Trenutno Pusicu pregledava 1817 napaljenih
Njivice Krk - Nudistička plaža
 

Nepunih 12 km od mosta za otok Krk nalazi se mjesto Njivice. Iz davnina poznato kao ribarsko mjesto danas turistička destinacija sa dva hotela, autokampom, vikend naseljem i zanimljivim sadržajima.

Vrlo je jednostavno ako kažemo da je do nudističke plaže moguće doći na dva načina. Jedan je pješice kroz autokamp šetalištem uz more, a drugi automobilom do kraja autokampa. Drugi način je jednostavniji no obzirom da je moguće da vas recepcioner na ulazu u kamp ne pusti moramo se snaći i drugačije. Uglavnom rijetko se dešava da recepcioner radi probleme prilikom ulaza no ako naiđete na spuštenu rampu jednostavno ostavite osobne podatke recepioneru i sve je u redu. Vozite do kraja autokampa, parkirajte u hladu i prošećite par metara do kraja ograde koja odvaja kamp i nudistički dio. Može se desiti da vas recepcioner tijekom velikih gužvi ne pusti u kamp, no u tom slučaju jednostavno parkirajte auto negdje u hladu van ograđenog dijela i prošećite uz more do kraja ograde autokampa.

FKK plaža spada u kategoriju divljih plaža te ne očekujte sanitarije, WC, tekuću vodu i slično. Za sve ove potrebe možete se kasnije zaustaviti u više sanitarnih čvorova kampa. Svi sanitarni čvorovi su dobro održavani, uredni, te imaju tuš, WC, tekuću vodu za pranje.
Ako dakle zanemarimo mali nedostatak ušli smo u predivnu prirodnu sredinu, na idućih cca pet kilometara možemo uživati na desetak šljunčanih plaža ( od dva do desetak metara dužine), mnoštvo kamenih pozicija za sunčanje i skakanje u more, predivnu duboku šumu cijelom dužinom plaže.


Ocjenili su me 4 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
FKK Valalta osnovan krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, na pitomim obroncima duž dijela sjeverne rovinjske obale naturistički kamp „Valalta“ postalo je sinonim neprijeporne kvalitete naturističkog obiteljskog odmora.
· 03.11.2015 ·
Plaža Ladin Gaj udaljena osam kilometara od Umaga, a smjestila se u predivnoj uvali u blizini Karigadora. Do plaže je moguće doći prekrasnom šetnjicom koja je u potpunosti renovirana 2005. godine. Ladin Gaj je nagrađena odličjem Plava zastava zbog bogatog sadržaja, čistoće i kvalitete mora.
· 09.08.2015 ·
Rajska plaža Fkk - Malinska ima izvrsno razvedenu obalu sa nizom raznolikih plaža. Nedaleko od nekada poznatog i atraktivnog odmarališta Haludovo, uz predivno šetalište nalazi se naturistička Rajska plaža.
· 01.07.2015 ·
FKK Koversada – najpoznatija i najstarija nudistička plaža i kampiralište na ovim područjima. Krasi je Plava zastava. Smještena je u Istri na samom ulazu u Limski kanal odmah do Vrsara. Duga je oko 5km, a osim glavne pješčane plaže tu se nalaze i brojne šljunčane, kamenite i stjenovite plaže.
· 01.07.2015 ·
Info
01.07.2015 (01.07.2015)
1428 Views


Anketa
By pusica Jučer
By Edgard Prije 12 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Upoznavanje Pusica

Slika tjedna

Slika tjedna