Trenutno Pusicu pregledava 1636 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 02.08.2017 (02.08.2017) - Svi članci by Pusica

Erotske priče, matorke, rođendanski poklon,jednu noć ostao sam sam u teretani. Kako to već biva s druge strane cure su imale grupne vježbe koje je vodila njihova voditeljica. Nakon što su im vježbe završile, prišle su mi dvije gospođe i pitale me da li imam vremena. Rekao sam im da imam, a one su odmah rekle da imaju jedan prijedlog. Radilo se o njihovoj prijateljici, dami od 45 godina. Rekle su da joj se uskoro bliži rođendan i pošto nema nikoga željele bi ju obradovati. Zatim su mi pokazali njenu sliku i rekle da bi mi platile koliko je potrebno. Rekao sam da ću im javiti do sutra što sam odlučio i tako je i bilo. Sutradan smo se našli u isto vrijeme u tererani i dogovorili oko detalja, trebao sam biti gol u velikoj torti i imati samo crvenu mašnicu na kurcu. Htjele su mi platiti 200€ za to, na što sam pristao. Nisam im mogao uzeti više jer bi mi bilo žao, a opet nisam mogao uzeti ni manje jer ipak nisam besplatan. 

 

Došao je dan kada je ta dama imala rođendan, rekle su mi da se zove Suzana. Oni su svi bili na slavlju do 2 ujutro, a mene su pozvale da dođem u 3, tako je i bilo. Ušao sam u tortu i dovezli su me u njenu sobu. Nije ni očekivala kad sam izašao iz torte. Ubrzo su ostali gosti rekli:

- "Ostavit cemo vas nasamo" te potom otišli.

Suzana je bila prekrasna, a ja sam ju pitao: "Jeste spremni gospođo", nije odgovorila pa sam krenio u akciju. Počeo sam ju polako ljubiti i prelaziti rukom po cijelom njezinom tijelu. Ona je spustila ruku na moj kurac i rekla:

- "Vidim da si ti već spreman", na što sam se samo nasmijao i nastavio ju ljubiti.

Potom sam skinuo s nje njenu haljinu i odmah otkopčao grudnjak te joj masirao grudi. počeo sam ih ljubiti i lizati. No ubrzo sam nastavio sve niže i niže dok nisam došao do njenog cvjetića. Brzo sam zubima skinuo njene gaćice te otkrio njen cvjetić. 

 

Počeo sam ju lizati i već je bila vlažna, vidjelo se da ju nije nitko već dugo obradio. Lizao sam joj klitoris kao i sokove koji su curili iz nje. Zatim sam počeo gurati prstiće u nju i slušao sam ju kako stenje. Stenjala je glasno i vidjelo se da uživa. Zatim sam prestao, ustao se i stao ispred nje te joj rekao:

- "Vaš poklon vas čeka".

Ona se ustala, počela mi gladiti muda i pomicati mašnicu gore dolje. Zatim je skinula mašnicu i rekla:

- "Bogme dobar poklon".

Počela je pušiti kurac tako vješto da sam bio iznenađen. Nakon nekog vremena prestala je te legla na leđa. Znao sam da je vrijeme. Namjestio sam ga u nju i počeo ga polako gurat, a ona je rekla da ga samo nabijem što jače, poslušao sam ju pa sam to i napravio. Počeo sam ju jebati normalnim tempom, a ona je stenjala i uživala, prelazila je rukom po mojim mišićima. 

Nabijao sam ju sve jače i jače, a ona je stenjala sve glasnije i glasnije. Svidjelo joj se to, a to je samo značilo da sam dobar poklon. Gledao sam kako joj se sise miču u ritmu u kojem ju jebem. Zatim sam ju prestao jebat i ona je stala u Doggy style, digla je guzu visoko gore, a ja sam ju počeo lizati. Dok sam joj lizao picu liznuo sam joj i guzu par puta, a zatim je ona rekla:

- "Slobodno ti meni liži i guzu".

Počeo sam joj jezikom vrtiti i po guzi te ulaziti jezikom u nju. Sviđalo joj se to. Zatim sam se ustao i krenio ga namještat na njenu picu no rekla je:

- "Stavi ga u guzu, voljela bih to", poslušao sam Suzanu i nabio sam joj ga u guzu.

Počeo sam prvo polako, a zatim sam ubrzao. Slušao sam ju kako stenje i gledao sam kako uživa. Nabijao sam ga skroz do kraja. Počeo sam joj trljati picu dok sam ju jebao i nedugo nakon toga ona se počeča previjati i grčiti od orgazma. 

 

Nakon nekog vremena više nisam mogao ni ja izdržati, njena guza je bila odlična.

Izvadio sam ga iz nje i rekao: "A sad drugi dio tvog poklona".

Počela mi je pušiti kurac dok nisam svršio. Kad sam svršio sve je progutala i rekla da je bilo odlično. Jebali smo se cijelu noć i razmijenili kontakte. Naposlijetku sam njezinim prijateljicama vratio novce.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 26 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
Bio sam sa nekoliko cura ali ništa posebno. Imao sam jako veliki kurac i oduvijek su me privlačile starije gospođe one prave milfare. Tako sam počeo tražiti oglase za dame za poslovnu pratnju odnosno za seks za jednu noć.
Prije 14 dana · Dodao: Pusica
Nakon prvoga seksa sa mojom gazdaricom Jelenom u njenom stanu moj seksualni život se promijenio iz korjena. Počeo sam je jebati redovno a ona mene učiti čarima seksa i kako da uživam u njemu. Nakon što sam položio svoj prvi ispit javio sam joj da dolazim a ona se jako obradovala kao da mi je rođena majka i rekla da to trebamo da proslavimo.
10.04.2019 · Dodao: Pusica
Bio sam student koji je došao na studije iz jednog malog mjesta u Zagreb i bio mi je jako potreban stan gdje bi živio tokom studija. Tražio sam stan jedno vrijeme čitao sam redovno oglase ali nisam nikako uspijevao da ga pronađem. Jednom tokom čitanja štampe pronašao sam oglas o izdavanju stana pozvao a na telefon mi se javila jedna starija gospođa...
10.04.2019 · Dodao: Pusica
Kada je sve pocelo ona je imala 33 godina bila je zvanicno u braku ali zivela je kod majke jer je muz uhvatio ili sumnjao u raniju prevaru i prebio i onda se odvojili, a ja sam bio 11 godina mladji od nje, sve je pocelo na jednom chatu koji sam slucajno nasao preko fb.
07.04.2019 · Dodao: napaljeni_kosta
Zadnjih nekoliko godina zivjela je prilicno usamljeno, muz je umro, djeca su se razbjezala i nista joj nije ostalo osim Lucije koja je bila u jos gorem stanju. Povremeno bi otisla do nje, jadala se i djelila sa njom ono malo dogadjaja koje je prozivljavala.
22.03.2019 · Dodao: napaljeni_kosta

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories