Devojka je otišla na posao. Ja tog dana nisam imao baš nikakvih obaveza. Naravno, bio sam napaljen i pošto sam znao da neće biti tu ceo dan, rešio sam da se poigram s kurcem, ali i napišem neku novu priču.
Prije 14 dana · Dodao: najboljeprice69
Prepiska s vibera, suprug je htjeo znati kako bih mu jebao ženu. Prije svega tvoja žena kao žena me ne zanima nisam od onih tipova koji bi je da tako kažem pokupili i pokušali ti uništiti brak za mene je to samo fetis i zabava posle koje sve prestaje tvoja žena je opet tvoja i ja s njom nemam nikakve veze bez tvog znanja naravno.
29.01.2019 · Dodao: Tata-Igre
završni treći dio, Stanem pred muža i pitam ga kako mi stoji a on će mi na to:Šta će tebi grudnjak kad ti nemaš sisa.Druge žene imaju sise petice,ali veličinu a kod tebe je fosna petica.
24.11.2018 · Dodao: dadojovic
Nastavak priče zapostavljana a napaljena Drugi dio
20.11.2018 · Dodao: dadojovic
Smeđe oči,plava kosa,duga.Sise su mi majušne ali tvrde.Bradavice čvrste.Imam duge noge..Guza mi je utegnuta.Svi mi kažu da mi je lijepa.Na desnom guzu imam tetovažu.Cvijet.Tačno ispod ruba gaćica.Pičkica uređena.Nedavno izbrijana.Uska.Tijesna.
16.11.2018 · Dodao: dadojovic
Evo jednog mog seksi chata sa jednim vlasnikom Beogradskog nocnog kluba , mozda nekom bude zanimljivo da ovo procita. Da bi ste znali ko je ko u razgovoru sebe cu oslovljavati sa JA , a njega sa VK (vlasnik kluba)
25.10.2018 · Dodao: virtualnakurvica
Kada sam sa jednog od portala za upoznavanje seksualnih partnera,na kojem sam imao otvoren svoj profil primio mail,nisam očekivao pročitati ništa spektakularno
23.10.2018 · Dodao: dadojovic
Prvo seksi hotanje na Pusici, na seski portalu se to redovno dešava, napaljivanje, uživanje, evo u prvoj našoj rubrici prvo hotanje nam je postavila Blondie
23.03.2018 · Dodao: Blondie


Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

 

Anketa
By Milii11 Prije 15h