Trenutno Pusicu pregledava 1234 napaljenih
Jebežljiva tajnica
 

ClanoviSex chatHot or NotErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeDomaći pornićiSlikeAnketeSex oglasiGrupeForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Dobio sam nedvosmislenu poruku od zapovjednikove tajnice, Jadranke, da tu večer dođem do nje. Ostao sam malo zatečen, ali sam ipak odlučio da odem kod nje. 

 

Nazvao sam ju na broj mobitela koji mi je dala, pa smo se dogovorili da dođem oko pola sedam kod nje. Jadranka je bila dosta mlađa i od mene i od Ane, ali su se sve cure u zapovjedništvu bile nekako povezane. Ženski lobi, ali dobro je ako ne rade protiv tebe. Bila je pravi komad. Nešto niža od mene, dugih nogu, lijepe oble guze, manjih sisa, ali kao što ću ustanoviti ubrzo, dosta čvrstih. Kratka smeđa kosa i predivne oči, te divne usne stvorene za ljubljenje i za pušenje. 

 

Znao sam da je bila u vezi sa jednim dečkom iz topništva, ali se to brzo raspalo. Uglavnom, bio sam točan, te sam joj pozvonio na vrata. Otvorila mi je vrata i dočekao me široki osmijeh, te njeno tijelo utegnuto u usku haljinu koja je završavala na polovici butina. Pustila me unutra, a ja sam joj pružio buket cvijeća što je prokomentirala klasikom:

 

- Oooo.. . kako pažljivo od tebe. Uđi i raskomoti se. -pokazala mi je na dnevni boravak, te upitala- Šta ćeš popiti? 

- Paaa.. . ne znam ako imaš malo vina? 

- Imam. Crno ili bijelo? 

- Može crno -rekao sam i smjestio se na poveći trosjed. 

 

TV je bio upaljen, neka od brojnih sapunica na njoj, osvrnuo sam se po sobi i vidio da je jako lijepo uređena. Nakon par minuta je došla i donijela dvije čaše vina, a uz to je na stol stavila i grickalice, pa se smjestila kraj mene na trosjed. 

Počeli smo razgovor, a mene je točno interesiralo šta je njoj rekla Ana, pa mi je, iako nevoljko, rekla da je opisala šta se događalo i kakav sam u seksu. Ja sam ju na trenutak gledao u tišini i vidio kako gricka donju usnicu, a onda tiho rekao:

 

- Aha.. . i sad bi i ti probala nešto od toga? 

- Da -brzo je zakimala glavom i nasmješila se, pa mi noktima krenula po nozi, te dodala- Naravno ako se ti slažeš? 

- Hmmm -malo sam se uozbiljio kao da razmišljam, a u gaćama mi je kurac već odlučio da ću pojebati Jadranku tu večer- Paaa.. . eto, mogli bi.. .. 

Nisam stigao završiti do kraja, a ona se već bacila na mene i počela me ljubiti. Uzvratio sam joj poljupce i zagrlio ju, te joj počeo milovati leđa. Imala je čvrsto tijelo i bila je jako topla. Ja sam se skoro ispružio na trosjedu, a ona je bila na meni, pa mi je ruka završila na njenoj guzi i počeo sam ju gladiti, a ona me i dalje ljubila, te je spustila ruku na moje prepone i gladila mi kurac preko hlača. Ja sam zadigao haljinu preko njene guze i sad sam joj milovao guzu preko gaćica, a onda zavukao ruku ispod njih i u razrez imeđu dvije polutke, te joj pomilovao šupčić. Samo se lagano stresla i odigla sa mene, te tiho rekla:

 

- Hoću da me jebeš tako jako da me rasturiš. -uspravila se i povukla haljinu preko glave, te sam ugledao istesano tijelo i dvije čvrste, ne prevelike, ali zato lijepo oblikovane sise i ravan trbuh. Zatim je povukla gaćice niz noge i vidio sam obrijanu picu. Zatim mi je počela skidati hlače, a ja sam se uspravio i skinuo si majicu. Ostao sam u gaćama, a ona se odmah potrudila da ih povuče na niže, pa mi se kurac uskoro veselo uspravljen ljuljao oslobođen stege gaća. Ona se oblizala i samo promrljala:

 

- Ipak Ana nije lagala.. .. -sagnula se i ubrzo je glavić završio u njenim ustima. 

 

Lizala ga je i pokušavala se spustiti niz kurac koliko je više mogla, ali joj ipak nije mogao stati cijeli u usta. Mijesila mi je i jaja, te ga malo i drkala željeći postići čvrstinu koju je ona htjela. Nakon nekih pet minuta takve obrade mog kurca se je uspravila, opkoračila me i namjestila svoju picu na vrh kurca. Nakon par pokušaja ga je napokon ugurala i počela se polako spuštati niz njega. Bila je jako uska i osjećao sam svaki milimetar njene pice. Spuštala se polako i trebalo joj je skoro dvije minute da se spusti do kraja mog kurca. Nakon što je ušao do kraja počela se polako nabijati na njega, a onda postepeno sve brže i brže, te je uskoro bila oslonjena na mene i samo podizala guzu i picu, te se nabijala na kurac. Nije to dugo potrajalo i počela je svršavati. Tresla se na meni i stenjala poprilično glasno, pa sam se nadao da su zidovi dosta debeli. 

 

Kad se smirila podigao sam ju sa sebe i naslonio na naslon trosjeda, a ja sam stao iza nje i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i odmah ga zabio do kraja da je jauknula. Nisam joj dao da se opusti već sam ga nastavio zabijati odmah do kraja. Jebao sam ju žestoko, kako je i tražila. Držao sam ju za bokove i zabijao ga do jaja koja su lupala po njenim nogama. Nakon nekog vremena je ponovo počela svršavati, a tada sam i ja osjetio da ću svršiti pa sam ga krenuo vaditi, a ona je odmah reagirala:

 

- Neeee.. . ne vadi ga.. .. napuni me.. . 

- Stvarno? ! ? -upitao sam ju da ne bi bilo zabune. 

- Daaaaaaaa.. .. 

 

Brzo sam joj ga zabio natrag i nastavio ju jebati. Nakon minute sam počeo svršavati i puniti njenu vrelu picu svojim sokovima. Zabio sam ga do kraja i par trenutaka tako ostao dok se nisam u potpunosti ispraznio. Izvadio sam ga van i ona se odmah okrenula i sagnula do njega, te ga počela lizati i usisavati. Ostao je i dalje tvrd, pa me je povela do spavaće sobe. Odmah smo se izvalili na krevet i počeo sam joj ljubiti sise, a onda ju okrenuo na leđa i raširio noge, te se smjestio između njih. Stavio sam kurac na njen brežuljak i trljao ju njime po klitorisu, te razmazivao njene sokove, a onda prstima stisnuo klit i počeo ga trljati. Trzala se na krevetu i dahtala brzo, a onda sam joj stavio dva prsta u picu i počeo ju tako jebati. Nakon minute su ponovo počeli teći njeni sokovi, pa sam izvukao prste i podigao joj noge u zrak i raširio ih. Ugledao sam raširenu picu i rozikasti otvor šupčića, pa sam onako namočene prste počeo uguravati u njen šupak. Glasno je zajecala kod su joj oba dva prsta ušla u šupak, ali ubrzo se privikla na njih, pa sam znao da ga je već dobila tamo. 

 

Jebao sam ju tako jedno vrijeme prstima, a onda ih izvukao i stavio kurac ponovo u njenu picu. Nakon minute sam ga izvadio i vidio sam da je bilo na njemu tragova moje sperme i njenih sokova, pa sam ga namjestio na ulaz u šupak i lagano ga gurnuo unutra. Zadahtala je i promuklo rekla:

 

- U jebo te.. . koliki je.. . mmmmmmm.. . aaaaahhhhhhh.. . 

 

Ovo zadnje je izazvao ulazak mog kurca do kraja u njenu guzu. Počeo sam ga lagano nabijati držeći joj noge u zraku, a vidio sam da joj pica pliva u sokovima. Kada sam ga par puta zabio do kraja samo je nabila jastuk na glavu i glasno jecala u njega. Bradavice na sisama su se tresle u ritmu mog jebanja napete i spremne. Nakon desetak minuta žestokog rasturanja njene guze napokon sam svršio i napunio joj guzu spermom. Pričekao sam da mi se opusti i onda ga izvukao iz guze, ljepljivog i prekrivenog mojom spermom. Ona je ležala na boku, raširenog šupka iz kojeg se cijedila moja sperma i duboko disala, da bi se onda okrenula prema meni. 

 

- Nadam se da ne namjeravaš sad otići u stan? 

- A ne, ovo je bila samo prva runda -rekao sam sa smješkom, a ona se uspravila i namignula mi. 

- Super.. . idemo pod tuš, pa da nastavimo. 

Pod tušem sam joj istrljao sapunicom picu i šupak, a bogme i sise, dok ona nije nimalo štedila moj kurac. Tu večer smo se jebali do nekih jutarnjih sati, pa sam ju ujutro jedva probudio, a onda otišao u stan i na posao. Sreli smo se kad sam ušao kod zapovjednika, a ona je sjedila malo postrance. Pogledala me i tiho šapnula:

 

- Čovječe.. . rasturio si mi guzicu, jedva sjedim.. . 

- Bez brige -rekao sam joj tiho uz smješak- rasturit ću ti ju svaki put kad poželiš. 

- Oooo.. . i ja se nadam -rekla je uz široki osmijeh i namignula mi. 

 

Vjerujte mi, jebao sam ju skoro svaki dan, a povremeno nam se priključivala i Ana, pa sam doma znao doći potpuno iscjeđenih jaja, a morao sam podmiriti i obaveze prema ženi, tako da sam koji puta i odglumio orgazam.. .. kao da samo žene to znaju.. .

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Erotska priča, seks u liftu, s obzirom,da nam nije bilo prvi put,ušli smo unutra,međutim postojala je mogućnost da neko naiđe i upali svetlo. Tu je bio lift. Ulazimo i pritiskam broj 4. Kad smo prošli treći sprat odmah sam pritisnuo STOP,tako da smo se našli tačno između jer tad nije postojala mogućnost da neko sa stepenista vidi kroz staklo šta radimo.
Prije 13h · Dodao pusica
Erotska priča, nastavak druženje sa prijateljicom moje supruge, kao što sam već rekao, nakon povratka sa mora Ecija i ja smo se znali naći i dobro se izjebati, a kad bi bili kod nje onda bi joj ga zabijao u guzu. Ali kako je do toga došlo.. .
Prije 2 dana · Dodao pusica
Erotska priča, prijateljica od supruge, Ecija je bila visoka i vitka četrdesetogodišnjakinja, sa bogovskim tijelom, iako su joj sise sad već malo visile, ali i dalje je bila jako poželjna. Možda se ne bi ništa ni desilo da moja žena nije pozvala rasnu crvenokosu ljepoticu sa nama na more.
Prije 3 dana · Dodao pusica
Erotska priča, Volim biti direktna, hoces me pojebati, Žena i ja smo krstili sina, a kuma je trebala biti njena najbolja frendica Nikolina. U biti, ja sam htio da kuma bude moja sestrična, ali sam popustio supruzi, jer kad smo se vjenčali Nikolina je bila vani, pa joj nije mogla biti vjenčana kuma.
Prije 5 dana · Dodao pusica
Erotska priča, Trener joge jebao je rastezljivu malu i punio ju,Zara je bila devetnaestogodišnja kćer bogatih roditelja od koji je otac bio neki glavonja u Scaniji, a mama neka TV voditeljica. Zara je bila tipična Šveđanka Plava kosa, pjegavo lice, vitka i visoka sa lijepim sisama i guzom.
Prije 5 dana · Dodao pusica
Info
pusica
U seksu se može samo dobro uživati
12.06.2017 (12.06.2017)
Svi članci by pusica


Anketa
By fatalnalikusa 15.10.2017
By fatalnalikusa 15.10.2017

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories