Trenutno Pusicu pregledava 1640 napaljenih
Bez pardona sjurio svoj kurac... Posao,dosadno svi nekud zure komisije se neke dobavezale pa svi ciste,sredjuju kako bi dobili prolazne ocjene.
Prije 19h · Dodao: carkonja
Imam susjedu, mlađa je od mene jedno petnaestak godina, mislim da sam vršnjak s njenom mamom. Ima dobro tijelo, lagane ikserice, male grudi, zaobljenu guzu. U licu nije neka ljepotica, nosi naočale, staklo kao od pepeljare. Ipak za svoje godine izgleda solidno i kad god je gledam padaju mi na pamet grešne misli...
Prije 6 dana · Dodao: 3xman
Umesto da joj prosetam psa,prosetao sam kurac kroz njene rupice...Upoznali smo se preko zajednickog poznanika. Bili smo na druzenju i kroz pricu spomenula je da ima psa. Rekao sam joj da bih ga htio setat, ona je rekla dogovorit cemo se. Pitam ju za broj, ne da...
Prije 6 dana · Dodao: Carski
Tata je svoje dane bolovanja uglavom provodio u svojoj sobi. Ležao bi u krevetu sa nogom u gipsu, izdignutom na jastuku. Negovale smo ga nas tri žene. Prva, naša spremačica Vera koja je bila zadužena za hranu i piće. Redovno mu je donosila sve što mu treba i stavljala na nadkasnu pored njegovog kreveta.
Prije 6 dana · Dodao: Imperatore
Imam 28 godina i radim u jednoj firmi kao inžinjer. Kolektiv nam je uglavnom muškog roda. S tim što sam ja najmlađi od svih. Sa nama u kolektivu je jedna djevojka koja ima 35 godina. Ima dugu crnu kosu, visoka je oko 180cm, dobru guzu, i sise solidna 4-ka. Vec neko vrijeme flertujemo.
Prije 8 dana · Dodao: mirko90
Napaljena jedva sam cekala da dodje sa posla.Obukla sam crvenu kombinacuju grudnjaka i haletri.Docekala sam ga na vratima.
Prije 11 dana · Dodao: Emiem69
Privija se uz mene i ljubi me. Uzvraćam joj poljupce. Tonemo u sjajno podzemlje. Betonski bijeli zidovi otkrivaju naš pad, moralni pad, no mi smo racionalni.
Prije 12 dana · Dodao: DirtyGrief
Moja najbolja drugarica zove se Sanja. Ima 22 godine visoka je 170 ima oko 65kg male sise i extra zategnutu guzu. Znamo se ceo zivot. U poslednje vreme se slabije vidjamo jer ona studria u Beogradu. Svaki dan se cujemo ona sve zna o meni ja sve znam o njoj ali nikad nismo ni pomisljali na vezu ili nesto slicno.
Prije 14 dana · Dodao: stefan94
Brak...... Nisam jednom bio odbijen od strane supruge što se sexa tiče pa me dosta puta natjeralo na razmišljanje tipa koliko je ona zapravo jaka ili spremna spavajući na trbuhu odbiti mene.
01.10.2018 · Dodao: Damn13
Sedam dana boravka u Grčkoj metropoli koja miriše na prošlost, kulturu i ljepotu godilo mi je više no da sam paradirala gola po pješčanim plažama te otvarala muške usne koje bi bile pune slapova sline zbog mojih golih grudi. Baš sam se odmorila i naučila puno toga
28.09.2018 · Dodao: hade999
Mlada milfica: Jače tatice jako sam zločesta bila.. U mojoj zgradi od osam katova u kojem stanujem na osam katova doselila se djevojka sa djetetom Privlačna crnka dužih nogu i sisa kao kruške sa ispupčanim bradavicama San svakog muškarca u godinama
26.09.2018 · Dodao: volim69
Nakon sexa u sauni otišli smo do sobe da odmorimo. Zaspali smo jer nas je iscrpio sex na visokoj temperaturi.Nisam siguran koliko smo spavali ali znam da me probudio jako ugodan osjećaj.Osjetio sam neku vlažnost po kurcu i jako lijep osjećaj.Otvorio sam oči i ugledao Selenu potpuno golu kako mi ga puši dok spavam.
18.09.2018 · Dodao: Seny80
Danima smo bili sami u kancelariji i , hoćeš-nećeš, svašta ti pada na pamet i mic po mic kreneš, probaš i onda eksplozija
18.09.2018 · Dodao: Paganini
U tvrtku je došla na radno mjesto vezano uz kontrolu kvalitete iz tvrtke slične branše. Između 45 i 50 godina, skladno građena, nikako premršava. Cice prije male nego srednje, guza u redu, malo ispupčena, ne previše, trbuh ravan, noge ništa posebno, vidio sam u životu i ljepših.
16.09.2018 · Dodao: Samoja990
Broj 14
16.09.2018 · Dodao: volim69
Poslije jabačine u bazenu (Sa Selenom na Jahorini 2 dio) ja i Selena smo otišli do sobe. Istuširali se. Malo odmorili i sinula nam je jedna ideja.
12.09.2018 · Dodao: Seny80
Dve dunje,ne zna se koja je bolja.. Nedelja je bila rezervisana za vjenčanje mojih dragih prijatelja. Iako ne volim baš te manifestacije morao sam da pođem. Svadba ko svadba, gomila nepoznatih ljudi, par njih koje znam a koji su sasvim dovoljni da mi dan bude lijep.
11.09.2018 · Dodao: Carski
Edita - Dopisivanje, Ponekad na jednoj sex stranici koja je baš kao večina uglavnom bez nekih šansi za nešto ozbiljno a pogotovo sex ipak sam tu član par godina onako iz dosade pa ako se šta slučajno ukaže dobro
11.09.2018 · Dodao: volim69
Sa Selenom na Jahorini - Nakon prvog našeg sexa u sobi zaspali smo. Spavali smo par sati zatim ustali, istuširali se i otišli u restoran da popijemo kafu.
10.09.2018 · Dodao: Seny80
Na kolodvoru dočekujem nečakinju Izlazi iz vlaka u društvu nepoznate žene Hej tetak kako si Dobro a ti? Super sam upoznala sam ovu gospođu u vlaku došla je u Zagreb po neke potvrde pa ako je możeš odvest autom usput nam je Može "Gdje idete gospođo ?"
09.09.2018 · Dodao: Iskusan53


Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

 

Anketa
By Damn13 Prije 9 dana
By Hot_tatica 13.08.2018