Kako sam postao spasioc

Prelazio sam autom preko mosta. Kako je bila gužva, više puta sam morao da zaustavim auto i čekam. U jednom momentu ugledah devojku kako stoji na ivici mosta u nameri da skoči. Odmah sam izleteo iz auta, preskočio zaštitnu ogradu i polako se kretao prema njoj. Kako joj je pogled bio spušten, nije me primetila. Znoj me je oblivao. Bio sam na nekoliko koraka od nje.

Pogledala je ka meni. Pogled joj je bio prazan, a oči pune suza. „Nemoj… “, tiho sam joj rekao. Ćutala je. Počela je da se naginje ka napred. Tada sam je snažno uhvatio i povukao ka sebi. Podigao sam je u naručje i odneo do auta, smestivši je na zadnje sedište. Sva se tresla… Čuo sam aplauz, ali meni je bilo samo da devojku odvezem na sigurno. Uskočio sam u auto i odmah krenuo ka bolnici. U bolnici su je odmah pregledali. Doktor mi je rekao da je nesrećna devojka dozivela tešku traumu, a kao posledica toga je njeno ponašanje i da mora ostati u bolnici nekoliko dana da isprate njeno stanje. U tih par dana, saznao sam dosta toga o devojci. Zove se Milica. Pre nedelju dana, njeni roditelji su poginuli u saobraćajnoj nesreći kad su se vraćali sa sela. Sleteli su sa puta, pojurili niz padinu, automobil se počeo prevrtati i zaustavio se udarcem u drvo… Ona je takođe bila u automobilu, ali je pukom srećom ostala nepovređena. Uspela je da se izvuče iz kola, pre nego što su ih pronašli. Par dana je tumarala po šumi, a onda se uputila ka gradu.

Pre tog nesrećnog događaja, imala je lepu mladost, roditelji su joj sve pružali. Pre par meseci je upisala fakultet. Zbog svega toga sam odlučio da preuzmem brigu o njoj.

Razveo sam se pre pet godina, živim sam, imam pedeset godina. Imam ćerku jedinicu, desetak godina stariju od Milice. Udata je i živi u Ukrajini. Bivša supruga se spanđala sa nekim profesorom i sad živi sa njim u njegovom stanu. Meni je ostala lepa velika kuća. Imam firmu za transport robe, tako da sam finansijski obezbeđen. Za moje godine, fizički dobro izgledam. Volim da trčim, često odem na plivanje i, sve u svemu, volim održavati kondiciju. Nisam u vezi, a što se tiče seksa… Kad zagusti, snađem se.

Zaljubio sam se u Milicu

Pet dana kasnije, doneo sam Milicu kući. Kupio sam joj novu garderobu i novi donji veš. Ovo što je imala na sebi sam izneo i bacio. Nekoliko nedelja je samo ležala, gledala u jednu tačku i nije progovarala. Hranio sam je, davao joj lekove, presvlačio, kupao. Danima sam posmatrao njeno predivno golo telo. U licu je bila pravi anđeo. Oči su joj bile izrazito plave, mali nos, usne izazovne, tanke. Imala je plavu kosu, kratko ošišanu. Dve čvrste dojke špicastog oblika krasile su njenu ženstvenost. Na stomačiću, kao ni na butinama, nije imala ni grama sala. Guza je bila priča za sebe. Jedra i zategnuta. Između nogu se nalazio pravi dragulj. Mala slatka pičkica mi je svakim danom sve više bila u mislima. Često sam maštao o njoj i o tome šta bih joj sve radio. Zaljubio sam se u njeno mlado telo. Želeo sam je, ali nisam hteo da zloupotrebim ovo njeno stanje. Znao sam da će je kad-tad proći i zato sam bio strpljiv.

Jedne noći je ušla u moju sobu i legla kraj mene. Od iznenađenja sam zanemeo. Zagrlila me je i počela da plače. Ćutao sam i pustio je da se isplače. Gutao sam knedle. Bilo mi je žao. Trebalo joj je dosta vremena da se smiri. „Hvala vam“, rekla mi je tiho drhtavim glasom. Pomilovao sam je po kosi. Prislonila je glavu na moje grudi i zaspala.

Od te noći, njeno stanje se značajno popravilo. Mnogo smo razgovarali. O svemu. Išli smo u šetnje, u kupovine i, sve u svemu, vratila je veru u život. Imala je poverenja u mene. Zbog toga nisam smeo da se zalećem, jer nisam želeo da je povredim. Postali smo prijatelji.

Jednom prilikom u toku neke neobavezne priče, dok smo ležali jedno kraj drugog, postavila mi je pitanje koje me je veoma iznenadilo: „Jel’ ti se ja sviđam? Mislim… Video si me golu i pomalo me čudi kako me nisi… Znaš već…“ „Slušaj Milice… Ti si nešto najlepse što su ugledale moje oči ikada. Privlačna si i imaš predivno telo. Ozbiljan sam čovek i nisam želeo ni na koji način da te povredim ili iskoristim. Nikada ne bih učinio nešto što ne želiš. A i mnogo sam stariji od tebe. Imam ćerku koja ima 28 godina.“ „A šta ako želim? Misliš da nisam osetila tvoj nežan dodir dok si me prao i sređivao? Kako si me svaki put bojažljivo prao… Dole… I to svaki dan, nedeljama. Od kada sam došla sebi, a to je već tri meseca, nisi me ni dodirnuo. Nedostaje mi tvoj dodir. Znaš? To što si stariji nema nikakve veze sa onim što oboje želimo.“

Bila je ozbiljna. „Iskreno, Milice, želim te više od svega. Uživao sam svaki put kada sam posmatrao tvoje telo, o tebi sam noćima maštao…“ „Drkao si ga?“,prekinula me je pitanjem. „Morao sam, inače…“

Zavukla je ruku u moju trenerku i dlanom prelazila preko mojih gaća. „Inače?“, zahtevala je da nastavim. „Ne znam kako bih izdržao da te ne kresnem.“ Izvukla ga je iz gaća i uzela u šaku, povlačeći kožicu. Postajao je sve tvrđi i napetiji. Prislonila je usne na moje i nežno me poljubila. Pustila ga je da bi mi svukla trenerku. „Vreme je da i njega upoznam.“, šapnula mi je, a potom se usnama spustila do njega. Stavila ga je u usta. Držala ga je u korenu i lagano drkala.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x