Trenutno Pusicu pregledava 1611 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 27.12.2018 (27.12.2018) - Svi članci by najboljeprice69
Beograd
Srbija

Devojka i ja ujutru redovno pijemo kafu u obližnjem kafiću. Kafa je sjajna, ali više je stvar navike i nama i ljudima koji se u to vreme okupljaju tu. U red redovnih mušterija spada i gospodin Miloš – sedi gospodin koji ima nekih 60ak godina, malo niži i puniji, ali izuzetno vitalan i nekako čvrst. Pravi šmeker.

 

Zadnjih dana nisam bio na jutarnjoj kafi. Devojka je išla sama. Nisam ni razmišljao o tome, dok se neko veče, kad sam se vratio s posla devojka kao luda nije bacila na mene. Zajahala me je odmah s vrata. Mislim da se nabila svega par puta na kurac i svršila kao luda. Budući da sam se i ja napalio, nastavio sam da je jebem. Dok se bližila orgazmu ispričala mi je kako je pre neko jutro Miloš prišao za njen sto i pitao da sedne.

 

„Ćaskali smo“ kaže „i vreme je proletelo za čas. Pozvao me je i sutradan na kafu i naredni dan i naredni...“.

 

Nabijala se polako na kurac i nastavla sa sve jačim uzdasima „uhvatila sam sebe kako se oblačim sve kraće. Juče, čak, nisam imala ni brus ispod majice“.

 

Dah se ubrzavao, a ona je nastavila „počela sam da koketiram s njim. Namerno sam penu kapućina lagano lizala s usana i zamišljala njegovu spermu. Sve bliže smo bili svakim razgovorom...usne nadomak njegovog uha...ah, njegova ruka sve češće kao slučajno na mojoj butini..ah aaah“ orgazam je nailazio polako „ja njega želim, želim da mu oslobodim kurčinu iz pantalona i..ah aaah ah“ zgrabila me je za vilicu i kroz orgazam rekla „bila bih njegova kučkica, hoću da me jebe, prljavo najgore....aaaaah“.

 

Nije bila jedina koja je svršavala. Sve sam joj sasuo u pičkicu koja je pulsirala kao luda. Dugo smo se gledali i plan je pao – imaće Miloša.

 

Danas otišli smo na kafu i pozvali Miloša da nam se pridruži pošto je njegov sto bio zauzet. Kao da je bio zbunjen što me vidi, ali je ipak seo. Ćaskali smo neobavezno, a ja sam ga usput onako pozvao kod nas oko 8. Pristao je već kad ga je devojka presekla pitanjem „a kako da se obučem za Vas?“. Jedva je uspevao da prikrije momentalnu erekciju, poput pubertetlije, pogotovo kad sam i ja dodao „Čika Miloše, baš Vam se raduje, sprema se danima...nemojte da ne dođete“.

 

Bio je tačan kao sat. U minut je do 8 stigao sa bocom vina koja mu umalo nije ispala kad ga je devojka dočekala potpuno gola, sa podignutom kosom u punđu. Na vratima ga je ščepala za, kako se posle ispostavilo, ogromni kurac i počela da se ljubi s njim ne razmišljajući da li će neko od komšija proći. Da nisam rekao „O, stigli ste...izvolite“, tačno bi je u ulazu pojebao. Nije mu bilo svejedno. Kao da mu je bilo neprijatno od mene, ali erekcija je činila da ne može da se konroliše. Gledao me je kao da kaže „MORAM“, a onda je uhvatio za kosu, i spustio grubo na kolena. Ona je jedva čekala i otkopčala mu pantalone. Sevnula je ogromna, glatko obrijana kurčina prepuna vena.

 

Držao je za kosu taman toliko daleko od kurca koji je ona pokušavala da dohvati usnama i jezikom kao neki zombi. Jedva ga je dodirivala vrhom jezika, a onda je odjednom ceo kurac nestao u njenim ustima.

 

Zagrcnula se opasno, mislim da joj je bio do krajnika. Balavila je kao luda, ali nije odustajala. Gledala ga je u oči, i gutala kurac halapljivo. Pustio joj je kosu, naslonio se na zid a ona je počela da ga puši i nadrkava žestoko. Pogledala me je u jednom trenutku punih usta i po izrazu lica znao sam da to znači hvala.

 

Ustala je, povela ga na terasu i uzela bocu vina koju je on doneo. Meni je drsko rekla „ti nemoj da smetaš. Možeš samo da drkaš kraj kompa“. Uživao sam u tome, u toj drskosti. Čuo sam samo da je raširila jednu od stolica za sunčanje i da je on legao. Čuo sam njeno stenjanje prigušeno, čule su i komšije, a ja sam seo da pišem ovu priču. Već dva sata se jebu na terasi. Ona ne silazi s njega. Čovek je kao mašina. Još nije svršio nijednom, a ona bar dva puta.  Svaka čast, majstore. Znam da ona uživa i da neće moći da skupi noge ujutru. Ono što me još više loži je što cvili kao mače. Mislim da se zaljubila i da su orgazmi posebno jaki..siguran sam da će uživati i narednih dana. Sa njom i ja i Vi.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 39 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
Zena iz kafica i nasa pustolovina, Otisao sam u kafic. narucio sam kavu i dok sam ju ispijao sam prijetio da me jedna cura gleda. Uzvratio sam joj pogled i nasmjesio sam se. Ona se ustala i sjela je do mene.
Prije 3 dana · Dodao: Shadowh86
Nina je činila sve da me naloži. Uživala je u tome. Svaka moja erekcija je radovala, ložila je, podizala joj samopouzdanje, ali su je naročito ložile moje priče. Obožava to što često pišem erotske priče. Obožava to što mi je insipracija, a samim tim i drugim ljudima koji čitaju te priče. Mislim da je to najviše loži.
Prije 3 dana · Dodao: najboljeprice69
Imam 30 godina sretno oženjen već duže vrijeme sa prelijepom ženom. Često nasmijana, vesela i mogu reći jebozovna. Mojoj ženi sam bio prvi tako da s početka morao sve naučiti kako ide i šta ide. Posle nekoliko godina već se uvježbala i zna šta radi. Da budem kratak velika je droljica u krevetu. Što sam naravno i želio. Ali kako kad rutina je počela da vlada, dupe njeno predivno mi je postalo malo dosadno a i njene prelijepe sise, su mi bile banalne.
Prije 3 dana · Dodao: Maniak
Nina je moja prijateljica već dugi niz godina. Crnka, jako egzotičnog izgleda, kao latina, tamnog tena, punih usana, vitka, prilično visoka, sjajne guze i lepih, mada ne naročito velikih grudi. Viđamo se redovno i sjajno se družimo. Zapravo, moram da definišem ovo „družimo“.
Prije 3 dana · Dodao: najboljeprice69
Bilo je to prije nekoliko desetljeća i jedno je od najblesavijih seksualnih iakustava koje sam imao, a bilo ih je svakakvih...
Prije 6 dana · Dodao: ariob

Anketa
By Nezasita Prije 7 dana
By Glavonja 09.03.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories