Trenutno Pusicu pregledava 2279 napaljenih
Bila je jako mlada 18god sitna al zgodna ja sam imao 22god,skupa smo ispijali kave i druzili se
Prije 3 dana · Dodao: Ivano5
Bio je vruc ljetni dan otisla si u selo po namirnice za kolace .dosao sam kuci i odmah otisao u kupatilo otusirat se, cuo sam te kako dolazis i odmah ides u kuhinju vjerojatno si žurila jer si zeljela sto prije zavrsiti ,odmah si upalila mikser i nastavila sa poslom izasao sam gol i zakljucao vrata
Prije 4 dana · Dodao: darko5
Sasvim slucajno mi je izletelo da sam morao da odnesem neke stvari iz firme na Ibarsku pa da tamo sacekam nekog saradnika da mu ih dam. Jebiga, parola ucini uslugu onom ko ti donosi pare. Kao da sam brza posta. Nabi ga na kurac
Prije 4 dana · Dodao: hade999
Kroz prste su mi se cijedili sokovi iz malene, uske mačkice, koju sam sve brže trljao.
Prije 5 dana · Dodao: ludastrast
Upoznali smo se na kavi, te ubrzo kliknuli, Dosli smo zajedno u moj stan, vec sam mu vidjela tu izbocinu na hlacama i gutala je ocima..htjela sam ga u svojoj mackici
Prije 6 dana · Dodao: macica
Neću duljiti sa uvodom pa ću odma preči na priću.Poznajemo se duže od godinu dana. Sad je već prešlo u naviku da, dok smo na poslu oboje imamo uključen čet I kad stignemo – pišemo. O bukvalno svemu.
Prije 7 dana · Dodao: hade999
Potičem iz jednog malog grada u Srbiji, jednog od onih gde te svako zna i oseća se dužnim da vodi računa o tebi. Roditelji su mi bili strogi i uvek su vodili računa o tome šta će svet da kaže, znači sve o čemu sam ja maštala od kad sam počela da mislim o sexu nije dolazilo u obzir, morala sam da budem dobra devojka da ne bih razočarala roditelje.
Prije 9 dana · Dodao: Blondie
Čim smo stigli kod mene, a još je kiša padala kao luda, pa nas je malo i namočilo, odmah smo se počeli skidati, ali nisam ju odveo u sobu već u kupaonicu da se oboje otuširamo.
01.07.2018 · Dodao: Blondie
Nekako sam oduvijek htio biti barmen ili konobar. Gledao sam masu filmova kao klinac i svidjelo mi se to što se svi uvijek povjeravaju barmenu i odaju mu svoje male tajne, a opet obrate mu se i za savjet ili on zna nešto što nitko drugi ne zna. To mi je bilo fora. Barem dok nisam počeo raditi.
01.07.2018 · Dodao: Blondie
Kratak uvod. Opis prvog puta.Subota navečer. Pažljivo sam obrijala pičkicu znajući da je vrijeme da je probušim. Želja za kurcom je odavno gorijela u meni. 17 godina, drugo polugodište trećeg srednje. Nije mi padalo na pamet da nevina uđem u punoljetstvo
19.06.2018 · Dodao: xoxo
Svjetsko prvenstvo, nabujale navijačke strasti i novo putovanje. Na poslu sam uzeo godišnji uz suglasnost svog šefa, koji je isto bio lud za nogometom, ali nije bio raspoložen za duga putovanja.
16.06.2018 · Dodao: Blondie
Ovo je moja prva priča.Hvataš me za kosu i okrećeš na leđa i počinješ mi pucat šamare da se smirim. Kad si vidio da ne pomaže udariš me šakom u trbuh tako da sam klonula na tvoje tijelo. Takvu klonutu uzimaš me, dovodiš do kreveta i vežeš konopcima za krevet, trbuhom dolje. Budući da sam te ogrebala iz svojih hlača uzimaš remen i počinješ me mlatiti po tijelu uz uzvike:
06.06.2018 · Dodao: lorica1
Ne stizemo da kuvamo pa cesto volimo da narucujemo hranu, jednom prilikom je stigla dostava na vrata, ja normalno u krevetu lenjcarim dok se Sladja tusirala.
01.06.2018 · Dodao: Blondie
Jebanje za pare, uobičajen radni dan, sedim u svojoj kancelariji. Inače, pre sedam godina sam završio fakultet, oženio se koleginicom i sada smo tu u firmi gde treba da preuzmemo posao od mog oca
30.05.2018 · Dodao: Blondie
Atraktivna udovica zadovoljavala se sa radnicima željezničke, bilo je prohladno kišovito jesenje veče. Ne obazirući se na vremenske nedaće mlada udovica, tridesetsedmogodišnja Ljiljana živahno je gacala po kišnim lokvicama prema željezničkoj postaji. Koji će večeras biti prvi? Mladen ili Vlado? Nagađala je trepereći od uzbuđenja pred onim što ju je očekivalo za nekoliko minuta.
14.05.2018 · Dodao: Pusica
Želeo sam je, ali nisam hteo da zloupotrebim ovo njeno stanje. Znao sam da će je kad-tad proći i zato sam bio strpljiv.
13.05.2018 · Dodao: Blondie
Darko je bio najbolji frajer na faksu i sve cure su se ložile na njega, pa tako i ja. Imao je para, dobar auto, bio je lep, pametan, lepo građen , jednom rečju Darko je bio savršen.
24.04.2018 · Dodao: Balawaklinka
Miris mlađeg muškarca, najviše volim da te uzmem kad se najmanje nadaš. Ležiš umoran na krevetu . Ulazim gola u sobu I bacam prekrivač sa tebe.
11.04.2018 · Dodao: Pusica
EROTSKA ISPOVEST – KAKO SAM NAVUKAO KOMŠINICU NA SEX, moja komšinica Dana ima dvije kćerke i živimo na istom spratu. Bez muža je više od tri godine. Prosvetni je radnik, posvetila se kćerkama koje su sada na fakultetu, poslu i kući. Petnaest godina dobre smo komšije, uvijek smo pili zajedno popodnevnu kafu. I ja imam dobru i lijepu ženu i prekrasnu djecu.
23.03.2018 · Dodao: tito04
EROTSKA ISPOVIJEST: Otkopčala sam mu hlače i spustila se na koljena. Zbog toga sam skoro izgubila posao.. Ova djevojka je ispričala njen jedini negativni aspekt njezinog iskustva to što se ono dogodilo na radnom mjestu. Ovo je njezina ispovijest.
20.03.2018 · Dodao: Pusica


Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

 

Anketa
By mare8inch Prije 5 dana
By Hot_tatica Prije 7 dana