Trenutno Pusicu pregledava 2023 napaljenih
Zamišljala je kako je presavija preko nogu, kako joj polako svlači uski šorc i gaćice zajedno, malo miluje po obloj, tvrdoj guzi, a onda šamara, naizmjenično, po jednoj pa po drugoj polutki lijepe guze. Pica joj je ovlažila... Podigla je svoju tanku, kratku spavaćicu preko stomaka i zavukla ruku u gaćice. Dirala je srednjim prstom klitoris, a drugom rukom preko spavaćice uvrtala bradavicu. Disala je kroz nos, sve teže... "Perverznjačino matora..."
Prije 2 dana · Dodao: Zigolo
Gledam u tamu letnje veceri. Misli su rastrkane, uzburkane, kidaju jedna drugu. Cekam. Vrebam senke, lovim zvuke: ocekujem dragu siluetu, poznat korak. Ne vidim, ali osecam da mi prilazi s leda, osecam ruke - grle me oko struka dok usne spustaju vreli poljubac na vrat.
Prije 8 dana · Dodao: Bato-007
Sutradan u uobicajeno vreme nije bio kod kuce. Pozvonila sam na njegova vrata uvece u isto vreme kada znam da ce biti sa prijateljima, istom onom gospodom privlacnog izgleda i otmenog drzanja. otvorio je , pricajuci o tome kako je imao nekih obaveza preko dana. .
Prije 8 dana · Dodao: Bato-007
Gledala sam TV i cekala da mama ode u nocno dezurstvo. Radovalo me što traje do ujutro i subotom je uvek svega i svacega i nikada me ne zove kuci. Vrtila sam daljinsko i grickala semenke.
Prije 8 dana · Dodao: Bato-007
Proslo je dosta vremena od gimnazije i nezaboravnih uspomena. Sada sam u braku, mogu reci sa zadovoljstvom, jako srecnom. No o tome mozda nekom drugom prilikom. Ovo je nesto cega se uvek rado secam. Desilo se pre jedne decenije.
Prije 8 dana · Dodao: Bato-007
Vjetrić koji je pirkao kroz sobu, mazio joj je oblu, golu guzu, preko koje je sama povukla usku, mini haljinicu, a bradavice nabreklih grudi, koje je on ogolio jednim potezom odvezujući tanku majicu, jedva dodirivale tepih. Nije se pomjerala, nije smjela da se pomjeri.
Prije 9 dana · Dodao: Zigolo
Moju novu picku zanima kako bi izgledao moj idealni rođendan na koji bih i nju pozvao... Nije slutila da bi to bilo bas ovako:
Prije 11 dana · Dodao: Dominik11
Njena ljubav, strast i prokletstvo. On od čijih je reči drhtala, a od dodira padala u nesvest. Samo je on znao da joj toplo šapne koliko će je jako jebati sa senzualnošću iskusnog ljubavnika od čijeg daha se njeno međunožje palilo.
Prije 13 dana · Dodao: downslow
Ljeto je...stara bijela kuca...na osami. Iza nje brdo i mali vinograd...na osami...tek mali uski put vodi do nje...Kamene stepenice vode kroz otvorena vrata u polukruznju unutrasnjost okupanu popodnevnom svjetloscu.
06.09.2018 · Dodao: Nudzelja
Nepoznati stariji muškarac nije prestajao da joj usisava nabreklu pičkicu koju je ona dodatno nabijala u njegova usta čvrsto ga držeći za vrat i trzajući se bokovima. I kad je mislila da će ustati jebati je, on nastavi da je liže i dalje joj držeći dlanovima butine. Ana je skoro lebdila u zraku, jedini dodir je bio njena guza na sam rub pulta. On je nastavio da joj licka mokru picu po otvoru, klitorisu.
02.09.2018 · Dodao: Zigolo
Volim sex. Volim ga još od srednje škole kad sam se prvi put jebala u wcu. Nakon toga, nikad nisam bila bez partnera, kako sex kombinacije tako i neke duže vezice. Naravno, izdređalo se tu njih više a kad sam se malo skrasila, udala sam se.
30.08.2018 · Dodao: Blondie
Dan je bio siv. Gusti crno-sivi oblaci što donose kišu plovili su nebom poput gusarskih brodova u ratnoj zoni usred mora. Sudaraju se jedan u drugog stapajući se u jedan veliki. Kao pokrov na nebu. Kao da je samo nebo promjenilo boju iz nebeskoplave u ovu tmurnu i sumornu crno-sivu.
30.08.2018 · Dodao: hade999
Duboko sam ga usisavala, ne želeći ga uopće ispustiti nimalo van iz usta, Čekala sam frendicu u omiljenoj slastičarnici u kvartu, omiljenoj ne samo zbog predivnih kolača i ukusnog sladoleda, nego i zbog preslatkog slastičara, kod kojeg bismo nas dvije uvijek imale poseban tretman ljubaznosti
30.08.2018 · Dodao: dino72
Ušla sam u moj omiljeni kafić. Svi pogledi su se uperili u mene Da... Trudila sam se da izgledam što izazovnije, ali ne za sve njih, već samo za prelepog crnog momka koji je sedeo odmah do šanka, i delovao nezainteresovano.
22.08.2018 · Dodao: san-ikic
Prišao sam joj iza ledja. Njena duga crna kosa se vijorila setno i kao kakva kraljica, svojim maznim i provokativnim glasom je tiho rekla nešto na francuskom.
17.08.2018 · Dodao: kokalo22
Upoznala sam ga preko interneta. Imali smo sex na vikendici. A onda i sex na javnom mestu.
16.08.2018 · Dodao: Blondie
Utorak popodne. Bilo mi je dosadno i rešio sam da ga izdrkam. Upalio sam sajt sa pornićima da pogledam šta ima sve u sekciji mršave. Nešto me u zadnje vreme mnogo lože male mršavice, sa dobrom guzom i malim grudima.
12.08.2018 · Dodao: ekiinc
Ovo se dogodilo pre dve godine, u jako lošem periodu mog života. Raskid sa dečkom nisam baš najbolje podnela. Bila sam tužna, usamljena, depresivna.
12.08.2018 · Dodao: Blondie
Bilo je to ovog leta kada sam upoznao jednu malu lepu crnku nije bila baš nešto lepa ali je bila sisata i imala je extra bulju. Ona u početku nije pokazivala znake ljubavi niti znake da joj je stalo do sexa.
12.08.2018 · Dodao: kokalo22
Dok je tražila nešto u svojoj torbi,mahinalno se naguzila što sam ja iskoristio da joj pridjem otpozadi i u jednom pokretu povučem pantalone dole. Ona malo iznenadjena brzo se rukama nasloni na krevet i uz smešak kaže...a šta bi ti …. ja ništa ne govoreći povučem malo gacice u stranu koje su bile jako jebozovne ,i počnem da joj ližem pičkicu.
12.08.2018 · Dodao: kokalo22


Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

 

Anketa
By Hot_tatica 13.08.2018
By Try_me 08.08.2018