Trenutno Pusicu pregledava 1633 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Bisex priče - 26.06.2015 (26.06.2015) - Svi članci by Pusica

Po ljeti radio sam u trgovini sa CD-ima u Zagrebu, gdje sam i maturirao. Uspostavio sam veze sa dvoje starih prijatelja iz srednje škole, Anom i Mislavom. Oni su se vjenčali godinu dana nakon mature. Uvijek se nađemo kad ja zavšim sa poslom i idemo po bircevima. Ponekad povedem i trenutnu djevojku ali češće idemo samo nas troje.

Mislio sam da ih poznajem dovoljno, ali jedne večeri upoznao sam ih još bolje, na svoje iznenađenje.


Pokupili su me jednu večer kod moje kuće oko 20:30. Mislav mi je napomenuo, kad je dogovaro izlazak, da mi Ana želi pokazati jedan birc u sjevernom dijelu grada. Kada sam upitao Mislava o čemu se tu radi, zašto je birc toliko poseban, rekao je.

" Vidjet ćeš, i mislim da će ti se svidjeti. " Nisam navaljivo, misleći da je to neki adut iz rukava, kad vrijeme dođe, saznat ću. 


Birc je ustvari bio striptiz klub i u njemu je nastupala pohotna brineta. Prekrasno lice i divno tijelo. Mislav i ja smo se napalili, a čudno je, da se i Ana napalila! Popili smo nekoliko pića prije striptiz točke, ali sjaj u očima joj sigurno nije od pića. Striptizeta je stigla do grudnjaka i gaćica i sa zvukom bubnjeva i činela, završila je sa točkom.
Zatim je dramatično skinila periku koju je nosila i rekla je dubokim glasom. " IZNENAĐENJE ". Ona je bila on!
Nisam vidio nikad takvo što i bio sam zapanjen činjenicom da su me prevarili. Ana i Mislav su mi prebacivali naivnost, ali siguran sam da su i oni nasjeli. Popili smo još jedno piće i napustili smo birc. U autu Ana je rekla.

" Još mi se pije. Hajdemo kod nas u stan. Ima kod nas cijeli bar sa pićem. Imala sam neki predosjećaj da će ovo biti još zabavnija večer."

" Dobra ideja. " Složio sam se.


Kad smo se smjestili u dnevnoj sobi Mislav je otišao u kuhinju i vratio se sa bocom stocka i čašama. Napunili smo čaše i razgovarali smo o striptizu i striptizeti. Napokon, Mislav je pogledao u Anu i rekao.


" Hajdemo malo oživjeti ovu zabavu, hoću li donijeti karte, Ana? " Ana se nasmiješila obojici, a Mislav je izvukao karte iz stola. 
" Igrati ćemo ajnca na skidanje. Brži je nego poker. Nema smisla da gubimo vrijeme. "
" Hajde promiješaj i podijeli karte Mislave. " Rekla je Ana.
Nešto mi je počelo raditi u stomaku, znate onaj osjećaj. I prije sam mislio da su njihove seksualne navike malo iznad konvencionalnih, ali sada je trenutak bio stvaran i oni su željeli mene za zabavu. Bio sam i više nego spreman! Onaj osjećaj se sad premjestio među prepone kako je Mislav podijelio karte. 
" Jedna stvar samo. " Napomenuo je Mislav. " Kad se jedno skine do gola, svi se skidaju. Onda mijenjamo uloge. Kad dođe trenutak reći ću ti. " Pogledao je u Anu. " Ana, da se razumijemo, ne skida se dalje od haltera. " Ja sam klimnuo glavom da se slažem. I igra je počela. Za oko 15 minuta Mislav je skinuo i zadnji komad odjeće. Ja sam bio kod gaća i hlača, a Ana je skinula sve do grudnjaka i gaćica i naravno haltera. Ja i ona nismo gubili vrijeme i skinuli smo ono što je ostalo. 
" Popijmo još jedno piće pa da nastavimo sa igrom. " rekla je Ana i Mislav je natočio još tri pića. Pa, pomislio sam, hajdemo se naliti. Sjeli smo i popili smo piće; ja na fotelji, a oni na kauču. Svi smo dobro pogledali jedni druge: meni se svidjelo ono što vidim, a bilo je očiti da su i oni oduševljeni.


Gledao sam Anu onakvu u halterima, Bože kako je bila dobra. Naravno ona je bila " Mislavova djevojka ". Ali, ona je bila sada ovdje, gola, i ja sam bio napaljen. Moja je ruka zadrhtala kako sam prinosio čašu ustima. Pogledao sam Mislava. Njegov kurac je bio u erekciji. Bio je to kurac od otprilike 17cm i bio je prilično tanak, ali imao je zato velika jaja.
Moj kurac je otprilike bio iste dužine, ali moj je bio znatno deblji. Primjetio sam kako Ana gleda i mjeri moj i Mislavov kurac. Ona je svake minute, očigledno, bila sve napaljenija. Počela se igrati sa svojom bradavicom.


" Kako ti se sviđa taj kurac, Ana? " upitao je Mislav. " Zar nije prekrasan! " 
" Moja se mačkica navlaži samo kad ga pogledam! " rekla je ona. " Popijte piće, djeco, igra se nastavlja. " rekao je Mislav.

Popili smo piće do kraja i ja sam bio vrlo nakresan. Mislav je uzeo karte i rekao " Sad samo presjecamo karte i najveća karta mora pušiti ili lizati. Idemo! " 


Ova najave me ostavila bez daha. Moj pimpek je bio ukrućen do ludila dok smo presijecali karte. Mislav je izvukao najveću kartu. Prvo je pogledao Anu pa mene. Onda je rekao meni. " Ana se uzbudi kad frajer puši frajeru. " Mislav je kleknuo između mojih nogu i uzeo je kurac u ruke i počeo ga lizati. Ana je gledala u nas sa vidljivim uzbuđenjem. Mislav mi je pušio tridesetak sekundi, a onda se ustao i otišao do Ane. Njezine su noge bile širom raširene. On je kleknuo
i počeo ju luđački obrađivati sa jezikom. Ona je jednom rukom držala njegovu glavu, a sa drugom je mijesila sisu. Ja sam drkao kurac. Nakon minute ili tako nešto Mislav se ustao i rekao " Presjecimo karte još jednom. "


Ana je dobila najveću kartu i meni i Mislavu je priredila znalačko pušenje kurca. Sljedeće presijecanje ja sam izvukao najveću kartu. Ja sam stvarno uživao u pušenju Mislavovog kurca i lizanju Anine pičke. Nas troje smo bili na vrhuncu užitka kad nas je Mislav prekinuo.
" Stanite. Blizu smo svršavanja. Hajdemo popiti piće i malo se rashladiti. "
Sjeli smo i natočili smo si po jedno piće. " U redu. Prekinimo sa igrom. Ja sam spremna za dva kurca.


Idemo u sobu! " Mislav je podigao piće da nazdravi u to ime, a ja sam se složio. Popili smo piće i zaputili smo se u sobu. Ana je upalila svjetlo i rekla. " Želim vidjeti sve. Svjetlo me uzbuđuje. "
Legla je na sredinu kreveta i okrenula sa na desnu stranu licem prema meni a leđima prema Mislavu. On je digao njenu nogu i ugurao je svoj kurac u njenu mačkicu. Ana je svojim jezikom prodrla u moja usta dok mi je lijevom rukom počela drkati kurac. Desnom rukom je uzela moju ruku i dovela ju do svoje mačkice. Mogao sam osjetiti Mislavov kurac kako ulazi i izlazi iz njene mačkice. 


" Možeš li osjetiti kako se jebemo? Osjećaš li njegov kurac kako ulazi sve do jaja? Kako je to dobro, zar ne? " rekla je Ana.


Od uzbuđenja nisam mogao odgovoriti pa sam zabio jezik jače u njena usta i počeo sa njim istraživati njenu unutrašnjost. Ona je pustila moj kurac i zabila je prst u moj šupak. Zatim sam osjetio nečiju ruku kako se opet prihvaća mog kurca. Bila je to Mislavova ruka. 
" Isplazi jezik koliko možeš. Želim ga sisati. Sviđa ti se kako te jebem prstom u šupak, zar ne? " rekla je Ana
uzbuđeno. " Fantastično. Brže..." rekao sam ja u ekstazi i isplazio sam jezik koliko sam mogao, a ona je svojim usnama usisal jezik. Njezino se tijelo sad jače treslo u skladu sa njegovim jebanjem. Nekoliko momenata jebali smo se samo uzdišući, a onda je Ana rekla " A, sad ćeš me ti jebati i igrati se sa Mislavovim kurcem! " Ona se okrenula na lijevu stranu okrenuvši lice prema Mislavu. Ja sam zabio svoj kurac u njenu macu, a ona je uhvatila moju ruku i stavila ju na njegov kurac. 
" Jebi me polako i duboko. " rekla mi je tiho. " Do jaja! " To sam i učinio. Mislavov kurac je bio sklizak od Aninih sokova dok sam ga drkao. Ja sam osjećao da su moja jaja spremna da izbace sjeme, ali imao sam još dovoljno vremena za dobru jebačinu. Želio sam da svi svršimo zajedno. Mogao sam osjetiti njegov kurac na njenoj maci dok sam joj ga zabijao. 
" Jebi me..." govorila je " Mislav, liži mi bradavice, dobro ih poliži! " Ponovila je to nekoliko puta i ja sam nastavio u laganom ritmu da ulazim i da izlazim skoro do kraja ostavljajući samo glavić izneđu njenih usmina. 
" Tooo...jebi me...ahhhh... " stenjala je. Anina pička je bila puna sokova i bila je tako skliska. Istovremeno sam nastavljao drkati njegov kurac koji je bio velik i tvrd u mojoj ruci. Napokon Ana se pomaknula naprijed baš kad sam ja izlazio iz nje i moj kurac je bio vani. Podigla je Mislava i sjela. Tako smo i mi učinili. Disala je ubrzano i plitko. Oblizala je svoje usne i rekla " Sad vas želim obojicu u meni. Mislav jebi me dok mu ja pušim. Želim spermu u mojoj maci i u ustima. Želim ju 
istovremeno! "
Pogledala me i rekla " Znaš li da sam dvaput svršila dok me Mislav jebao i triput dok si me ti jebao. " Zanjihao sam glavom u nevjerici. " Pa da, ona svrši nekoliko puta u par minuta. Najbolja pica koju znam. " reče Mislav.
" Leti na leđa. " rekla mi je. Tako sam i učinio sa svojim dignutim kurcem. Klekla je i počela ga je pušiti dok je je Mislav snažno zabio odostraga. 
" Reci nam kad budeš blizu svršavanja. Ona želi da svršimo zajedno. " rekao je Mislav. " Nisam daleko..." jedva sam odgovorio. Mislav je počeo da ju jebe brže, a ona je pušila moj kurac do kraja. Znao sam da je pitanje minute kad ćemo svršiti. 
" Uskoro sam spreman! " rekao je Mislav. Ja sam počeo ritmički dizati kukove dok mi je Ana pušila;brže i brže.
" Svršavam! " skoro sam zavrištao. Osjetio sam sokove kako jure. Anin prst je bio u mom šupku od kad je počela sa pušenjem; sad je ulazila i izlazila sa prstom luđačkom brzinom dovodeći me do ludila. Ona se sa svojim kukovima pomicala unazad ususret Mislavovom kurcu. Njezine usne nisu puštale moj kurac dok sam ju ja jebao u usta, doslovce.
Onda me je uhvatio orgazam. Mogao sam osjetiti kako mi se jaja skupljaju i ispaljuju mlazove sperme u Anina usta. Mislav je povikao " Evo ti ga Ana! Uzmi sve! " Zabijao ga joj je snažno sa svakim naletom sperme. Ja sam svršio i zadnji grčevi su me napuštali, ali Ana još barem minutu nije puštala iz usta moj kurac. Napokon Mislav je izašao iz nje pa tako i ja. Nas troje smo legli na krevet, potrošeni ali u zanosu orgazmičkog iskustva. Ana je rekla " Ovo je bilo predivno. Svršila sam četiri puta. Ali najbolje je bilo kad ste vas dvojica svršili istovremeno u mene. Obožavam to! " Meni je rekla " Ti si izvrstan! "


Poslije smo popili još jedno piće i sve smo ponovili još jednom. Ovaj put sam je ja jebao, a ona je pušila Mislavu. Ana je bila spremna kao i prvi put. Bila je stvarno divna djevojka. To je bilo moje prvo iskustvo sa njima. Ostala su iskustva bila puno egzotičnija. Ali ja ga se sjećam sa velikom ugodom sad; to mi je iskustvo silno pomoglo u rješavanju mog problema
biseksualnosti kojeg sam primjetio još odavno. Ali to je materijal za drugu priču. 
Ana i Mislav su se razveli prije dvije godine i izgubili smo kontakt sa Anom, ali ja Mislava vidim često. On još uvijek uspijeva pronaći djevojke koje su spremne spavati sa dva tipa odjednom. Vjerujte mi, ne sreće se takav prijatelj često

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 14 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja devojka voli dva kurca, a i meni je tip popušio, nastavak priče moja devojka voli kurac. Ovog leta otiso sam na more i ocekivo sam da cu da se ludo provedem ali ono sto mi se desilo je bilo vrhunac celog leta. Bio sam u Budvi i cuo sam se sa devojkom preko telefona, razmenjivali smo provokativne poruke na koje smo drkali.
Prije 8 dana · Dodao: Pusica
Ona je preslatka plavusica sa lepim grudima i jos lepsom guzom. Uvek je bila pozeljna od strane mojih drugara ali niko se nije smeo usuditi da nesto pokusa .Bilo je leto i svi smo zbog vrucine spavali razgoliceni. Ona i ja smo imali iskren odnos i vec smo pricali o tome da bismo oboje zeleli da se pomazimo sa nekim trecim.
01.02.2018 · Dodao: Pusica
Moglo bi se zastati pored njih i posmatrati ih kako se maze ili vode ljubav a znalo se desiti i da budete pozvani da se pridruzite ili da samo posmatrate i po zalji da drkate ili samo da posmatrate.
03.01.2018 · Dodao: Nudist56
Moja najbolja drugarica je priredjivala zabavu povodom njegog rodjendana. Svake godine je to radila, pa tako i ove. Rodjendan je po obicaju slavila na njenoj vikendici na planini, ali ovaj put zbog nemogucnosti, bila je to kuca od njenog kolege sa posla. Naravno, pozvan sam i nisam mogao odbiti, jer mnogo mi je draga, dugo se druzimo, a i tu sam vidio priliku da upoznam nekog i da se dobro izjebem
29.12.2017 · Dodao: ukroceni
Upoznavanjem domine sam tek shvatio sto želim i sto znaci dobar sex.. Bilo je to jednog običnog dana šetao sam gradom kao i uvijek poslijepodne, ugledao sam mladu atraktivnu plavušu kako sama sjedi na fontani u parku. Malo sam razmislio i odlučio zašto joj ne prići. Krenuo sam prema njoj sav uzbunjen, kad sam došao predstavio sam se i krenuo s upoznavanjem.
21.08.2017 · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories