Trenutno Pusicu pregledava 2028 napaljenih
Vidjela sam da vam se svidja moja guza, a i meni vaša reakcija
 

ClanoviSex chatHot or NotErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeDomaći pornićiSlikeAnketeSex oglasiGrupeForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Erotske priče

Vidjela sam da vam se svidja moja guza, a i meni vaša reakcija

Radio sam već godinama kao Chef u jednom poznatom restoranu. Nije to bio glamurozan posao kako svi zamišljaju kad vide kuhare na TV-u. Tu se radilo od jutra do mraka, a time je patio i privatni život, što je dokazivala i moja jedna rastava, te dvije upropaštene veze. Odlučio sam da se neću tako lako ponovo zaletiti u vezu. 

 

Ovdje se radilo od jutra do mraka, a slobodnog vremena nije baš bilo previše, a i to što ga je bilo provodio sam uz pivicu i u krevetu. Ekipa u kuhinji se mijenjala kao na traci, jer je teško bilo držati korak sa tom mašinerijom. Vlasnik je svako toliko tražio novo osoblje, a moram priznati da je i njegova krivica bila što se osoblje mijenjalo. Naime, bio je seksistički nasilnik i nasrtao je na sve što nosi suknju i ima sise. 

 

Jedan dan sam odlučio malo porazgovarati sa njime nakon što je nasrnuo na pomoćnu kuharicu koja je tek došla prije tri dana, a ja nisam to više mogao dopustiti. Došao sam kod njega u ured i rekao:

 

- Slušaj Marine, takneš li ikoga više u kuhinji, a ja saznam za to, odlazim i ja i cijelo osoblje kuhinje, a ti se snalazi kako god znaš. 

- Misliš da mi možeš prijetiti? -rekao je ljutito. 

- O da, naravno da mogu -rekao sam sa smješkom, pa nastavio- A šta je najbolje, za to ću reči svim Chefovima, pa ćeš imati stvarnog problema sa traženjem personala. 

- Ne bi to napravio.. . -gledao me zgranuto. 

- Bez brige, ako ne spremiš taj tvoj mlohavi pimpek koji se ne može normalno dignuti, odmah ćeš vidjeti da mogu. -okrenuo sam se da idem van iz ureda, a onda zastao i pogledao ga preko ramena- Nadam se da smo se razumjeli? ! ? 

 

Otišao sam u kuhinju i pozvao Gordanu, kako se zvala pomoćna kuharica, te joj rekao što sam napravio i napomenuo joj da ako što pokuša da mi odmah javi, te da prenese ostalim curama. 

Nakon toga ga nije bilo skoro tjedana dana u restoranu, na čemu su mi cure bile zahvalne, jer su se napokon mogle skoncentrirati na rad. Ja sam već razmišljao da bi sljedeću sezonu mogao negdje drugdje nastaviti, jer sam imao već neke ponude, pa sam razmišljao o opcijama. Uto mi je na vrata došla Gordana i rekla da trebaju moju pomoć u kuhinji. Krenuo sam za njom i primjetio, tek sada, da ima jako slatku guzu ispod kratke bijele suknje. Da ima dobru sisu sam primjetio već ranije kad ju je Marin uhvatio sa leđa za njih. Na tren sam pomislio kako bi ga dobro bilo smjestiti između te dvije polutke. Počeo mi se dizati, te sam shvatio da već par mjeseci nisam ništa pojebao. 

 

Došao sam u kuhinju i stao tako da mi se ne vidi izbočina na hlačama, ali s obzirom da je Gordana stajala sa strane dok sam ja objašnjavao, lijepo je vidjela moju izbočinu, a po njenom licu, kad sam skrenuo pogled prema njoj, moglo se vidjeti da joj se sviđa to što vidi. Kad mi je uzvratila pogled samo se zacrvenila, a ja sam joj se nasmješio, zatim smo nastavili posao kao da se ništa nije desilo. 

 

Do kraja dana sam već zaboravio šta se desilo ranije, jer je bila gužva za poluditi, te smo na kraju dana svi bili umorni, a ja sam se svima zahvalio na uspješnom danu i odrađenoj večeri, te sam ih poslao kući na odmor. Otišao sam srediti papirologiju u ured, potpisati narudžbe za drugi dan, te i ja krenuo prema garderobi. Taman sam se skinuo i ušao pod tuš kad se kraj mene stvorila Gordana, potpuno gola i stisla se uz mene pod tušem, te me primila za kurac i počela ga milovati. Ja sam ju zabezeknuto gledao, te na kraju upitao:

 

- Goga, što to radiš? 

- Vidjela sam da vam se svidjela moja guza, a i meni vaša reakcija.. . -tu je skrenula pogled prema mom kurcu koji je naočigled rastao u njenoj ruci- .. . a vidim da mu sad prija i moja ruka.. . 

 

Čućnula je na pod tuš kabine i strpala moj kurac u usta i počela ga pušiti tako dobro da je uskoro bio tvrd do bola. Malo je mijesila i jaja, a onda se uspravila i poljubila me, te mi šapnula:

 

- Jebi me više.. . 

 

Podigao sam ju, bio sam viši skoro za dvije glave od nje, pa sam ju sa lakoćom podigao, stisnuo uza zid i namjestio kurac na ulaz u njenu picu, te ga polako gurnuo unutra. Uzdahnula je duboko kad sam ušao do kraja i počeo se zabijati u njenu vrelu pičkicu. Njene sise su, inače solidna četvorka, trljale moja prsa i sa tvrdim bradavicama išle gore dolje kako sam joj ga zabijao. Stenjala je i dahtala dok sam joj ga uguravao, a nokte zabijala u moja leđa. Odjednom se počela grčiti i stisla mi je kurac picinim mišićima, te sam znao da je svršila, a malo se i opustila na meni. Spustio sam ju na noge, te ju okrenuo prema zidu i naslonio ju na njega. Stao sam iza nje i prošao rukom po zaista predivnoj guzi, pa joj malo protrljao pičkicu i namjestio kurac na ulaz i odmah ga zabio do kraja. Zastenjala je glasno, pa sam malo zastao, a ona je odmah rekla:

 

- Daj daj.. . jebi meeee.. .. 

 

I nastavio sam joj ga zabijati do jaja dok sam joj jednom rukom mijesio sisu, a drugom ju držao za bok. Uskoro sam osjetio da mi dolazi i prosiktao sam:

 

- Svršit ćuuuu.. .. 

- Daaajjjjj.. . napuniiiii meeee.. .. -zastenjala je. 

 

Nakon još par uboda sam se počeo prazniti u njenu pičkicu. Trzao sam se i zabijao joj ga, svaki put kad mi je dolazilo, do jaja. Uskoro se zbog količine sperme počelo sve cijediti niz njene butine i dalje niz noge. Izvukao sam kurac iz njene pice, a ona se okrenula i pogledala ga onako sluzavog i zamrljanog njenim i mojim sokovima, te pogledala niz svoje noge, a onda u mene i tiho rekla:

 

- Isuse.. . pa di je sve ovo bilo.. . ja bi još malo ako nije problem? 

- Nemam ništa protiv, ali ne ovdje, idemo k meni? 

- Hajde onda, ali pričekaj malo.. -sagnula se i polizala mi kurac, te ga održala dignutim- .. ne možeš tako ljepljiv ići okolo.. . 

 

Brzo smo se obukli, te se odvezli do mene. Cijelim putem mi je mazila kurac, a u jednom trenu ga je izvukla iz hlača, strpala u usta i nakon minute pušenja sam joj svršio u usta. Jedva je sve progutala. Mislim, i inače jako obilno svršavam, ali sada nakon mjeseci nejebice toga je i previše. 

Kad smo ušli u stan odmah se je bacila na mene, a ja sam ju odnio u spavaću sobu, te ju bacio na krevet. Brzo sam poskidao sve sa sebe i ostao stajati sa uspravljenim kurcem ispred sebe, dok se je ona skidala. Povukla me na krevet i odmah me zajahala. Namjestila se na moj kurac i započela jahanje. Nabijala se na moj kurac žestoko, a ja sam pokušavao uhvatiti njene sise koje su letjele gore dolje. Uspio sam ih uhvatiti i počeo ih mijesiti stiskajući bradavice što je kod nje izazvalo grčenje i jedno dugo 'Aaahhhhhhhhhhhhhh'.. . Znao sam da je ponovo svršila, ali se nije zaustavila, već je odmah nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Počela ga je stiskati, mijesila mi je jaja, grebla me po trbuhu, sve kako bi me natjerala da ponovo svršim. Ovaj put je to potrajalo i trebalo mi je dobrih dvadesetak minuta da ponovo svršim, dok je ona svršila još dva puta zalivši mi jaja svojim skokovima. 

Napokon sam i ja počeo svršavati navukavši ju na svoj kurac i svršivši duboko u njenoj pičkici. Trznuo sam se par puta i ispraznio svoja jaja u nju. Ona kao da je samo to čekala i izvalila se na mene, pa me počela ljubiti i samo promrmljala prije nego je zaspala:

 

- Hvala ti.. . 

 

Nisam znao na čemu, ali s obzirom da je i meni ovo trebalo nisam ništa rekao, već sam ju položio kraj sebe na krevet, navukao plahtu na nju i smjestio se iza nje, te stavio kurac između njenih guzova razmišljajući kako bi joj ga morao staviti i u guzu, a s tim mislima sam i zaspao.. .

 

Nastavak priče - Šefe, dvije vruče rupice čekaju vašu kobasu

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Erotska priča, doktorica, Imam 41 godinu i prije dvije godine sam se razveo. Supruga je, naravno, dobila klince, usprkos tome što ju je njena rođena majka uhvatila raširenih nogu i sa mladim susjedom između njih. Normalno, kad je to trebalo potvrditi na sudu u brakorazvodnoj parnici, moja predraga punica je to povukla i sad moja bivša sa svojim mladim jebačem živi kod svoje mame i sa klincima.
· Prije 19h ·
Erotska priča, istinita, Imam 32 godine i još se nisam oženio, a iskreno, kako se danas rastaju ni ne žuri mi se u brak, pa da se rastanem nakon par mjeseci. Nisam ni brinuo po pitanju seksa, jer sam zahvaljujući svom izgledu i novcu uvijek mogao naći neku u nekom klubu petkom i subotom, da zadovoljim potrebe seksom za jednu noć.
· Prije 4 dana ·
Erotska priča, pik-nik, Bio je to vreli letnji dan, nedelja popodne. Planirao sam sa Nelom da odemo na piknik u jednu šumicu izvan grada, što se to njoj jako svidelo. Oboje smo znali da će to biti jedno novo i zanimljivo iskustvo koje nismo do sada probali. Pa smo se spakovali i krenuli kolima.
· Prije 4 dana ·
Erotska priča, Prošlo ljeto na moru žena i ja ostavivši klince na spavanju konačno smo otišli van, na neku cugu i muziku i na ples. Bilo je jako dobro a tome je pridonjela i moja gospođa koja me uvijek svojim izgledom napali iako kao i sve žene, nije zadovoljna svojim izgledom. Gledao sam je u lepršavoj haljinici koja je pokazivala njene savršene, plesom izrađene noge, vitko tijelo i male sise i od napora tvrde bradavice koje su me uvijek dovodile do ludila.
· Prije 7 dana ·
Hladna Decembarska noc. Docek je nove godine, napolju padaju krupne snezne pahulje, hladno je , temperatura je ispod nule. Vozim se svojim Fordom, Beogradskim ulicama bez ikakvog cilja. Kurac mi je dignut u gacama, uvek mi se digne u novogodisnjoj noci, ne znam zasto , ali tada imam povecanu potrebu da ga umocim.
· Prije 7 dana ·
Info
pusica
U seksu se može samo dobro uživati
07.06.2017 (07.06.2017)
4307 Pogleda
0 Upisanih
Svi članci by pusica


Anketa
By fatalnalikusa Prije 7 dana
By fatalnalikusa Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories

Slika tjedna

PAR

Slika tjedna

ŽENSKO

Slika tjedna

MUŠKO

Slika tjedna