Trenutno Pusicu pregledava 515 napaljenih
Muž je impotentan pa sam krenula na njegovog sina
 

Dodaj svoju erotsku priču

Dopisujući se i povremeno se upoznajući sa osobama raznovrsnih seksualnih sklonosti jednog dana sam na tom sajtu naišao na profil ljubavnog para gde žena ima 36 a muškarac 20 godina i pozivaju zainteresovane da im se jave za seksualne igre u troje. Naizgled ništa posebno uzimajući u obzir slične kombinacije, ali s obzirom na to da se ženskom delu para svidelo kako pišem poruke (iako sam joj na početku upoznavanja saopštio kako sam više klasičan nego eksperimentalan tip u seksu) ona je poželela da ostanemo (za sada) virtualni prijatelji i u jednom momentu mi se “otvorila” napisavši kako je upoznala svog sadašnjeg muža, šesnaest godina mlađeg od nje:

Pre dve godine upoznala je na sedeljci kod prijatelja jednog muškarca šest godina starijeg od nje u koga se na prvi pogled zaljubila a ni on od samog početka njihovog upoznavanja nije bio ravnodušan prema njoj. Iskreno joj je odmah ispričao da je razveden, da živi sa 18-godišnjim sinom i ako njoj kao devojci to ne predstavlja smetnju mogli bi da budu u vezi. Njoj je bio bitan samo i jedino on i nakon kratkog zabavljanja od samo par meseci ušla je u brak a da su pri tome samo jedan jedini put bili intimni i da to je bilo traljavo. S obzirom na to da je njen budući muž izuzetno poslovno angažovan i svakodnevno po 12 sati provodi u svojoj privatnoj firmi sa pedesetak radnika pripisala je izostanak erekcije premoru kako joj je i on tada objasnio.

Tek prve bračne noći spoznala je ono što je muž prećutao a sa čime je valjda trebalo da živi-on je bio impotentan!

To mu zaista i pored svih njegovih kvaliteta nije mogla oprostiti. Mlada,zgodna,pametna,kajala se što je lakomisleno, slepo zaljubljena uletela u brak i to se na njoj primećivalo svakog dana.

Sa svojim pastorkom je od početka uspostavila drugarski odnos sa tek izvesnom majčinskom distancom ali je mogla primetiti nakon kratkog vremena suživota u toj zajednici da ga ona uzbuđuje kao žena što je nevešto skrivao.

Sa saznanjem da joj je muž impotentan i Tamara (tako se zove) je počela razmišljati šta i kako dalje zatečena u situaciji. Da li je rešenje razvod ili da sebi nađe ljubavnika bez obzira koliko je poštovala vrline svog supruga kao što su pažnja, poštovanje, vrednoća.

U međuvremenu je ostala bez posla i više boravila u kući zajedno sa Bojanom (pastorkom) jer je on tek započeo studije. Lep,visok na oca,aktivan košarkaš podmladka jednog poznatog kluba, u trenucima njenog očajanja i “gladi” za normalnim seksualnim odnosom počela ga je gledati drugim očima, sve više kao muškarca koji je privlači ali se borila protiv tog nagona koliko je mogla. Vremenom su se zbližili više kao prijatelji nego kao pastorak i maćeha a sve je između njih započelo kada je muž najavio odlazak službeno u inostranstvo na nedelju dana zbog važnog ugovora za firmu.

Tamara i Bojan su neposredno pre toga već ušli u fazu zajedničkog gledanja filmova i slušanja muzike jer je Dušan(muž) i dalje bio ceo dan poslovno odsutan a naveče premoren i ona se osećala prilično usamljenom i zapostavljenom i sve više priklanjala Bojanu.

Prvo veče po Dušanovom odlasku zajedno su na tv gledali film koji je obilovao uzbudljivim erotskim scenama. Sedeći na krevetu, Tamara se gotovo priljubila uz Bojana te je mogao osetiti kako ubrzano diše od uzbuđenja. I jedno i drugo je izgleda tokom gledanja filma osvojila ista misao koja je zapovedala “Sada i odmah!” Tamara je preuzela blagu inicijativu uhvativši Bojana za ruku i isprepletavši prste sa njegovim mazno mu šapnula:

- “Bebo,jako te želim!”

Bojan kao da je na to čekao čitavu večnost samo je odgovorio: “A ja tebe otkad sam te prvi put video!”

Gotovo su se bacili jedno drugom u strastven ljubavni zagrljaj i započeli milovanje i duge,vrele poljupce ali je Tamara, gotovo ostavši bez daha na tren sve prekinula i predložila Bojanu:

- “Ne ovde ljubavi,želim da me uzmeš u bračnom krevetu-mom i Dušanovom..”

Bojan je poslušno krenuo za njom dok su se usput ubrzano oslobađali ono malo odeće što su imali na sebi. Bacili su se na bračni krevet,nastavili milovanje a Tamara je bila ushićena oblikom i veličinom Bojanovog kurca jer je nakon ničim zaslužene kazne seksualne apstinencije konačno bila u naručju pravog muškarca. Spustila je glavu između Bojanovih prepona i počela najpre lagano i nežno da mu dudla a zatim da naprosto guta njegovu nabreklu kurčinu. Nalazili su se u pozi “69″ i Bojan se sa neizmernim užitkom sladio Tamarinom slatkom,vrelom i sočnom pičkicom iz koje su mu jezik naprosto plavili sokovi njenog uzbuđenja.

- “Ah bebo,kako ti je lep i prav a ne kao ovom jadniku i kilavku za koga sam se udala!”

- “Da, mačkice,ali da se njemu diže ko zna da li bih ja imao ovoliku sreću da te imam!” odgovarao je Bojan.

Prvi orgazam doživeli su oralnim stimulisanjem i Tamara je želela da pokupi usnama svaku kap Bojanove spreme.

Zatim je legla na leđa, prstima malo raširila otvor usijane pičke i promuklim glasom gotovo naredila Bojanu:

- “Pojebi me jako i snažno,mužjaku moj!”

Nije oklevao ni trena, odmah joj je zabio ponovo ukrućenu kurčinu i tucao kao da želi da je probije i utera joj ga od jajnika do krajnika.

- “To,to, srećo,daaaaajj mi ga,jošššš!”

cvilela je od strasti i slasti Tamara a Bojan neumoljivo joj ga nabijajući brundao:

- “Ahh,mačkice,kako se dooobro jebeš,ti si moja kraljica!”

Te noći nema poze koju su oboje zamislili a da je nisu probali. Tamara nasađena na njegovom kurcu u jahačkom transu, Bojan koji joj vrelom spermom puni rascvetani analni otvor, Tamara koja leđima okrenuta svom mladom ljubavniku ritmično poskakuje na njegovoj batini i trza se u grču nadirućih orgazama..

I narednih dana do Dušanovog dolaska su više vremena provodili u krevetu nego za trpezom u iscrpljujućem seksu do poslednje kapi sperme,znoja i pičkinih sokova.

Tamara više nije mogla da se odvoji od Bojana jer se osim sjajnog seksa u njega počela da zaljubljuje i kao žena još pre nego što je sve počelo da se dešava i grozničavo je razmišljala kako da napusti Dušana jer više ne može da ga smisli. Kada je to otvoreno priznala Bojanu i on je rekao da više ne može živeti bez nje – svoje ljubavi i predložio joj da se razvede i da odu negde živeti zajedno.

Kada se Dušan vratio sa puta odmah je video da nešto nije u redu ali još nije znao tačno šta jer su Tamara i Bojan krajnjim naporima glumili uobičajen odnos pastorka i maćehe. Sve do jedne noći kada se svesno ili namerno sve izmaklo kontroli a nakon toga što je Tamara oralno zadovoljila Dušana (jer sa njim ništa drugo i nije mogla da uradi). Nakon nekog vremena, kada je pomislila da je Dušan zaspao, nezaustavljiv nagon je učinio svoje jer sa Bojanom nije mogla voditi ljubav zbog opreza skoro dve nedelje. Uletela je kod njega gotovo mu se bacivši u krevet i prošaputala

- “Jebi me bebo,ne mogu više da izdržim bez tebe poludeću!” “

- Ali ljubavi matori je tu,otkriče nas!”

- “Baš me briga, to i hoću,ovo nije život sa kilavkom,obmanuo me!”

Dušana su u međuvremenu razbudili zvuci i razaznavši odakle dolaze ustao je i polako krenuo ka Bojanovoj sobi. Stigao je do vrata ali nije imao snage da uđe već skamenjen slušao:

- “Jebi me jedini moj, svrši u mene,želim tvoje dete!”

- "Oh,da ljubavi,volim te najviše na svetu i bićeš samo moja zauvek!”

Čula se škripa kreveta i udarci spajanja tela dvoje ljubavnika u orgazmičnom transu. Dušan je tada znao da za njega više nema mesta u ovoj priči. Nije bio potpuno slomljen jer je sumnjao da takvu ženu može večno držati uz sebe platonskom ljubavlju, a eto – bar će je njegov sin usrećiti.

Sutradan, rekao je Bojanu i Tamari da se isele iz stana i da podnosi zahtev za razvod jer sve zna a oni kao da su to jedva dočekali. Ubrzo potom su se i venčali a Tamara ostala u drugom stanju i ova neobična ljubavna priča dobila svoj happy end.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 46 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Erotske priče - Pripreme za svadbu jako dobrog porodicnog prijatelja.. Odavno znam da mladozenja ima jako zgodnog druga ali nikako nisam bila u situaciji da ga upoznam.. Znala sam da ce biti na svadbi.. On mi je bio cilj vec duze vreme.. Inace jako sam zgodna,imam velike grudi,lepo lice i mnogo volim da se jebem.... Uzivam u sexu potpuno
· 07.06.2017 ·
Bojana je imala 32 godine muza i dvoje dece, ali je bila pohotna i bukvalno joj je kurac virio iz ociju.Jedan dan Gagi je prolazio ulicom i sreo komšinicu Bojanu,pošto su istim pravcem išli zajedno krenuli su putem Bojanine kuće.Gagiju se digao čim ju je video,a i Bojanina pica je počela da reaguje posto je Gagi bio nabildovan i zgodan.
· 02.06.2017 ·
Na domjenak sam došao dobro sređen u plavoj košulji, ali kad sam došao tamo shvatio sam da sam bio gotovo jedini takav jer i moj prijatelj nije mogao naći ništa "posebno" za obuć. Pošto sam bio u prostoriji punoj stranaca zapravo me nije bilo ni briga. Čim sam došao na domjenak i pozdravio se sa par ljudi prijatelj mi je rekao da pogledam jednu žensku iz firme. Nju sam vidio i prije na poslu i bila je jako zgodna, ali nikad je nisam vidio ovako sređenu.
· 24.12.2016 ·
Marija je bila student na privatnom univerzitetu za menadzment, imala je jos jedan ispit I diplomski koji je delio od diplome. Bila je veoma pametna devojka a pritom veoma privlacna. Krupne crne oci i stepenasto osisana tamna kosa u kombinaciji sa prelepim telom i dugim nogama su zaista mamili dah, jos kada bi Marija utegla svoju guzu i podigla i izbacila grudi i takva podje u grad zaista bi postajalo vruce, bila je svesna svoje lepote i to je vesto koristila.
· 12.12.2016 ·
Njegovi roditelji mirno su večerali i nisu imali pojma kuda odlazi njihov sin. On je rođen u Hrvatskoj, iako mu otac i majka potječu iz malog sela, blizu Omdurmana u Sudanu. Naplaćivao je svoje usluge zbog novca koji je volio trošiti iznad svega, iako većinom nije u seksu s postarijim gospođama osjećao ništa.
· 16.10.2016 ·
Info
21.01.2017 (21.01.2017)
17361 Pogleda


Pornxtube.online

Anketa
By nikola-sabac Prije 7 dana
By Neiskusan Prije 12 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories

Slika tjedna

Slika tjedna

Zanimljivi pornići