Trenutno Pusicu pregledava 1106 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 19.03.2019 (19.03.2019) - Svi članci by Glavonja

Nastavak priče Ćerka uhvatila mamu na djelu - 1 dio... Mama se morala vratiti na posao, a ja sam ostala sama da saberem utiske. Shvatila sam da me pali što imam mamu u šaci i odlučila sam nastaviti igrati do kraja. Od sada ću da je uživam u dominaciji nad rođenom majkom. Moram samo paziti da niko ne primjeti ništa. Tako ću i spasiti porodicu i brak svojih roditelja, a i zadovoljiti svoje potrebe i isprobati neke stvari o kojim dugo fantaziram, a nisam imala s kim da probam.

Dan je proticao sasvim obično, prvo je brat stigao kući, a zatim i roditelji. Sve je djelovalo normalno. Posle ručka mama je ostala u kuhinji da opere sudove, a njih dvojica su otišli da gledaju tv. Prišla sam joj, uhvatila je za međunožje preko pantalona i šapnula na uvo:

-Da li si nekad lizala pičku?

Pogledala me zbunjeno i zacrvenila se:

-Ne, nisam nikada.

-Sad ćeš imati priliku. Za deset minuta budi u mojoj sobi. Dobićeš desert.

Otišla sam u svoju sobu i sva napaljena čekala. Nisam mogla da vjerujem šta se dešava, ali sam bila uzbuđena i mokra kao nikad. Zaista, za deset minuta mama se pojavila u mojoj sobi sva crvena u licu od stida. Zaključala sam vrata i poljubila je. Rekla sam poluglasno:

-Vidim, kurvica je shvatila da mora biti poslušna,

Nisam mogla da vjerujem da te riječi izlaze iz mojih usta i da su upućene rođenoj majci. Stojala se nepoimčno,  a ja sam se skinula gola i sjela na krevet.

-Liži je, šta čekaš! Hoću da te vidim na koljenima sa jezikom na mojoj pičkici.

Spustila se na koljena i počela lagano da palaca jezikom po klitorisu. Gledala sam je u oči. Prosto se vidjelo da se u njoj pali taj kurvinski žar, Počela je da ubrzava lizanje, a onda i da mi gura dva prsta u pičkicu. Počela je da uživa. I ja sam uživala. Bilo mi je tako dobro da nisam htjela ikad da prestane. Onda je neko pokucao. Bio je to tata koji je htio da vidi šta se dešava. Odgovorila sam da razgovaram sa mamom o ženskim temama i zamolila ga za malo privatnosti. Palilo me da razgovaram s njim dok pritiskam mamiinu glavu na svoju valžnu pičkicu. I nju je jer sam vidjela da je počela da se komeša i vrti dupetom dok me liže. Naredila sam joj sa se skine.

Tek sad sam je vidjela u potpunosti golu. Izgledala je zanosno. Prišla sam joj i poljubila je u usta. Mazila me po guzi. Ja sam nju grabila za sise. Vidjela sam da uživa, a to nisam smjela da dozvolim. Morala je da pati. Zato sam je odgurnula na pod i sjela joj na facu. Jahala sam joj jezik i usta bez milosti dok je jedva dolazila do daha. Svršila sam za nekoliko minuta. Ona je počela da se mazi ali joj nisam dozvolila to:

-Obuci se i izađi. Gaćice ne oblači, one ostaju kod mene.

Poslušala me.
Za par minuta i ja i ona smo bile u dnevnom boravku sa muškim dijelom familije i gledali neki film. Kad smo krenuli na spavanje uhvatila sam je za ruku i zadržal. Šapnula sam joj:

-Sad kad legnete popuši tati. Ne dozvoljavam ti da se jebete nego samo da mu pušiš dok ti ne svrši u usta. Ne gutaj nego zadrži u ustima i, pod izgovormom da ideš u kupatilo da pljuneš, donjećeš tatinu spemu meni u tim kurvanskim ustima. Pogledala me pokorno bez riječi. Znala sam da će to da uradi.

Nakon pola sata nestrpljivog iščekivanja u sobi, mama je ušla. Zažvalila sam je i jezikom mi je prebacila tatinu spermu u usta. Ljubile smo se i razmjenjivale je dugo. Onda sam progutala sve. Ukus tatine sperme je bio odličan, a osjetio su i okus njegovog kurca na maminim ustima. Ludila sam od napaljenosti. Naredila sam joj da ode i da se pojebu, ali da bude glasna tako da mogu da je čujem. Nije me bilo briga ni za brata ni za komšiluk. Uradila je to. Vrištala je kao da se nikad nije jebala, a ja sam se u svojoj sobi mazila i svršila tri puta dok su oni jednom. Uzela sam telefon i poslala joj sms:

-Sutra posle posla svrati do seks shopa i kupi strap-on. P.S. na posao idi bez gaćica, provjeriću.

Jedva sam čekala nove igrice i avanture sa mojom poslušnom mamicom, nastavak priče pročitajte ćerka uhvatila mamu na djelu - 3 dio

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 30 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 2 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
Prije 9 dana · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Incest priče, Dobre jebačine sa ujkom, Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories