Trenutno Pusicu pregledava 1451 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 12.04.2019 (12.04.2019) - Svi članci by najboljeprice69

Tog sam dana bio na putu. Naravno, nakon završenog posla, bilo je izuzetno dosadno. Kiša je padala, nije mi se izlazilo iz sobe i rešio sam da se malo opustim. Pozvala me je devojka negde posle podne i sva uzbuđena rekla „Ljubavi, jel može Miloš da prespava kod nas, to jest mene (hahahah) večeras, pliz , pliz“. (Nastavak priče Čika Miloš i moja devojka)

Može, naravnao, rekao sam. Ipak, imao sa jedan uslov „Uključi kamere u stanu, hoću i ja da uživam“. Nije trebalo dva puta da kažem, bila je oduševljena.

Desetak minuta pre nego što su trebali da dođu uključila je kamere. Bio sam sa njima u stanu.

Svaki put kad je trebalo da se vidi sa čika Milošem bila je posebno srećna, lepa i neverovatno seksi. Ovaj put odlučila se da obuče crvene pantalne uske koje sijaju (što ja kažem PVC), crne duboke lakirane čizme sa visokom štiklom i crnu usku majicu na bretele.Noge su joj bile savršene, struk tanak, a puštena kosa i nežan karmin davali su celoj kombinaciji sjajnu notu. Volim da je gledam kad se sprema za drugog, tako da mi je kurčina iste sekunde bila kao kamen.

Čulo se zvono na vratima. Namestila je kosu još jednom i otvorila. „Iznenađenje“ čulo se a vratima. „Miloše, pa niste mi rekli da ćemo imati gosta“ zastala je na trenutak i rekla „pa, otkud Vi znate mog razrednog“. Onda se setila „a jao što sam nepristojna, uđite“ rekla je pomalo zbunjeno. Ušao je prosedi gospodin, izuzetne visine i vrlo vitak, koji je očigledno bio njen razredni iz srednje, pozdravila se s njim ljubazno. Onda je ušao i čika Miloš koji je na njeno iznenađenje privukao i poljubio tako sočno da mu je jezik završio duboko njenim u ustima. Prvobitno zbunjena i malo postiđena pred čovekom kojeg nije očekivala, ali brzo se zaboravila i ljubeći se s Milošem uhvatila ga za dupe i stegla „ćao čika Miloše“.

Seli su u dnevnu sobu. Razredni na dvosed, a čika Miloš na fotelju. Donela im je piće i sela na naslon pored čika Miloša, prekrstila noge, poljubila ga još jednom dugo i onda je mazeći mu kosu zapalila cigaretu i pitala razrednog „pa, otkud Vi“? Gospodin je takođe zapalio cigaretu i uz čašicu pića rekao prilično slobodno i bez uvijanja „Miloš , inače moj stari prijatelj, je smatrao da Vama treba još jedan kurac ova dva dana koliko će Vam dečko biti na putu“. Umalo se zagrcnula. Nastavio je „inače suprugu nikad nisam varao, međutim pokazao mi je Vaše skorašnje fotografije gde ste ili sam ili s njim...nisam mogao da verujem da je to moja bivša učenica. Od tog trenutka nisam imao nedoumica da želim da budem baš ovde“. „Kao danas se sećam kratkih šorceva u kojma ste dolazili na nastavu, tangica koje ste jedino Vi nosili na plaži na maturskoj ekskurziji, ali i vrućeg plesa sa nekom strankinjom u diskoteci tada. I tada i sada želeo sam isto -  moj kurac u Vašim ustima, Vaš jezik na mojim jajima, a iznad svega da Vas isprskam po tom savršenom ravnom stomaku“.

Samo je tiho ispustila dim cigarete uz uzdah kada je čika Miloš uhvatio za kosu i poveo ka dvosedu. On je seo kraj razrednog, a nju spustio na kolena pored njih. Ubacio joj je prst u usta, pa drugi, pa treći, a ona je balavila kao luda i gledala razrednog pravo u oči. „Sjajno igra“ rekao je čika Miloš. „Sad će da nam pokaže to“.

Ustala je kao po komandi i počela da pleše. Niko ne pleše tako senzualno kao ona. Uživali su u svakom pokretu , a i ja sam. Onda je sela razrednom u krilo, okrenuta mu leđima. Njene pvc pantalone su klizile po njegovoj izbočini. Pridigao joj je dupe, a onda ga olizao preko tog vinila najslađe moguće. Uživao je. I ona je. Bila je u transu. Zapalila je novu cigaretu, ispustila dim i okrenula se u krilu ka njemu. Približila mu se usnama na milimetar i udahnula mu dim iz svojih pluća polako, a onda ga poljubila. Jednom, pa još jednom. Dugo ga je gledala dok je vukla novi dim cigarete, a onda ga je poljubila najsočinje moguće...

NASTAVAK .

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Neko69: 
   
  Kad ide nastavak? Prica je odlicna :)
   
   22.04.2019 
  3 bodova
   
 •  Neko69: 
   
  Kad?
   
   12.04.2019 
  1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Od proteklog dogadjaja prošlo je oko mjesec dana , supruga je dala privremeni otkaz u butiku , jer je dosla turistička sezona i trebalo se posvetiti apartmanima . Hm , možete zamisliti na koji način je uspjela srediti privremeni otkaz na tri mjeseca , pa da se nakon ljeta opet vrati na posao u butik . Ima zaista dobrog šefa .
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Događaj od prošle godine, sa ljetovanja. Prošle godine žena i ja smo otišli u Španjolsku na ljetovanje, rezervirali smo 10 dana u hotelu sa 5 zvjezdica koji je bio gotovo na obali. Kad smo došli na recepciju dočekalo nas je neugodno iznenađenje
Prije 10 dana · Dodao: Tata136
Moja supruga, danas u četrdesetim godinama, oduvijek je jako uživala u seksu. Ranije je, međutim, jako prikrivala svoju seksualnost, a pokazivala se u pravom svjetlu tek meni, svojem mužu, u bračnoj postelji.
29.08.2019 · Dodao: ukroceni
Nakon par dana, negdje oko 11 navečer dok smo izvaljeni na kauču gledali neki film, zazvonio joj je telefon. Pokazala mi je i pisalo je Anđelo (tako ćemo ga zvati). Rekao sam joj da ga stavi na zvučnik. "Ćaooo kurvice, misliš li na meneee?" čulo se nakon što se javila, po glasu je bilo jasno da je pijan.
26.07.2019 · Dodao: CortoM
Stigao sam s broda u 6. mjesecu. Bez obzira na umor, prvu večer smo se upustili u maratonski seks. Bili smo napaljeni kao zvijeri kao uvijek kad se dugo ne vidimo. Počeli smo u boravku, završili u krevetu i prošli kroz sve moguće poze.
24.07.2019 · Dodao: CortoM

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories