Trenutno Pusicu pregledava 1158 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotika & Sex  Ljubav,seks i problemi - 06.04.2018 (06.04.2018) - Svi članci by Pusica

30-dnevni seks izazov novi je hit u svijetu, posljednjih dana jedna od glavnih tema u većini stranih medija je 30-dnevni seks izazov koji je predstavio brend ženskog donjeg rublja Ann Summers. Poanta izazova jest potaknuti parove da isprobaju različite poze jer, budimo realni, 30 dana iste poze dojadilo bi svima.

 

Za većinu ovih poza, poput mosta, skoka vjere i brzog starta, vjerojatno niste čuli, no sad ćete ih upoznati.

 

Kako se ne biste pitali što točno trebate napraviti, uz svaku pozu je i grafika koja je zorno ilustrira.

 

Prvi dan: Ležeći policajac

 

Težina: 1/5

 

 

Navodno garantira orgazam većini žena. Žena treba leći potrbuške i staviti jastuk ispod bokova, dok se muškarac nalazi njoj iza leđa. Za dodatnu intimnost, muškarac može nasloniti prsa na leđa partnerice.

 

Drugi dan: Digni je

 

Težina: 2/5

 

 

Jednostavna poza za sve koji žele dublju penetraciju, s puno razmjenjivanja pogleda. Riječ je o misionarskoj pozi, ali onoj u kojoj jednu nogu oslanjate na rame partnera.

 

Treći dan: Brzi start

 

Težina: 2/5

 

 

Ako vam je doggy style srcu mio, svidjet će vam se i brzi start.

 

Namjestite se u doggy pozu, s jednom nogom oslonjenom na zid. Partner se nalazi iz vas, a rijekom seksa se možete koristiti zidom kako biste kontrolirali svaki pokret.

 

Četvrti dan: Krilo

 

Težina: 2/5

 

 

Poza u kojoj je najlakše doprijeti do G točke, sastoji se od toga da vi podignete obje noge u zrak i podupirete se rukama ispod bedara. Ako vam je teško držati noge u zraku, stopala položite na partnerova ramena. Tijekom seksa stisnite bedra i zdjelicu kako biste intenzivirali užitak.

 

Peti dan: Četveronoške na podu

 

Težina: 3,5/5

 

 

Spustite se na sve četiri, dok vam partner pruža oralni seks straga. Dopuštena je upotreba jezika, prstiju i igračaka.

 

Šesti dan: Joystick

 

Težina: 3/5

 

 

Zajašite partnera s nogama naprijed i lagano savinutim koljenima. Stavite ruke na njegova ramena, dok vas on drži za bokove. Vaša težina osigurat će da je vaša G točka stimulirana u svakom trenutku.

 

Sedmi dan: Misija

 

Težina 1/5

 

 

Na kraju prvog tjedna izazova slijedi jedna poza koju dobro znate, misionarska. Pobrinite se da se gledate u oči i dodirujete cijelim tijelom kako biste iskazali svoje osjećaje prema partneru.

 

Osmi dan: Obrnuta kaubojka

 

Težina: 2/5

 

 

Žena u potpunosti kontrolira brzinu i dubinu penetracije. Zajašite partnera leđima okrenuti njemu i oslonite se na koljena za polagane pokrete ili čučnite za intenzivnije doživljaje.

 

Deveti dan: Stup

 

Težina: 3/5

 

 

Prva poza u kojoj stojite, a odlična je za eksperimentiranje pod tušem. Oslonite se rukama na zid, lagano nagnite i raširite noge. Partner je iza vas i drži ruke na vašem struku.

 

Deseti dan: Poželjno dizanje nogu

 

Težina: 3/5

 

 

Oslonite se leđima o zid i savijte nogu oko partnera. Ako vam se sviđa intenzitet i možete to podnijeti, savijte obje noge oko njega dok vas on drži u struku ili za stražnjicu.

 

Jedanaesti dan: Jahanje

 

Težina: 3/5

 

 

Sjednite na partnera koji sjedi na stolcu. Ovijte noge oko njega za dublju penetraciju. Počnite polagano i postupno ubrzavajte.

 

Dvanaesti dan: Visoko jahanje

 

Težina: 4/5

 

 

Još jedna poza za oralni užitak. Kleknite iznad njegovog lica i održavajte svoju težinu. Neka vas on primi za stražnjicu i usmjerava vaše pokrete.

 

Trinaesti dan: Obrnuti skok

 

Težina: 4/5 

 

 

Neka vam partner pomogne da zauzmete pozu na kojoj ste oslonjeni na ramenima. Zgrabite ga za bedra kako biste zadržali ravnotežu.

 

Osjećaj koji će vam ova poza pružiti drugačiji je od svih dosad. S jastukom ispod ramena, ova je poza mnogo udobnija nego što se na prvi pogled čini.

 

Četrnaesti dan: Žlice

 

Težina:1/5

 

 

Zagrlite se i savijte leđa za dublju penetraciju i maksimalnu intimnost. Nakon dugog tjedna, ova poza pružit će vam smirujuć osjećaj.

 

Petnaesti dan: Skok vjere

 

Težina: 3/5

 

 

Poza koja se može izvoditi i van spavaće sobe sastoji se od toga da sjednete na partnera okrenuti leđima. Partner može sjesti na stol ili kuhinjski element. Ako ste gipkiji, savijte noge na površinu stola ili elementa, dok vas partner pridržava.

 

Šesnaesti dan: Težak oslonac

 

Težina: 3/5

 

 

Za ovu će vam trebati malo vještine balansiranja. Lezite na leđa, podignite noge dok partner pridržava vaše bokove te položite dlanove na pod kako biste održali ravnotežu.

 

Sedamnaesti dan: Most

 

Težina 4/5

 

 

Treći je tjedan, a stvari su postale vruće. Neka vaš partner zauzme pozu raka, a vi sjednite na njega. Ne samo da je ova poza zabavna, već je očito i dobra tjelovježba.

 

Osamnaesti dan: Puž

 

Težina: 3/5

 

 

Lezite na leđa i privucite noge do prsa, a stopala oslonite na ramena partnera. Ako želite kontakt očima, ovo je poza za vas.

 

Devetnaesti dan: Stojeći 69

 

Težina: 5/5

 

 

Samo za najhrabrije. Dok vas partner drži za struk, oslonite svoja bedra na njegova ramena. Za dodatnu ravnotežu, ruke možete spustiti na pod. Tijekom ove poze krv će vam se spustiti u mozak i povećati užitak.

 

Dvadeseti dan: Erotski V

 

Težina: 4/5

 

 

Dok vaš partner kleči, omotajte svoje noge oko njegovog struka. Neka vas pridrži za stražnjicu kako biste održali ravnotežu. Ako vam je preteško, sjednite na naslon kauča ili nešto slično.

 

21. dan: Doggy

 

Težina: 2,5/5

 

 

Ovo je najdraža poza većine Hrvata pa ne mislimo da će biti problema s njom.

 

22. dan: 69 postrance

 

Težina: 2/5

 

 

Poza je jasna sama po sebi.

 

23. dan: Naklon

 

Težina: 5/5

 

 

Poza je jaaaako teška, no osjećaj nakon što vam krv jurne u mozak, a partner vas zadovoljava je fenomenalan, tvrde. Namjestite se u stoj na rukama uz zid, a partner neka vas potom oralno zadovoljava.

 

24. dan: Mission-Ary

 

Težina: 2/5

 

 

Nakon naporne poze dan ranije, ova će vas opustiti. Lezite na leđa s jastukom pod bokovima, a partner neka vas malo podigne.

 

25. dan: Povuci-potegni

 

Težina: 4/5

 

 

Ova poza idealna je za parove koji vole slične stvari u seksu i veoma su koordinirani jer zahtijeva dobro kontrolu brzine i pokreta. Dok ste u doggy pozi, neka partner gurne jednu nogu između vaših, a potom neka se nagne unatrag i pridržava jednom rukom.

 

26. dan: Full Frontal

 

Težina: 4/5

 

 

Jako intimna poza oralnog seksa. dok partner leži na leđima, sjednite na njega i zauzmite pozu.

 

27. dan: Miješanje maslaca

 

Težina 5/5

 

 

Zauzmite pozu na ramenima, oslanjajući se na kauč ili stranicu kreveta. Dok su vam noge u zraku, neka vas partner primi za zglobove i penetrira odozgo. Nova poza dodatno će vas uzbuditi.

 

28. dan: Ljubavni lokot

 

Težina: 2/5

 

 

Lezite na leđa, lagano savinutih nogu. Neka vaš partner sjedne na jednu vašu nogu, a drugu omota oko svog struka. Poza je odlična za postizanje intimnosti.

 

29. dan: Noseći klimaks

 

Težina: 5/5

 

 

Dosad se možda već osjećate kao stručnjak za seks pa zašto ne isprobati i ovu pozu.

 

Skočite i omotajte noge oko partnera, dok vam on rukama pridržava stražnjicu.

 

30. dan: Pobjeda

 

Težina: 3/5

 

 

Uspjeli ste, proslavite ovom pozom. Lezite na leđa, a partner neka klekne sa široko raširenim koljenima. Ova poza pruža maksimalno zadovoljstvo uz minimalni trud.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 3 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Znam da nije ni mjesto ni vrijeme da ti se ovako obracam, al eto ocito jednostavno nemam hrabrosti da ti se opet izravno javim Ja nebi bila ja kad bi sve samo tako pustila..
08.07.2019 · Dodao: Leptir555
Postoje brojni pozitivni učinci redovite masturbacije - ne samo da je ta navika dobra za vaše samopouzdanje, sreću i općenito zadovoljstvo, nego bi vam mogla i poboljšati seks s partnerom.
30.03.2019 · Dodao: Pusica
Pitala sam one koji puše i one kojima se puši u Beogradu da meditiraju na temu idealnog pušenja kako god im se učini prigodno.
20.10.2018 · Dodao: virtualnakurvica
Ne postoji devojka na svetu koja ne voli da se ljubi, ja recimo obozavam i mogla bih da se ljubim 24h dnevno, ali samo sa muskarcima koji mi se svidjaju. Nekada se desi da je neki frajer zgodan , ali ne bas i lep, pristanem na seks , ali u tim situacijama izbegavam da se ljubim, jednostavno meni je ljubljenje nesto posebno i to ne mogu da radim sa svakim muskarcem.
03.06.2018 · Dodao: Balawaklinka
Postoji veliki broj muskaraca koji se na handjob loze vise nego na bilo sta drugo. Postavlja se pitanje , zasto bi neko zeleo da mu devojka izdrka , umesto da mu ga popusi, ili da je izjebe. Razlozi su mnogobrojni, mozda se nalazite na mestu gde nije moguce nista drugo, mozda je on tvoj drug ,
29.05.2018 · Dodao: Balawaklinka

Anketa
By Lovetoplay Prije 3 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories