i takva podje u grad zaista bi postajalo vruce, bila je svesna svoje lepote i to je vesto koristila.
· 12.12.2016 ·
Info
17.08.2016 (17.08.2016)
5853 Pogleda


Pornxtube.online

Anketa
By Dariri Prije 14h
By nikola-sabac Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories

Slika tjedna

Slika tjedna

Zanimljivi pornići