Trenutno Pusicu pregledava 1019 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 18.03.2019 (18.03.2019) - Svi članci by Glavonja

Incest piča o mami i ćerki, Ćao, ja sam Mina i imam 18 godina. Sve se ovo desilo kad sam se jednom ranije vratila iz škole jer sam pobjegla sa poslednja dva časa pošto nisam naučila istoriju iz koje smo imali kontrolni.

Na ulasku u stan sam shvatila da vrata nisu zaključana, što mi je bilo čudno jer niko nije trebalo da bude kod kuće u to doba. Mama i tata bi trebalo da su na poslu, a mlađi brat u školi. Uplašila sam se da sam uhvaćena u bježanju sa časova ali šta je tu je. Nije mi prvi put.

Ušla sam u stan tiho i začula komešanje u dnevnom boravku. Malo sam se plašila da nisu provalnici pa sam prišla na prstima. A onda sam ostala šokirana. Pored fotelje je stajao zgodan mladić par godina stariji od mene, potpuno go, a ispred njega je klečala moja majka i pušila mu poveliki kurac.

Do tada ja sam jebana nekoliko puta ali su to sve bili momci mojih godina i nikad ne bih doživjela orgazam. Gledajući njih sada bila sam ljuta kao nikad ali sam se i nenormalno napalila. Gledala sam ih bez treptanja. On visok, idealno izvajanih mišića i zaista velikog kurca. Mama je klečala zadignute suknje i mazila pičkicu dok mu je pušila. Dupe joj je izgledalo predobro. Zadivilo me koliko je zategnuta za osobu od 42 godine. Gaćice su mi u momentu bile mokre.

On me primjeti i trže se, a za njim i mama. Počela je da zamuckuje popravljajući suknju. Mrzila sam je u tom trenutku jer vara tatu koji je najdivnija osoba na svijetum, ali je požuda bila jača od toga. Rekla sam:

-Nastavite.

-Molim!?

-Nastavite pa neću ništa reći tati. Hoću da vas gledam.

Mama me gledala u čudu ali ju je on već bacio na koljena. Uzela ga je u usta i nastavila da puši, u početku stidljivo, a onda sve jače. On je samo kolutao očima od užitka. Onda ju je uhvatio za kosu i podigao. Gurnuo ju je preko fotelje i ponovo joj zadigao suknju. Gaće nije imala. Bila je sva vlažna. Nisam joj smetala. Željela je kurac i moje prisustvo to nije moglo da uništi. Skinula sam pantalone, sjela na kauč i nastavila da uživam u predstavi. On joj je trljao glavićem po ulazu, a ona cvileći molila:

-Jebi me! Stavi mi ga, molim te!

Zavukla sam ruku u gaćice i počela da se mazim. Prizor je bio veličanstven. Prezgodni muškarac gura svoju kurčinu u moju majku. Nisam se ustručavala od guranja prstiju u svoju pičkicu.

On ju je razvaljivao, a ona stenjala. Lupao ju je rukama po guzi i govorio da je matora drolja i kurva.Izvukao joj je sisu iz majice i grubo je gnječio. Vidjelo se da im nije prvi put i da su uigrani. Njene sise su samo malo veće od mojih ali se ma oko vidjelo da su dosta mekše i manje čvrste. On se nabijao u nju silovito, a ona stenjala i uživala. U jednom momentu me pogledala u oči i nasmješila mi se. Momentalno sam svršila uz glasan uzvik.

On ga je izvukao iz nje i sjeo u fotelju,a ona sjela na njega, okrenuta licem ka njemu. Zajašila ga jee kao da sto godina nije primila kurac. Nabila se do kraja i počela da miješa i da se nabija. Vidjelo se da oboje uživaju. Strpao je njenu sisu u usta, a ja sam nastavila da se mazim. Ovaj pu sam sklonila gaćice u stranu tako da je on jasno mogao da mi vidi pičku dok jebe moju mamu.

Mama je odjednom počela da ubrzava i znala sam da svršava. Kad se smirila posle veoma glasnog orgazma, gurnula sam je u stranu. Morala sam da ga osjetim u sebi. Nabila sam se kao nikad do tada. Samo je rekao:

-Ista si kurva kao i tvoja mama.

Ti m riječima me razbio. Nabijala sam se kao podivljala. Za neka 2-3 minuta sam osjetila kako mi s eičkica puni spermom. Nisam brinula o posljedicama, samo sam uživala i sama počela da svršavam. Bio je to moj prvi orgazam od kurca u životu. Bilo je predivno.

Kad smo se smirili rekla sam mu da napusti stan, a mamu sam naterala da mi sve objasni. Ispričala mi je kako joj tatin kurac već dugo nije dovoljan i kako je plaćala profesionalce sve dok nije upoznala Stevana (mladića kog smo izjebale) koji je njen student i koji je jebe već nekih godinu dana, a poslednjih mjesec i po i kod njih u stanu. Rekla mi je da se više neće ponoviti i da ne smijem reći tati. Pogledala sam je u oči, uhvatila za kosu i poljubila tako što sam joj zabila jezik u grlo. Pogledala sam je pet onako uplakanu im izjebanu i rekla:

-Tek smo počele, kurvo. Od sad ćeš da me slijepo slušaš ako želiš da tata ništa ne sazna.

Ne znam odakle mi hrabrost, ali znala sam da prava avantura tek počinje. Nastavak pročitajte ovdje

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 33 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 2 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
Prije 9 dana · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Incest priče, Dobre jebačine sa ujkom, Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories