Trenutno Pusicu pregledava 1253 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 04.10.2018 (04.10.2018) - Svi članci by DirtyGrief

Gledam njezine oči, napaljuju me neizrecivo, vidim ono što postoji i u meni - bol. Patnju, divovsku. Gleda me hladno i bez obzira, igram se sa stvarima koje će me opeći, no znam to. Uživam u tome. Poremećena je do stupnja zavodljivosti, reagiram na to. Osjećam zadovoljstvo, jer ništa bolje ne znam. Ne možemo se izraziti riječima, no možemo djelima. Riječi su plitke, čini su ispunjenije. Zato ne verbaliziramo, osim u slikama i izvršavanju. Kažem joj da bi mogli prošetati do garaže, nikada nisam bio tamo. Prati me.

Ulijećemo unutra, šećemo s ciljem, mojim ciljem. Kurac mi se polako diže, a ne diže se uvijek. Nalazimo osvijetljenu tamnicu mira - nekakvu sporednu rupčagu u koju gmižemo. Svijetlo nas mami svojom žarkošću, sve postaje perverznije, vidljivije. Privija se uz mene i ljubi me. Uzvraćam joj poljupce. Tonemo u sjajno podzemlje. Betonski bijeli zidovi otkrivaju naš pad, moralni pad, no mi smo racionalni. Moral je ispod nas. Rukama oblizujem sva njezina izbočenja, neka su veća, a neka manja. Zaustavljam se na stražnjici, dobra je. Posvećujem joj pažnju, sviđa joj se moj trud, ona isto reagira na mene. Stenje potiho, no ne može se opustiti. Vadim kurac iz gaća, ima što za vidjeti, a vidjela je to već mnogo puta. Dlanovima me odvaja od sebe, kaže mi da to ostavimo za idući put, no prešao sam točku povratka. Spremam se i vodim je za ruku, dalje, na neko mračnije mjesto, isto u garaži. Ventilatori bruje, a mi idemo do njih. U polumraku sve postaje skrivenije, a naš zločin manje stvaran.

Kaže mi da će mi ga popušiti, obećala je, a svoja obećanja izvršava. Govorim joj kako nije potrebno, želim da i ona uživa, a znam da joj to nije prijatno. No, ne odustaje i spušta se na koljena koja joj dodiruju hladan betonski pod. Otkopčavam šlic, a ona radi sve ostalo, nahodim je što da radi i kako, no ima ona već vještine u tome. Ne uživam gledajući je tako, dižem je s poda i privlačim sebi, još jednom joj ponavljam da to ne treba činiti, ne zbog mene, no ne odustaje, odlučila se to izvršiti. Okrećem je, na što ona ponavlja da to ostavimo za idući put, ne želi varati momka tako često, ne želi lagati, dosta joj je toga. Ne slušam je. Zaokrećem je licem prema željeznoj ogradi koja odvaja ventilatore od garaže, kontejneri su blizu, osjećam njihov smrad. Parkirani auto s druge strane nas zakriva, slabašno. Rešetka je prljava, no pribijam je uz nju, ne opire se više. Znam da to i ona želi, no principi je sputavaju.

Prstima se igram s njenim klitorisom, nabubrio je već. Mi ne osjećamo sreću, zadovoljstvo je naš jedini bijeg. Guram joj prljave prste u pičku, pripremam je. Laktom je hvatam pod vrat i stežem u omču, naginjem je prema sebi, a njena leđa oblikuju luk. Nisam znao da je tako fleksibilna. Prsti mi se počinju sklizati, uzbuđuje se polako. Možda je i boli, no to je specijalna čar za nas, otupjele. Pritišćem prstom direktno njen klitoris, izmiče mi ruku odatle i tiho šapće kako je moram posredno masirati po njemu, ne direktno. Ima velike labije pa se njima služim, trljam je njima. To joj iznimno godi. Rukama se upirem o polu-zahrđalu rešetku i unosim tu nečist u nju, ne razmišljam o tome, tada. Možda će dobiti i upalu, no za nas nema proračunavanja, ne sada. Stoga idemo do samoga kraja, čak i nauštrb sebi. Moja samokontrola omekšava kao što se moj ud ukrućuje, želja postaje opterećujuća, pohota uzurpirajuća, a ništa me sada ne bi moglo odvratiti od započetog. Gleda moje lice na kojem se nazire barijera koja popušta, ne primjećujem strah jer ona ne odstupa, ako se i boji ne pokazuje to. Pretpostavljam da je dobrano iskustvena s »padom« - zato može podnijeti i moj.

Prepušta se. Zna da ne mogu stati sada - niti ne želim - a njeno opiranje bilo bi izlišno, vjerojatno ga ne bih niti uvažio. Ne znam da li zapravo želi da prestanem - ne govori više ništa - no činim sve da joj ugodim, jer od mene ne može pobjeći. 5 sati ujutro je. Iako ne pristaje, ne suprotstavlja se isto tako, a sada ću je imati - makar i silom. Ispričat ću se kasnije, a naš odnos bit će stavljen na kušnju.

Otkopčavam njezine zelene polu-vojničke hlače i hitro ih spuštam do njenih koljena - tako definitivno ne će moći pobjeći, čak i da želi - prsa joj nabijam na željeznu zahrđalu rešetku, rebra joj stružu po njoj. Prstima usmjeravam svoj organ u nju, isprstenjačio sam je prethodno, no i dalje ne ulazi »glatko«. Počinjem ju jebati jako, odmah, preraspoređujem joj organe svojom kurčinom, debela je kao njeno zapešće, a ona je zbilja jako uska. Lupam o zid njezine maternice, a ona se sve više upinje na pete jer ju silina udaraca tjera prema gore kao da želi pobjeći u visinu, kao da tako ne ću moći toliko duboko prodirati u nju. Noge su mi skvrčene jer je mnogo niža od mene, a rukama je držim za bokove i nabijam dodatno na sebe. Ne tako duboko - jedva je izustila crveneći se oblivena znojem i to ne samo od alkoholnog isparavanja. Usporavam ritam, sada joj je bolje, prstima preturam po njezinom vanjskom spolovilu, tražim onaj središnji gumbić od čijeg masiranja joj se noge počinju nekontrolirano tresti. Priljubljujem se cijelim svojim tijelom uz nju, ljubim joj vrat ne pomičući svoj kurac u njoj, a ona prima moju ruku prislanjajući je na svoju nogu - osjetiš li kako se trese - svršava zbilja dugo, grčeći se i stežući moju kitu u sebi, usisavajući je, vakuumirajući.

Jebem je zatim polako, gotovo nježno, primam je odostraga za vrat i povlačim što je više moguće prema sebi, pozicija je zanimljiva, a znam da ona voli zanimljivost. Ližem joj uho i stenjem u njega, dajem joj do znanja da uživam. - Da li mi ga sada želiš popušiti - spušta se na koljena i siše ga bez ruku, nabija se grlom koliko može, a može zbilja mnogo, više od bilo koje druge. Koljena joj dere prljavi beton, a noge su joj već pune masnica. Impresioniram sam, radi to neko vrijeme, duže vrijeme, a ja sam mrtav uspaljen. Uspravljujem je i naslanjam se na nju, straga, zabijam joj palac u čmar i jebem tako, a ona ne može više izdržati taj spori tempo, izluđuje ju. Rukama mi obujmljuje guzicu i nabija na svoju, promuklo, u polu šapatu me moli da je jebem, jako kako inače znam. Prst joj ubadam u stražnjicu, a ulazi dublje tek s primjenom sile, rotiram ga da uđe još barem malo, čini se da joj to odgovara, grabim je snažno, muški i razvaljujem. Nakon mene se ne će oporaviti još par dana. Pita me da li sam blizu - umjesto odgovora vadim ga iz nje i svršavam pored. Klinički sam umoran, kupimo svoje stvari i krećemo kući, svatko zasebno.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 2 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
U ovom djelu ce Mark da isprica svoja prva seksualna iskustva.Poslije dobrog seksa sa Markom i Marinom (Sauna) sjeli smo nakon tusiranja da se osvjezimo i malo da porazgovaramo.
Prije 18h · Dodao: Nudist
Posto zivim u Holandiji idem cesto na nudisticku palzu a u jesenjem i zimskom periodu odlazim i u saunu gdje je i sto tako zanimljivo i gdje se ima sta vidjeti sresti i dozivjeti.
Prije 3 dana · Dodao: Nudist
Moja komsinica Daca, sexy crnka ogromnih sisa i najboljeg dupeta u kraju, starija od mene 3 godina. Stvarno extra picka, uvek je imala najbolje frajere i svi su jurili za njom… Naravno da sam oduvek zeleo da je kresnem, ali ona me nije ni primecivala, uvek smo bili na “zdravo-zdravo”.
Prije 5 dana · Dodao: Shaban22
Ivu sam upoznao na faksu. Kada sam ju upoznao bila je štreberski tip - uvijek na svakom predavanju, na svim vježbama. Izgledom je bila normalna cura. Visine otprilike 170 cm, mršava (po mojoj procjeni ima manje od 50 kg), male guze i malih sisa, ali zbog mršavosti i guza i grudi su joj se isticali. Ravne smeđe kose dužine do ramena.
Prije 9 dana · Dodao: henri
Drugarica se zvala Maja, manjeg rasta ali sa tako dobrim telom, Ahh ta Maja,celo detinjstvo sam proveo sa njom iako je bila starija 3 godine. Proziveo sam sa njom sve i svašta,uv uv se prema meni odnosila kao sestra a i ja prema njoj kao brat.
Prije 9 dana · Dodao: Lukac20

Anketa
By Nezasita 16.01.2019
By St1993 14.01.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories