Trenutno Pusicu pregledava 1530 napaljenih
 
Forum  ›  Forum Pusica.com  ›  Otvorene teme o seksu
 

da li se i drugima dešava

Dopisujemo se ovdje po nekad.
Par smo i tu smo radi zabave ,nešto iskustva sa drugim imamo.
Jave se često likovi koji se kriju iza parova i slično.
Nas dvoje ako se javi kako uglavnom i jeste muškarac a predstavlja se kao par uvjek pitamo za drugu polovicu.
Odgovri su uglavnom slični ne voli moja žena to .
Hm živa pa ne voli sex a on eto voli ona to zna ali ne želi da se uključi u ove razgovore .
Ne želimo se osjećati kao da nekome radimo nešto iza leđa uglavnom pokušamo dati savjet kako ubjediti i drugu polovicu da se prikjuči.
Moramo se pohvaliti samo jednom smo pomogli time ali uglavnom mačo balkanci bi rado tuđe a svoju bi zaključali iza sedam brava.
Tako nedavno lik je krenuo sa nama u dopisivanje kao par al eto njegova to ne voli i slično sranje da bi nas na karju izvrijeđao i blokirao .
Povrijeđena mu je balkanska sujeta jer nije da njegova ne želi već on ne želi da ona proba bilo šta.
Pa me interesuje ima li netko slična iskustva.

Praktično, naslov bi trebao biti "Tipično dešavanje na internetu gde se ispoljavaju balkanske frustracije", nego li ovaj koji ste stavili.

Mislim da sam time i odgovorio na pitanje...

Jednostavno, neverovatno mi je koliko je teško naći koliko - toliko normalnog sagovornika sa druge strane, još gore ako par traži par ili devojku/damu. Ako pri tome težite da ostvarite stvaran susret, krunisan zajedničkim uživanjem? Mnogo verovatnije je da će do ostvarenja doći sa nekim ko se već nalazi u vašoj okolini, ili slučajnim poznanicima, nego ovako... Na kraju, zbog kojekakvih frustracija, pretežno kod balkanskih muškaraca, mada ni dame često nisu daleko od toga, ovakva mesta kao što je Pusica, zamišljena da se olakša kontakt sa istomišljenicima, u praksi se pretvaraju u mesta za skupljanje gorkih iskustava kontakata naslepo... takav je život...

Slažem se sa gore napisanim. To nije slučaj samo na pusici, i na drugim sajtovima je tako. Kad pošaljem poruku predstavim se i napišem zašto sam ovdje. Rijetko dobijem odgovor, ok to razumijem. Ali ne razumijem zašto treba vrijeđati, a i to se dešava. Ovdje glumimo nekakve otvorene likove, svi bi sve, a kad treba nešto...Pa i samo normalno dopisivanje je problem.

Mi smo do sada stupili sa nekoliko "parova" u kontaktu .I sto kazete sve je istina.Uvjek je ista prica moja to ne zeli.Ajde mi smo isli dalje i nastavljali sa dopisivanjima.I vecina je ista.I ako uspjemo doci do normalnog kontakta i prepiske (a da nije ocete da vidite moju kitu) uglavnom je prica da bi sa mojom zenom a ja ili da ne ucestvujem ili da je to nesto na razdaljinu.Ako smo kao par prijavljeni ne idemo jedno bez drugog.Ali to dostinja ne kapira.I da prihvatim istinu da njehove nece (jer cesto ima takvih slucajeva normalno) ne mogu ocekivati da ce im drugi svoju tek tako dati.Do sada ni jedan "par" nike imao ljepsu polovinu dda je ucestvovala.

I nama se to dogadja, ne znam vise na kojem portalu je to drugacije. Zelimo par, a ne tipa koji bi se prikljucio. Nazalost, ovo drugo je najcesci scenarij i u nasem slucaju.

Ja sam novi na Pusici.Pričao sam sa suprugom o sexu sa parom, no još se nije odlučila mada bi voljela to.

Par smo ozbiljan i kako doći do iskrenog i normalnog para.

Npr, Moja žena je Slovakinja, ne zna dobro srpsko-hrvatski, pa je meni prepustila komunikaciju!

 

ps. Za sada želimo starijeg gospodina, da ga uveselimo, a posle, moguće i sa nekim mlađim parom!