Trenutno Pusicu pregledava 1371 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 15.07.2019 (15.07.2019) - Svi članci by najboljeprice69

nastavak, kao što sam i obećao... (Čika Miloš i moja devojka 2)„Imate tako mekane usne, profesore“ rekla je svom bivšem razrednom. „Moram da ih uporedim sa Miloševim“, a onda je poljubila čika Miloša. „Mmmmmmm“, oblizala je usne i poljubila opet razrednog nežno. „Ne znate koliko sam puta...“ nastavila je da ga ljubi, pa poljubila Miloša „... želela da me razredni uhvati za kosu i počupa ili još bolje za dupe“. Poljubila je opet razrednog „koliko sam puta maštala o tom sočnom jeziku u svojoj pičkici“.

 

Okrenula im je leđa plešući, polako spustila crvene pvc pantalone na pola dupeta. Izvirila je tanga delom. Pljesnula se obema rukama po dupetu uvijajući se i rekla „hoću da mi oližete guzu, hoću da me izbalavite celu razredni...i Vi Miloše“. Nastavila je da pleše lagano, a njih dvojica su dupe koje im je njihalo ispred nosa ščepali, a onda počeli da je ližu...ljube...stežu dupe...lizali su je tako sočno, da sam ja svršio sa druge strane kamere kao lud.

 

Naravno, kurac je ostao tvrd, jer ona nije gubila vreme. Spustila je i gaćice. Miloša je povukla za ruku i rekla mu da sedne na pod ispod nje. Približila mu se raširenim nogama iznad usana i rekla mu „znaš šta trebaš da radiš“. Čika Miloš je bez pogovora počeo da joj liže pičkicu. Ona se blago naguzila, povukla razrednog za sako, poljubila ga  i rekla mu ljubeći ga sočno „Vi ćete da me jebete u dupe, hoću da mi dobro pripremite guzu za to...davno nisam imala dva kurca na raspolaganju“.

 

Lizali su je kao ludi. Gurali su joj prste, pa opet lizali. Ona je i dalje zanosno vrckala i pušila cigaretu. Gledala je tako ka kameri. Poslala mi je poljubac. Znala je da drkam. Da, drkao sam kao da nikad nisam ranije.

 

Čika Miloš je i dalje lizao i obrađivao pičkicu. A ona je pozvala razrednog ispred sebe. „Guza mi je spremna, a da vidimo šta Vi tu imate“. Skidala mu je pantalone polako, a ispred nje je iskočila ogromna kurčina prava kao puška. Stajao je tako polu go ispred nje. Ona je uvukla dim, pa mu sa ustima punim dima uzela kurac u usta. Pustila je da dim izađe, polako preko ostatka kurca koji nije progutala i preko jaja. Otpila je gutljaj vode iz čaše, pa punim ustima opet uzela kurac u usta. Voda je kapala polako, a on je bio u šoku. Ta promena topao dim-hladna voda kao da je učinila njegov kurac još većim.

 

Pušila ga je polako, izbalavila u potpunosti sve to dok je polako otkopčavala pantalone čika Milošu i sedala polako na njegovu provereno spremnu kurčinu. Razredni je došao od pozadi. Polako, ali sigurno, dok je čika miloš jebao, kurac razrednog je sve više nestajao u njenoj guzi.

 

Nisu se jebali jako. Polako. Osetila je svaki santimetar njihovih kurčeva. Nije ovo prvi put da je delim i gledam sa drugim, ali uvek me je najviše ložilo to što se nije samo jebala, iako je bila vrlo bezobrazna, nego kao da je sa svakim vodila ljubav. Senzualno. Graciozno. Zavodila je. To je radila i sad. Sado su svi sa kojima je bila uvek tražili još.

 

I ova dvojica su tražila još. Tražila je još i ona. Ja sam svršio već drugi put, svršila je i ona bar dva puta, ali su njih dvojica bili neumoljivi. Neverovatno izdržljivi. Sat vremena su menjali poze, stavljali joj kurčeve u sve rupice, menjali se, a onda kako se klimaks bližio kraju rekla je „momci, neplodni su mi dani, hoću da svršimo još jednom zajedno“. Sada je razredni bio dole i počeo je da je jebe u dupe. Ona je bila gore, okrenuta leđima njemu. Ispred je bio čika Miloš, karao je polako u pičkicu.

 

Ljubila se sa Milošem sve vreme. Sočno. Kako se bližio orgazam počela je da stenje „Miloše, hvala ti, ah, ovo je ostvarenje mojih snova tinejdžerskih, ahhhh, kako si samo znao, ahhhh, kakva dva kurca aaaaaah“. Mogu da se zakunem da su u istom trenutku počeli svo troje da svršavaju. Ona i ja, zapravo po ko zna koji put.

 

Nastavak sledi, takođe

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 17 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Nakon par dana, negdje oko 11 navečer dok smo izvaljeni na kauču gledali neki film, zazvonio joj je telefon. Pokazala mi je i pisalo je Anđelo (tako ćemo ga zvati). Rekao sam joj da ga stavi na zvučnik. "Ćaooo kurvice, misliš li na meneee?" čulo se nakon što se javila, po glasu je bilo jasno da je pijan.
26.07.2019 · Dodao: CortoM
Stigao sam s broda u 6. mjesecu. Bez obzira na umor, prvu večer smo se upustili u maratonski seks. Bili smo napaljeni kao zvijeri kao uvijek kad se dugo ne vidimo. Počeli smo u boravku, završili u krevetu i prošli kroz sve moguće poze.
24.07.2019 · Dodao: CortoM
Uživamo u zamenama partnera, ali ovo je bio početak.. Upravo sam seo za računar da napišem priču. Naravno da sam go i naravno da mi je kurac dignut, jer i ja uživam u svojim pričama.
16.07.2019 · Dodao: najboljeprice69
Već sam u braku 5 godina i imamo predivnog sina od 4, a supruga mi je bomba od žene. Em pametna, em zgodna. Brineta bujnih grudi i oble i velike guze, a što se seksa tiče, za nju nije bilo tabua.
02.07.2019 · Dodao: Pusica
Dunjina tajna želja, nastavak priče, Subota je ujutro se tuširam i jos malo dotjerujem brijanje mog alata Izlazim iz stana po cvijeće za Dunju i neku bocu pića Oglasio se mobitel " Hej Dunja je čekamo te oko 8 navečer se pojavi
27.05.2019 · Dodao: volf69

Anketa
By Blondie Prije 4 dana
By Volimcure Prije 5 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories