Trenutno Pusicu pregledava 1837 napaljenih
Ljubavnica je bolja od žene - II dio
 

Dodaj svoju erotsku priču

Erotske priče - Jedva sam dočekao drugi tjedan i dan kada ću ponovo u Varaždin, poslovno, a i zbog toga da ga ponovo stavim Mariji u guzu. 

 

Cijeli tjedan sam bio napaljen, a Marija mi nikako nije pomagala već mi je slala na mob slike svoje pice, guze i svojih sisa. Nisam ga htio izdrkati da bude više za nju, tako da sam bio na iglama. Srećom pa je i supruga dobila menstruaciju pa sam ju morao izbjegavati. Nije mi palo teško, naravno. 

>> Ljubavnica je bolja od žene - I dio

Konačno je došao i taj dugo čekani dan, a ona mi je objasnila kako da dođem do nje pošto je uzela slobodan dan na poslu. Kad sam stigao pred lijepu kuću na periferiji grada otvorila mi je vrata u trenirci i pustila me unutra. Preko trenirke se nisu ocrtavale gaćice, iako joj je bila uz tijelo, pa sam shvatio da ih ne nosi. Smjestili smo se u kuhinju, pa nam je skuhala kavu, a dok smo čavrljali vidio sam da joj oči sjaje i da bježi pogled prema mom kurcu koji je već dobro bio napet. Vrpoljila se na stolici, a onda ispalila:

 

- Idemo u sobu, ja ne mogu više izdržati.. . -prišla mi je i uvalila mi jezik u usta primivši mi kurac čvrsto i stisnula ga- Hajde.. . idemo.. . 

 

 

Krenuo sam za njom u drugi dio kuće i ušli smo u jednu sobu, za koju mi je rekla poslije da je gostinjska, pa me bacila na francuski krevet na kojem je bila samo plahta i par jastuka. Odmah se bacila na skidanje mojih hlača i uskoro ih je povukla niz noge sa mojim gaćama. Kurac se oslobođen stega zaljuljao u punoj dužini i širini, a Marija se oblizala skinuvši gornji dio trenirke ispod kojeg nije bilo ničeg osim njene gole kože i napetih sisa sa isturenim bradavicama. Zatim je skinula donji dio i potvrdila moja predviđanja da nema gaćica. Pica joj se sjajila od kreme, obrijana i spremna za moj kurac ili jezik. 

 

Popela se na krevet i opkoračila me ubpozu 69, pa sam uživao u mirisu njene mokre pice i njene guze. Vidio sam da se i guza sjaji od kreme, pa sam gurnuo prst u njen šupak i on je samo kliznuo u njega izazvavši kod nje jedan dugi 'mmmmmmmmm.. . ', pa sam ga nastavio uguravati i vaditi van ritmički dok sam joj jezikom vrtio po rupici pice. Dotle se ona zabavljala sa mojim kurcem i jajima gutajući ga do kraja i ližući mi donji dio trbuha sa jajima. Imao sam osjećaj da bi mogao uskoro svršiti, pa sam to i rekao, a ona je samo rekla:

 

- Samo ti daj.. . opet ćeš me cijelu popuniti, bez brige.. . 

 

I tako sam nakon još koje minutice ispucao salvu u njena usta, a ona je odmah sve progutala istovremeno svršivši i zalila mi lice sokovima iz svoje pice. Zatim je ustala i okrenula mi se licem, te me opkoračila i odmah se nabila na moj kurac do kraja, a moje lice je počela ljubiti i lizati skidajući svoje sokove sa njega. Nakon toga je počela jahati moj kurac nabijavši se na njega do kraja. Osjećao sam svako njeno nabijanje na mojim jajima. Ja sam se igrao njenim sisicama i stiskao joj bradavice, te koj trljao cijele sise i uskoro su bile potpuno crvene što je bio lijepi kontrast njenoj raspuštenoj plavoj kosi. 

 

Marija se u potpunosti skoncentrirala na nabijanje na moj kurac i sklopila je oči dok se dahčući nabijala cijelom njegovom dužinom, a onda se smirila stresla i potok je krenuo iz njene pice po mojim jajima i krevetu ispod nas. Svršila je obilno, a nakon trenutnog smirenja opet je krenula sa nabijanjem, ali sam ju ja zaustavio i polegao na krevet, pa joj zadigao jednu nogu i onako s boka joj ga zabio u picu. Ciknula je dok sam joj držao nogu u zraku i jebao ju žestoko. Sad sam ja počeo sa nabijanjem kurca do kraja u njenu picu i njen desni guz mi je lupao po trbuhu dok su mi jaja lupala po njenom lijevom guzu. Jebao sam ju tako dobrih desetak minuta kad sam osjetio da mi dolazi i nakon par žestokih uboda počeo sam joj puniti picu spermom. Ona je samo uzdisala i vikala:

 

- To.. to.. daj ga, mmmm.. . Kako ti je dobar.. . mmmmm.. . 

 

Kad sam se ispraznio u nju odmaknuo sam se i izvalio na krevetu iza nje. Ona je još malo ostala ležati na boku, a onda se okrenula prema meni pa smo se zagrlili i ljubili kao stari par. Zatim je spustila ruku u moje krilo i počela mi milovati kurac, ali sam ju odmaknuo i rekao da moram na wc. Obavio sam i dobro ga isprao iznad kade, pa se vratio natrag. Ona je ležala na leđima raširenih ruku i nogu i samo se smješkala:

 

- Ja uživam.. . -tiho je rekla. 

 

Spustio sam se do nje i počeo joj ljubiti njene male sisice, a ona je zadovoljno prostenjala, pa sam se počeo spuštati niz trbuh prema njenoj pici. Došavši do nje prebacio sam se između njenih nogu i počeo joj lizati klitoris, a ona je stenjala sve jače i brže. Raširio sam joj noge i podigao ih u zrak, te sam spustio jezik sa klitorisa na otvor pice i počeo ju jebati njime. Mumljala je i stenjala od zadovoljstva, a onda sam joj podigao noge još više i počeo joj lizati šupak. Samo je ciknula i stisla rukama plahtu. Iz pice je već dobro curilo, pa su se sokovi cijedili do šupka, te sam ih tu pokupio jezikom. 

 

U međuvremenu mi se kurac ponovo digao, pa sam se uspravio i namjestio ga na ulaz u njenu guzu. Nisam ga namazao, ali šupak joj je već bio od nekog ulja koje je stavila u njega, pa sam samo kliznuo u njega. Duboko je uzdahnula, malo zakrkljala, a onda je zadahtala:

 

- Ahhhh.. jebi meeeeee.. . 

 

Počeo sam se zabijati u njen šupak sve brže i brže. Radio sam to dok mi nije postalo neudobno, pa sam ga izvukao i okrenuo je na trbuh, pa malo raširio njene guzove i opet ga gurnuo u njen šupak. Počeo sam ju opet dobro guziti, ali sad sam imao oslonac za ruke, pa sam mogao jače ga zabijati. Ona je stenjala i dahtala ispod mene sve jače i sve glasnije, a onda smo u isto vrijeme svršili. Ona uz vrisak, a ja uz glasno stenjanje i pražnjenje jaja u njen šupak. Ostao sam na njoj još neko vrijeme, a onda se izvalio kraj nje. Oboje smo dahtali od umora ležeći jedno kraj drugoga, a onda je predložila da odemo pod tuš. Složio sam se i otišli smo se malo osvježiti. 

 

Pod tušem je klekla i počela mi ga pušiti i ubrzo ga je dovela u spremu, pa sam ju podigao i namjestio na svoj kurac, naslonio ju na zid i počeo joj ga zabijati u picu. Jebao sam ju tako nekih pet minuta dok nije svršila, pa sam ju skinuo sa kurca, isprali smo se i obrisali, te se vratili u sobu. Tamo sam ju polegao četveronoške na krevet i odmah joj ga zabio do kraja u picu. Držao sam ju za bokove i jebao žestoko dok nisam i ja napokon svršio, te ispraznio ono što je ostalo u jajima u njenu picu. 

 

Oboje smo bili umorni, a meni su se noge tresle, te smo odlučili da je za danas dosta i dogovorili se za sljedeći tjedan. 

 

Otišao sam kući praznih jaja, ali sam znao da ću ovaj vikend i doma morati biti aktivan.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Erotske priče,BDSM, Jednog dana, ustao sam iz kreveta sav napaljen. Naravno znao sam i zašto. Vidio sam Emu. Imala je crnu kosu, usne poput čokolade, osmijeh koji oslijepi, duge crne kose, vitkog stasa. Bila je jedno vrijeme sa momkom ali ju je on ubrzo napustio. I bila je sama i tužna. Uvijek se družila sa svima i bila fina. Ali na mene je posebnu pažnju obraćala. Jednog dana sam se vraćao iz kupovine, i zateknem je kako čeka lift.
· Prije 4h ·
Erotske priče - Prošla su već dva sata i već sam postavio dobar dio poda u kupaoni kad sam začuo zvuk potpetica. Okrenuo sam se prema vratima i na njima ugledao ženu mojih godina, duge plave kose i fenomenalnog tijela. Bila je utegnuta u kratku ljetnu haljinu koja je više otkrivala nego skrivala, tako da su skoro sise iskakale iz dekoltea, a sa mog mjesta na podu su se vidjele crne čipkaste gaćice na preplanulim nogama.
· Prije 23h ·
Erotske priče - Prošlo je tri mjeseca od našeg zadnjeg susreta. Doduše sretali smo se gotovo svaki dan na netu, pisali, slušali se mobitelom ili više telefonom na njenom radnom mjestu. Nismo se nikada slušali poslijepodne jer se bojala.
· Jučer ·
Erotske priče - Jasnicu sam upoznao preko sexy chata.. . Ništa neobično za današnja vremena, gdje nemožeš upoznati djevojku u kafiću ili negdje drugdje, jer su svima face udubljene u mobitele koje bjesomučno tipkaju i vrte po rukama.. . Sexy chat je upoznavanje novoga doba, 21st.. .
· Prije 2 dana ·
Erotske priče - Živim sam u kući u jednom malenom gradiću. Pošto svatko svakog poznaje međusobno si pomažemo ako nam nešto treba. Prije nekoliko dana kuću do moje se doselila jedna žena sa smeđom kosom, dugim vitkim nogama i sa velikim dupetom i sisama. Pošto živim sam tako da moram i da kuham za sebe. Tako sam jedno popodne krenuo da si nešta spremim za jesti ali mi je nedostajala sol.
· Prije 2 dana ·
Info
17.06.2017 (Prije 10 dana)
1993 Pogleda


Pornxtube.online

Anketa
By nikola-sabac Prije 9 dana
By Neiskusan 13.06.2017

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories

Slika tjedna

Slika tjedna

Zanimljivi pornići