Trenutno Pusicu pregledava 940 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 20.03.2019 (20.03.2019) - Svi članci by Glavonja

U školi sam cijeli dan bila napaljena. Nisam mogla da dočekam da dođemo kući i da nastavimo sa svojim perverznim igricama (nastavak priče ćerka uhvatila mamu na djelu 2 dio). Poslala sam mami SMS:

-Kurvo, slikaj tu nevjernu pičkicu i pošalji svojoj ćerkici!

Nakon 15-ak minuta na viber mi je stigla slika njene pičke. Bila sam napaljena kao nikad. Otišla sam do wc-a i samo dodirnula klitoris. Svršavala sam kao luda. Trebalo mi je da me neko pojebe. Čak mi je palo na pamet da se pojebem sa Mirkom, momkom koji me mjesecima muva i proganja ali sam odustala od toga. Čuvala sam se za svoju mamicu.

Kad sam došla iz škole, mama je već bila kod kuće. Otkazala je poslednje časove predavanja. Poljubila sam je na ulazu, a onda joj opalila šamar:

-Kako me to dočekuješ. Kad si sama kod kuće hoću da me dočekuješ na koljenima. Je l' jasno?

-Jasno

Zadim sam joj gurnula ruku u helanke i opet joj lupila šamar:

-Obukla si gaćice, kujo. Od danas one su za tebe zabranjene svaki dan osim kad imap menstruaciju. Je l' jasno to?

-Jasno

Odgovaraa je tiho i pognute glave. Shvatila je svoju ulogu, a mislim da je i nju to palilo.

-Jesi kupila šta sam ti rekla?

-Kupila sam

Otišla je do torbe i iz nje izvukla poveći strap on u boji kože. Gaćice su mi bile mokre od napaljenosti.

-Odoh da piškim, a ti se skini dok se vratim

Dok sam sjedila na šolji pala mi je čudna ideja na pamet. Izbacila sam svu mokraću iz sebe i proderala se:

-Mama, dođi

Mama je ušla u wc potpuno gola. Pokazala sam joj na pičkicu:

-Očisti je!

Pokorno se spustila na koljena i zabila glavu u prljavu pizdu. Lizala je i kupila ostatke mokraće jezikom. Uživala sam u dodiru njenog jezika. Milina m je prolazila od nožnih prstiju do vrha glave. Počela sam da svršavam kao nikad. Mama nije prestajala da liže.

Odgurnula sam i pošla u kuhinju. Znala sam da imamo još dosta vremena dok se ostatak familije ne vrati. Naguzila sam se preko stola i rekla:

-Jebi me kao nikad. Jebi me kao da sam je tvoja, a ne ti moja, kurva. Razvali mi pičkicu.

Poslušno je zakačila strap i polako počela da ga gura. Gurala je polako do pola, a onda mi ga je zabil cijelog. Jebala me kao nijedan muškarac ikad. Vidjelo se da je primila mnogo kurčeva i da baš zna kako treba da jebe. Zna šta ona voli i t primjenjuje na meni. Izluđivala me koliko dobro me je jebala. Svaki ubod je bio bolji od prošlog. Nagnula se malo napred i uhvatila me za sisu i poljubila u usta. Ta usta su prije 15 minuta bila na mojoj pičkici i čistila moju mokraću. Ta činjenica me gurnula reko ivice. Svršavala sam dugo i glasno. Mama me sve vrijeme jebala.

Izjebana, umorna i razvaljena naredila sam mami da obuče samo haljinu i ništa ispod toga. Momci su se ubrzo vratili i mi smo se ponašale normalno. Palilo me što joj se bradavice ocrtavaju ispod haljine ali nisam dala da se to primjeti. Vidjela sam da je tata prekorno gleda i nešto joj šapuće, Eh, kad bi samo znao kakkve drolje ima u kući. Mama ga je poljubila, Znala je da će da me napali to što ga ljubi ustima kojim je meni lizala pičku. Željela sam da ih kresnem boje kao i brata ali sam morala da se suzdržim jer nije bilo pametno i mogla bih sve da upropastim. Nikad me nije palio incest, a sad sam željela da ga upražnjavam sa svima. Pogledala sam mamu i "zamolila je" da ide sa mnom u sobu jer treba nešto da pričamo. Znala je ona da to nije molba nego naredba i krenula je. Zaključala sam vrata i odmah je gurnula na krevet. Okrenula se na stomak, a ja sam joj zadigla haljunu preko fuze.Skinula sam trenerku i pričvrstila strap. Pripremla sam i kaiš sa strane. Zabila sam jokj ga snažno i bez milosti. Jauknula je. Jebala sam je grubo. Razvaljivala sam joj pizdu i to me mnogo palilo, Suzdržavala se da ne stenje glasno da nas ne čuju, a ja sam je jebala kao da sam željela da nas čuju. Onda sam joj ga izvukla iz pičke. Uzela sam kremu i namazala dupe, Željela sam da je mućim ali ne i da je povrijedim. Gurnula sam ga lagano i gurala sam dok nije ušao. Na njenom licu je bila vidljiva bol. Grizla je jastuk i to me palilo. Kad je ušao do kraja uzela sam kaiš i tukla je po dupetu tako ispunjenu. Uvilaja se, a ja sam pojačavala udarce. Onda sam ga izvukla i snažno joj zabila u pičku. Tresla se od orgazma. Svršila je, ali željela sa i ja.

Rekla sam joj da legne na leđa i sjela joj na facu. Lizala me i ja sam ubrzo svršila. Nerviralo me što smo morale biti tihe ali sam uživala. Legle smo izmorene i zadovoljene. Rekla sam joj:

-Večeras se pojebi sa tatom. Budi glasna i sačuvaj mi kondom.

-Ali mi ne koristimo kondome

-Večeras hoćete. Snađi se.

Ostatak dana se ništa zanimljivo nije dešavalo, a naveče sam slušala roditelje kako se jebu i mazila se. Svršila sam još tri puta i zaspala izmorena.

Pred zoru me mama probudila. U ruci je držala napunjen kondom. Nisam očekivala da će ovako da pruzme inicijativu ali mi se svidjelo. Iscjedila sam spermu iz kondom sebi u usta. Sviđao mi se ukus, a i palilo me što je to tatina sperma, materija od koje sam i sama nastala. Poljubila sam mamu i raymjenjivale smo spermu u ustima. Sve je bilo prljavo i ljepljivo. Ljubile smo se tako nekih petnaest minuta i onda progutale spermu. Nisam imala snage za nešto vše. Samo sam je zagrlila i rekla:

-Odlična si kurvica, ali treba nam i neki muškarac da svee dignemo na viši nivo.

Zagonetno se osmjehnula

Nastavak pročitajte ovdje Ćerka uhvatila mamu na djelu - 4 dio

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 27 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
Priča je nastavak priče: Naplata kockarskog duga.. Alek je naredio Mini da se obuče i skuva mu kafu. Za to vrijeme se prabcio u dnevni boravak dok su Marijana i Viktor ostali u sobi. Znao je Alek šta radi. Znao je koliko će to biti neprijatan momenat. Uživao je da ih tako muči.
Jučer · Dodao: Glavonja
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Prije 3 dana · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
02.09.2019 · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories