Trenutno Pusicu pregledava 709 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 17.02.2019 (17.02.2019) - Svi članci by MomLover6292

4. SESTRIN POKLON

 

Došla sam to veče nazad kući. Nisam smela da dozvolim da roditelji išta posumljaju pa sam im rekla kako sam menjala smenu na poslu, o kojem zapravo više nisam ni razmišljala, i da radim od 9 ujutru. Na taj način sam imala opravdanje da uhvatim raniji autobus i da posetim brata.

 

Ipak, i to veče sam se prevrtala u krevetu. Moj brat kojeg sam smatrala finim i pomalo povučenim je zapravo imao svoj lični bordel i devojke koje je redovno karao u svim mogućim pozama i na sve moguće načine.

 

On je zapravo bio pravi tip muškarca kojeg sam ja i tražila svo vreme dok sam lutala i “letela sa cveta na cvet”.

 

Ležala sam u krevetu i mazila se zamišljajući kako ih je brat sve tucao u njihove iskusne pičke i guzice… kako su gutale njegovu vrelu spermu i stenjale duboko u noć… sve do svitanja.

 

Zamišljala sam kako drkam svoju picu sedeći pored dok ih jebe, i kako me brat gleda u oči dok se nabija na sve te nepoznate kurve.

 

Nisam imala mira… želela sam da uradim nešto kako bi bratu olakšala sve te dane koje provodi sam među četiri zida.

 

Ideja mi je brzo naišla i bila je jednostavna. Trljala bi picu preko gaćica sve dok ne bi bila zadovoljna količinom svojih sokova na njima. Zatim bi presvukla gaćice i nastavila da masturbiram po istom principu.

 

Natopila sam tu noć pet pari gaćica koje su odisale mojim finim aromama. Satima sam svršavala jebeći se svojim prstima i zamišljajući brata kako drka i prska na moje gaćice koje bi prethodno dobro omirisao i izlizao.

 

*

 

Svanulo je jutro a ja sam sva ulepljena i gola još uvek bila u krevetu. Svega par sati sna sam uspela da uhvatim, ali bilo je dovoljno. Otuširala sam se na brzinu, obukla se i krenula na bus.

 

U svojoj torbici sam nosila i svoje gaćice koje sam dobro zatvorila u kesu sa hermetičkom trakom kako bi sačuvala mirise što duže. Veoma prljava ideja iz moje perverzne glavice, ali znala sam da će moj dragi Darko da bude srećan.

 

*

 

Procedura kao i dan pre, osim što sada nismo išli do dvorišta, već direkt u sobu za posete gde me je navodno brat već čekao. Ušla sam unutra ali soba je bila prazna. Vrata su se zatvorila i zaključala iza mene. Sela sam na krevet i čekala da brat dođe.

 

Vrata malog kupatila su se tada otvorila i topao vazduh koji je nosio miris šampona je pomazio moja čula. Darko je izašao iz kupatila u potkošulji i boksericama.

 

Mica: “Pa bato, zar se tako dočekuje mlađa sestrica?” – ustala sam i krenula mu u zagrljaj.

 

Darko: “Veruj mi, kada bi videla kako izgleda grupno tuširanje i ti bi koristila ovo kupatilo maksimalno.” – zagrlio me je i podigao u vis.

 

Držao me je za struk i okrenuli smo se par puta u krug. Uhvatila sam mu obraze, prišla licem i svojim nosem pomazila njegov.

 

Darko: “Hehe… gde si se toga setila? Nismo se ljubili kao eskimi sto godina.”

 

Mica: “Samo sto? Čini mi se kao hiljadu… kao čitava večnost.” – spustio me je nežno na krevet i legao pored mene.

 

Odmah sam se ušuškala i namestila glavu na njegovo rame.

 

Darko: “Prvi put posle toliko vremena sam srećan. Ne samo što si ti tu, već nam i žalba napreduje kako treba. Izgleda da kada zamastiš dovoljno ove korumpirane smradove, imaš prolaz svuda. Ko zna, možda i uspem da izađem pre vremena.”

 

Mica: “Dare, pa to je sjajna vest!”

 

Darko: “Ne, ne… nemoj da trčimo pred rudu. Još je puno posla ostalo da se obavi. Mukotrpano je to i iziskuje dosta vremena. Ali neću o tome, odmah me zaboli glava. Ajde, pričaj mi malo. Šta ima kod tebe?”

 

Mica: “Pa šta te zanima?” – koleno desne noge sam prebacila preko njegove gole butine i mazila rukom njegov stomak.

 

Darko: “Kako tako zahtevna devojka nema dečka? Nije valjda da se stalno smucaš okolo?” – počeo je veoma direktno.

 

Mica: “Ja se ne smucam, ja znam tačno gde idem i zašto. To je taj vaš muški mozak – žena kada voli da šara odmah je kurvica, a kada se vi smucate okolo onda ste frajeri. Zar misliš da je to fer?”

 

Darko: “Dobra poenta, dobraa… a kako se onda zove devojka koja ostavlja svoje prljave gaćice svome bratu?” – hteo je da me zbuni ali me je podcenio.

 

Mica: “Kao prvo – zaboravio si da kažeš da je taj brat mesecima SAM u zatvoru. A kao drugo, ona se zove – fina i odgovorna sestra. A sad ja imam kontra pitanje - kako se zove brat koji svrši na te iste sestrine gaćice?”

 

Darko: “Uuuu… sjajno se vadiš seko, veoma si spremna vidim.” – poljubio me je u čelo misleći da se izvukao od odgovora.

 

Mico: “Nemoj ti meni sad poljubac ovo ono… jesi svršio u njih ili nisi?” – gledao me je neko vreme veoma smireno i staloženo.

 

Izgleda da sam i ja podcenila njega.

 

Darko: “Iskreno, mislim da si još uvek bila u zgradi zatvora kada sam ih napunio. I još nešto, nemoj ni da pomisliš da bežim od odgovora i da bi od tebe išta skrivao. Pa juče sam bio potpuno otvoren prema tebi, zar ne? Čak i više od toga.”

 

Mica: “Jesi… stvarno jesi i hvala ti na tome. Ali nisam ja to tebi zaboravila. Zato i imam jedan poklon za tebe. U stvari imam pet poklona za tebe. Ali dobićeš ih kada krenem kući!” – lice mu se ozarilo.

 

Darko: “Pet?? Ajde Milice-sestrice, nemoj da si takva. Kada ih već ima pet, mogla si bar jedan da mi daš da vidim. Mislim da sam zaslužio.”

 

Mica: “Videćeš na kraju dana i biće ti tada jasno zašto je bilo bitno što ti nisam dala sad.”

 

Darko: “Baš si tajanstvena. Ja tebi otkrio sve žive intimne stvari a ti ovako.”

 

Mica: “Pa mogu i ja tebi da otkrijem neke stvari. Onda bi bili kvit.”

 

Darko: “E vidiš, to bi moglo biti zanimljivo.” – ponovo mi se izmigoljio i pokrio nas.

 

Mica: “Jeli Dare, jel tebi stalno hladno ili?”

 

Darko: “Udobnije mi je ovako kad smo pokriveni. Ajde, nasloni se na moje rame i da čujem. Šta to ja ne znam o svojoj nevaljaloj sestrici koja voli SVE?”

 

Podigla sam se malo kako bi mi usne bile blizu njegovog uveta. Poljubila sam ga u obraz i blago ga mazila po grudima preko tanke crne potkošulje.

 

Mica: “Iskreno, mogla bi do sutra da ti pričam. Imala sam bato zaista mnogo avantura, mnogo puta spontano, onako usput. Vidiš, ja volim spontanost… kada se desi iznenada. Nikakva priprema ili nešto slično, što kod mene i nije teško postići pošto sam non stop napaljena.”

 

Darko: “Napaljena na bilo koga, ili?” – nešto se pomeralo pod jorganom baš kod mesta ispod kog je bio smešten njegov penis.

 

Mica: “Kurac je kurac. Doduše, volim nešto starije, iskusnije. Znaš, kada me uhvati za kosu i nabije svoju karu u moja usta, da se osećam sigurnom… da znam da sam u dobrim, spretnim rukama.” – ponovo poljubac u obraz.

 

Darko: “Za kosu? Uhh izgleda da voliš žestoko da ga primaš u usta?”

 

Mica: “U usta, u picu… u guzu. Baš kao i one tvoje kurvetine… ništa mi nije strano. Možda sam čak i gora od njih.” – mazila sam se dok sam mu šaputala.

 

Darko: “Uff gora… kako misliš gora?” – shvatila sam da su njegovi pokreti ruke pod jorganom bili zaduženi za to sumnjivo pomeranje.

 

Želela sam još da ga palim… želela sam da se potpuno prepusti momentu. Jadničak je mesecima odvojen od ženskog sveta na koji je bio naviknut i trebalo mu je veoma malo da se ponovo oseti “živim”.

 

Moj topao dah na njegovom vratu, moje proste i vulgarne reči su bile kao melem za njegovu ranu. Sama činjenica da me sluša i da je dan pre svršio u moje mokre gaćice je i mene terala u “pogrešnom” smeru… u smeru najveće tabu teme… u smeru zabranjene požude incesta.

 

Mica: “Pa zato što one naplate sve svoje usluge. Ja ne! Mene samo dobro izjebu, zadovolje, poljube i idu dalje. Pa sad ti meni reci ko je tu veća kurvica - ja ili one?”

 

Darko: “Jooj Milice, da li ja tebe uopšte poznajem? Retko da si ranije i psovala u mom prisustvu a sada ovakve reči čujem. Pričaj mi dalje… šta još voliš?”

 

Mica: “Pre nego što bi primila kurac u dupe, volim kada mi fino obližu čmar. Kada osetim jezik na njemu počnem da cvilim od uzbuđenja.” – brat je tada počeo sasvim opušteno da drka svoj kurac ispod pokrivača.

 

Nije više bilo potrebe da se krije. Ja sam jedino žalila što sam bila uskraćena za taj predivan prizor… morala sam da nađem načina da se to promeni.

 

Ustala sam za trenutak i izvadila kesicu iz torbe. Vratila sam se pored brata koji je tada, usled moje pauze, prestao sa drkanjem.

 

Darko: “Šta ti je to?”

 

Mica: “Moram da ti priznam još nešto. Sinoć sam bila jako bezobrazna… nevaljala. Celu noć sam drkala svoju pičkicu…” – pogledao je u kesu, pa ponovo u mene.

 

Darko: “Mico, posle svega što sam čuo, to je potpuno nevina stvar… barem za tvoje standarde.”

 

Mica: “Da ali… ne znaš o čemu sam maštala.” – otvorila sam kesu i namestila je bratu pred nos.

 

Duboko je udahnuo i zatvorio oči. Udisao je moj jak miris i kurac mu je ponovo bio u ruci. Držeći kesu pred njim, uspela sam da ga otkrijem, trudeći se da budem veoma pažljiva.

 

Nije se bunio i tada sam ugledala prelep prizor. Širok i tvrd kurac moga brata je bio obavijen njegovom levom šakom. Navlačio ga je veoma sporo, stiskajući ga i povremeno mi davajući sjajan pogled na njegov ljubičasti, vlažni glavić. Glavić kojeg su sisale desetine i stotine napaljenih kurvi.

 

Izvadila sam dva para gaćica iz kese i gledajući brata u oči jedne zavila oko njegovog uspravljenog kurca, a drugi par sam mu pritisnula na nos.

 

Mica: “Punila sam ove gaćice svojim sokovima misleći o tome kako jebeš sve te kurve, jednu po jednu. Kako ih polivaš svojom vrelom spermom koju su pile u slast. I ja sam bila tamo u svojim fantazijama. Da brate moj, dok si ih jebao u sve slobodne rupe, gledao si pravo mene. U mene i moju pičkicu koju sam snažno trljala gledajući taj jebozovni prizor pred sobom.”

 

Sklonila sam mu ruku sa organa i zamenila je svojom. Otvorio je širom oči i pogledao me u neverici. Pre nego što je uspeo da protestvuje zabila sam mu još jedan par gaćica iz kese u usta i počela da mu drkam.

 

Mico: “Znam koliko ti ovo treba. Nemoj da se povlačiš… dozvoli sebi da uživaš. Da, rođena sam ti sestra, sestra koju si čuvao i pazio svih ovih godina… ali sestra koja će ti pokazati kako zaista jedna kurvica treba da drka ovaj tvoj sjajan kurac.” – Izvukao je gaćice iz usta i počeo da ih liže dok je uživao u mom “ručnom radu” i mojim prljavim rečima.

 

Bio je potpuno nabrekao i vreo. Pljunula sam u svoju ruku i razmazivala pljuvačku po njegovim testisima što ga je dodatno uzbudilo.

 

Darko: “Uhh kako si dobra… pitam se koliko si kurčeva ovako profi izdrkala?” – uzdisao je veoma brzo i glasno.

 

Mica: “Sviđa ti se? Ne brini, sekina ruka je i više nego iskusna. Mlada a iskusna, baš kako najviše voliš.” – levom rukom sam povukla kožicu koliko sam mogla, a desnom počela sa mu trljam osetljivi deo između glavića i tela penisa.

 

Darko: “Ufff… ne, ne.. ne mogu!” – uzela sam brzo jedne od svojih gaćica i poklopila bratov kurac.

 

Darko: “Aaahhhh…” – punio ih je dugo… sperma je probijala kroz tanku tkaninu.

 

Bio je to jedan od najnapaljenijih prizora kojem sam prisustvovala – svršavanje brata u moje prljave gaćice. Njegov napaljeni pogled me je činio slabom i celo telo mi se naježilo.

 

Orgazam je napokon utihnuo. Izvadila sam sve svoje gaćice iz kese osim onih koje je napunio. Njih sam vratila u kesu i zatvorila je.

 

Mica: “Ove idu sa mnom, a sutra kada dođem, hoću da vidim sve ove gaćice sa tvojim osušenim flekama na sebi. Neka to bude tvoj poklon za mene. Mala zahvalnost za ovo danas. Toliko mi možeš učiniti, zar ne?”

 

Darko: “Joj seko… biće mi zadovoljstvo.”

 

 

5. ZADATAK ISPUNJEN

 

Sela sam u autobus i krenula ka kući. Znoj me je oblivao, pica mi je gorela. Gledala sam ljude oko sebe i drhtala… znala sam da neću izdržati.

 

Primakla sam torbu svome licu i otvorila je. Otvorila sam i kesu koja je bila pri dnu torbe i osetila prelep miris. Rukom sam razmakla gaćice u kesi i primetila još uvek ne osušenu spermu svoga brata. Mirisala sam i mirisala… opijala sam se tom muškom, jakom aromom.

 

Zabila sam glavu u torbu i licnula spermu sa gaćica. Momenat me je poneo i ubrzo sam počela halapljivo da skidam jezikom svaku kap. Ljudi oko mene su mogli da vide prizor polupane devojke kako mljacka nešto u svojoj torbi.

 

Oblizala sam ih i podigla glavu. Ljudi su me gledali ali mi nije smetalo. Ko ih jebe – pomislila sam. Jedino mi je bilo bitno da što pre stignem kući.

 

Nestrpljivo sam cupkala u sedištu dok nije došla moja stanica. Izletela sam iz busa, uletela u kući i nisam se nikome javila. Utrčala sam u sobu, zaključala se i skinula sve sa sebe. Gaćice natopljene spermom su mi bile u ustima a prsti duboko u mojoj pičkici… Ne minuti, sekunde su bile dovoljne da počnem da svršavam u glas.

 

Gaćice sam iz usta prebacila na picu i gurala ih duboko trudeći se da orgazam potraje što duže.

 

Mica: “Jebi me braco… uhhh jebi me, jebi me… jebi aaaa…” – mrmljala sam stojeći  u sobi sa gaćicama koje su virile iz mene.

 

Iscrpljena, pala sam na kolena i par minuta samo tako klečala i uzdisala. Ni jedna masturbacija do tada nije mogla da se meri sa tom. Celo telo mi je postalo malaksalo, kao da sam svu snagu iz tela na trenutak izgubila.

 

*

 

Nisam više ni mogla da razmišljam. Nisam jela, nisam pila… mislila sam samo na njega, na svog brata. Da li je to bila ta prava ljubav koju nikada nisam osetila… do tad? Nisu to samo bile telesne požude, nikako. Bilo je to nešto… nešto ne objašnjivo.

 

Šta god bilo, nisam želela da ikada prestane!

 

*

 

Ostatak dana sam provela kući i roditelji su primetili moje sjajno raspoloženje. Bilo im je čudno da, nakon nekoliko meseci tuge i blage depresije, sada sa mog lica ne silazi osmeh. Objasnila sam im da je to zbog novog posla i da sam upoznala nekog momka… znate ono, klasične stvari.

 

Zvale su me drugarice na piće to veče, zvali me i razni momci čije bi ponude inače rado prihvatala i dala im se, ali niko mi nije bio potreban. Imala sam svoj mir u glavi nakon toliko vremena i osećala sam se kao na sedmom nebu.

 

*

 

Pre nego sam sledeće jutro krenula u novu posetu bratu, zadržala sam se u kupatilu kako bi potpuno obrijala svoju picu. Iako je bila praktično bez dlaka, želela sam da bude skroz sređena znajući da moj brat tako najviše voli. Nije da sam očekivala da će je videti, ali prosto sam želela da budem sređena baš kako bi on voleo.

 

Utegnuta u tanku trenerku i polu tangu, uputila sam se u gradski zatvor, i ne dugo zatim sam se ponovo našla pred malom sobom za posete. Čuvar me je pustio unutra bez da je i sam zakoračio u sobu, i zatvorio vrata za mnom.

 

Ponovo brat nije bio u sobi već u kupatilu. Čula sam kako voda prska po tuš kabini, pa sam se raskomotila i čekala da završi. Šetkala sam po maloj sobici i tada mi se učinilo da nešto viri ispod pokrivača na krevetu.

 

Sklonila sam jorgan i zatekla zanimljivu scenu. Četiri mojih gaćica su bile složene u jednom redu i svaka je na sebi imala jasno vidljive fleke. Četvoronoške sam se popela na krevet i lagano spustila glavu da omirišem prvi par.

 

Udisala sam predivnu mešavinu mirisa mojih sokova i bratove sperme. Išla sam redom i mirisala osetivši tada onaj isti prijatni miris iz kupatila. Nisam se namerno okretala već sam tako nagužena ostala da mirišem i uživam, želeći da me brat vidi takvu.

 

Darko: “Našla si ih vidim. Svakoj gaćici sam se posebno posvetio, da znaš. Imao sam poprilično napeto veče u ćeliji. Bilo je uživanje mirisati tvoje slatke arome i svršavati na njih. Zamišljao sam usput kako svršavam na tvoju slatku picu seko. Eto, izgleda da oboje imamo nevaljale fantazije.”

 

Isplezila sam jezik i počela da ližem gaćice dok me je brat gledao sa strane. Perifernim vidom sam primetila da je počeo da stiska svoj kurac preko bokserica. Nastavila sam da lickam praveći se da ne vidim šta radi.

 

Mica: “Mmmm… kako bih volela da svršiš ponovo, ali ovaj put ne na gaćice, već na nešto drugo. Na nešto glatko i slatko.” – i dalje četvoronoške, lizala sam gaćice i provukla ruku preko međunožja mazeći se kroz tanku trenerku.

 

Osetila sam tada da se brat popeo na krevet iza mene i ubrzo je njegova ruka počela da mazi moju guzu. Ruka mu je stiskala moje guzove i polako se spuštala niže… Dlan mu je ubrzo bio na mojoj pici i nežno ju je uhvatio.

 

Darko: “Uhh… Jel je ovo to – glatko a slatko? Jel bi možda želela da svršim na nju?” – prst je provlačio između mojih usnica koje su se ocrtavale.

 

Mico: “Kako si brzo shvatio šta želim. Vidi se da si mi brat.” – pogledala sam ka njemu i shvatila da više nije imao bokserice na sebi.

 

Drkao je svoj kurac i počeo polako da spušta moju trenerku zajedno sa gaćicama. Spustio ih je do polovine mojih butina i gledao odpozadi moje usnice i guzu.

 

Darko: “Evo je ta famozna pička o kojoj sam toliko slušao i koju sam sanjao.” – čvrsto me je uhvatio rukama i u jednom pokretu me okrenuo na leđa.

 

Spustila sam trenerku niže do članaka i raširila svoje noge. Brat me je gledao i sve brže drkao.

 

Darko: “Ajde, mazi se malo za mene. Mazi se kao što si se mazila kad si me zamišljala sa onim silnim droljama.”

 

Oblizala sam celu šaku, prst po prst, i počela od klitorisa. Trljala sam se dok sam gledala brata u oči. Reči tada nisu bile ni potrebne. Osećala se tolika napetost da su uzdasi bili savim dovoljni.

 

Počela sam da guram prste u svoju iskusnu pičku. Jedan, pa drugi, treći… Drugom rukom sam otišla niže i gurnula prstić u čmar. Brat je bio očaran i prišao mi je još bliže. Klečao je preda mnom i pridržavao se slobodnom rukom za moje koleno.

 

Četiri prsta su me jebala dok sam gledala u bratov kurac koji se činio još širim i tvrđim nego ranije. Morao je da drži lagani tempo drkanja kako ne bi svršio previše rano.

 

Darko: “Kako si samo lepa… jebeno prelepa seko. Jesi se tako jebala dok si mislila na mene?”

 

Mica: “Jesam… ali sada moram ići i dalje od toga… Ufff, jel bi bio ljubazan?” – izvadila sam prste iz sebe i ispružila ruku ka bratu.

 

Prišao je i ubacio je većinu moje male šake u usta i počeo da je oblizuje i natapa pljuvačkom.

 

Darko: “Mmmm… preukusno! Pokaži mi…” – spustila sam mokru šaku i polako počela da širim svoju pičku.

 

Spojila sam sve prste i širila je sve više. Brat je prestao da diše u tom trenutku usled koncentracije koju je usmerio na moj sledeći pokret. Malo po malo i uspela sam.

 

Mica: “Uhhhh… aaaa…” – cela šaka do zgloba je završila u mom otvoru. Počela sam da je pomeram i da pomalo masiram prstima svoj dubok kanal.

 

Darko: “Ufff… sada razumem kad si rekla da si veća kurvica od svih mojih kurvi. Ova tvoja pička može sve da primi seko…”

 

Mica: “Rekla sam ti… sestrica-kurvica!” – namignula sam mu i počela žestoko da se jebem svojom šakom.

 

Brat je silovito drkao preda mnom i napaljeno gledao moju picu bez dna. Nisam mu davala mira svojim pokretima. Izvadila bih šaku skoro potpuno iz sebe i onda je ponovo nabila duboko.

 

Mica: “UUUuhhh…” – sokovi su prštali iz mene i mogao se čuti glasan “mokri” zvuk kada god bih nabila ruku u pičku.

 

Noge su mi drhtale i bilo je vreme da prestanem. Moja raširena pica sa velikom otvorenom rupom je bila previše za mog Darka.

 

Prišao je, uhvatio moju mokru šaku i počeo da je liže drkajući tačno iznad moje razvaljene pičke.

 

Mica: “Tako bato… svrši na nju. Svrši na ovu obrijanu sestrinu pičketinu koju toliko sanjaš. Okupaj je, molim te…” – sisao je moje prste i usmerio kurac.

 

Tada, na moje iznenađenje, spustio se i poljubio me u usne. Jezici su počeli da nam se prepliću dok sam osećala povremeni dodir njegovog užarenog organa na svojoj toploj ribici.

 

Darko: “Uhhhh…” – žvalio me je dok je svršavao na mene.

 

Okupao je moju picu svuda. Topla sperma je klizila sa njene glatke površine i kapljala unutra i sa strane. Slivala se i između mojih guzova dodirijući moj anus.

 

Brat je pao kao pokošen i legao pored mene, a ja sam se trudila da pokupim što više sperme sa sebe i prinesem u svoja usta. Brat me je gledao dok sam sisala svoje prste natopljene njegovom tečnošću.

 

Darko: “Jao Mico… šta ovo bi?”

 

Mica: “Svršio si na sestru perverznjaku jedan!” – počeli smo glasno da se smejemo.

 

Darko nas je pokrio i zagledali smo se jedno u drugog. Prišao je tada prstom i pokupio jednu kap sperme koja je ostala na mojoj bradi. Otvorila sam usta i on ju je uneo unutra zajedno sa prstom koji sam posisala kao lizalicu.

 

Poljubili smo se i ležali još par trenutaka dok čuvar nije ušao i rekao da je vreme isteklo. Bila sam tužna, bila sam srećna…

 

Nastavak priče Brat kriminalac 3 dio

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 17 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
Jučer · Dodao: blackbomb
Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),
Jučer · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
Jučer · Dodao: blackbomb
Nekim nemilim dogadjajima dok sam bio srednjoskolac,svoje skolovanje sam morao nastaviti kod tetke u Beogradu.Znao sam da me puno voli i da nikakvih problema nece biti sto je na kraju i bilo tako. Dosao sam u Mostar,sav tuzan jer moram da pocnem jedan dio zivota u drugom gradu.
Jučer · Dodao: ukroceni
Imao sam strinu Mariju koja je imala pomalo "nezgodnog muza",tukao je sve osim nje kad popije u biti da ne duljim nasi starci su imali nekih nesuglasica tako da nismo bili u kontaktu. Dok smo se jos redovno vidali kao djecarac sam je uvijek gledao, uh..imala je obline a ima i danas kakve mnogo mlade djevojke mogu samo sanjati..
Jučer · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 4 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories