Trenutno Pusicu pregledava 1496 napaljenih
Mlada sam, valjda sam zbog toga do sad gledala samo svoje vršnjake. I imala sam dečka, koji je imao 21 godinu kao i ja.
Prije 9 dana · Dodao: Blondie
Imao sam 18 godina i išao u 3. razred srednje. Ona je bila Sanja i išla u 1. razred… Izgledala je dosta, dosta starije.. Imala je 16 godina, a izgledala kao da ima bar 22-23… Bila je niska, duga crna kosa, crne oči, taman ten, velike sise i velika guza.
03.11.2018 · Dodao: opasanmali30
Došlo je vrijeme da krenem do Nikoline koja je živjela na drugom kraju grada, pa sam se sa onim zamjenskim autom koji je imao navigaciju, na svu sreću, uputio kod nje. Tu su uglavnom bile obiteljske kuće sa cvjetnim i elenim vrtovima koji su skrivali kuće od pogleda sa ceste.
02.11.2018 · Dodao: opasanmali30
Kako sam razguzio arhitekticu i napunio joj sve rupice. Loredana me nazvala nešto iza podne, ja sam se taman vratio iz Rovinja u svoj ured, pa mi se i nije baš izlazilo po ovoj vručini.
29.10.2018 · Dodao: hade999
Tuča je padala nad Munchenom. Moj automobil je bio parkiran ispred kuće. kad je tuća već počela, bilo je prekasno išta poduzeti. Htio sam vidjeti što se zapravo dogodilo. Bilo je opasno izać na ulicu. Zato sam stao u natkrivenom ulazu.
26.10.2018 · Dodao: opasanmali30
Prije dve nedelje sam se opet slucajno sreo sa Anom, koju sam upoznao pre sest godina.Tada sam jos studirao u njemackom gradu Stuttgartu i ostao sam u jako nezgodno vrijeme bez stana.
07.10.2018 · Dodao: Blondie
Najbolje pusenje koje sam dobio
02.10.2018 · Dodao: Shadowh86
Od njega je naučila mnoge stvari. Da se snađe, posmatra okolinu i čita ljude. Jedino nije nikada naučila da se odbrani od njega, iako je on uvek tvrdio da je veoma dobro odbacila njega od sebe i zabranila mu svaki pristup. Lagali su jedno drugo. Prava istina je bila da su bili i uvek će biti oni jedni i jedini u milion....
01.10.2018 · Dodao: downslow
Zamišljala je kako je presavija preko nogu, kako joj polako svlači uski šorc i gaćice zajedno, malo miluje po obloj, tvrdoj guzi, a onda šamara, naizmjenično, po jednoj pa po drugoj polutki lijepe guze. Pica joj je ovlažila... Podigla je svoju tanku, kratku spavaćicu preko stomaka i zavukla ruku u gaćice. Dirala je srednjim prstom klitoris, a drugom rukom preko spavaćice uvrtala bradavicu. Disala je kroz nos, sve teže... "Perverznjačino matora..."
22.09.2018 · Dodao: Zigolo
Gledam u tamu letnje veceri. Misli su rastrkane, uzburkane, kidaju jedna drugu. Cekam. Vrebam senke, lovim zvuke: ocekujem dragu siluetu, poznat korak. Ne vidim, ali osecam da mi prilazi s leda, osecam ruke - grle me oko struka dok usne spustaju vreli poljubac na vrat.
16.09.2018 · Dodao: Bato-007
Sutradan u uobicajeno vreme nije bio kod kuce. Pozvonila sam na njegova vrata uvece u isto vreme kada znam da ce biti sa prijateljima, istom onom gospodom privlacnog izgleda i otmenog drzanja. otvorio je , pricajuci o tome kako je imao nekih obaveza preko dana. .
16.09.2018 · Dodao: Bato-007
Gledala sam TV i cekala da mama ode u nocno dezurstvo. Radovalo me što traje do ujutro i subotom je uvek svega i svacega i nikada me ne zove kuci. Vrtila sam daljinsko i grickala semenke.
16.09.2018 · Dodao: Bato-007
Proslo je dosta vremena od gimnazije i nezaboravnih uspomena. Sada sam u braku, mogu reci sa zadovoljstvom, jako srecnom. No o tome mozda nekom drugom prilikom. Ovo je nesto cega se uvek rado secam. Desilo se pre jedne decenije.
16.09.2018 · Dodao: Bato-007
Vjetrić koji je pirkao kroz sobu, mazio joj je oblu, golu guzu, preko koje je sama povukla usku, mini haljinicu, a bradavice nabreklih grudi, koje je on ogolio jednim potezom odvezujući tanku majicu, jedva dodirivale tepih. Nije se pomjerala, nije smjela da se pomjeri.
15.09.2018 · Dodao: Zigolo
Moju novu picku zanima kako bi izgledao moj idealni rođendan na koji bih i nju pozvao... Nije slutila da bi to bilo bas ovako:
13.09.2018 · Dodao: Dominik11
Njena ljubav, strast i prokletstvo. On od čijih je reči drhtala, a od dodira padala u nesvest. Samo je on znao da joj toplo šapne koliko će je jako jebati sa senzualnošću iskusnog ljubavnika od čijeg daha se njeno međunožje palilo.
11.09.2018 · Dodao: downslow
Ljeto je...stara bijela kuca...na osami. Iza nje brdo i mali vinograd...na osami...tek mali uski put vodi do nje...Kamene stepenice vode kroz otvorena vrata u polukruznju unutrasnjost okupanu popodnevnom svjetloscu.
06.09.2018 · Dodao: Nudzelja
Nepoznati stariji muškarac nije prestajao da joj usisava nabreklu pičkicu koju je ona dodatno nabijala u njegova usta čvrsto ga držeći za vrat i trzajući se bokovima. I kad je mislila da će ustati jebati je, on nastavi da je liže i dalje joj držeći dlanovima butine. Ana je skoro lebdila u zraku, jedini dodir je bio njena guza na sam rub pulta. On je nastavio da joj licka mokru picu po otvoru, klitorisu.
02.09.2018 · Dodao: Zigolo
Volim sex. Volim ga još od srednje škole kad sam se prvi put jebala u wcu. Nakon toga, nikad nisam bila bez partnera, kako sex kombinacije tako i neke duže vezice. Naravno, izdređalo se tu njih više a kad sam se malo skrasila, udala sam se.
30.08.2018 · Dodao: Blondie
Dan je bio siv. Gusti crno-sivi oblaci što donose kišu plovili su nebom poput gusarskih brodova u ratnoj zoni usred mora. Sudaraju se jedan u drugog stapajući se u jedan veliki. Kao pokrov na nebu. Kao da je samo nebo promjenilo boju iz nebeskoplave u ovu tmurnu i sumornu crno-sivu.
30.08.2018 · Dodao: hade999


Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

 

Anketa
By Versaljin Prije 12 minuta
By Versaljin Prije 22h