Laura za sve

Laura je moja šogorica, žena od mog mlađeg brata. Sa onom od starijeg se baš ne slažem.

Ali da krenem od početka. Od nas trojice ja sam ispao crna ovca u familiji. Nikad se nisam ženio, bio i ostao kurviš, a čim bi nanjušio dobru picu kao pas krvosljednik bi bio uporan dok ju ne bi izjebao, a onda nakon tjedan ili dva, bi samo otišao. Koji put bez riječi, jer sam jednostavno bio takav. Do sada sam pojebao dosta žena, sa nekima ostao u dobrim odnosima, ali te sam mogao nabrojati na prste jedne ruke. Bio sam dobar u seksu, možda malo previše egocentrik, ali su žene uživale u mojih 22 centimetra tvrdog i debelog kurca. Ali, eto, ni lancem me nisi mogao staviti u vezu.

A Laura, e pa to se desilo nekako slučajno, mislim, imao sam ja pik na nju još odavno, ali bila je u familiji i malo sam prikočio. Ipak nisam baš takav seronja, tj, nisam bio do nedavno.

Dakle, Laura je bila sama doma, u četvrtom mjesecu trudnoće, dok je moj mlađi burazer Mario radio vani, u Munchenu. Trebali su se već svi preseliti tamo, ali je moj buraz htio da se dijete rodi u Hrvatskoj. Koja patetika na domoljublje. Rekao sam mu da je bolje da se mali, da trebao bi biti dečko, rodi u Njemačkoj radi državljanstva i ostalog, ali prije bi mazga popustila nego on. Kao nekakav hommage starom koji je poginuo u domovinskom ratu. Idiot, buraz, ne stari. I tako dok je on bio vani i zarađivao euriće, mene je Laura zamolila za nekakav popravak ormara kod njih u stanu. Ionako nisam imao nekog posla, pa sam obećao doći u subotu.

Došao ja na vrata, a kako je bilo ljetno vrijeme, Laurica lagano odjevena u neku poluminicu i tanku majicu ispod koje nije bilo grudnjaka, pa su njene inače savršene trojke lijepo napinjale majicu skupa sa malim trbuščićem. Zagrljaj i pusa u obraz, zapahnut mirisom njenog dezodoransa i oprane plave kose ušao sam u njihov mali stan. Odmah je rekla da će skuhati kavicu, a da ja vidim šta mogu napraviti sa ormarom. Kimnuo sam i otišao u spavaću. Znao sam da je ormar onaj stari koji im je pokojna mater dala, pa nisam očekivao čuda. Rastavljali smo ga i sastavljali svi nekoliko puta i znao sam da neće dugo iako je to bila ona stara škola izrade namještaja. I bio sam u pravu.

Jedva se držao skupa. Ona stara iverica je već popustila oko utora i mjesta za šerafe, pa bi dodatna intervencija bila samo prva pomoć. Sjetio sam se da imam jedan ormar, neraspakiran, kod sebe doma. Kupljen u jednom trenutku inspiracije, ali kako sam bio sam nije mi ga se slagalo. Zato sam otišao u kuhinju gdje je Laura upravo završavala kavu i samo rekao:

– Čuj, ovo ti je uzaludan posao. Ormar će se raspasti sam od sebe. Jebi ga star je kao i Mario. -tu sam se nasmijao, jer je stvarno kupljen nakon njegova rođenja.

– A jebemu.. . baš mi ne treba sada nekakav trošak.. -opsovala je i uzdahnula Laura, a baš je bila slatka kad je bila ljuta.

– Nego, ja imam jedan ormar doma, neraspakiran, pa da ti ga donesem, ionako ga ne trebam. -rekao sam i kad sam vidio njen upitan pogled samo sam nastavio- Ne pitaj.. .

Popili smo kavu, a ja sam otišao po ormar dok je ona rekla da će izvući stvari iz ovog starog. Vratio sam se za sat i pol jer je trebalo doći sa jednog kraja grada na drugi, te ukrcati i iskrcati ormar iz auta. Nije djelovao teško, ali su bila tri paketa. Dovukao sam sve u stan, znojan kao da sam otrčao po njega, a ne se vozio u klimatiziranom autu. Maknuo sam stari ormar i za nekih pola sata složio novi. Bio sam tako znojan da su mi i bermude bile mokre, pa je Laura rekla da se otuširam dok ona bude slagala veš u ormar. Otišao sam u kupaonicu i nisam zaključao vrata. Od tuša nisam ništa čuo i baš mi je pasao, jer je stvarno bilo vruće. Izašao sam iz tuš kabine i našao se pred Laurom. Gledala me, ali je više gledala moj kurac, sad opušten, ali i dalje velik. Grickala je usne, pa onda rekla:

– Nikad mi nije bilo jasno kako uspijevaš sa toliko žena i čime ih namamiš u krevet, ali.. . -tu je malo stala i uzdahnula, pa nastavila prigušeno- sad mi je posve jasno.

– Čuj Laura.. -pokušavao sam uhvatiti ručnik i pokriti svoj kurac kad sam vidio kako su joj se bradavice na sisama ukrutile, ali sam tiho rekao- ipak smo familija.. a Mario..

– Mario ne treba ništa znati -prekinula me i dodala- Uostalom ja trebam seks, šta god on o tome mislio, a kako si rekao familija smo i sve ostaje u familiji..

To je rekla i prišla mi, pa primila moj kurac, tako nježno, a onda ga počela maziti i milovati da se počeo odmah dizati. Stisla ga je čvršće i počela natezati kožicu preko glavića dok je sve brže drkala moj kurac. Zatim mi je dala poljubac, lagani, na usne i krenula se spuštati u klečeći položaj, da bi onda osjetio prvo njene usne na glaviću, a onda i jezik, da bi potom skoro pola kurca nestalo u njenim ustima. Osjetio sam toplinu i ugodu koja mi je pasala. Počela se ubrzo žestoko nabijati ustima na moj kurac koji je sad bio u punoj dužini i širini, pa ga je jedva gutala. Ja sam ju povukao na gore dok joj se slina cijedila niz bradu i odmah ju okrenuo leđima prema sebi i naslonio ju na veš mašinu. Oslonila se čvrsto na mašinu, a ja sam zadigao onu suknjicu i skinuo joj potpuno mokre bijele gaćice. Malo je raširila noge i ja sam prošao glavićem duž mokre pičke i protrljao ju, a ona je uzdahnula:

Stranice: 1 -- 2

Komentiraj

New Report

Close