Trenutno Pusicu pregledava 1813 napaljenih
Koversada Vrsar - Nudistička plaža
 

lanoviSex chatHot or NotErotske prieVideoSlikeAnketeSex oglasiGrupeForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču

FKK Koversada – najpoznatija i najstarija nudistička plaža i kampiralište na ovim područjima. Krasi je Plava zastava. Smještena je u Istri na samom ulazu u  Limski kanal odmah do Vrsara. Duga je oko 5km, a osim glavne pješčane plaže tu se nalaze i brojne šljunčane, kamenite i stjenovite plaže. Opremljena je spoljašnim tuševima, javnim WC-om, suncobranima i ležaljkama za iznajmljivanje te kabinama za presvlačenje. U sklopu plaže nalazi se i trgovina s namirnicama, kiosk s dnevnim novinama ali i brojni restorani i kafići. Od sportskih aktivnosti treba istaknuti odbojku na pijesku, tenis, stolni tenis, trampolin te mogućnost iznajmljivanja pedalina. Glavna plaža ima uređen pristup u more za osobe s invaliditetom.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 3 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
FKK Valalta osnovan krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, na pitomim obroncima duž dijela sjeverne rovinjske obale naturistički kamp „Valalta“ postalo je sinonim neprijeporne kvalitete naturističkog obiteljskog odmora.
· 03.11.2015 ·
Plaža Ladin Gaj udaljena osam kilometara od Umaga, a smjestila se u predivnoj uvali u blizini Karigadora. Do plaže je moguće doći prekrasnom šetnjicom koja je u potpunosti renovirana 2005. godine. Ladin Gaj je nagrađena odličjem Plava zastava zbog bogatog sadržaja, čistoće i kvalitete mora.
· 09.08.2015 ·
Rajska plaža Fkk - Malinska ima izvrsno razvedenu obalu sa nizom raznolikih plaža. Nedaleko od nekada poznatog i atraktivnog odmarališta Haludovo, uz predivno šetalište nalazi se naturistička Rajska plaža.
· 01.07.2015 ·
Nepunih 12 km od mosta za otok Krk nalazi se mjesto Njivice. Iz davnina poznato kao ribarsko mjesto danas turistička destinacija sa dva hotela, autokampom, vikend naseljem i zanimljivim sadržajima. Vrlo je jednostavno ako kažemo da je do nudističke plaže moguće doći na dva načina
· 01.07.2015 ·
Info
01.07.2015 (01.07.2015)
1428 Pogleda


Pornxtube.online

Anketa
By Dariri Prije 14h
By nikola-sabac Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories

Slika tjedna

Slika tjedna

Zanimljivi pornići