Trenutno Pusicu pregledava 696 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 18.03.2019 (18.03.2019) - Svi članci by Glavonja

Incest piča o mami i ćerki, Ćao, ja sam Mina i imam 18 godina. Sve se ovo desilo kad sam se jednom ranije vratila iz škole jer sam pobjegla sa poslednja dva časa pošto nisam naučila istoriju iz koje smo imali kontrolni.

Na ulasku u stan sam shvatila da vrata nisu zaključana, što mi je bilo čudno jer niko nije trebalo da bude kod kuće u to doba. Mama i tata bi trebalo da su na poslu, a mlađi brat u školi. Uplašila sam se da sam uhvaćena u bježanju sa časova ali šta je tu je. Nije mi prvi put.

Ušla sam u stan tiho i začula komešanje u dnevnom boravku. Malo sam se plašila da nisu provalnici pa sam prišla na prstima. A onda sam ostala šokirana. Pored fotelje je stajao zgodan mladić par godina stariji od mene, potpuno go, a ispred njega je klečala moja majka i pušila mu poveliki kurac.

Do tada ja sam jebana nekoliko puta ali su to sve bili momci mojih godina i nikad ne bih doživjela orgazam. Gledajući njih sada bila sam ljuta kao nikad ali sam se i nenormalno napalila. Gledala sam ih bez treptanja. On visok, idealno izvajanih mišića i zaista velikog kurca. Mama je klečala zadignute suknje i mazila pičkicu dok mu je pušila. Dupe joj je izgledalo predobro. Zadivilo me koliko je zategnuta za osobu od 42 godine. Gaćice su mi u momentu bile mokre.

On me primjeti i trže se, a za njim i mama. Počela je da zamuckuje popravljajući suknju. Mrzila sam je u tom trenutku jer vara tatu koji je najdivnija osoba na svijetum, ali je požuda bila jača od toga. Rekla sam:

-Nastavite.

-Molim!?

-Nastavite pa neću ništa reći tati. Hoću da vas gledam.

Mama me gledala u čudu ali ju je on već bacio na koljena. Uzela ga je u usta i nastavila da puši, u početku stidljivo, a onda sve jače. On je samo kolutao očima od užitka. Onda ju je uhvatio za kosu i podigao. Gurnuo ju je preko fotelje i ponovo joj zadigao suknju. Gaće nije imala. Bila je sva vlažna. Nisam joj smetala. Željela je kurac i moje prisustvo to nije moglo da uništi. Skinula sam pantalone, sjela na kauč i nastavila da uživam u predstavi. On joj je trljao glavićem po ulazu, a ona cvileći molila:

-Jebi me! Stavi mi ga, molim te!

Zavukla sam ruku u gaćice i počela da se mazim. Prizor je bio veličanstven. Prezgodni muškarac gura svoju kurčinu u moju majku. Nisam se ustručavala od guranja prstiju u svoju pičkicu.

On ju je razvaljivao, a ona stenjala. Lupao ju je rukama po guzi i govorio da je matora drolja i kurva.Izvukao joj je sisu iz majice i grubo je gnječio. Vidjelo se da im nije prvi put i da su uigrani. Njene sise su samo malo veće od mojih ali se ma oko vidjelo da su dosta mekše i manje čvrste. On se nabijao u nju silovito, a ona stenjala i uživala. U jednom momentu me pogledala u oči i nasmješila mi se. Momentalno sam svršila uz glasan uzvik.

On ga je izvukao iz nje i sjeo u fotelju,a ona sjela na njega, okrenuta licem ka njemu. Zajašila ga jee kao da sto godina nije primila kurac. Nabila se do kraja i počela da miješa i da se nabija. Vidjelo se da oboje uživaju. Strpao je njenu sisu u usta, a ja sam nastavila da se mazim. Ovaj pu sam sklonila gaćice u stranu tako da je on jasno mogao da mi vidi pičku dok jebe moju mamu.

Mama je odjednom počela da ubrzava i znala sam da svršava. Kad se smirila posle veoma glasnog orgazma, gurnula sam je u stranu. Morala sam da ga osjetim u sebi. Nabila sam se kao nikad do tada. Samo je rekao:

-Ista si kurva kao i tvoja mama.

Ti m riječima me razbio. Nabijala sam se kao podivljala. Za neka 2-3 minuta sam osjetila kako mi s eičkica puni spermom. Nisam brinula o posljedicama, samo sam uživala i sama počela da svršavam. Bio je to moj prvi orgazam od kurca u životu. Bilo je predivno.

Kad smo se smirili rekla sam mu da napusti stan, a mamu sam naterala da mi sve objasni. Ispričala mi je kako joj tatin kurac već dugo nije dovoljan i kako je plaćala profesionalce sve dok nije upoznala Stevana (mladića kog smo izjebale) koji je njen student i koji je jebe već nekih godinu dana, a poslednjih mjesec i po i kod njih u stanu. Rekla mi je da se više neće ponoviti i da ne smijem reći tati. Pogledala sam je u oči, uhvatila za kosu i poljubila tako što sam joj zabila jezik u grlo. Pogledala sam je pet onako uplakanu im izjebanu i rekla:

-Tek smo počele, kurvo. Od sad ćeš da me slijepo slušaš ako želiš da tata ništa ne sazna.

Ne znam odakle mi hrabrost, ali znala sam da prava avantura tek počinje. Nastavak pročitajte ovdje

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 35 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
Jučer · Dodao: blackbomb
Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),
Jučer · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
Jučer · Dodao: blackbomb
Nekim nemilim dogadjajima dok sam bio srednjoskolac,svoje skolovanje sam morao nastaviti kod tetke u Beogradu.Znao sam da me puno voli i da nikakvih problema nece biti sto je na kraju i bilo tako. Dosao sam u Mostar,sav tuzan jer moram da pocnem jedan dio zivota u drugom gradu.
Jučer · Dodao: ukroceni
Imao sam strinu Mariju koja je imala pomalo "nezgodnog muza",tukao je sve osim nje kad popije u biti da ne duljim nasi starci su imali nekih nesuglasica tako da nismo bili u kontaktu. Dok smo se jos redovno vidali kao djecarac sam je uvijek gledao, uh..imala je obline a ima i danas kakve mnogo mlade djevojke mogu samo sanjati..
Jučer · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 4 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories