Trenutno Pusicu pregledava 1559 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 01.01.2017 (01.01.2017) - Svi članci by doktor90

Žigolo ili kako sam postao muška prostitutka

 

Početkom devedesetih godina prošlog stoljeća mnogi odlazili koji su imali priliku tako i ja tada dvadesetpetogodišnjak želio sam da živim jebo sve ono što se dešavalo odoh ja daleko negdje u normalu.

Nije bilo lako to ostvarit ali uspio sam (kako sam uspio to je neka druga priča i nije za ovdje) uspio sam se dokopati Münchena.

Stigao sam u jutranjim satima treblao je da me dočeka tetka (jel a tko nema tetku u Münchenu) odmah problem nigdje nikoga da me čeka aj reko pa sigurno se umorili čekajuć jer autobus je kasnio dobrih 7-8 sati pa mislim doći će već netko , od uzbuđenja nisam ni umor osjećao razgledao sam okolo ali uglavnom samo oko stanice nisam išao daleko da se ne izgubim.

Negdje oko devet sati priđe meni jedna gospođa ,jeste li vi mladiću Mirko da odgovorih brzo .

Ja sam Jaca prijateljica tvoje tetke ona nije mogla da dođe pa me zamolila da ja dođem po tebe.

Pao mi je sa srca cijeli Triglav jer biti sam u tuđem svijetu gdje ne poznaš nikoga već je pomalo postajalo zajebano.

Povela me sa sobom u njen stan rekla je bit ću kod nje dok tetka ne dođe po mene.

Kada smo stigli upitala je dali sam žedan gladan uh oboje sam .

Kada sam ugasio žeđ i napunio stomak malo se opustio pogledao sam malo po stanu a bogami i po mojoj domaćici bila je jako uredna duga kestenjasta kosa naglašen struk lijepa guza istaknute grudi za svoje godine poslije sam saznao da ima 43 god bila je vrh.

Neko vrijeme ostao sam sam u stanu Jaca je morala poslovno izaći gledao tv mada nisam kontao ni jedne malo spavao i čekao da tetka dođe po mene.

Pred veče se vratila moja domaćica a tako nekako je trebalo i tetka da dođe nedugo zatim je zazvonio telefon bila je to tetka opet je bila spriječena da dođe pa je zamolila Jacu da prenoćim kod nje.

Nevoljko je pristala prespavao sam prvu noć u Münchenu na trosjedu u dnevnoj sobi tetkine prijateljice.

Sutra dan Jaca je rano otišla dosađivao sam se sam u stanu dok se nije vratila moja domaćica.

Kada je stigla rekla je da se spakujem idemo do njene prijateljice švabice koja će mi dati smještaj jer kod nje ne mogu ostati a tetke opet nema jbg najgore sa svojim pomislih.

Došli smo kod Frau Elze Jacine prijateljice koja mi je bila spremna pomoći dati mi smještaj a da joj ja u zamjenu pomognem u nekim njenim malim poslićima ,pristao sam a i šta bih drugo.

Sobica u potkrovlju je bila fina ništa mi više nije ni trebalo a kako sam bez love bolje nisam  ni mogao priuštiti.

Frau Elza me vodila sa sobom da joj pomažem u kupovini i to je u početku bio sav posao koji sam obavljao a za uzvrat sam imao i smještaj i hranu.

Nakon nekih dvadesetak dana provedenih kod Frau Elze posjetila me Jaca .

Kako si Mirko (ops nisam vam se predstavio zovem se Mirko) dobro je samo malo dosadno a valjalo bi neka posla da nađem ovako sam na tuđoj grbači a nisam baš tako navikao.

Ma ne brini za to bit će već nešto, nego pozvana sam večeras kod Frau Elze u goste pa mi reče da i tebi javim da budeš sa nama,pristao sam šta bih drugo.

Tu veče kod Elze bila je i treća žena Frau Bruna bilo je veselo koliko sam uspio pohvatat njihovu priču pijuckao se viski i čavrljalo ja sam se trudio uhvatiti po neku često sam pitao

Jacu o čemu pričaju ona bi mi samo rekla ma skontaćeš .

Nakon nekog vremena i nekoliko čašica viskija Jaca je ustala i pozdravila se sa svima ti ostani još malo rekla mi je na odlasku.

Sjedili smo nas troje dvije švabice koje su nešto svoje pričale i ja koji sam se trudio skontat neku o čemu se tu radi.

Dok su njih dvije razgovarale a ja pijuckao viski zazvonio je telefon posle razgovora Frau Elze je morala izaći nekako sam uspio skontat šta mi je rekla na odlasku da ostanem tu sa frau Brunom ona će se vratiti samo da obavi neki poslić.

Jebaji ga šta sam mogao drugo sjedi pijuckaj viski pravi ovoj ženi društvo dok dođe moja domaćica toliko bar mogu za sve što čini za mene.

Pričala mi je nešto Frau Bruna kad smo ostali sami nisam baš razumio al sam klimao glavom ako sam uhvatio svaku petu il desetu bilo je dobro.

Skonto sam ja ponešto te schön ( to kobiva nešto lijepo ) pa schatz ( nisam znao šta je al tako oni tepaju jedno drugom) priča li ga ona melje i sve bliže prilazi meni pa me dodiruje pa nešto mrmlja i iznenada me uhvati za muškost ja se trgnem pa se od maknem ona opet, ustanem pa se maknem a ona me gleda i samo se vragolasto smije.

Koji je ovo vrag mislim pa ona je gospođa koja je priguala pedeset godina valjda je uhvatilo piće ili šta.

Od sve muke priđem stolu nalijem čašu do vrha i ispraznim na eks ,šta da radim bem ti sunac ,gledam ja nju i ona nalijeva sebi i poteže ustaje i prilazi mi .

Ma kućeš meni mislim se okan se ti mene ženska glavo koji ti je bog božiji kakvo te to ludilo uhvatilo.

Dreknem ja stop stop tolko znam njemački stade ona nasmija se pa se vrati nazad i sjede sjednem i ja neznajući šta i kuda.

Gledam ja nju žena prigurala pedeset koji joj je vrag pa more mi mater bit nema smisla ,naspem još jednu trznem pa opet je gledam a bome gleda i ona mene dal zbog pića ili koji vrag privuče me njen dekolte pa malo niže pogledan suknja iznad koljena malo se podigla nebi ja al lete oči same.

Pa opet gledam u sise povelike brate pravo ,primjetila ona pa se smejška i opet mi se primiče opet ja skoči pa na sred sobe skoči i ona pa prema meni .

Zastade pa skide suknju ostade samo u čipkastim crvenim gaćicama pa zatim skide košulju ukazaše se velike sise koje su grudnjaci jedva držali.

Uf kud sad sunce ti jebem u šta sam upo joj Frau Elza u šta me ti i Jaca uvalište ostaviste me sa ovom zajebanom babom ,ma opet gledam ja tu babu nije ona ni loša možda je stara al izgleda da nije puno prišla ili je imala generalku.(radili su tu hirurzi pofajn korekcija)

 

Pokazuje ona meni rukom da joj priđem zove me i pokazuje na ugao gjde smo sjedili ,leže ona i skide gaćice mene znoj poče da obliva raširi noge i pokazuje mi prstom na lijepo uređenu pičku djelimično depiliranu i zove me kom kom (kobiva da joj dođem).

Stojim ko ukopan i gledam je dok ona skide i brus oslobodi velike sise uhvati jednom rukom sisu poče da je gnječi a drugom poče sama da mazi picu.

Skočila batina oće da izleti iz hlača a opet kontam šta ako naleti Frau Elza pa vidi pa kaže Jaci a jaca tetki a tetka mojim javi joj sramote pa ja sam iz poštene kućepoteko o jbm ti poparu.

A opet gledam je i kontam ma jebo bi je nek je starija drži se ko i cura al mogu se uvalit u probleme.

Frau Elza ako dozna eto ti zla pa reče Jaci pa Jaca tetki ,ma kojoj kurčevoj tetki????? ja ovde mjesec dana a nije došla da me vidi.

Odjednom mi sve posta svejedno vidio sam samo golu Frau Brunu na uglu kako se sama mazi kako sama jadnica trlja pičku i čujem je kako stenje lagano.

Ma ko ga jebe rekoh sam sebi skinem na brzaka hlače i pustim na slobodu nabrekli kurac koji me već bolio od napetosti i priđem Frau Bruni , čujem je kako govori ja ja kom kom , zaskočim je nabijem joj ga ona samo vrisnu, guslam ja ko lud a ona samo stenje i podvriskuje i viče ja ja meher meher tiefer (kobiva još još dublje) .

Navalio ja kad ona i nešto objašnjava zastanem odmaknem se ona se okrenu pa se naprći hoće da joj ga malo nabijem zguza ma kako nebi Frau Bruna daću ti ga ja kako god hoćeš nabijam je ja a iz pičke cure sokovi pravo se ona uzbudila vrišti mješa nabija se i sama sve me to uzbudilo osjećam ja da je kraj blizu i sam stenjem sve jače uzstenjali se nas dvoje čudno obadvoje na istom jeziku :) kada je ona osjetila da sam blizu odmakni se sjede i uze ga drkati malo drka malo ga sisa .

Kada samo počeo prskati uperi ga na sisurine poprskam joj sise i klonem, klone i ona tako smo ležali par trenutaka ustanem počnem se oblačiti ona pokupi svoje stvari i nestade u kupatilu.

Ubrzo se vatila ja sam se već smjestio na ugao i pijuckao piće sjede i ona nešto mi reče potapša me po butini nasmija se i uze svoju čašu da malo odpije.

Ma samo što smo sjeli evo ti Frau Elze joj sreće kontam se da naleti deset minuta prije nebi mogo od sramote u oči da joj gledam moro bi se odselit a kuda .

Na sreću dobro bi em sam jebo em niko neće znat.

,Kada se frau Elze vratila malo je o nečemu popričala sa Brunom i Bruna nas je pozdravila i otišla a i ja sam ustao da krenem .

Elze me pozvala pružila neki koverat i objašnjavala da je to moje da mi je dala Frau Bruna lijepo piše na kuvertu -Für Mirko von Frau Bruno . ( što hoće reć za Mirka od gospođe Brune) Ma koji će mi moj pismo mislim se kad ni čitat neznam njemački al hajd neka joj bude.

Krenem prem svom stanu a kopka me ono pismo pitaj i Boga šta tu piše šta ako ga je i Elza pročitala onda sve zna. Sutra ću ja Jacu da mi ga pročita.

Dođem u stan ma reko da otvorim pismo kad imam šta i vidjet u kuvertu 300 maraka koji je ovo vrag tu noć sam malo spavao o čemu se tu radi nije mi bilo jasno.

Na sreću ko naručena evo ti Jace kod mene odmah sa vrata sam joj reko o čemu se radi našto se ona samo nasmijala -koja si ti budala pa baba ti dala lovu jer si je izjebo to je tražila a to ti je nagrada .

Ti znaš!!!!!?????

Naravno idiote pa Elza i ja smo to i uredile da malo zaradiš naguziš babu ona sretna ti zaradio i svima dobro.

Bruna te pohvalila kod Elze pa te za nagradu večeras vodimo u klub da se malo opustiš Nije se dugo zadržala rekla je da budem spreman oko 10 sati na veče doći će ona i Elza po mene.

Dan je prošao tako tako žuljalo me to sve al jebaji ga šta je tu je nema nazad.

Bile su tačne došle su minut dva prije deset i vožnja do kluba.

Kad smo ušli u klub ostao sam zabezeknut .

Kakav je ovo klub draga ti Boga Jaco ona se samo smijala frau Elza je nestala negdje a Jaca me vodila po klubu.

Mila moja majko sve sami gologuzani nema kakvih nema muški ženski mršavi debeli. Da popijemo nešto reče mi uf i te kako mi treba nešto žestoko.

Šta je ovo Jaco kru te mazo .

Ovo ti je seljačino klub za one koji se slobodno seksaju ovde dođu oni željni nečega novoga i promjene partenra pa tu traže nove avanture ali su skupa parovi koji se ovde zabvaljaju sa drugim parovima.

Predložila mi je da me malo provede od sobe do sobe .

Au braćo mila na sve strane meso na kamari ne zna se ko koga krkači uhvatilo i mene pa upitah

Jacu imali ovde možda i za mene nešto.

Pitaj šeficu reče .

Ko je šefica .

Frau Elze je vlasnica kluba i objekta i ovde se osoblje ne mješa sa gostima a sad u šta ti spadaš to vidi sa njom.

Uglavnom noć je prošla u promatranju nisam umočio pa sam morao na povratku u stan da ga izdrkam.

Postajalo mi je jasnije šta se dešava Frau Elza je vodila poslove Swigersku kuću i imala je svoje cure i momke koji su radili za nju.

Jaca mi se javila tih dana i rekla da budem spreman u subotu da sa Fraz Elze posjetim neke njene prijatelje.

Došla je subota a i Elze po mene sreća da je tu bila i Jaca pa mi je objasnila o čemu se radi.

Idemo kod Elzinih prijatelja i da se ne brinem ništa da radim šta mi se kaže i dobro ćuzaradit.

Mislim se opet neka baba da je naguzim aj ko ga jebe laka lova nije da mi ne treba.

negdje na sredini puta Jaca nas je ostavila mi smo nastavili dalje .

Stigli smo u elitni dio Münchena grünwald se zove.

Stali pred jednu vilu kapija se otovrila sama ušli smo dočekao nas je prosjed gospodin i uveo u kuću .

Ljudi moji samo u filmovima sam to viđao đe dođo šta će ovdje da me snađe.

Pričali su nešto Elaza i taj lik onda se pojavila na vratima žena plavuša od nekih tridesetak godina pune usne duga kosa visoka zgodna koliko sam na prvu vidio .

Elza me upoznavala skonto sam da su to muž i žena gosodin i gospođa Müller. On je imao blizu 60 a ona tako mlada al to je evropa jbg.

Dobro mislim se ako su to muž i žena šta ja tu radim .

Odveo nas je posle upoznavanja u dnevnu sobu koja je bila ko košarkaško igralište velika na sredini veliki kožni ugao ispred veliki stakleni stol i preko puta fotelja.

Sjeli smo domaćin je natočio piće pričalo se baš neki fini gospodin pravi domaćin ko kod nas dočeka e fino počasti ,ali šta ja tu ražim.

Na kratko nas je napustila domaćica i ubrzo se vratila ogrnuta svilenim mantilom sjela do mene,kako je ona sjela do mene tako nas je i Elza napustila domaćin je sjedio preko puta nas u fotelji.

Gledala me čudno se smješkajući i iznenada poljubila odmaknem se ona se nasmije i uhvati me za ruku da me smiri.

Ok ok rekoh ona ustane i skide mantil sa sebe ,joj prizora ostade gola sise ko iz snova pička obrijana ni u snovima nisam mogao doći do takve ribe ,al sunac ti jebem ona gola tu predmnom a njen muž sjedi tu do nas koji kurac se dešava.

Dok se ja borim sa mislima kuda da zbrišem ona kleknu ispred mene i poče da mi otkopčava šlic.Ko malo sam se otimao al eto bila je jača pa izvadi mog izdajnika iz gaća pokaza se i da joj do znanja da mu nije svejedno što ju je ugeledao ,nabreklu kitu ona uhvati pa je uvali u usta uvlači ga i sisa a ja gledam onog njenog ,sjedi i ne mrda samo nas gleda .

Šta je tu je prepustim se ona navalila ko da joj je zadnja kita koju će imati.

Ustane pa i meni pokaže da ustanem poslušam ona mi otkopča remen i skine hlače i gaće ostanem u majici malo mi nezgodno gleda me njen muž al pratim i radim šta mi traži.

Legne ona na ugao raširi noge i nekako shvatim da hoće da joj ližem pičku ,jao kako ne bi friško depilirana sjaji se miriše ko proljetno cvijeće ,navalim ja a ona se samo uvija stenje nije mi više na umu onaj njen dok sam je lizao nisam pratio šta radi moj domaćin domaćica je bila tu gola ispred mene i svojski sam se trudio da joj zvratim na gosotprimstvu.

Povukla me za ramena nije bilo potrebno da objašnjava htjela je moj kurac u sebi podigao sam se i smjestio među noge moje domaćice i polako joj ga gurnuo u slatku pičkicu kako ga je žedno primila i počela da mješa .

Tada sam primjetio i njenog muža stajao je pored nas potuno gol i drkao gledajući nas.

Šta sad sunce ti prođe mi krz glavu moj Mirkane izgleda si ga najebo konto si zaradit a vidi zla ovaj okolo sa podignutom kitom kruži oko nas ko vuk oko plijena .

Šta ako mi ga surdukne odpozadi dok mu ja guzim ženu jebena situacija.

Jebo pare jebo sve nisam imao u planu bit jeban već nešto pojebat i malo zaradit.

Guram ga ja gospođi ali pratim krajičkom oka i gospodina kuda se kreće.

Zustavimo se na tren ona me okrenu na leđa i opkorači me i poče da se nabija uh reko ovo je bolje ovako sam sigran.

Nabija se ona vrišti podigne mi ruke da joj uhvatim grudi i svojim rukama mi pokaže koliko jako da ih stežem .

U tom momentu nam priđe i njen muž ona ga uhvati za kurac i poče da ga sisa ,moram priznati da me to uzbudilo nabijala se na moj kurac i pušila svom mužu.

Ubrzavala je ritam i sve žešče pušila mužu sve me to uzbudilo osjećao sam da je vrhunac blizu

Gledao sam i nju bila je crvena u licu i sama se bližila kraju njen muž je počeo da urla uhvatio je kurac i drkao ga svršavao je prskajući po njoj i ona je krenula ludački da se nabija i vrišti sve brže i brže dolazila je do kraja a i ja sa njom.

Bilo je gotovo i skonto sam na kraju fini neki ljudi .

Pokazali su mi gdje je kupatilo da se istuširam dok sam se istuširao vratila se i Farau Elza na izlasku sam dobio pozamašan koverat. posjećivao sam ih i poslije.

Uglavnom to su bili moji početci kao žigolo .

Ima i dalje pa možda i nastavim sa pričom.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 24 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  npoma03: 
   
  Samo nastavi jako jako zanimljiva prica
   
   02.01.2017 
  2 bodova
   
 •  Baltazar39: 
   
  Nastavi naravno
   
   01.01.2017 
  2 bodova
   
 •  mastersexx30: 
   
  Nastavi sa pricom sve su odlicne... :)
  Sve najbolje u novoj godini
   
   01.01.2017 
  1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Želja mi se ispunila sa mamom od najbolje frendice, verovatno je bar svaki momak u svom životu bar jednom poželeo i zamišljao da ima sex sa starijom ženom, milfarom. Ja naravno jesam, i to mnogo puta. Još kao mlađi imao sam veliku želju da jednog dana jebem neku opasnu milfaru
Prije 4 dana · Dodao: 3xman
Desilo se to na letnjem raspustu prosle godine. Kao iz vedra neba dobio sam poziv od komsinice koja ima 43.g da odem s njom na produzeni vikend u njenu vikendicu da bih joj pomogao oko nekog namestaja, dok su njen muz i sin bili na nekom teniskom turniru.
Prije 7 dana · Dodao: Cvele99
Četiri godine sam čekala seks sa tobom, lagano sam rukom prešao preko njenih butina i osjetio da ispod kućne haljine nema ništa. Nevini poljubac je prešao u strastveno „šamaranje“ jezicima. Kako sam na sebi imao samo kratke hlače i namjerno nisam obukao gaće, kurac je skočio i nastala izbočina je samo čekala njenu ruku, nije se sramila i gurnula je ruku u hlače i uhvatila me za kurac.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Erotske priče, Ja sam poševila sve dečke svoje kćeri, tako ću i tebe * Matorke * Luka je znao da je njegova nova djevojka prije spavala s nekoliko momaka, on je to prihvatio, ali kad ga je Tamara odvela u svoj dom ne selu za vikend, bio je suočen s dosta neobičnom situacijom. Situacijom sa kojom se malo tko može lako nositi.
Prije 13 dana · Dodao: Pusica
Da pocnem od sebe, zovem se Dusan,imam 20 godina zivim u Beogradu….prepricacu vam istinitu pricu koja mi se desila pre par meseci. Radim u jednoj firmi vec godinu i po dana, obozavam trecu smenu zato sto kada se vracam obavezno svratim po vruc hleb gde radi jedna starija prezgodna teta, sada cu vam nju opisati
29.03.2018 · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories