Trenutno Pusicu pregledava 2238 napaljenih
Sadržaj sa slovom N
Napaljene studentice.. Branka i Mira bile su mnogo toga. Studentice četvrte godine ekonomije, hostese iste trgovačke firme, sustanarke, prijateljice i ljubavnice, a uz zajedničku garderobu imale su i zajedničkog dečka. Da je jedna crvenokosa, a druga plavokosa, povjerovao bi svatko tko nije vidio njihove venerine brežuljke obrasle gustim smeđim dlačicama.
Jučer ·
U pocetku maceha je bila devojka koja je sredjivala kucu i nas...kako je vreme prolazilo ona i cale su poceli izlaziti i ona je postala mnogo vise od obicne kucne pomocnice. Bila je starija od mene okruglo 10 godina posto smo rodjeni na isti dan i istog meseca samo ona deceniju ranije, tako da je svaki moj rodjendan bio i njen. Izgledala je vrhunski kao i sto sam rekao na pocetku
Jučer ·
Nakon više od trideset godina sam sreo školsku ljubav i napokon ju pojebao u sve rupice.. Tamara i ja smo odrasli u istom kvartu, išli skupa u osnovnu školu, a zadnja dva razreda i sjedili skupa. Bili smo ono, školske ljubavi, nikad ništa konkretno osim izmjenjivanja sline u mraku parka, te ponekog pipkanja njenih velikih sisa
Jučer ·
Oduvijek sam se palila na starije tipove pa nije ni cudo sto sam nekako iscekivala da se to desi. Sve vise sam zamisljala da tatica jebe svoju nevaljalu kcerkicu, ali uvijek se zavrsavalo na masti sve do onda...
Prije 2 dana ·
Radio sam u jednoj firmi kao komercijalista. Bio sam veliki zagovornik izreke nikada seks sa koleginicama i po komšiluku, no događaji od pre nekih 15-tak godina su me demantovali.
Prije 3 dana ·
Bio sam veliki zagovornik izreke nikada sex sa koleginicama i po komšiluku, no događaji su me demantovali. Desilo se pre nekih 15-tak godina, radio sam kao mlad i perspektivan komercijalista u jednoj firmi. Pokrivao sam dosta veliki teren, imao sam i svog stručnog saradnika – savetnika, koji je bio zadužen za pitanja o proizvodima (primena, za šta koji služi, i sl), dok je moje bilo da prodam što više i da brinem o naplati.
Prije 4 dana ·
Nepoznatoj milfici od 37 godina svršio sam u pičkicu, imam kafić koji ide sasvim solidno, ali s obzirom da je manje mjesto radim sam, a jedna cura mi radi ujutro. Njoj to odgovara, jer popodne ima predavanja na faksu, a ni ja se ne bunim jer se mogu naspavati ujutro. Tako sam upoznao i nepoznatu žensku od nekih 37 godina koja je došla u moj kafić jednog sunčanog popodneva, odjevena lagano, a bogami i dosta providno
Prije 7 dana ·
Nakon napornog dana došao sam kući, legao na kauč i upalio TV. Bio sam totalno iscrpljen i samo sam želio zaspati. Zatim sam čuo lavež pasa, pa nekolko koraka sa stubišta i kucanje na vrata! Otvaram ih i u čudu ugledam Danijelu.
Prije 8 dana ·
Stara školska kolegica, danas je Iris rasna plavuša u ranim četrdesetim godinama i gle slučaja ponovno smo se sreli jer radimo u istoj firmi. Kako sam promijenio više firmi dolaskom u ovu zadnju firmu ugodno sam se iznenadio jer sam ugledao poznatu facu – Iris. Oduševljen tom činjenicom gotovo svaki dan sam koristio priliku da navratim do njenog ureda i započnem bilo kakav razgovor
Prije 9 dana ·
Nikad nisam bila sa ženom, a desila se i spontana trojka, nikada nisam mislila da cu isprobati sex sa zenom. Nije da nisam razmisljala o tome, ali to su bile samo fantazije dok sam se samozadovoljavala, kad su mi vec ponestale sve ideje na koji nacin bih mogla da pripadnem nekom neumornom muskarcu, sila prilike me dovela u situaciju da isproban nesto za mene dosad sasvim nepoznato.
Prije 9 dana ·
Nijemci snimali golu ženu u dubrovačkoj crkvi, riječ je o dokumentarnom filmu ‘The Colour Nude’ u kojem će biti portretiran dubrovački fotograf Stjepo Brbora koji se bavi aktovima.
Prije 10 dana ·
Napaljena mama od prijatelja dopisivala se sinovim prijateljem, napaljivala ga u erotskom doljnjem rublju dok je on drkao, ali nije znala da je on u njezinoj kući.
Prije 11 dana ·
Ožednela sam i pošla u kuhinja. Pogledala sam na sat. Prošla je ponoć. Neko je zaboravio da isključi televizor – pomislila sam, kad tamo… Moj očuh je, zureći u TV ekran i gledajući tvrdi pornić, naravno uz isključen ton, udobno zavaljen na dvosedu, drkao.
Prije 13 dana ·
Nicol Black - Seks za lovu, amaterski poirnić, agent je našao novu žrtvu, seksi Nicol iz Rusije koja ima samo 21 godinu. Rekla je da joj ovo prvi put da se jebe sa nepoznatim i pred kamerom.
01.03.2018 ·
Po stranici: