Trenutno Pusicu pregledava 1211 napaljenih
Na godišnjici mature poševio sam u dupe staru simpatiju
 

Na godišnjici mature poševio sam u dupe staru simpatiju

 

Bližila se godišnjica mature, deset godina je prošlo i ja sam već zaboravio ekipu iz srednje.. Doduše, ne i Moniku, simpatiju iz srednje, supatnicu sa atletskih staza na Mladosti i uglavnom, komadom bez premca. 

Kad me nazvala Gordana, inače zadnja predsjednica razreda na maturi, da će se održati jubilarna proslava mature u jednom hotelu, jer je bilo onih izvan Zagreba koji bi mogli tako prespavati, a u koju se ubrajala i moja malenkost, pošto sam sad živio u Puli, oduševljeno sam prihvatio. 

Jedva sam čekao taj vikend i došao u hotel oko 14 sati, a maturalna je započinjala oko 18 sati. Čekirao sam se i u sobi raspremio stvari, pa se upicanio da sam blistao u tamnosivom odijelu, tamnoplavoj pa skoro da i ljubičastoj košulji i cipelama boje konjaka. Spustio sam se do lobija i odmah prepoznao Gordanu. Nije se nimalo promjenila, osim što je imala ozbiljniju frizuru koja nije više bila svezana u rep. Izljubili smo se i izgrlili, te razmijenili par riječi, pa me uputila u restoran gdje je bila već pristigla ekipa. 

Odmah sam prepoznao staru mušku ekipu, neki sa već pozamašnom kilažom, a neki i oćelavili. Izgrlili smo se i tapšali jedni druge po ramenima izmjenjujući lovačke priče sa istinitim. Ubrzo su se skoro svi okupili, pa smo krenuli sa večerom. Kraj mene je sjedila jedna plavuša duge kose i sa naočalama, ali nisam ju nikako mogao prepoznati, a onda se nakon razgovora sa drugom ženom, zvala se Verica, okrenula prema meni i nasmješila se, te rekla:

 

- Bok Igore. 

 

Gledao sam ju jedno vrijeme i onda prepoznao plave oči:

- Ohhh.. . Monika, pa to si ti? ! ? Isuse, uopće te nisam prepoznao.. . 

- Nisam se valjda tako puno promijenila? -upitala je sa smješkom spuštajući lagano naočale. 

- Ne ne.. . ustvari.. . jesi -rekao sam zbunjeno, pa brzo nastavio- Sjećam se ovih plavih očiju, kratke smeđe kose i vižljaste figure, buntovne djevojke.. . 

- Hahahaha.. . no krasno, nitko me od nazočnih nije prepoznao. 

- Zar baš nitko? ! ? -sad sam ja bio zatečen. 

- No dobro, Gordana i Verica se ne računaju, jer se vidimo skoro svaki dan. Nego, čime se baviš? Gordana mi je rekla da si u Puli? 

 

Tada sam razvezao razgovor koji se sa kraćim prekidima nastavio dugo u noć. Nakon večere smo se Monika i ja preselili u bar, pa smo nastavili razgovor. Saznao sam da se udala, i prsten se lijepo vidio, ali i da je muž stalno na putu, neki guzonja u nekom od ministarstava, a nije me ni interesiralo u kojem, bez djece, rekreativno trči, a kad je saznala da ja i dalje trčim maratone i cross country samo je rekla da po tome ona trči jednom godišnje. Tu smo se oboje nasmijali, a pića su samo dolazila, pa smo se preselili u jedan separe i makli od šanka. Bilo joj je čudno da nisam u braku, ali sam joj rekao da sam dugo godina bio u jednoj vezi koja ipak nije došla do braka. 

 

Nakon nekog vremena u separeu sam osjetio njenu ruku na mojem koljenu ispod stola, te mi se primakla i osjetio sam njenu toplinu na svojoj koži. Nije prošlo dugo i počeli smo se ljubiti, a nakon par minuta sam ju upitao:

 

- Idemo kod mene u sobu? 

- Može -rekla je i pokupila svoju torbicu, pa sam platio piće i otišli smo u moju sobu. 

 

U liftu smo se ljubili kao školarci, brzo i nestrpljivo, sa puno pohote. Kad smo ušli u sobu jedva sam zatvorio vrata i ona je bila oko moga vrata, a ja sam ju podigao na ruke zavukavši ruke ispod njene široke suknje i tako ju odnio do kreveta. Polegao sam ju na krevet i zadigao suknju, te zaronio između njenih nogu i počeo joj ljubiti picu preko gaćica koje su već bile lagano vlažne. Stisla me svojim još uvijek mišićavim nogama, bila je dobra sprinterica svojevremeno dok nije pukla tetiva na nozi. 

Pomakao sam gaćice u stranu i ugledao ono za čim sam ćeznuo prije deset i više godina. I ona njena prćasta guza u atletskim uskim gaćicama.. .. oh kako sam joj tada htio zabiti kurac i u picu i u guzu, ali eto.. . napokon će se to i desiti. Njena pica je bila mokra i obrijana, kapljice su se zadržale na usminama koje su bile iznimno pravilne i jako privlačne. Zabio sam jezik između njih i počeo ju lizati. Samo je zastenjala i privukla mi glavu još više na picu. Pokušao sam joj ugurati jezik čim dublje u picu što je kod nje izazvalo jecaje, a kad sam uhvatio zubima klitoris samo je zastenjala i počela svršavati. Iznenadilo me to jer nisam znao da je tako napaljena. 

Odmaknuo sam glavu i stavio joj prst u picu, te ju počeo trljati iznutra, a ona je potpuno raširila noge prepuštajući mi se. Odigao sam se sa kreveta i povukao joj gaćice uz noge, te skinuo sako i košulju, pa onda i cipele, hlače i gaće, te sam ostao stajati sa dvadeset uspravnih centimetara napetog kurca koji je jedva čekao ući u ono što je htio odavno. Ona je u međuvremenu otkopčala svoju bluzu, pa sam vidio njene slatke čvrste sise koje su me oduvijek privlačile. Kleknuo sam na krevet i namjestio kurac na ulaz u njenu otvorenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Uzdahnula je duboko kad je ušao do kraja u njenu picu. Malo smo se umirili, a onda sam ju počeo jebati. Ispočetka polako, a onda sve brže i brže. Obgrlila me je nogama i privlačila na sebe da ulazim što dublje u nju. Zabila mi je nokte u leđa i tjerala me da ju jebem čim snažnije:

 

- Daj daj.. . jebi me jako.. . ahhhh.. . oh kako je dobar .. .. mmmmm.. . konačno.. . aaaaaahhhhh

 

Na ovo zadnje je ponovo svršavala i malo se opustila, ali ne za dugo jer me je odmah obgrlila i nastavila govoriti:

 

- Hajde daj.. . napuni meeee.. . hoću tvoju spermu.. . dajjj.. . 

 

Nastavio sam žestoko i uskoro joj udovoljio kad sam počeo svršavati i puniti njenu picu svojim toplim sokovima. Stisla me jako svojim nogama i nisam mogao izvuči kurac iz njezine pice još dobrih pet minuta. Napokon smo se razdvojili i kad sam došao do daha upitao sam ju:

- Šta ti je bilo ono 'Konačno'? 

- Paaa.. . oduvijek sam te htjela, ali sam mislila da te ne privlačim.. . -prstom je klizila po mojim prsima. 

- Pa ja sam te oduvijek i želio, ali sam ti se bojao priči -rekoh i pogledah je, a onda oboje prsnusmo u smijeh. 

 

Trebalo nam je malo da se smirimo, a onda sam ju zagrlio i poljubio, pa joj počeo masirati sise. To je izazvalo kod nje meškoljenje, pa se ustala i skinula do kraja bluzu, te suknju, a ja sam vidio da još uvijek ima prćastu guzu i kurac mi se odmah probudio, na njeno oduševljenje, naravno. Samo sam joj rekao:

 

- Oduvijek sam volio tu tvoju guzu.. . -ona se nasmijala i klekla na krevet i tiho rekla:

- To i vidim po njegovoj reakciji -pomazila mi je kurac i nastavila- Hajde, stavi ga na toplo. 

 

Ustao sam i stao iza nje. Pica je bila na idealnoj poziciji i samo sam ga gurnuo u nju. Uzdahnula je i tiho promrmljala:

 

- Uhhh.. . kako je dobar.. 

 

Počeo sam ju jebati primivši ju za bokove, a onda naslinio prst i stavio ga u ružičasti otvor šupka. Lagano se trznula, ali nije uzmakla, pa mi je prst uskoro kliznuo unutra. Sad sam punio obje njene rupice, a ona je samo dahtala. Nakon par minuta sam ga izvukao iz pice i namjestio na ulaz u šupak. Počeo sam lagano ulaziti, a ona je tiho stenjala i stiskala plahte ispod sebe. Uskoro je glavić ušao i sad se čulo ubrzano dahtanje iz jastuka u koje je gurnula glavu. Ubrzo sam ga uspio ugurati do kraja i počelo je jebanje. Konačno sam guzio njenu prćastu guzu, a činio sam to sa guštom. Nije mi trebalo dugo i uskoro sam punio i njenu guzu sa spermom. Ona je isto svršila, pa su joj butine bile mokre od sokova. 

Izvalili smo se jedno kraj drugoga i ubrzano dahtali. Onda sam joj rekao:

 

- Ako želiš možeš ostati preko noći? 

 

Malo je šutila, a onda je tiho rekla uz smješak i neki čudan sjaj u očima:

 

- U redu.. . ionako moramo puno toga nadoknaditi.. .

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 32 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Dalmatino: 
   
  Ja sljedece gidine slavim maturu mozda bude srice isto kao kod tebe
   
   18.12.2016 
  2 bodova
   
 •  bacan: 
   
  ti u dupe jebes,sta si peder
   
   18.12.2016 
  -1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Radio sam u jednom poznatom nudističkom kampu u Istri. Dok sam radio tamo nagledao sam se svačega. Radio sam kao kuhar na vanjskom roštilju i bio sam mlad, ali i izrazito zgodan, te nisam bio stereotip kuhara.. . bucmast, povećeg trbuha i slično. Bio sam u naponu snage, visok skoro dva metra i, zbog toga mi je posebno drago, podebljeg i povećeg kurca.
· Prije 3 dana ·
Erotske priče,matorke,Od kada znam za sebe tu je bila moja susjeda Anka. Žena od nekih 60 godina, crna kosa, ogromne guzice i veće sise. San svakog dječaka. Bila je udovica već godinama. Često sam prije spavanja zamišljao nas dvoje kako se jebemo.
· Prije 5 dana ·
Erotske priče, Odlazim na kolodvor upadam u vagon i zauzimam mjesto u jednom odjeljku. Kako dolazi vrijeme polaska tako se vlak puni. Sjedim do vrata. Nasuprot mene sjeda neki lik koji mi je digao tlak čim je ušao. Zašto on. Zašto nije sjela neka u minici. Ali dobro. U jednom trenu ulazi neki klinac. Desetak god. I njegova mama koja je več prevalila četrdesetu.
· Prije 11 dana ·
Erotske priče, ja sam se odavno palio na Irenu i znao sam ju često promatrati, potajice, naravno, dok bi radila u vrtu. Gledao bi onu njenu guzu i zamišljao kako joj ga zabijam s guza u njenu sigurno sočnu picu. Ili bi joj buljio u dekolte kad bi bila u nekoj majici bez rukava, a majica bi kliznula na niže pod teretom onih sisurina. Naravno, i ja sam morao voditi računa da moje žene nema doma.
· 16.05.2017 ·
Erotske priče, bio je to dan kao i svaki drugi, digao sam se otuširao se išao pojesti doručak i spremati se za posao. Napravio sam svoju svakidašnju rutinu i uputio se na posao. Onda sam je vidio u hodniku. Bila je to moja susjeda zvala se Nikolina, imala je oko 50 godina možda godinu ili dve više ali je sve jedno bila građena kao bomba.
· 15.05.2017 ·
Info
17.12.2016 (17.12.2016)
7773 Pogleda


Anketa
By H2410D Prije 6 dana
By Aleksku 29.04.2017

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Upoznavanje Pusica

Slika tjedna

Slika tjedna

Zanimljivi pornići