Trenutno Pusicu pregledava 1460 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 11.09.2018 (11.09.2018) - Svi članci by downslow

Njena ljubav, strast i prokletstvo. On od čijih je reči drhtala, a od dodira padala u nesvest. Samo je on znao da joj toplo šapne koliko će je jako jebati sa senzualnošću iskusnog ljubavnika od čijeg daha se njeno međunožje palilo.

Lepa, ali delimično ubledelog lica koje godinam krije tugu iza zavese lažnog osmeha. Prema mužu je gajila topla osećanja, ali daleko od toga da se to može nazvati ljubavlju. Više je to bila neka briga i želja da se posveti nekome ko joj zauzvrat pruža mnogobrojna zadovoljstva. Ali nije bila zadovoljna u potpunosti onime što je on pružao. Svako zadovoljstvo u kome je uživala bilo je zadovoljstvo koje je priuštila sama sebi, neborenoviran da li se radi o putovanju, parfemu ili tome da sama dodiruje svoje telo.

Visoka brineta, zelenih očiju, telo delimično izvajano sa par kilograma viška, grudi čvrste, srednje veličine, guza poveća, uzdignuta. Bilo joj je 29m

U tišini nakon tople kupke, svoje mirišljavo telo ogrtala bi svilenim bade mantilom. Kožne potpetice izduživale su njene noge dodatno. Uvek je tako polu obavijena svilom rasute kose po krevetu zatvarala oci i sanjala. Sanjala je njega.

Njena ljubav, strast i prokletstvo. On od čijih je reči drhtala, a od dodira padala u nesvest. Samo je on znao da joj toplo šapne koliko će je jako jebati sa senzualnošću iskusnog ljubavnika od čijeg daha se njeno međunožje palilo. Njegove ruke su je dovodile do orgazma i pre nego bi skinuo sve sa nje i dodirnuo je jezikom ili ušao u nju.

U dugoj crnoj haljini, golih leđa, preko kojih je do same zadnjice padala njena kosa, stajla je ispred ogledala u toaletu hotela gde je u toku bio seminar. Izlagala je svoj rad i čekala da potpiše ugovor za neku inostranu firmu. Jedan od nje nih poslovnih partnera bio je on. Bila je potrebna hladna voda da ugasi požar u njenim grudima i međunožju i posle toliko godina.

Ušao je za nom. Stao je iza nje i gledao u njene oči u ogledalu. Toliko je bilo strasti među njima da se osećala napaljenost u vazduhu. 

-Koliko si samo lepa... Godinama sam čekao ovaj trenutak. 

Pričao je i približavao se jače uz njena leđa stavljajući ruke oko njenih bokova. Ćutala je i uživala u njegovom dodiru.

-Znam u kom hotelu si uzela sobu. Znam i koju. Biću u njoj i pre nego kreneš. Znam da ćeš doći. Trebaš mi koliko i ja tebi sve ove godine. Volim te još uvek kao nekada. Znam da si nesrećna. I ja sam. Ali ti si htela tako. Ne uzimaj nam ovo veče.

Uvek je znao šta da kaže. 15 godina stariji. Fatalan po nju. Desnom rukom prešao je preko njenog stomaka, stegao njene grudi, uhvatio vrat i sklonio kosu. Zabacila je glavu na njegovo rame i pustila ga da šeta rukama po njoj. Samo je poljubio njen vrat i gurnuo je napred. Osetila je koliko je tvrd i uzbuđen. Pre nego je otvorila oči izašao je van. Želela ga je u sebi. Odmah i jako. Kako samo on to ume.

Prošao je seminar. Nije ga videla od trenutka kada je izašao. Sve vreme je sedela ispijajući vino pokušavala da obuzda navalu toplote među nogama. Muškarci su je gledali željno davajući joj do znanja kako bi je jebali svi redom, bez da je štede. Znala je i ona. Ali se pravila glupa. Znala je koliko privlači druge ali niko je nije zanimao. Samo on.

Otkljuvčlala je sobu nadajući se da ipak nije tamo jer bi sve godine truda pale u vodu. Bila je nervozna, puna straha i jako napaljena. 

-Rekao sam ti da ću biti tu. 

Nastavak Čežnja II dio

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Mlada sam, valjda sam zbog toga do sad gledala samo svoje vršnjake. I imala sam dečka, koji je imao 21 godinu kao i ja.
Prije 9 dana · Dodao: Blondie
Imao sam 18 godina i išao u 3. razred srednje. Ona je bila Sanja i išla u 1. razred… Izgledala je dosta, dosta starije.. Imala je 16 godina, a izgledala kao da ima bar 22-23… Bila je niska, duga crna kosa, crne oči, taman ten, velike sise i velika guza.
03.11.2018 · Dodao: opasanmali30
Došlo je vrijeme da krenem do Nikoline koja je živjela na drugom kraju grada, pa sam se sa onim zamjenskim autom koji je imao navigaciju, na svu sreću, uputio kod nje. Tu su uglavnom bile obiteljske kuće sa cvjetnim i elenim vrtovima koji su skrivali kuće od pogleda sa ceste.
02.11.2018 · Dodao: opasanmali30
Kako sam razguzio arhitekticu i napunio joj sve rupice. Loredana me nazvala nešto iza podne, ja sam se taman vratio iz Rovinja u svoj ured, pa mi se i nije baš izlazilo po ovoj vručini.
29.10.2018 · Dodao: hade999
Tuča je padala nad Munchenom. Moj automobil je bio parkiran ispred kuće. kad je tuća već počela, bilo je prekasno išta poduzeti. Htio sam vidjeti što se zapravo dogodilo. Bilo je opasno izać na ulicu. Zato sam stao u natkrivenom ulazu.
26.10.2018 · Dodao: opasanmali30

Anketa
By Versaljin Prije 20h
By Milan996 Prije 14 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories