Trenutno Pusicu pregledava 1542 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 14.05.2018 (14.05.2018) - Svi članci by Pusica

Atraktivna udovica zadovoljavala se sa radnicima željezničke, bilo je prohladno kišovito jesenje veče. Ne obazirući se na vremenske nedaće mlada udovica, tridesetsedmogodišnja Ljiljana živahno je gacala po kišnim lokvicama prema željezničkoj postaji. Koji će večeras biti prvi? Mladen ili Vlado? Nagađala je trepereći od uzbuđenja pred onim što ju je očekivalo za nekoliko minuta.

Već dva mjeseca jebala se ta rasna plavokosa žena s dvojicom željezničkih službenika na njihovom radnom mjestu, u malom prometnom uredu. Dolazila im je navečer na razmjeni smjena kad god je osjetila potrebu za jebačinom, a njih dvojica su je oduševljeno dočekivali. S Mladenom se je pojebala prvim onoga dana kada je kupovala sinu kartu za more. Nakon kratkog vremena njegov kolega Vlado dokučio je o čemu se radi i zatražio svoj dio kolača. Radi mira u kući morali su mu udovoljiti i uključiti ga u igru. Nije bio baš neki osobiti jebač, ali jebežljiva žena, kakva je bila Ljiljana, znala ga je iskoristiti za svoj užitak. Nije puno marila što je čovjek debeo i mlitav i što mu je kurac mali. Zato je Mladen imao dobru alatku i mišićavo tijelo makar je bio niži rastom i šest godina stariji od svog tridesetdevetogodišnjeg kolege. Obojica su bili oženjeni, no to nije smetalo ni njoj, ni njima. Nikada je nisu jebali zajedno, prvo bi posao obavio jedan, a zatim drugi. Razlog tome bio je taj što nipošto nisu smjeli radno mjesto prometnika ostaviti prazno. Naravno, onaj koji je dežurao često je virkao u malu garderobnu sobicu nestrpljivo čekajući svoj red.

Pozdravivši veselo dečke koji su upravo jedan drugome predavali smjenu, Ljiljana je ušla u pokrajnu prostorijicu, ugodno zagrijanu električnim radijatorom. Prvo se oslobodila kišnog ogrtača, a potom maslinastozelene vunene haljine. Ostala je u čipkastom bodiju iste boje i finim crnim čarapama s elastičnim gumicama, koje su ih pridržavale uz njezine punašne noge, primamljive poput šunkica. Imala je bujne grudi i bokove, a struk uzak i gibak. Izuvši gumene čizmice kratkih sara energično je skočila na kauč prekriven sivim prekrivačem. Legla je na leđa. Raširila je noge između kojih je otkopčala bodi i potegnula ga s dojki taman do bradavica. Nakon toga ugurala je prst u svoju veliku mesnatu mačku prekrivenu svilenkastoplavim dlačicama i počela ju pripremati na nešto veće i tvrđe.

Nije dugo čekala. Ne potrudivši se, ni pristojnosti radi, pokucati na vrata sjajnih očiju i zažarenih obraza u sobicu je ušao Mladen. Vidjevši što mu je ponuđeno na kauču bez riječi je sa sebe zbacio sve krpice, skoro ih poderavši od uzbuđenosti. Debelo koplje, od nekih dvadesetak centimetara, napeto mu se uspinjalo uz trbuh prema pupku. Ruke su mu se tresle dok je na njega navlačio važnu gumicu. Kleknuo je između Ljiljaninih nogu, koje je ona još jače raširila. Naciljao je i uz dva žestoka trzaja bio je unutra do dna. Počeo ju je jebati grubo i silovito. Stari kauč cvilio je ne mogavši drugačije protestirati protiv lavine koja ga je tresla i drmala.

– Jebi me! Dobro me izjebi! Guraj ga! Samo guraj! Jače! Još jače! – sricala je Ljiljana upute svome jebaču u ritmu njihovih usklađenih pokreta.
– Evo ti! Evo ti ždrebice! – soptao je Mladen, trudeći joj se udovoljiti.

Kao hobotnica krakovima čvrsto ga je nogama stegnula oko samog struka, svršavajući zajedno s njim na rubu pameti i svijesti. Kada je on nakon par minuta bacio puni kondom u koš za smeće i kurac oprao pod mlazom vode nad umivaonikom, ona je svukla svoj bodi i ostala samo u čarapama. Na istočnjački način isprepletenih nogu sjela je na rub kauča. On je stao pred nju. Mlohavi pimpek visio mu je preko velikih muda kao obješena grana žalosne vrbe. Ljiljana je stupila u akciju. Uzela ga je u ruku i prinijela svojim vlažnim usnama. S puno sline počela je cuclati glavić, a drugom je rukom milovala vruća jaja. Zatim je skroz isplazila jezik i počela lizati cijelu batinu slasno kao da je sladoled u kornetu. Uvukavši se u usta skroz do grla kurac je nabrekao i živnuo. Ovaj put ga je ona obukla u zaštitnu gumicu. Ponovno je legla na leđa i raširila noge.

– Pojebi me još jednom! – naredila je Mladenu. – Samo tvoj me može u potpunosti zadovoljiti. Vladin ni ne osjetim!
On je drage volje ponovio jebačinu od maloprije. Pička joj je bila još klizavija, i, činilo mu se, veća. Oznojio se kao da ašovom kopa kanal koliko ga je snažno nabijao u nju, ne shvaćajući kako ju to nimalo ne boli. Sa svojom je ženom uvijek morao biti nježan. Ona je imala manju pičku od Ljiljane i svaki jači pokret njegovog kurca zadavao joj je bol.

– Hoćemo li se još jebati? – pitao je udovicu kad se je oprao.
– Drugi put Mladene. Bio si izvrstan, ali sada mi treba nešto blaže. Pošalji mi Vladu. – odgovorila mu je gladeći svoje ogromne dojke.

Mladen se nije bunio. Dovoljno se je ispucao, a još će možda morati noćas pojebati i svoju ženu. Obukao se i zadovoljno izašao iz gnijezda strasti.

Jedva dočekavši svoj trenutak Vlado je kao nezgrapni bizon uletio u sobicu. Narajcao se je stigavši u nekoliko navrata nakratko pogledati kako su se Ljiljana i Mladen prcali. I on se je, kao po nekom prešutnom dogovoru, odmah svukao do gola. Ljiljana je sjedila na stolu pored kauča širom raskrečenih nogu. Makar nije imao veliki kurac Vlado je imao velik i debeo jezik. Kada joj ga je gurnuo u pičku zacičala je od sladostrašća. Lizao ju je sumanuto dobrih pola sata, a ona je uzastopno, žestoko svršavala, sve dok mu se nije smilovala i dala mu predah. Sišla je sa stola. Pogledala mu pimpač koji je dosezao najviše četrnaestak centimetara. Nategnula ga je nekoliko puta rukom i navukla na njega gumicu. Tada se namjestila na sredinu kauča, podbočila na laktove, podigla bokove i naprčila guzu.


– Možeš me jebati! – rekla je Vladi, koji se je teško dišući za to i pripremao.

Dahćući kao lokomotiva gurao ga je unutra-van, bez one silovitosti kojom je to radio Mladen. Ljiljani je takva jebačina bila samo opuštajuće češkanje po pički. Više joj je godilo trenje njegovih dlakavih muda o njenu nabreklu dražicu i trenje osjetljivih nabreklih bradavica dojki po hrapavoj tkanini prekrivača na kauču. Brzo je svršio. Udovica Ljiljana bila je večeras zadovoljna. Više joj se nije jebalo. Ležećki je pričekala da se Vlado obuče i izađe. Pjevušeći je ustala, isprala pičku na umivaoniku i obukla se. Zaogrnuta u kišni ogrtač veselo i zadovoljno je napustila malu željezničku postaju, radujući se ponovnom, skorom susretu s dvojicom svojih ljubavnika.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Prije dve nedelje sam se opet slucajno sreo sa Anom, koju sam upoznao pre sest godina.Tada sam jos studirao u njemackom gradu Stuttgartu i ostao sam u jako nezgodno vrijeme bez stana.
Prije 8 dana · Dodao: Blondie
Najbolje pusenje koje sam dobio
Prije 13 dana · Dodao: Shadowh86
Od njega je naučila mnoge stvari. Da se snađe, posmatra okolinu i čita ljude. Jedino nije nikada naučila da se odbrani od njega, iako je on uvek tvrdio da je veoma dobro odbacila njega od sebe i zabranila mu svaki pristup. Lagali su jedno drugo. Prava istina je bila da su bili i uvek će biti oni jedni i jedini u milion....
Prije 14 dana · Dodao: downslow
Zamišljala je kako je presavija preko nogu, kako joj polako svlači uski šorc i gaćice zajedno, malo miluje po obloj, tvrdoj guzi, a onda šamara, naizmjenično, po jednoj pa po drugoj polutki lijepe guze. Pica joj je ovlažila... Podigla je svoju tanku, kratku spavaćicu preko stomaka i zavukla ruku u gaćice. Dirala je srednjim prstom klitoris, a drugom rukom preko spavaćice uvrtala bradavicu. Disala je kroz nos, sve teže... "Perverznjačino matora..."
22.09.2018 · Dodao: Zigolo
Gledam u tamu letnje veceri. Misli su rastrkane, uzburkane, kidaju jedna drugu. Cekam. Vrebam senke, lovim zvuke: ocekujem dragu siluetu, poznat korak. Ne vidim, ali osecam da mi prilazi s leda, osecam ruke - grle me oko struka dok usne spustaju vreli poljubac na vrat.
16.09.2018 · Dodao: Bato-007

Anketa
By Damn13 Prije 8 dana
By Hot_tatica 13.08.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories