Sidarta\ članci
Glavićem svoga kurca vođa joj je razmaknuo velike usmine trljajući ga o njezin klitoris i pripremajući se da joj ga gurne u vruću i vlažnu pičku. Uhvatio je Patriciju za bedra, stavio joj noge na svoja ramena i snažnim pokretom gurnuo joj ogromni kurac do pola u pičku. Patricija je vrisnula od boli, ali vođa se na to nije obazirao. Privlačio je njezina bedra prema sebi gurajući kurac sve dublje i dublje.
27.12.2018 · Dodao: sidarta
Žigolo je kao i uvijek bio miran, ali nije trebalo dugo čekati da krene u akciju. „Patricija imaš jako dobre noge, a i sise su ti savršene“ – rekao je blago se smiješeći. „Hvala, ali ne mislite li da ste pretjerali?“- kratko je odgovorila Patricija. „Nisam Patricija pretjerao, ti si rasna žena koju ću danas žestoko jebati“- odgovorio je mrtvo hladno Žigolo.
31.10.2016 · Dodao: sidarta
Što se je više približavao njezinu međunožju bivao je sve uzbuđeniji , lice mu se zajapurilo, veliki kurac mu je nabubrio što je Sanja vidjela i to je je još jače uzbudilo, te se nije protivila njegovu maženju, već ga je samo ovlaš prstima udarala po ruci vragolasto se smiješeći. Bio sam siguran da su joj gačice već mokre od silne želje za kurcem. Stoga se nisam iznenadio što je mladićevoj ruci dopuštala da se polako približava njezinoj pički.
02.12.2015 · Dodao: sidarta
Erotske priče - Tihana je zgodna i atraktivna plavuša, srednje visine, bujnih dojki i nešto jačih bokova poput Sanje, a Verica brineta, prava seks bomba s čvrstim dojkama i dugih nogu. Obje su u dugim vezama, vrlo su atraktivne i seksi mačkice. Očito im treba friški kurac jer su se silno uzbudile kad im je Sanja ispričala svoje doživljaje. Verica jepredložila da se u to same moraju uvjeriti i da će ona voziti. Rekla je da su joj gačice potpuno mokre i da ih doma odmah mora presvući.
26.11.2015 · Dodao: sidarta
Naš je seksualni život prije tog događaja bio više nego dobar. Prošle je već mjesec dana od seksa u birtiji, a ja je još nisam niti pipnuo. Ona mi se u više navrata pokušavala približiti, ali ja sam svaki put izmislio neki razlog da izbjegnem i najmanji njezin dodir. Osjećao sam da ju je to frustriralo, gledao sam kako pati zbog nedostatka seksa, sve češće se žalila na glavobolje i nesanicu, vidjelo se da lako gubi koncentraciju. Uživao sam u tome iz čiste osvete.
23.11.2015 · Dodao: sidarta
Erotske priče - Gledajući taj prizor Sanja se još jače uzbudila te je počela brže lizati i uvlačiti mladićev kurac u usta, ali njegov je kurac polako splašnjavao i postajao sve manji i mlohaviji. Sanja ga je ispustila iz ruku i uputila se prema susjednom stolu, zagrlila je i poljubila konobaricu u usta prekinuvši njezino stenjanje. To je izazvalo burno odobravanje mladića koji su se još oporavljali od nedavnih svršavanja.
21.11.2015 · Dodao: sidarta
Njezina vitka linija i gracilni hod plijene pažnju mnogih muškaraca koji se za njom okreću. Njezina malo jača bedra se jasno ocrtavaju ispod uskih i kratkih suknji koje Sanja voli nositi svijesna muških pogleda koji su usmjereni prema njezinu međunožju. Uživa zavodeći muškarce, ali se je uvijek vješto izvlači kad muškarci polude i popuste im kočnice. Sanja je u tome prava majstorica, voli koketirati i zavoditi.
14.11.2015 · Dodao: sidarta