Trenutno Pusicu pregledava 1832 napaljenih
Sex sa sestričnom: Voljela bi probati tvoj kurac
 

Dodaj svoju erotsku priču

Incest priče - Imao sam tada 17 i pol godina i bila je neka svadba od nekog bratića, pa se skupila sva rodbina. Naravno da je onda bilo i pitanje smještaja, pa je mamina mlađa sestra sa mužem i kćerkom, a mojom sestričnom Dorom, odlučila prespavati kod nas. Moji starci u svojoj sobi, ujna i ujak u gostinjskoj sobi, a Dora je trebala spavati kod mene u sobi. 

 

Normalno da sam se pobunio, iako je Dora bila moja vršnjakinja, tj starija dva mjeseca od mene, ali nisam namjeravao djeliti svoju sobu, a kamoli krevet sa njom. Međutim dobio sam bukvicu od stare, pa sam preko volje poslušao. Doduše, kako smo bili umorni nakon svadbe u pola pet ujutro mogao sam spavati i kraj medvjeda, bilo bi mi svejedno. 

 

I tako smo se izredali u kupaonici svi, ja zadnji.. to je valjda u ovoj kući bilo neko pravilo? ! ? I napokon smo bili u krevetu, ali se nakon minute kako sam legao ustala Dora i otišla otvoriti prozor, jer joj je bilo vruče i zagušljivo. Nisam ništa komentirao već sam se okrenuo na drugu stranu usput snimivši njeno vitko tijelo sa povećom guzom utegnuto u malene gaćice i usku potkošulju koja je ocrtavala njene bujne sise. Izbacio sam sve to iz svoje glave, jer sam znao da onda neću nikako zaspati, pa sam nakon desetak minuta hrkao iz petnih žila. 

 

Nisam bio siguran koliko je sati bilo, ali je već kroz rolete probijalo sunce, ali nije me ono probudilo, već stisak nečije ruke na mom kurcu koji je bio napet kao puška. Pogledao sam pod pokrivač i na svoj užas ugledao Dorinu ruku oko svog kurca kako ga steže i nesvjesno trlja. Kažem nesvjesno, jer je Dora spavala kao klada, a izgleda da je nešto sanjala, jer me je uskoro dovela do vrhunca i ja sam počeo puniti svoje gaće spermom. Dora nije ni trepnula, već je i dalje stiskala moj kurac, koji je i dalje stajao nakon svršavanja. Nisam znao šta da napravim, a onda mi je sinula luda ideja, pa sam zavukao ruku ispod njenog pokrivača stavio ju između njenih nogu. Samo je nešto promrmljala, pa sam ju počeo lagano trljati. Iskreno, bila mi je prva cura kojoj sam dirao picu i sve moje znanje se do sada svodilo na gledanje internet pornića, kad starci ne bi bilo doma, naravno, te su sva iskustva bila od tamo. 

Nije trebalo dugo da sa trljanja gaćica, koje su već bile mokre, pređem na ulaženje ispod njih u njenu picu. Odmaknuo sam rub gaćica i pogledao dolje vidjevši dlačice koje su obrubljivale njenu rozu pičkicu. Gurnuo sam polako prst unutra dok mi je ona i dalje stiskala kurac, koji se opet propinjao u svih svojih devetnaest centimetara i solidnog obujma. Onda sam se sjetio da mi sigurno neće vjerovati, pa sam se uspio istegnuti i dohvatiti mobitel sa punjača, pa sam brzinski snimio video od nekih dvije minute dok mi je ona nesvjesno drkala kurac. Nakon toga sam odložio mobitel i vratio se njenoj pici. Gurnuo sam dva prsta unutra i počeo joj trljati picu kako sam vidio u onim pornićima. Počela je stenjati, tiho, ali je izgleda bilo dovoljno da se trgne i konačno probudi. U početku nije znala šta se dešava, a kad je shvatila skoro je vrisnula, ali sam ju brzo ušutkao, pa joj tiho rekao:

 

- Samo šuti, ti si ionako prva počela.. 

- Idiote.. -siknula je i onda nastavila- Samo bi se sad izvlačio na mene.. -a ja sam šutke dohvatio mob i pustio joj onu snimku kako mi ga drka i pritom još spava. 

 

Gledala je i nije vjerovala, a onda sam joj ja pokazao svoje gaće koje su bile sve ljepljive od sperme. Naravno da je vidjela i moj uspravljeni kurac, pa ga je sad sa zanimanjem gledala, a onda tiho rekla:

 

- Oprosti.. mislila sam da me pokušavaš iskoristiti.. 

- Kako to misliš? -pogledao sam ju sa smješkom- Meni se čini da si ti mene iskoristila.. 

- Ma daaajjjjj.. -rekla je i zavukla se natrag pod pokrivač, pa tiho rekla- Ali.. moram priznati da mi je bilo lijepo dolje.. 

- Hočeš da nastavim? -tiho sam ju upitao, a ona me je samo gledala i nakon minutu napokon kimnula glavom. 

 

Valjda je kalkulirala one 'za' i 'protiv', pa je 'za' pobijedilo. Okrenula se na leđa, a ja sam se približio uz nju i ponovo gurnuo ruku ispod njenog pokrivača, te ju smjestio između njenih nogu, ali sad su njene gaćice bile malo spuštene, što je bilo njenih ruku djelo, pa sam nesmetano ušao u nju prstima. Sad sam malo trljao i klit, pa se ubrzo počela uvijati i povukla je pokrivač do brade, da bi ga u jednom trenu stavila u usta i prikrila jecaj koji je izašao iz nje, a ja sam nastavio sa trljanjem njene pice koja je bila sve mokrija i mokrija, da bi se naposljetku stresla i počela svršavati stisnuvši mi nogama moju ruku, a glavu je zabila meni pod pazuh i tiho jecala. Nakon minute se opustila i sad je ubrzano disala, a onda tiho rekla:

 

- Voljela bi probati tvoj kurac.. 

- U kom smislu? -još tiše sam upitao. 

- Da mi ga staviš umjesto prstiju.. 

- Hočeš da te pojebem? -upitao sam malo iznenađen razvojem situacije. 

- Da.. jel ti to problem? -upitala je i pogledala me sa smješkom, pa sam samo odmahnuo glavom. 

 

Nakon toga je skinula svoju potkošulju i ugledao sam njene čvrste i bujne sise, sa već tvrdim bradavicama, a onda je odmakla pokrivač i povukla gaćice niz noge i ugledao sam njenu rijetkim dlačicama obraslu picu, pa sam se i ja brzo skinuo i smjestio se između njenih raširenih nogu. Navukao sam pokrivač na nas i namjestio kurac na ulaz u njenu picu, te ga polako gurnuo u nju. Išlo je jako sporo jer je bila jako uska, pa bi svako toliko zastnjala i ja bi stao, a onda ispočetka dok konačno nisam ušao do kraja. Poslije mi je rekla da je već imala seks sa nekim tipom koji je već išao na faks, pa ju je tako razdjevičio, ali joj se tada to nije svidjelo. Ja sam išao polako i pažljivo, pa smo se trudili da nam krevet ne škripi previše, dok sam joj ga polako vadio i zabijao natrag. Usput sam joj poljubio povremeno sisu po sisu, te oblizao bradavice. Trajalo je to dobrih dvadesetak minuta dok nismo oboje ponovo doživjeli vrhunac, a ja sam se sjetio da ga izvučem na vrijeme i zalijem joj trbuh svojom spermom koju je ona pokupila prstima i onda oblizala, pa je zaključila da ima zanimljiv ukus. Skoro sam prasnuo u smijeh, ali sam joj predložio da bi ja volio malo njenu macu oblizati, pa se samo nasmješila i ja sam se zavukao između njenih nogu i po prvi puta okusio žensku picu i sokove, te mi se svidjelo. I to tako jako da sam ju nastavio lizati i cuclati dok nije još jednom svršila, pa sam sad skupljao njene sokove. 

Uto smo začuli zvukove po kući pa smo zaključili da se ekipa staraca već digla, a mi smo navukli samo majice i nastavili se praviti da spavamo. Uto je moja mama provirila kroz vrata i nakon par sekundi se povukla, te smo čuli kako nekome na hodniku govori da još spavamo. A kad su se koraci udaljili Dora se zavukla pod moj pokrivač i uskoro sam osjetio njene prste i jezik na mom kurcu koji je naglo bujao, pa ga je sad lizala i cuclala ispod pokrivača dok ga nije dovela do vrhunca i ja sam joj svršio u usta. Nakon toga se izvukla van i pokazala mi moju spermu na jeziku, pa ju progutala i poljubila me. Zavalila se pored mene, te smo tako ležali još neko vrijeme, a onda sam joj velikodušno prepustio da prva ode u kupaonicu. 

 

Od tada smo se znali naći i pao bi seks, a svaki put bi isprobali nešto novo, jer smo smatrali da možemo imati seks bez puno priče i možemo isprobati neke nove stvari bez da pitamo ona svog dečka, a ja svoju curu. Tako smo probali i analni seks, a i još neke pikanterije. Nešto smo prihvatili, a neke su nam se stvari gadile, ali svejedno možemo se obratiti jedno drugom kad nam ustreba seks, a na drugoj strani ga ne možemo dobiti. A to traje i danas skoro šest godina poslije.

 

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 19 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Incest priče - Mama i sin - Došao sam kući iz škole nešto ranije iz razloga koji sada nije bitan. Ušao sam u svoju sobu i začuo zvuk tuša. Vrata kupaonice bila su otvorena jer je stara mislila kako će biti sama u kući još koja dva sata, a tata, iako je to vjerojatno ne bi brinulo, dolazi kući tek poslije Dnevnika.
· Jučer ·
Incest priče, Citao sam dosta prica, vrlo sexi prica. Poneke su izlazile iz svog okvira normalnog razuma. Poneke su djelovale i na mene, ramisljao sam sta ako? Moj zivot tece normalno, imam djevojku, malo mladju nego ja. Sex zivot je idealan, skoro svaki dan uzivam u seksu sa svojom djevojkom. Neznam ali sve te fantazije, seksualnog porijekla koje ulaze veoma brzo u vene.
· Prije 4 dana ·
Incest priče - Iako sam bio dobar učenik i s odličnim uspjehom završio srednju školu nisam imao volje upisati fakultet što je bila velika želja mojih roditelja. U početku sam radio sve i svašta a imao sam sreće da su moja mama i njena sestra, dakle moja teta Đurđica, naplatile lijepu svota novca od zemlje preko koje je prošla nova cesta a uz cestu tu je niknula benzinska postaja i trgovački centar.
· Prije 6 dana ·
Incest priče - Moja mama i otac, dakle oboje, potječu iz dobrostojećih obitelji. Znači da kao obitelj ni u čemu nismo oskudijevali pa je stoga i život mene, kao sina jedinca, bio relativno bezbrižan. Odrastao sam gotovo u centru grada i uopće mi nije bilo drago kada su roditelji odlučili prodati stan i kupiti kuću daleko od centra. No privikao sam se iznenađujuće brzo.
· Prije 6 dana ·
Incest priče - Tetka se razvela prije par godina točnije pet godina. U tom braku nije imala djece. Tetka je i sa svojih 37 godina bila jako zgodna žena crne kose sise su joj bile četvorke i imala je bas veliku guzu. Naravno godine su i na njoj polako ostavljale traga. Tetka se jos uvijek oblačila izazovno voljela je da pokazuje svoje obline.
· Prije 7 dana ·
Info
14.06.2017 (Prije 13 dana)
4491 Pogleda


Pornxtube.online

Anketa
By nikola-sabac Prije 9 dana
By Neiskusan 13.06.2017

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories

Slika tjedna

Slika tjedna

Zanimljivi pornići