Trenutno Pusicu pregledava 1446 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 11.09.2018 (Prije 11 dana) - Svi članci by downslow

Njena ljubav, strast i prokletstvo. On od čijih je reči drhtala, a od dodira padala u nesvest. Samo je on znao da joj toplo šapne koliko će je jako jebati sa senzualnošću iskusnog ljubavnika od čijeg daha se njeno međunožje palilo.

Lepa, ali delimično ubledelog lica koje godinam krije tugu iza zavese lažnog osmeha. Prema mužu je gajila topla osećanja, ali daleko od toga da se to može nazvati ljubavlju. Više je to bila neka briga i želja da se posveti nekome ko joj zauzvrat pruža mnogobrojna zadovoljstva. Ali nije bila zadovoljna u potpunosti onime što je on pružao. Svako zadovoljstvo u kome je uživala bilo je zadovoljstvo koje je priuštila sama sebi, neborenoviran da li se radi o putovanju, parfemu ili tome da sama dodiruje svoje telo.

Visoka brineta, zelenih očiju, telo delimično izvajano sa par kilograma viška, grudi čvrste, srednje veličine, guza poveća, uzdignuta. Bilo joj je 29m

U tišini nakon tople kupke, svoje mirišljavo telo ogrtala bi svilenim bade mantilom. Kožne potpetice izduživale su njene noge dodatno. Uvek je tako polu obavijena svilom rasute kose po krevetu zatvarala oci i sanjala. Sanjala je njega.

Njena ljubav, strast i prokletstvo. On od čijih je reči drhtala, a od dodira padala u nesvest. Samo je on znao da joj toplo šapne koliko će je jako jebati sa senzualnošću iskusnog ljubavnika od čijeg daha se njeno međunožje palilo. Njegove ruke su je dovodile do orgazma i pre nego bi skinuo sve sa nje i dodirnuo je jezikom ili ušao u nju.

U dugoj crnoj haljini, golih leđa, preko kojih je do same zadnjice padala njena kosa, stajla je ispred ogledala u toaletu hotela gde je u toku bio seminar. Izlagala je svoj rad i čekala da potpiše ugovor za neku inostranu firmu. Jedan od nje nih poslovnih partnera bio je on. Bila je potrebna hladna voda da ugasi požar u njenim grudima i međunožju i posle toliko godina.

Ušao je za nom. Stao je iza nje i gledao u njene oči u ogledalu. Toliko je bilo strasti među njima da se osećala napaljenost u vazduhu. 

-Koliko si samo lepa... Godinama sam čekao ovaj trenutak. 

Pričao je i približavao se jače uz njena leđa stavljajući ruke oko njenih bokova. Ćutala je i uživala u njegovom dodiru.

-Znam u kom hotelu si uzela sobu. Znam i koju. Biću u njoj i pre nego kreneš. Znam da ćeš doći. Trebaš mi koliko i ja tebi sve ove godine. Volim te još uvek kao nekada. Znam da si nesrećna. I ja sam. Ali ti si htela tako. Ne uzimaj nam ovo veče.

Uvek je znao šta da kaže. 15 godina stariji. Fatalan po nju. Desnom rukom prešao je preko njenog stomaka, stegao njene grudi, uhvatio vrat i sklonio kosu. Zabacila je glavu na njegovo rame i pustila ga da šeta rukama po njoj. Samo je poljubio njen vrat i gurnuo je napred. Osetila je koliko je tvrd i uzbuđen. Pre nego je otvorila oči izašao je van. Želela ga je u sebi. Odmah i jako. Kako samo on to ume.

Prošao je seminar. Nije ga videla od trenutka kada je izašao. Sve vreme je sedela ispijajući vino pokušavala da obuzda navalu toplote među nogama. Muškarci su je gledali željno davajući joj do znanja kako bi je jebali svi redom, bez da je štede. Znala je i ona. Ali se pravila glupa. Znala je koliko privlači druge ali niko je nije zanimao. Samo on.

Otkljuvčlala je sobu nadajući se da ipak nije tamo jer bi sve godine truda pale u vodu. Bila je nervozna, puna straha i jako napaljena. 

-Rekao sam ti da ću biti tu. 

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 7 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Gledam u tamu letnje veceri. Misli su rastrkane, uzburkane, kidaju jedna drugu. Cekam. Vrebam senke, lovim zvuke: ocekujem dragu siluetu, poznat korak. Ne vidim, ali osecam da mi prilazi s leda, osecam ruke - grle me oko struka dok usne spustaju vreli poljubac na vrat.
Prije 6 dana · Dodao: Bato-007
Sutradan u uobicajeno vreme nije bio kod kuce. Pozvonila sam na njegova vrata uvece u isto vreme kada znam da ce biti sa prijateljima, istom onom gospodom privlacnog izgleda i otmenog drzanja. otvorio je , pricajuci o tome kako je imao nekih obaveza preko dana. .
Prije 6 dana · Dodao: Bato-007
Gledala sam TV i cekala da mama ode u nocno dezurstvo. Radovalo me što traje do ujutro i subotom je uvek svega i svacega i nikada me ne zove kuci. Vrtila sam daljinsko i grickala semenke.
Prije 6 dana · Dodao: Bato-007
Proslo je dosta vremena od gimnazije i nezaboravnih uspomena. Sada sam u braku, mogu reci sa zadovoljstvom, jako srecnom. No o tome mozda nekom drugom prilikom. Ovo je nesto cega se uvek rado secam. Desilo se pre jedne decenije.
Prije 6 dana · Dodao: Bato-007
Vjetrić koji je pirkao kroz sobu, mazio joj je oblu, golu guzu, preko koje je sama povukla usku, mini haljinicu, a bradavice nabreklih grudi, koje je on ogolio jednim potezom odvezujući tanku majicu, jedva dodirivale tepih. Nije se pomjerala, nije smjela da se pomjeri.
Prije 7 dana · Dodao: Zigolo

Anketa
By Hot_tatica 13.08.2018
By Try_me 08.08.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories