Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Lezbo priče - 16.04.2018 (16.04.2018) - Svi članci by Pusica

Žena me prevarila sa konobaricom, kada živite u malom mjestu ili, kako se to inače kaže, u provinciji onda svi o svima sve znaju. Teško je u takvim malim mjestima čuvati tajne ali tajni ipak ima. Ima i preljuba, prveara, kurvaluka…


Ja sam inače sretno oženjen obiteljski čovjek zaposlen u javnoj firmi. Svojevremeno sam od pokojnoga strica, koji nije imao djece, naslijedio njegovu staru ali prilično veliku kuću. Moj stric bio je sposoban i poduzetan čovjek. U toj kući koju sam naslijedio, nekada davno bila je smještena trgovina i krčma. Namjerno kažem krčma jer baš tako se zvala. I dan danas čuvam originalnu drvenu tablu na kojoj piše “Krčma Grozd”.

Vrijeme je prolazilo a trgovina je prestala s radom, nešto kasnije i krčma koju je stric iznajmio lokalnom lovačkom društvu pa su je oni godinama koristili a kada je izgrađen novi lovački dom i krčma je defeinitvino prestala s radom. U početku sam imao namjeru prodati tu naslijeđenu kuću i imanje ali iz poštovanja prema stricu nisam se mogao konačno odlučiti na taj korak jer sam vrlo dobro znao koliko je ta kuća i imanje oko nje njemu značila.

Napokon sam u dogovoru sa ženom odlučio dignuti kredit i obnoviti tu kuću. Kako je ženina firma bila pred kolapsom hrabro smo odlučili prizemlje kuće obnoviti na način kako je to bilo i prije. Dakle odlučili smo opet otvoriti ugostiteljski objekt, tj. kafić. Bio je to prilično veliki prostor pa smo jedan dio obnovili na način da izgleda onako u starinskom, pomalo lovačkom, stilu a u drugom dijelu smo postavili pletene stolice, veliki plazma ekran i dva stola za biljar kako bi privukli mlađu populaciju. Onaj dio gdje se nekada nalazila trgovina spojili smo s glavnom salom ali smo tu postavili dvokrilna vrata koja su prema potrebi odvajala taj prostor od kafića. Taj prostor nekadašnje trgovine uredili smo onako domaćinski. Unutra smo stavili dva trosjeda, tri fotelje i veliki regal tako da je on više sličio na sobu u stanu nego na dio birtije. Taj prostor popularno smo nazvali VIP salon. U tom prostoru uglavnom bi ugostio drage prijatelje, poslovne partnere, rodbinu ili frendove kada bi željeli u miru kartati. Često bi nakon završetka radnog vremena tu ostali kartati ili se neobavezno družiti do dugo u noć a prostor je bio pogodan i za manje intimnije proslave rođendana i slično.

Posao s kafićem dobro je krenuo pa je žena dala otkaz u svojoj firmi koja je ionako bila pred kolapsom i preuzela je vođenje kafića. S vremenom smo uredili i kat kuće te ga osposobili ga za stanovanje. Konačno smo se u potpunosti preselili iz naše kuće u stričevu. Inače naša kuća je udaljena od stričeve svega nekih tristotinjak metara.

Ja sam i dalje radio u firmi čije sjedište se nalazi u obližnjem gradu. Radim u smjenama no to mi ne predstavlja problem. Plaća je redovita, posao siguran a ostaje mi i dovoljno vremena da ženi pomažem u poslu oko kafića. Goste je posluživala moja žena a uvijek smo među mlađom populacijom mogli pronaći studentice ili studente koji su bili voljni raditi i zaraditi nešto novca radom u kafiću. No opseg posla se povećao pa smo morali razmisliti i o stalnom zaposlenju još jedne osobe.

Najviše i najčešće sam se družio s Markom. Marko je moj prijatelj iz djetinstva i školski kolega. Njegova žena Senada radila je u firmi gdje i moja žena. Senada je Bosanka. Davno je kao klinka s roditeljima iz ratne Bosne došla u ove krajeve i tu je ostala i odrasla. Malo po malo Marko joj je osvojio srce i oni su se vjenčali. Tako se dogodilo da je Senada završila kao višak u firmi koja se gasila a mi smo trebali radnicu za lokal i obzirom na okolnosti bilo je nekako logično i normalno da Senadu zaposlimo kao konobaricu. Marko nije imao ništa protiv, dapače ideja mu se svidjela. On je sticajem okolnosti prihvatio posao varioca u Italiji. Dakle, radio je u Italiji a kući bi dolazio vikendima. Ponekad ga ne bi bilo po dva ili tri tjedna jer zbog posla nije stigao niti mogao putovati kući. Stoga je bio zadovoljan što njegova Senada radi kod nas a inače je njihova kuća bila je udaljena pedesetak metara od našeg kafića.

Moram reći da je Senada uistinu rasna Bosanka. Crnka, privlačna, zgodna, sisata i guzata. Većina muške populacije iz našeg mjesta opasno je slinila kada bi je vidjeli ali iz obzira i poštovanja prema marku nitko nikada ništa nije pokušavao. Možda su neki nešto i pokušali ali Senada bi ih brzo ohladila. Senada je bila društvena, razgovorljiva i druželjubiva pa je je zahvaljujući njoj i promet našeg kafića rastao. Senada ima i lijep glas pa kada bi subotom uvečer glazbenici iz lokanog kulturno umjetničkog društva navratili s harmonikom, gitarom i violinom u kafić te zasvirali, Senadi nije trebalo puno pa da zapjeva i tose gostima sviđalo.

E sad… Lagao bi ako bi rekao da ja ne bi Senadu poševio ako bi se za takvo što ukazala prilika. No, držao sam se rezervirano i na distanci. Morao sam. Ipak su Senada i moja žena bile prijateljice a Marko moj prijatelj. No onda se dogodilo što se dogodilo.

Radio sam drugu smjenu i tog dana bilo je izuzetno puno posla. Zbog manjka ljudi morali smo poradi jedne hitne intervencije produžiti rad i u noćnoj smjeni. Mobitelom sam javio ženi kako ću vjerojatno ostati na poslu do jutra. Ona je rekla kako neka ne brinem jer će ona i Senada zatvoriti kafić, pomesti i oprati pod i čaše.

Iako sam očekivao da ću na poslu ostati do jutarnjih sati uspjeli smo završiti negdje oko dva sata iza ponoći. Kolega koji je vozio kombi s nama radnicima i alatom živio je u susjednom selu. On je morao odvesti ljude i kombi u sjedište firme no ja sam ga zamolio da me ostavi ispred kuće a sutradan popodne kada bude išao na posao, ionako mora svojim autom proći pored moje kuće, pa će me odvesti do firme gdje sam ostavio parkiran svoj auto.


Izašao sam iz kombija, pozdravio kolege i krenuo u dvorište kuće. Ulaz u kafić nalazi se s prednje strane kuće a ulaz u kuću je kroz dvorište s bočne strane. Otključao sam vrata i popeo se stepenicama na kat. Prvo sam otišao do kupaonice gdje sam skinuo blatnu odjeću i na brzinu se oprao. Radnu odjeću stavio sam u vreću jer na poslu smo imali praonicu pa sam tu vreću naumio sutradan ponijeti sa sobom na posao. Vreću sam odnio ispod stepenica koje su vodile na tavan. Prije nego se istuširam odlučio sam zaviriti u spavaću sobu. Bila je noć s petka na subotu a tada bi obično kafić produljio s radom. Želio sam se javiti ženi ukoliko je još budna. Soba je bila u mraku i u prvi mah sam pomislio kako moja draga Tena već spava. Upalio sam svjetlo i ostao iznenađen. Krevet je bio prazan. Prvo sam pomislio kako su ona i Senada kafić držale otvoren do kasnih sati pa možda još imaju posla s čišćenjem. Navukao sam trenerku te se stražnjim stepenicama spustio u hodnik u prizemlju. Iz hodnika vrata desno vode u stražnji dio dvorišta, vrata naprijed u skladište, a vrata lijevo u prostor kafića. Otvorio sam vrata ali u kafiću je vladao mrkli mrak. Tek kada sam zakoračio unutra uočio sam da su vrata “VIP salona” odškrinuta i odatle je dopiralo slabo svjetlo. Malo je nedostajalo da ženu glasno dozovem imenom no ipak sam se suzdržao kao da sam nešto slutio.

Tiho sam se prišuljao poluotvorenim vratima. Iz prostorije se čuo ženski smijeh i žamor. Načulio sam uši i tada sam jasno mogao raspoznati glasove moje žene i Senade. Napokon sam se navirio i ono što sam vidio gotovo me oborilo na dupe. Moja žena Tena i Senada sjedile su zagrljene na trosjedu. Nije to bio tek prijateljski zagrljaj. Bio je to pravi ljubavni zagrljaj. Senada je prebacila ruku preko vrata moje žene a moja žena je svoju ruku zavukla duboko pod košulju Senade gladeći je po sisama. Smijale su se ljubeći se u usta. Poljupci su postajali sve strasniji. Uskoro je Senadina ruka završila između nogu moje Tene. Tena je bez imalo otpora raširila noge dozvoljavajući Senadi da joj ugura prste u gaćice. Uskoro joj je Senada skroz svukla gaćice odbacivši ih na pod pored trosjeda. Potom je ustala i svukla svoje gaćice.
Za trenutak je Tena pogledala prema vratima i srce mi je gotovo stalo. Uplašio sam se da će me primjetiti pa sam se povukao u mrak iza vrata.

Prolazile su minute a ja gotovo da nisam disao. Uvjeren da nisam primjećen ohrabrio sam se i opet zavirio u sobu. Moja žena klečala je na trosjedu oslonivši se na ruke. Dupe je okrenula prema Senadi. Senada je zavukla ruke ispod Tenine suknje gladeći joj guzove. Lagano je zadizala suknju moje žene ljubeći je po nogama i guzovima koji su se sve više otkrivali. Senada je lagano jezikom prelazila između teninih guzova istovremeno prstom trljajući njezin pičić. Raširila joj je guzove nježno palacajući po Teninom šupku.
Tena je glasno dahtala a dahtanje se pojačalo kada je Senada sagnula glavu i jezikom joj stala lizati pičku. Uopće nisam bio svjestan da rukom preko trenirke stiskam kurac koji samo što nije eksplodirao. Kada je Senada mojoj Teni opalila pljusku po dupetu osim što je glasno jauknula ništa nije rekla niti se pobunila. Senada je prstima i jezikom moju Tenu dovodila do vrhunca. Opalila joj je još dvije tri pljuske i crveni tragovi prstiju jasno su se ocrtavali na guzi moje žene. Tena je sve jače i sve brže vrtjela guzom glasno stenjući.
Isprekidani jecaji moje Tene jasno su govorili sami za sebe. Svršavala je. Moram biti iskren i priznati da nikada sa mnom nije tako glasno i tako strasno svršila. Senada ju je rukama uhvatila za bokove i okrenula je na leđa. Jedna noga moje Tene bila je spuštena uz trosjed dodirujući pod a druga je bila na trosjedu. Senada se zavukla između njenih nogu zadižući joj majicu prema gore. Ljubila ju je po trbuhu penjući se prema sisama. Napokon je rukama obuhvatila njene sise obujmivši svojim usnama bradavicu desne sise. Senada je podigla glavu gledajući Tenu u lice… Prstima je čvrsto stisnula Tenine bradavice i Tena je bolno zajaukala ali već u idućem trenutku Senada joj je gurnula svoj jezik u usta.

Ja sam bio na rubu svršavanja i sve sam jače stiskao svoj kurac. Senada je ustala, zadigla je svoju suknju i opkoračila moju ženu u visini glave. Bukvalno joj je svojom pičkom sjela na usta. Divlje je vrtjela guzom izvijajući gornji dio tijela. To je napokon rezultiralo time da i ja svršim. Izdrkao sam ga preko trenirke. Shvatio sam da moram izaći iz kafića jer lako se moglo dogoditi da me primjete. Izašao sam na stražnji izlaz tiho zatvorivši vrata iza sebe. Otišao sam pedesetak metara kroz dvorište do klupe koja se nalazila ispod brajdi. Želio sam zapaliti cigaretu no nažalost nisam ih ponio sa sobom.


Sjedio sam ispod brajde na klupi možda pola sata kada sam na katu kuće ugledao svjetlo. Čekao sam još neko vrijeme a kada se svjetlo ugasilo krenuo sam prema kući. Moja Tena se istuširala i sad je već bila u krevetu naše spavaće sobe. Istuširao sam se i jednostavno sam pod tušem još jednom morao izdrkati jer uzbuđenje je i dalje bilo prilično jako. Kada sam ušao u sobu Tena je već spavala snom pravednice. Uostalom imala je uistinu naporan dan. Poljubio sam je u obraz.

Nisam osjećao apsolutno nikakvu ljubomoru spram Senade, naprotiv. Sjećanje na ono što sam vidio uvijek je iznova kod mene izazivalo val uzbuđenja. Jedino što sam želio je biti dio njihovih igrica i ta me je mašta u potpunosti opsjedala. Prošlo je više od mjesec dana. Pravio sam se da ništa ne znam a njih dvije vrlo vješto su glumile kako su samo dobre prijateljice. kada bi radio noćnu smjenu znao sam da se njih dvije zabavljaju i to me je dovodilo do ludila. Morao bi otići do wc-a i izdrkati se a paziti da moji kolege na poslu ništa ne primjete.

Razmišljao sam o tome da ih pozovem na razgovor i kažem im kako sve znam ali plašio sam se njihove reakcije. Razmišljao sam i o tome da na samo porazgovaram s Tenom i kažem joj da znam za nju i Senadu no nisam nikako mogao skupiti hrabrosti.

Ponedjeljkom kafić nije radio. Jednostavno smo morali imati jedan dan za generalno čišćenje, inventuru i nabavku pića. Tog ponedjeljka ja sam bio slobodan a moja Tena izrazila je želju da ode do grada kako bi malo prošvrljala po trgovinama, popila kavu i na povratku kući nabavila piće kojim smo trebali obnoviti zalihe u skladištu.

Senada je već bila u lokalu skupljajući čaše i flaše sa stolova. Obzirom da ponedjeljkom ne radimo skupljanje čaša, flaša i čišćenje ostavljamo za ponedjeljak ujutro. Srdačno me pozdravila i nastavila s poslom. Pridružio sam joj se. Razgovarali smo o svemu i svačemu ali svaki put kada bi pomislio na to da joj kažem kako znam za nju i Tenu uhvatio bi me grč u želucu. Ispio sam nekoliko travarica kako bi skupio hrabrosti. napokon sam odlučio. Ušao sam u VIP salon i pozvao Senadu da dođe.

Senada me znatiželjno gledala. Kada sam joj rekao da sjedne na licu sam joj mogao isčitati zbunjenost. Sjedila je u fotelji ozbiljna lica i upitno me gledala. Tko zna što joj je prolazilo kroz glavu. Šutio sam desetak sekundi a onda jednostavno rekao kako znam da su ona i moja Tena ljubavnice. Mislio sam da ću se onesvjestiti kada sam to izgovorio. Senada me gledala nekoliko sekundi a lice joj je problijedilo.

Objema rukama prekrila je lice koje je od blijedog postalo crveno. Prišao sam joj i maknuo ruke s lica. Oči su joj bile pune suza. Počela je plakati govoreći mi neka joj oprostim. Suze su joj kliznule niz lice i uopće me nije čula kako joj govorim da prestane plakati, da se ne ljutim i da joj nemam što oprostiti. Umjesto da me sluša ona je mene molila da ništa ne govorim Marku. Napokon je do njene svijesti doprlo ono što joj govorim. Sumnjičavo me gledala kada sam rekao kako mi ne pada na pamet bilo što reći Marku. Još sumnjičavija je bila kada sam joj pokušavao objasniti da me ta njena veza s mojom Tenom uopće ne smeta već me uzbuđuje.

Držala je moju ruku prislonjenu uz svoje sise a da ja toga u prvi mah nisam uopće bio svjestan. Molećivo me gledala suznim očima a ja sam osjetivši bradavicu njezine sise na svojoj ruci osjetio dizanje kurca. Izgledala je nevjerojatno jebozovno takva uplašena. Shvatio sam da je sad spremna na sve i možete vi mene smatrati podlim ali ja sam odlučio iskoristiti tu i takvu situaciju.
Raskopčao sam hlače i izvukao kurac. Rukom sam je primio iza glave i približio je svom kurcu. Nije pružala ni najmanji otpor. Dok su joj niz lice još klizile suze moj kurac je bio duboko u njenim ustima. Uistinu si je dala truda. Popušila mi ga je vrhunski kako nikada niti jedna žena nije. Nije se libila gutati spermu kojom sam joj punio usta. Napokon je umrljane maskare i lica zamrljanog mojom spermom ustala i odjurila u toalet.

Vratila se kroz dvadesetak minuta. Umivenog lica i popravljene šminke oprezno se vratila u lokal. Dočekao sam je sjedeći za stolom i ponudio joj čašu travarice. Prihvatila je bez riječi. Dao sam joj minutu-dvije da se sredi i stabilizira. Napokon s enasmiješila ali u očima joj se još mogla isčitati bojazan. Sve ono što sam joj ranije rekao sada sam opet ponovio. Govorio sam polako trudeći se da razumije svaku moju riječ. Odslušala me bez da je išta rekla. Vidjelo se da joj je laknulo.

Tek tada se usudila progovoriti. Pitala me zar bi uistinu želio istovremeno ševiti se s njom i sa Tenom? rekao sam joj da se njih dvije mogu ševiti kada god to žele i da mi to uopće ne smeta a više od svega želim im se povremeno pridružiti. Sada se čak i smiješila. Rekao sam joj da ne znam kako to objasniti Teni. Nasmijala se rekavši neka to prepustim njoj. Ustala je. Rekla je kako je dosta ljenčarenja i posao čeka. Opet se vratila u sedlo, kako bi se to reklo. Sada sam ja nju molećivo gledao nadajući se da je mislila ozbiljno kada je rekla neka to prepustim njoj. Kada smo začuli zvuk kombija u dvorištu znali smo da se Tena vratila. Bili smo pri kraju s poslom. Prije nego je Tena ušla Senada mi je rekla neka se strpim još neko vrijeme. Uskoro će mi se želja ispuniti. Pitao sam je kako je tako sigurna? Odgovorila mi je, bez namjere da me uvrijedi, kakoTena jest moja žena ali je istovremeno i njezina poslušna kuja.

Te riječi nisu me zasmetale, niti povrijedile. Umjesto toga te riječi su me uzbudile. I evo sad čekam. Prošlo je tek nekoliko dana a meni je Senada priuštila još jedno nezaboravno pušenje. S nestrpljenjem čekam dan kada ću završiti i svršiti u krevetu s njih obje. Javit ću vam kako je bilo ako vas zanima.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 14 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Baltazar39: 
   
  Naravno da nas zanima
   
   16.04.2018 
  1 bod
   

Uclani se

Povezani sadržaj
Rodjena sam u vremenu kad nije bilo interneta i mobilnih telefona. Nije bilo nikakvih mogućnosti da nesto saznate, da se informišete, morali smo sami da se snalazimo kako umemo i da pri tom razenjujemo iskustva.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Volim svoju drugaricu najvise, Bile smo na seminaru na Zlatiboru. Ceo dan smo sedele i slusale predavanja i bile preumorne za bilo sta. Zelele smo da se to vece provedemo kao nikad do sad i da zaboravimo na taj dan. Sredile smo se i krenule u diskoteku.
29.04.2019 · Dodao: Djeja89
Nastavak price kako sam postala lezbijka, Bila je toliko opustena da je skroz zaboravila da ju je decko ostavio. Uzela je hrpu tangi iz ladice i objasnjavala kad je koje kupila i za koga.
19.03.2019 · Dodao: pcelica5555
Upisala sam prvu godinu faksa i hvala bogu upala u studentski dom. malo sam bila u strahu kakva ce mi biti cimerica, ali me veselilo novo iskustvo i poznanstvo. Prva sam uselila u sobu i svidjelo mi se. Dva dana kasnije mi se pojavila cimerica.
17.03.2019 · Dodao: pcelica5555
NA pola puta, Bilo je to toćno prije godinu dana, moja rodica ana njen muž david i ja idemo iz zagreba za zadar na badnjak ujutro.
27.12.2018 · Dodao: slatkaliza
Anketa
By kokot71 Prije 2 dana
By Avanture321 Prije 3 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories