Trenutno Pusicu pregledava 1283 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 28.08.2015 (28.08.2015) - Svi članci by Pusica

Ja imam jednu “komšinicu” koja me napaljuje od mladosti. Ima 40-45 godina, crne je kose, ima drama guzu, a sise su onako srednje. U ranom pubertetu kada bi drkao stalno bi mislio na svoju komšinicu. Zamišljao kako ga ona prima, kako mi ga puši. Ona je živjela na selu, a ja gradu. Uvijek kada bi došao kod djeda na selo, odigrao bi kladionicu, a rezultate bi gledao na teletkstu kod susjede. Ne samo rezultate, nego i nju. Ona je isto tako voljela se kladiti. Gledao bi je kako je pušila cigare (mnogo je pušila cigare), zatim sam promatrao njezinu zategnutu guzicu i njezino lice. Ona je oženjena i ima dvoje djece. Ja sam sa tom djecom dobar prijatelj.

S vremenom sam uočio da moja susjeda postaje sve opuštenija prema meni. To je bio početak ostvarivanja moga sna. Samo sam čekao taj dan kada će ona biti sama kod kuće. Došao je taj dan, no ja nisam imao hrabrosti da priznam da je želim. To me nije obeshrabrilo nego samo pojačalo moju želju o seksu sa najdražom susjedom. Ubrzo mi se pojavila nova prilika koju nisam htio propustiti.  A i “komšinica” kao da ga je željela primiti. Iako je svih prijašnjih dana nosila većinom traperice i majicu kratkih rukava, a i tada bi mi kurac plesao kad bi vidio njeu oblu zategnutu guzicu, ovog jutra moja draga “komšinica” je obukla kraću suknju i sexy majicu koja joj se ljepila uz tijelo. Kao da je znala kada se budim i u isto to vrijeme je otišla u baštu nešto počupati. Namjerno ili ne, ona je čupala neko povrće tako da joj je guza bila okrenuta prema meni. Kada sam je ugledao kurac mi se počeo dizati, a srce sve brže tući. Sunce je peklo, a susjeda se znojila tako da sam ja primjetio da ne nosi grudnjak. Rekao sam sebi : “Želi da ga primi, sto posto!” Zatim sam otišao uplatiti kladionicu kako bi mogao pratiti rezultate sa susjedom. Ušao sam u njenu kuću i počeli smo pratiti rezultate. Hodala je po dnevnom boravku gledajući šta sam igrao. U jednom trenutku ispao joj je listić i to baš kada je bila blizu mene. Sagela se da podigne listić, a ja nisam čekao ni trenutka nego sam je uhvatio za šupak i šapnuo joj na uho:

- ”Želim vas moja draga susjedo!”, a ona je uzvratila:

- ”I ja želim tvoju veliku hargiju u svojoj pizdi!”

Otišli smo u njeziu sobu i počeli se skidati. Dok je ona sa mene polagano skidala hlače, majicu a zatim i gaćice, ja sam njenu odjeću izderao sa nje, tako da je ona suknja završila na tri komada dok se majica nekako izvukla. To samo govori koliko sam bio napaljen. Počeo sam je lizati po vratu, sisama, šupku i pizdi. Lizao sam njenu pizdu, uvlačeći je sad malo dublje, sad malo pliće. Žvalio sam njenu pizdu te se pigravao sa klitorisom. Ona je držala ruke oko mog vrata, ispuštajući zvukove koje ispuštaju sve napaljene žene. Zatim je ona meni počela pušiti kurac. Prvo se igrala sa glavićem, zatim bi oblizalo lijevo ili desno jaje, a najbolje je tek dolazilo. Lizala je moje trbušne mišiće, a zatim je “proždirala” moju kitu. Moj kurac je bio u njenim ustima maltene do jaja. Ja sam joj tada smješkajući se mjesio sise i tur’o prstenjak sad u pizdu, sad u šupak. Nakon te predigre koja je trajala negdje oko pola sata, prešli smo na stvar. Legla je na krevet i stavila njene glatke noge preko mojih ramena te je polako počela stavljati moj kurac u njenu pizdu. Tempo je ispočetka bio spor, no kasnije je postajao sve brži. Pritom sam joj nekad zamjesio sisu ili je poljubio u neki dio tijela. Nisam želio još svršiti te sam izvadio kitu iz njezine pizde i rekao joj:

- ”Sada ćeš ga primiti k’o mala nevina ovčica!”, ona se na to samo smješkala, a iz očiju joj je žarilo zadovoljstvo. Postavio sam je položaj ovčice, te joj počeo turati svoju kitu u njen šupak. Ni ja ni ona nismo se niakd bolje osjećali, vrištala je i izgovarala:

- ”Hajde jače! Sjebi mi šupak! Hajdeee! Uđi dublje!”

Bilo nam je sve bolje i bolje. Kada smo svršili, naglo sam izvadio kurac iz njena šupka te joj svršio po licu. Njeno lice je bilo mokro, puno moje sperme koja je još izlazila kao luda. Otišli smo odvojeno pod tuš. Prvo sam se ja istuširao, a zatim ona. Izgleda da nas je to još više napalilo. No nakon tuša nismo željeli seks, nego da zadovoljavamo jedno drugo. Tako smo sljedeća tri sata proveli gledajući TV. Čitavo to vrijeme smo se grlili, mazili i žvalili, a osim toga zadovoljavali smo jedno drugo tako da mi ga je moja draga “komšinica” izdrkala pet puta, gutajući svu spermu koja izlazila, a ja sam njoj tri puta istrljao pizdu. Tako smo i zaspali obgrljeni gledajući TV. Nikad nisam bolje spavao kao tad. Ujutro smo ustali i imali “oproštajni seks”. Taj seks je bio prepun emocija i osjećaja. Čitavo vrijeme smo se žvalili i mazili. Kada smo svršavali zasuzile su nam oči od ekstaze,a ona me čvrsto zagrlila i prišapnula mi na uho:

- ”Hvala ti za sve ove lijepe trenutke koje sam provela sa tobom, nadam se da će se ovo ponoviti još nekoliko puta.”

Ja sam joj smješkajući vratio:”Hoće zasigurno, susjedo moja!”, zatim je malo zašutjela, a onda rekla:”Ja te volim!” te me čvrsto zagrlila i počela me žvaliti.

Nakon toga seksa obukao sam se još je jednom zagrlio i poljubio i otišao. Morao sam požuriti ako sam mislio stići na autobus za grad. A idući na autobusno stajalište sreo sam njena muža koji se upravo vraćao kući. Kakav dobar tajming. Od tog dana ja i “komšinica” smo nerazdvojivi i jebemo se kad god nam to prilike dopuštaju, a o svojim avanturama sa svojom najdražom susjedom napisat ću još na ovoj stranici. 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 11 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Bio sam sa nekoliko cura ali ništa posebno. Imao sam jako veliki kurac i oduvijek su me privlačile starije gospođe one prave milfare. Tako sam počeo tražiti oglase za dame za poslovnu pratnju odnosno za seks za jednu noć.
Prije 14 dana · Dodao: Pusica
Nakon prvoga seksa sa mojom gazdaricom Jelenom u njenom stanu moj seksualni život se promijenio iz korjena. Počeo sam je jebati redovno a ona mene učiti čarima seksa i kako da uživam u njemu. Nakon što sam položio svoj prvi ispit javio sam joj da dolazim a ona se jako obradovala kao da mi je rođena majka i rekla da to trebamo da proslavimo.
10.04.2019 · Dodao: Pusica
Bio sam student koji je došao na studije iz jednog malog mjesta u Zagreb i bio mi je jako potreban stan gdje bi živio tokom studija. Tražio sam stan jedno vrijeme čitao sam redovno oglase ali nisam nikako uspijevao da ga pronađem. Jednom tokom čitanja štampe pronašao sam oglas o izdavanju stana pozvao a na telefon mi se javila jedna starija gospođa...
10.04.2019 · Dodao: Pusica
Kada je sve pocelo ona je imala 33 godina bila je zvanicno u braku ali zivela je kod majke jer je muz uhvatio ili sumnjao u raniju prevaru i prebio i onda se odvojili, a ja sam bio 11 godina mladji od nje, sve je pocelo na jednom chatu koji sam slucajno nasao preko fb.
07.04.2019 · Dodao: napaljeni_kosta
Zadnjih nekoliko godina zivjela je prilicno usamljeno, muz je umro, djeca su se razbjezala i nista joj nije ostalo osim Lucije koja je bila u jos gorem stanju. Povremeno bi otisla do nje, jadala se i djelila sa njom ono malo dogadjaja koje je prozivljavala.
22.03.2019 · Dodao: napaljeni_kosta

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories