Trenutno Pusicu pregledava 1791 napaljenih
Ladin Gaj - Nudistička plaža
 

Plaža Ladin Gaj udaljena osam kilometara od Umaga, a smjestila se u predivnoj uvali u blizini Karigadora. Do plaže je moguće doći prekrasnom šetnjicom koja je u potpunosti renovirana 2005. godine. Ladin Gaj je nagrađena odličjem Plava zastava zbog bogatog sadržaja, čistoće i kvalitete mora. Plaža je stjenovita, a na mjestima postoje betonske ploče. Radi takve obale pristup moru, odnosno ulazak u more je moguć jedino niz stepenice namijenjene upravo za tu svrhu. Južni dio uvale Ladin Gaj namijenjen je naturistima. U neposrednoj blizini nalazi se kamp koji je bogat raznim sadržajem za djecu i odrasle.

Ocjenili su me 4 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  mirsadin: 
   
  volim nudističke plaže
   
   21.09.2015 
  1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
FKK Valalta osnovan krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, na pitomim obroncima duž dijela sjeverne rovinjske obale naturistički kamp „Valalta“ postalo je sinonim neprijeporne kvalitete naturističkog obiteljskog odmora.
· 03.11.2015 ·
Rajska plaža Fkk - Malinska ima izvrsno razvedenu obalu sa nizom raznolikih plaža. Nedaleko od nekada poznatog i atraktivnog odmarališta Haludovo, uz predivno šetalište nalazi se naturistička Rajska plaža.
· 01.07.2015 ·
Nepunih 12 km od mosta za otok Krk nalazi se mjesto Njivice. Iz davnina poznato kao ribarsko mjesto danas turistička destinacija sa dva hotela, autokampom, vikend naseljem i zanimljivim sadržajima. Vrlo je jednostavno ako kažemo da je do nudističke plaže moguće doći na dva načina
· 01.07.2015 ·
FKK Koversada – najpoznatija i najstarija nudistička plaža i kampiralište na ovim područjima. Krasi je Plava zastava. Smještena je u Istri na samom ulazu u Limski kanal odmah do Vrsara. Duga je oko 5km, a osim glavne pješčane plaže tu se nalaze i brojne šljunčane, kamenite i stjenovite plaže.
· 01.07.2015 ·
Info
09.08.2015 (09.08.2015)
1264 Views


Anketa
By pusica Jučer
By Edgard Prije 12 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Upoznavanje Pusica

Slika tjedna

Slika tjedna