Trenutno Pusicu pregledava 2280 napaljenih
Šefe, dvije vruče rupice čekaju svoju kobasicu
 

ClanoviPusa chatErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeHot or NotDomaći pornićiSlikeSex oglasiAnketeSex IgriceForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 08.06.2017 (08.06.2017) - Svi članci by pusica

Erotske priče - Grupni seks - Seks u troje

Šefe, dvije vruče rupice čekaju svoju kobasicu

Ujutro sam se probudio sa tvrdom erekcijom i bolom u mjehuru. Vidio sam da Goga još spava, pa sam otišao na WC olakšati se, a onda pod tuš. Dok sam stajao pod tušem i hladio glavu razmišljao sam o onome što se sinoć desilo. 

 

Mislim, ipak sam joj bio šef, a nije baš bilo poželjno da se spetljam sa osobljem koje mi je podređeno. Dok sam tako razmišljao došla je i Goga pod tuš i odmah me obgrlila sa leđa i pritisla svoje velike sise na moja leđa, te me počela ljubiti po njima. Moram priznati da mi je pasalo, a kad me je još primila za kurac i počela ga lagano drkati, te mi zavukla ruku između nogu i mazila jaja bio sam na sedmom nebu. Uskoro mi je ponovo stajao tvrd i uspravan, pa sam se okrenuo prema njoj, a ona se odmah spustila na koljena i počela ga pušiti. Nabijala se na njega ustima i slinila po njemu, uguravala ga u sebe do jaja, te ih grebla sa noktima. Uskoro je došlo do neminovnog i počeo sam svršavati duboko u njena usta, a onda valjda nije mogla više gutatai, pa je ostatak završio po njenom licu. Srećom je voda curila po nama i isprala joj je lice. 

>> Vidjela sam da Vam se sviđa moja guza, a i meni Vaša reakcija

Podigao sam ju na noge i prislonio ju na zid sa licem naprijed, a ja sam kleknuo i zabio jezik između njenih guzova, te joj počeo lizati cijeli razrez između klitorisa i šupka. Ona je samo stenjala i govorila:

 

- Daj.. . mmmm.. . liži meee.. .. mmhmmm.. . daaaaa.. . 

 

Lizao sam joj picu i prstima trljao klit, a onda ugurao dva prsta u njenu picu i počeo ju tako jebati, a jezikom sam svrdlao po njenom šupku dok je ona samo cičala i stenjala. Onda sam izvukao prste iz pice i počeo joj jedan prst uguravati u šupak. Malo se umirila dok nisam ušao sa prstom u guzu, a ona se odmah počela nabijati na prst, pa sam shvatio da ga voli tu primiti. Ubrzo sam joj gurnuo još jedan prst, a za njim i treći. Samo je stenjala i uzdisala, a onda sam ustao i izvadio prste i stavio kurac na njihovo mjesto. Gurnuo sam ga i odmah ga ugurao do pola. Ona je to popratila jakim stenjanjem i izbacivanjem svoje guze meni u susret. Ubrzo smo se uskladili i počeo sam joj sve jače zabijati kurac u njen šupak. Ona je stenjala i uzdisala, a tu i tamo bi promrmljala nešto nerazgovjetno. Jebao sam ju u njenu divnu guzu sve brže i brže, te sam uskoro počeo svršavati, a i ona je nekako istovremeno počela svršavati. 

Ostali smo tako još neko vrijeme dok se po nama slijevala sad već hladna voda iz tuša, pa smo se odlučili oprati i na brzinu obrisati. 

Spremili smo se i krenuli na posao, a ona je rekla da ju pustim kod kuće, pa će ona već doći. 

Dan na poslu je prošao mahnitno, kao i svaki drugi, brdo posla, vručina i gužva u svakom pogledu. Goga i ja se nismo niti porazgovarali tijekom dana osim mog uobičajenog urlanja na sve u kuhinji da proizvodnja ne smije stati. 

Jedino iznenađenje je bila Marinova supruga koja se neočekivano pojavila u kuhinji, te me pozvala u moj ured. S obzirom da sam sa njom bio u dobrim odnosima, rekla mi je da je čula šta se desilo, a da je i prije bilo takvih priča, te da mi ništa ne zamjera, dapače, da joj odmah javim ako se tako nešto desi ponovo. Srdačno smo se pozdravili, te je otišla, a ja se napokon prihvatio obračuna i sređivanja papira. Kasnije je došao Marko, moj sous chef, tj zamjenik, i rekao da je ekipa završila, te da idu. Pitao me da li ću sa njima, pošto sutra nismo radili, ali sam rekao da ću se još zadržati da sve pozavršavam, pa ću u stan naspavati se jer mi treba sna. Pozdravio je i onda otišao. Nastala je tišina koja mi je nekako i odgovarala, pa sam se skoncentrirao na posao, tako da sam ubrzo zaboravio na vrijeme. 

 

Odjednom sam čuo nešto u kuhinji, te sam izašao iz ureda. Sve je bilo u mraku, a ja na svjetlu, pa sam upalio svjetla. Kad se sve osvjetlilo vidio sam Gogu i Irenu, drugu pomoćnu koja je došla sa Gogom zajedno raditi, kako sjede na jednom od kuhinjskih pultova. Obje su nosile kratke suknje i pripijene majice, samo što je Goga bila brineta, a Irena umjetna plavuša. Sjedile su tamo i gledale me, a onda je Goga raširila noge i vidio sam da ne nosi gaćice, lagano trknula Irenu, pa je i ova raširila noge, te sam vidio da ni ona ne nosi gaćice. 

 

Stajao sam i razmišljao šta da napravim, kad me trgnuo Gogin glas:

 

- Šefe, dvije vruče rupice čekaju svoju kobasicu da ih napuni i da stavi i svoje priloge uz to -na to je još jače raširila noge i vidio sam da je sjajna od sokova. 

- Meni je Goga rekla da ima za obje dovoljno, pa bi i ja voljela malo -tu je i ona raširila svoje noge, a njena pičkica je bila obrijana i sjajna od sokova. 

 

Napokon sam se pomaknuo i krenuo prema njima, razmišljajući kako se ovo dešava baš meni. Došetao sam do njih i odmaknuo suknje naviše kako bi se vidjele njihove pice. Gledale su me sa pažnjom i čekale šta ću napraviti. U sljedećem trenutku sam svakoj gurnuo po prst u njihove vlažne i vruče pice, te su se lagano trgnule, pogotovo Irena. Počeo sam ih jebati sa prstom i palčevima trljati njihove klitorise. Samo su uzdisale, a iz pica je curilo. Moj kurac se u gaćama počeo buditi i bilo mu je sve tjesnije i tjesnije unutra. Ubrzo sam im ugurao po još jedan prst i počeo im žešće stiskati klitorise, pa se Irena ubrzo počela grčiti i svršavati, a iz njene pice je izletio mlaz i zalio pult. Ni Goga nije bila daleko od svršavanja, pa sam izvukao prste iz Irenine pice i ugurao ih Gogi u šupak, te je i ona nakon tog tretmana počela svršavati. 

Dotle se Irena spustila sa stola i otkopčala mi hlače, te izvukla napeti kurac i naveliko ga gutala. Zatim joj se priključila i Goga, pa su obje lizale moj kurac i mijesile me jaja, a Irena je i otišla korak dalje, pa mi je prstom masirala šupak, a povremeno ga i gurnula unutra. Kurac mi je stajao kao jarbol i bilo je pitanje trenutka kad ću svršiti. U trenutku kad mi je Irena počela lizati rupicu na vrhu glavića i ponovo gurnula prst u šupak, a Goga upravo usisavala moje desno jaje, eksplodirao sam i poprskao Irenu po licu, a dio je uspjela i uhvatiti, te se sad gurala sa Gogom da mi očisti kurac. 

 

Kad su završile sa čišćenjem kurca podigao sam ih i polegao na pult, te ih okrenuo guzama prema meni. Sa napetim kurcem sam prišao Ireni i odmah joj ga sjurio do kraja u picu, na što je ona jauknula, ali nije ništa rekla. Gogi sam stavio prst u šupak i tako ju jebuckao dok su se njih dvije ljubile, a ja sam ga zabijao Ireni u picu. Nakon par minuta sam ga izvadio i premjestio se do Goge, a njoj sam ga sjurio u guzu koja je bila lijepo razrađena, tako da nije ni pružila otpor. 

Jebao sam ju u dupe, dok sam Ireni uguravao prst u šupak. Malo se je branila, ali ipak sam ga i njoj uskoro ugurao do kraja, pa ih izvukao i gurnuo u picu, te ponovo vratio u šupak, ali sada dva. Samo je zastenjala i malo izdigla guzu, pa se lagano počela nabijati na moje prste. Izvukao sam ga iz Gogine guze i stao iza Irene, pa joj odmah stavio kurac u šupak. Uh kako je bila uska, puno uža od Goge, odmah sam znao da neću dugo moći biti u njoj. Zato sam joj ga počeo odmah zabijati do kraja i ubrzo su moja jaja lupala po njenoj pici, koja je već bila dobrano mokra od sokova koji su iz nje curili. Nakon par minuta počeo sam se prazniti u Ireninu guzu i napunio sam joj šupak spermom koja je odmah izbila sa strane uz moj kurac. Izvukao sam kurac i onako sluzavog ga dao Gogi da ga poliže. Dok je lizala pridružila joj se i Irena, a onda su me na brzinu očistile. 

 

Spremio sam kurac u gaće i rekao im da srede ovo na pultu, a da se ja idem presvući, pa ćemo kod mene, jer noć je tek počela, a ja moram njih obje dobro izjebati i napuniti sa kobasicom i prilozima.

 

Nastavak priče: Nastavak jebanja dvije mlade pičkice

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 10 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
To je bio seminar koji je organizovan za predavace u srednjim skolama.Nas petoro iz gimnazije je dobilo poziv.Kurs je bio organizovan u cuvenom skijaskom centru,koji je sada,u sred leta bio gotovo prazan.Dve koleginice,Ankica i Ana, bile su jedine od mladjih osoba tako da sam i bio upucen na njih celo vreme.
Prije 10h ·
Zovem se Milos Jebanje prijateljeve cerke se desilo davno kada je imala 18.godina sada ima 27. Bila je prava prepicka usta za pusenje kurca velike sise dupe odlicno. Vozio sam iz u izlazak prijateljavea cerka se zove Sonja uvek se kurvinski oblaci znao sam da cu je jebat kada tad,
Prije 14h ·
Dobro posto vidim da je ova moja pricica ( Moja supruga ga je odbijala, provocirala i tip joj se osvetio ) izazvala dosta oprecne reakcije da dolijem jos malko ulja na vatru.Moram napomenuti da mi nije cilj da se dokazujem niti da vam objasnjavam na koji nacin sam ja razrijesio celu ovu situaciju
Prije 3 dana ·
Erotske priče: Matori me razjebali u kolibi, bilo mi je skoro dvadeset godina, crnka 163/54 tada samo sto sam bila ofarbana u plavo.Lepih jakih nogu i cvrste guze,par veoma malih tvrdih sisica i male pickice prekrivene gustom crnom sumicom.Uveliko sam se bila sexala sa momcima, pila sam tablete za kontracepciju (DIANE) i bila sigurna tako da su skoro svi svrsavali u mene a i ja sam to veoma volela.
Prije 7 dana ·
Na izričiti nagovor supruga pristala sam da u našu spavaću sobu stavimo kameru; naravno, seksali smo se u svim mogućim pozama i poslije uživali u snimci. Osobito nam je, pak, bila važna kad bi jedno od nas otišlo na put; bilo je lako samozadovoljavati se gledajući je. No, jednog jutra kamera je ostala uključena. Djevojka koja nam je čuvala djecu ušla je u našu sobu i tu počinje priča.
Prije 7 dana ·


Anketa
By Vatrena25 27.01.2018
By Vatrena25 27.01.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories