Trenutno Pusicu pregledava 1509 napaljenih

Prvo cuckold iskustvo

Dopisivao sam se sa Mikijem na jednom sajtu za "odrasle". On je bio razveden, nekih 50-ak godina, ali je odlično izgledao za svoje godine. Mene je interesovala tema cuckolda, on je imao iskustva u tome i tako smo počeli da se dopisujemo. Izložio sam mu svoje želje i zatražio neke savete od njega kako da ubedim ženu da proba cuckold i trojku samnom. Posavetovao me je raspitujući se kako mi izgleda zena. Poslao sam mu sliku i on mi je bez ustezanja rekao da bi mi rado pojebao ženu. Nisam se uvredio, već, naprotiv, bio sam čak i oduševljen tom idejom. Međutim, moja žena nije pristajala da se pojebe sa nekim drugim muškarcem, tako da sam se sve ređe i ređe dopisivao sa Mikijem, dok na kraju nisam prestao.

Nakon nekog vremena prilikom odlaska na odmor i nakon mog konstantnog insistiranja, žena je pristala da proba nesto novo i probali smo trojku. Kao što sam i pretpostavljao, ženi se to dosta svidelo. Nakon povratka sa odmora i nekog izvesnog vremena, pitao sam je da ponovimo to. Nije bila nesto raspoložena, pravdala se da je nase mesto malo i da se svi znamo i da nemamo pogodnog partnera, jer, normalno, ne želi da se tako nešto sazna. Ubeđivao sam je opet ispočetka, ali je bila tvrdoglava. Tad sam se setio Mikija i pokazao ženi njegove slike. Video sam da je bila blago zainteresovana, ali je i dalje odbijala. Bio sam uporan i nakon njenog konačnog pristajanja kontaktirao sam Mikija.

Kao što sam i mislio, Miki je bio oduševljen, razmenili smo i par slobodnijih fotografija, gde smo videli da je Miki spadao u obdarenije ljude, tj. imao je ne toliko dugačku, ali zato dosta debelu kitu. Mojoj ženi su oči zacaklile kad je videla tu sliku i sastanak je bio ugovoren za sledeći vikend. Namerno nisam želeo da jebem ženu skoro cele te nedelje, da bi bila što napaljenija za taj susret. U petak sam je još jednom pitao da mi potvrdi da sigurno želi da je Miki jebe, da se nebi kojim slučajem nesto popišmanila kad čovek dođe. Ona je uzvratila kontrapitanjem da li ja to želim, na šta sam ja potvrdno odgovorio.

"Onda nema nikakvih problema, zovi slobodno čoveka da dođe", rekla je ona.

Nisam mogao da dočekam subotu, dopisivao sam se cele nedelje sa Mikijem, dogovarajući se kako će veče da izgleda. Tražio sam od njega da je tuca kao kučku, jer sam znao da to nju pali, a iskreno, palilo je i mene. Miki mi je samo rekao da se ne sekiram i da ću upoznati prave čari cuckolda.

Stigla je subota, Miki je došao predveče, supruga je spremila večeru, nakon koje smo otišli u dnevnu sobu i pijuckali vino. Bogme, popili smo skoro dve pune flaše vina, verovatno od nervoze, kad je Miki zamolio da ode u kupatilo da se osveži. Supruga mu je dala čiste peskire i on je otišao da se istušira, a ja sam po našem dogovoru poceo da skidam ženu i da je ljubim i mazim. Skinuo sam je golu i otišli smo u spavaću sobu.

Počeo sam da joj ljubim sise kad je Miki ušao u sobu. Odmah nam je u oči pala njegova debela oklembešena kita. Bila je stvarno debela. Prišao je krevetu, seo na ivicu i počeo da mazi moju ženu po nogama. Mazio je lagano po nogama, pa po butinama i na kraju je počeo da joj mazi pičku. Ona se lagano meškoljila, zatvorivši oci. Zatim je legao između njenih nogu i počeo da joj liže pičku. Ja sam joj ljubio sise i grickao i sisao bradavice, a Miki je zagnjurio glavu između njenih nogu, ližući joj pičku. Lizao joj je pičku, a ona je počela da meša karlicom i da tiho stenje gurajući mu rukama glavu među njene noge. Svršavala je, osetio sam kako joj se trza stomak. Miki je legao pored nje i privukao joj glavu ka njegovom kurcu. "Uzmi da mi dobro osisaš kitu, pa ću da te jebem!", rekao joj je. Ona je počela lagano da mu liže kitu od korena prema ogromnom glaviću. Jednom rukom mu je lagano drkala kurac i lagano mu je sisala glavić. U rukama i ustima moje žene Mikijev kurac je polako bio sve veći i veći.

"Oliži joj dobro pičku, dobro je spremi za moju kurčinu, jer ću sad da je tucam, ima da je jebem kao kučku, a ti ćeš to da gledaš!" rekao mi je.

Ženina pička je bila nikad vlažnija i vrelija. Ona mu je sisala kurac pokušavajući da ga stavi celog u usta, ali je jedva uspevala do pola. Miki se najzad pridigao, položio je moju ženu na leđa, raširio joj noge i počeo da trlja kurac o njenu pičku. Trljao ga je i polako počeo da joj gura u njenu vrelu i mokru pizdu. Sedeo sam i gledao kako njegov ogroman glavić polako ulazi u ženinu pičku. Gurnuo je glavić i onda počeo polako da se mrda, ne vadeći ga do kraja, ali polako ga gurajući unutra dok ceo nije stao u njenu pičku. Počeo je polako da je tuca, napred nazad, oprezno dok je ona lagano mešala kukovima, pokušavajuci da napravi što vise mesta u njenoj pički za takvu komadinu mesa. Jebao je tako lagano nekih 5-6 minuta, dok joj nije fino raširio pičku za njegovu debelu i čvrstu kurčinu. Izvadio ga je tada iz njene pičke.

"Dođi ovamo da je još malo oližeš" rekao mi je. Prišao sam i počeo da joj ližem pičku.

"Liži, liži kurvu, sad će da vidi šta je pravo jebanje!" rekao je.

"Dobro je, lezi tamo i gledaj kako ti tucam ženu, gledaj je kako uživa kad prima pravu kurčinu". Legao sam pored njih, kurac mi je bio tvrd kao kamen. On joj je raširio noge i polako gurnuo kurac dok mu jaja nisu udarila njene guzove. Prvih par puta je polako gurnuo i izvadio, a onda je počeo da ubrzava i snažnije da joj nabija kurac u pičku. Ona je počela da stenje i cvili, dok je Miki jebao sve snažnije i snažnije. Uskoro ju je bukvalno razvaljivao. Gledao sam kako ogromna komadina mesa ulazi i izlazi iz njene razjapljene pizde i drkao kurac. Ona je nabila nokte u njegova leđa i cvilela.

"Kako ti se sviđa moja kita, kučko jedna?" stenjao je Miki. "Jel' je velika, jel hoćeš da ga izvadim?". Ona ga je stegla nogama: "Ne vadi ga, ne vadi ga, tucaj me jače" dahtala je. Miki joj raskreči široko noge, izvadi kurac i onda ga joj nabi u pičku iz sve snage. Ona vrisnu, on to ponovi još par puta, a onda poče da joj ga nabija iz sve snage da se ceo krevet tresao. Ona poče da svršava drhteći cela. I ja sam bio na samoj ivici da eksplodiram, drkao sam ga besomučno, gledajući kako Miki razvaljuje moju ženu.

Miki je video da samo što nisam svršio. "Dođi, da napuniš kučki usta" reče mi on. Prišao sam ženi, ona mi je ščepala kurac i odmah ga progutala celog. Uhvatio sam je za glavu i počeo da je tucam u usta. Nabio sam joj pet - šest puta i onda počeo da joj punim usta spermom. Ona je sve to halapljivo gutala. Posisala mi je svaku kap sperme. Mislim da sam iz jaja istresao pola litre sperme u njeno grlo. Progutala je sve oblizujući se. Miki je izvadio kurac iz njene pičke i legao na leđa. Ona ga je zajahala. Kurac je sad lako ušao u njenu razjapljenu pizdu. Sela mu je na kurac i počela da meša. Legao sam pored njih, gledajući je kako se nabada na njegovu kitu i kako meša guzovima. On joj je ljubio sise i mesio guzu. Odjednom Miki je udari po dupetu, a ona zastenja. On je udari još jednom, jače. Ona tiho vrisnu i poče brže da se nabija.

"Mešaj, kučko, mešaj!" stenjao je i Miki. Udari je opet po dupetu, ona ciknu. On poče da lagano da je šamara po sisama. Ona je samo cijukala i nabadala se sve jače i brže na njegov kurac, U jednom trenutku se samo naglo ukruti i onda poče da se sva trese. Svršavala je snažno, tresući se sva i cvileći. Pade mu na grudi, a on izvadi kurac i poče da joj lagano liže pičku.

"Odmori se malo, nije Miki jos završio sa tobom, zapamtićeš ti Mikija i njegov kurac ceo život" rece joj on, "dođi, lizi joj pičku i posebno joj dobro oliži guzu". Ustade i ode do dnevne sobe, a ja sam joj lizao pičku i guzu. Nije ga bilo jedno par minuta, a onda se vratio noseći i bočicu ulja sa sobom. Prišao je i sipao ulje na guzu, razmazivao je i gurao prste u njenu guzu, a ona je opet počela da stenje.

"Hoćeš da te još tucam, jel ti nije dosta?" pitao je.
"Tucaj, tucaj me još" tiho je prostenjala.
"Ko da te tuca, ja ili hoćeš da te tuca malo muž?"

Pogledala me je pravo u oči "Tucaj me ti, Miki, tucaj me kao kučku, kao tvoju kučku, Miki".

Govorila je to nekako provokativno, kurvinski. Kurac mi se opet ukrutio do bola.

Okrenuo ju je zguza i nabio joj kurac u pičku. Ušao je lagano, kao da ga je pička samo progutala. Uhvatio je za guzove i počeo da je navlači na svoju kitu.

"Za tebe večeras nema jebanja, samo drkanje" rece mi ""'Ajde idi u dnevnu sobu i slušaj kako jebem ovu tvoju kurvetinu od žene, dok te ja ne pozovem".

Ustao sam i otišao u sobu, seo sam na fotelju i slušao kako se moja žena raspomamljeno dere dok je Miki jebe. Jasno se čulo kako snažno udara u njenu guzu i ona kako ječi. Slušao sam i lagano drkao kurac. Mogu da kažem da sam uživao u ulozi rogonje. Miki je bio neumoran, kad se sve sabere, jebao je već više od sat i po vremena. Čuo sam kako moja žena opet svršava.

"Dođi ovamo, dođi da gledas kako ću da jebem ovu kurvetinu u guzu, dođi da vidiš kako joj razvaljujem čmar" pozvao me je Miki. Ušao sam u sobu, moja žena je ležala na stomaku sva raščupana. "Gledaj sad kako će da cvili dok joj guram kurac u guzu" govorio je nadrkavajući kitu koja je i dalje bila čvrsta. Guza joj se sijala od ulja.

Počeo je polako da joj gura kitu u čmar. Nije mogao da uđe, ona je rukama raširila guzove i Miki je opet gurao njegovu ogromnu kurčinu u guzu. Gurnuo je naglo malo jače i glavi je skliznuo u guzu, a ona je vrisnula jako. On je uhvatio za kosu i grubo povukao i u tom trenutku je nabio ceo kurac u njenu guzu. Ona je opet vrisnula i počela je da kuka, ali on se nije obazirao na to nego je počeo grubo da je jebe u guzu. Ona je raširila guzove i cmizdrila, ali Miki nije na to obraćao pažnju, nego je brutalno nabijao kurac u njen čmar. Izvadio je kurac iza kog je zjapila ogromna rupa.

"Dođi, oliži joj guzu!"

Spremno sam to dočekao, došao i počeo da joj ližem guzu. "Dobro je podmaži, sad ću da je razvalim bulju, a onda ću da je napunim do vrha. A ti lezi ispod nje i liži joj pizdu, a kurva neka ti sisa kurac!"

Legao sam ispod nje i počeo da joj ližem pičku, Miki joj je nabio bez ikakve milosti kurac u dupe, njegova jaja su mi bila iznad lica, ona je strpala moj kurac i snažno ga sisala, stenjući pri tome. Miki je krvnički jebao u dupe, govoreći joj da je kurva, drolja, kučka...

I on je bio na ivici da svrši. Ubrzavao je sve više ritam, ja sam joj lizao pičku, a ona mi je dudlala kurac. Odjednom je Miki počeo da se dernja nabijajući kurac duboko u ženinu guzu, trzao se i stenjao, puneći joj guzu spermom. Ona se nabila na moj kurac do mojih jaja, mumlajući i svršavajući na njegovom kurcu. Miki je usporavao ritam i uskoro je iz njenog čmara ispala njegova debela i mlohava kurčina. Počela je da se cedi sperma iz njenog čmara i sliva pravo na moj jezik. Pokušao sam da se pomerim, ali žena je nastavila da mi sisa kurac, pa nisam mogao da je pomerim. Nastavio sam da joj lizem picku ližući i Mikijevu spermu zajedno. U prvi mah mi je bilo gadno, ali onda je to počelo da me strašno uzbuđuje da sam uskoro opet ispalio rafal vrele sperme duboko ženi u grlo. Popadali smo svo troje iscrpljeni na krevet. Bili smo umorni ali zadovoljni. Žena je bila prezadovoljna, a ja srećan što sam najzad ispunio svoju davnašnju cuckold fantaziju. I bio sam u pravu, cuckold je ono pravo.

Zato, moj vam je savet, ako hoćete da usrećite ženu i iskusite pravi seks, nađite dobrog i iskusnog kuratog jebača za vasu zebu i uživajte!

Foreigner 09.08.2016 7 17354
Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 39 puta... Tnx Pusa
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
1
Info
09.08.2016 (Prije 892 dana)
Actions
Podjeli
Kategorije
Erotske priče (3 blog)
Tagovi