Trenutno Pusicu pregledava 1826 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 11.09.2018 (11.09.2018) - Svi članci by downslow

Njena ljubav, strast i prokletstvo. On od čijih je reči drhtala, a od dodira padala u nesvest. Samo je on znao da joj toplo šapne koliko će je jako jebati sa senzualnošću iskusnog ljubavnika od čijeg daha se njeno međunožje palilo.

Lepa, ali delimično ubledelog lica koje godinam krije tugu iza zavese lažnog osmeha. Prema mužu je gajila topla osećanja, ali daleko od toga da se to može nazvati ljubavlju. Više je to bila neka briga i želja da se posveti nekome ko joj zauzvrat pruža mnogobrojna zadovoljstva. Ali nije bila zadovoljna u potpunosti onime što je on pružao. Svako zadovoljstvo u kome je uživala bilo je zadovoljstvo koje je priuštila sama sebi, neborenoviran da li se radi o putovanju, parfemu ili tome da sama dodiruje svoje telo.

Visoka brineta, zelenih očiju, telo delimično izvajano sa par kilograma viška, grudi čvrste, srednje veličine, guza poveća, uzdignuta. Bilo joj je 29m

U tišini nakon tople kupke, svoje mirišljavo telo ogrtala bi svilenim bade mantilom. Kožne potpetice izduživale su njene noge dodatno. Uvek je tako polu obavijena svilom rasute kose po krevetu zatvarala oci i sanjala. Sanjala je njega.

Njena ljubav, strast i prokletstvo. On od čijih je reči drhtala, a od dodira padala u nesvest. Samo je on znao da joj toplo šapne koliko će je jako jebati sa senzualnošću iskusnog ljubavnika od čijeg daha se njeno međunožje palilo. Njegove ruke su je dovodile do orgazma i pre nego bi skinuo sve sa nje i dodirnuo je jezikom ili ušao u nju.

U dugoj crnoj haljini, golih leđa, preko kojih je do same zadnjice padala njena kosa, stajla je ispred ogledala u toaletu hotela gde je u toku bio seminar. Izlagala je svoj rad i čekala da potpiše ugovor za neku inostranu firmu. Jedan od nje nih poslovnih partnera bio je on. Bila je potrebna hladna voda da ugasi požar u njenim grudima i međunožju i posle toliko godina.

Ušao je za nom. Stao je iza nje i gledao u njene oči u ogledalu. Toliko je bilo strasti među njima da se osećala napaljenost u vazduhu. 

-Koliko si samo lepa... Godinama sam čekao ovaj trenutak. 

Pričao je i približavao se jače uz njena leđa stavljajući ruke oko njenih bokova. Ćutala je i uživala u njegovom dodiru.

-Znam u kom hotelu si uzela sobu. Znam i koju. Biću u njoj i pre nego kreneš. Znam da ćeš doći. Trebaš mi koliko i ja tebi sve ove godine. Volim te još uvek kao nekada. Znam da si nesrećna. I ja sam. Ali ti si htela tako. Ne uzimaj nam ovo veče.

Uvek je znao šta da kaže. 15 godina stariji. Fatalan po nju. Desnom rukom prešao je preko njenog stomaka, stegao njene grudi, uhvatio vrat i sklonio kosu. Zabacila je glavu na njegovo rame i pustila ga da šeta rukama po njoj. Samo je poljubio njen vrat i gurnuo je napred. Osetila je koliko je tvrd i uzbuđen. Pre nego je otvorila oči izašao je van. Želela ga je u sebi. Odmah i jako. Kako samo on to ume.

Prošao je seminar. Nije ga videla od trenutka kada je izašao. Sve vreme je sedela ispijajući vino pokušavala da obuzda navalu toplote među nogama. Muškarci su je gledali željno davajući joj do znanja kako bi je jebali svi redom, bez da je štede. Znala je i ona. Ali se pravila glupa. Znala je koliko privlači druge ali niko je nije zanimao. Samo on.

Otkljuvčlala je sobu nadajući se da ipak nije tamo jer bi sve godine truda pale u vodu. Bila je nervozna, puna straha i jako napaljena. 

-Rekao sam ti da ću biti tu. 

Nastavak Čežnja II dio

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Radim kao medicinska sestra u bolnici. Taj dan sam radila trecu smenu sa mladjim kolegom. Kad smo zavrsili sve sto se tice obaveza na poslu seli smo u ambulantu da popijemo kafu i da pricamo o neobaveznim starima.
Prije 9 dana · Dodao: Openbrunette
Filip i ja smo, posle nekog vremena, počeli da se krećemo u istom krugu ljudi. Uspešno smo skrivali naš tajni odnos od svih, i svi naši zajednički prijatelji bili su ubeđeni da smo mi super drugari.
25.01.2019 · Dodao: Blondie
Sa svojih 17. godina,mogu da se pohvalim,i kazem da izgledam veoma zanosno.Plavusa sam,povecih grudi,guza zategnuta kao i celo telo jer treniram kosarku od kad znam za sebe.Sve se to desilo,nakon sto smo izgubili veliko okruzno finale u kosarci….
23.01.2019 · Dodao: Blondie
Zvuk alarma za budjenje mi je zaparao usi.Pogledala sam kroz prozor, trljaci oci.Kisa i tmuran dan nagovarali su me da se vratim u krevet i nastavim spavanje.Sporo se odvlacim do kupatila,umivam se hladnom vodom i konstatujem tragove muzevog brijanja po umivaoniku
23.01.2019 · Dodao: Blondie
Sam naslov kaze sve..Prica krece ovako..nekad daavno zabavljali se ja i cura jedna..nista strasno..drkanje i prstenjacenje samo ko djeca u parkovima..i razisli se putevi i nismo se ni culi nikako..
10.01.2019 · Dodao: St1993

Anketa
By Nezasita 16.01.2019
By St1993 14.01.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories