Trenutno Pusicu pregledava 1130 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 17.02.2019 (17.02.2019) - Svi članci by MomLover6292

6. IZNENADNI SUSRET

 

Nisam ni išla kući… nisam mogla. Jedva sam izdržala da dođem i do motela koji je bio dve stanice od zatvora. Nisam se ni presvukla, nisam ni zaključala vrata. Samo sam izula patike i legla u krevet.

 

Pokrila sam se preko glave želeći da budem sama sa svojim mislima… sama u mraku. Njegovi mirisi su bili svuda po meni. Mirisala sam svoje ruke, svoje telo… mirisala sam ga na sebi i zamišljala ga.

 

Želela sam da uzmem neki buldožer i da se zaletim u te glupe zidine… da sve razbijem, da ga oslobodim i da pobegnemo daleko. Želela sam sve i odmah ali sam znala da moram da čekam. Nikada nisam bila strpljiva osoba i ubijala me je pomisao da ću morati da čekam godinama na njegovu… na našu slobodu.

 

*

 

Pao je mrak a ja sam i dalje ležala na istom mestu u istom položaju. Nije bilo smisla ustajati… Skinula sam sve sa sebe, bacila na pod i vratila se pod jorgan. Stiskala sam svoje male sike želeći da me brat gleda. Da me gleda dugo, da uživa i da ponovo svrši po meni… da me ugreje… poljubi.

 

Zatvorila sam oči i prepustila se dodirima… i tada, taman kada sam počela da uživam, zazvonio je telefon. Roditelji su mi se verovatno brinuli, ali nisam imala snage da pričam sa njima. Odzvonio je do kraja i taman kad sam se ponovo opustila, nervozno zvono je ponovo ugasilo tišinu.

 

Mrzovoljno sam ustala i uzela telefon u ruku. Bila sam spremna da ih sve oteram u majčinu ali sam zastala. Broj je bio privatan. Javila sam se i tada čula glas koji jedini nisam očekivala.

 

Darko: “Mico? Jesi ti?”

 

Mica: “Darko? Ali… kako?” – vratila sam se pod moj jorgan i nasmejano ležala uživajući u bratovom dubokom disanju koje je dopiralo iz slušalice.

 

Darko: “Ne mogu da spavam… ne mogu ništa da radim. Potpuno sam odlepio… odlepio za tobom! Posle svega ja… ne mogu! Želim te! Reci šta hoćeš, da sam lud ili šta već… ali želim te!”

 

Mica: “Nisi lud! Ne govori to! Ja tebe želim od prvog dana. Želim te u sebi… želim da budem tvoja sestrica-kurvica ali samo za tebe. Uhhh mrzim sve one koje su te imale! Kada si mi pričao želela sam samo jedno – da ja budem jedna od njih!” – jecala sam u slušalicu.

 

Darko: “Uhh seko, jel želiš da budeš moja? Reci to opet! Reci mi dok zamišljam tvoje jebozovno mlado telo, tvoju prelepu picu i guzu, tvoje grudi… tvoje usne… tvoje sve!” – prsti su mi tražili ulaz u maleni čmarić dok sam slušala brata.

 

Mica: “Reći ću… ponoviću sto puta ako treba. Ufff, jako te želim bato! Daću ti sve, daću ti sve svoje što imam… molim te da me uzmeš. Molim te da osetim tvoj predivni kurac duboko u sebi… tvoj jezik želim na sebi…” – probijala sam se prstima i jecala kada sam začula korake.

 

Veza se prekinula i krevet je počeo da se pomera usled nečije težine koja se prenela na njega. Bila sam uplašena pod jorganom i glasno sam uzdisala.

 

Ušao je pod jorgan i priljubio se uz moja leđa. Moje golo telo je osetilo poznatu toplinu, moje nozdrve poznat miris.

 

Mico: “Darko?”

 

Darko: “Pssst… ne brini, sve je u redu. Tvoj bato je tu i on zna šta voliš. Zar može biti spontanije od ovoga?” – njegova ruka je obuhvatila moje male guzove i prsti su mu počeli maziti moj maleni čmarić.

 

Mica: “Tako je… znam da znaš. A i tvoja seka zna šta ti voliš. Zna da voliš da tvoje kurvice budu mlade, iskusne, vulgarne… da ti daju sve svoje prljave rupe. Biću takva dragi brate. Za tebe… uvek!” – prst mu je ušao u moj čmar. Nije bio nežan već grub, kako i volim.

 

Širio me je sve više dok me je ljubio po vratu i leđima. Tada nas je otkrio i spustio se do moje guze. Razdvojio je guzove i zabio jezik tačno u moju rupicu.

 

Mica: “Uff… liži me. Liži me pre nego me izjebeš. Pljuni na moj čmar, zabij jezik u moju prljavu guzu i poljubi me.” – jebao me je jezikom neko vreme i oblizivao ceo moj ulaz.

 

Zatim je podigao glavu i zabio mi jezik u usta. Dok sam mu sisala jezik osećala sam kako glavićem mazi moj anus i polako kreće u njega.

 

Darko: “Jel znaš seko da si ti jedina kurvica koju zaista volim?” – poljubio me i jednim potezom ušao u moj spreman čmar.

 

Mica: “Aaaaa… Pokaži mi! Pokaži me koliko me voliš!” – jebao me je žestoko od pozadi dok je stiskao moje sise i štipkao moje bradavice.

 

Rukom sam drkala picu i širila je sve više u napadu uzbuđenja. Stenjala sam od siline kojom me je brat tucao. Svršavala sam u naletima i natapala gustom sluzi bratov kurac duboko u sebi.

 

Mica: “Bato… uhhh… uhvati me za kosu, želim to!” – izašao je iz mene, podigao se i kleknuo na krevet.

 

Okrenula sam se ka njemu i prvo smo se ljubili dok sam mu drkala mokar kurac. Zatim sam se spustila i setila njegove šake na mojoj glavi i kosi.

 

Darko: “Očisti ga seko… očisti ga od svojih sokova.” – nabio je kurac u moja usta i čvrsto me držeći počeo da se nabija u njih.

 

Ne postoji broj koji može da kaže koliko sam ih popušila u svom kratkom životu, ali osećaj bratove kare u mojim ustima je bio svetlosnim godinama ispred svih drugih… svi oni su u tom trenutku postali nebitni.

 

Njegov ukus, njegova toplota i snaga me je sekla svakim trenom… gutala sam ga i znala sam da ni jedna pre mene nije uspela toliko da ga napali.

 

Darko: “Koliko dugo sam ovo zamišljao, koliko dugo seko želim da te osetim…” – uhvatio me je za obraze i podigao ka sebi.

 

Nosevi su nam se dodirivali, oči su nam se srele a njegova ruka je prišla mom međunožju i počela da ulazi u moju picu – prst po prst.

 

Mica: “Hoćeš celu šaku bato? Uhh svidelo ti se to… videla sam. Svidelo ti se kako lako primam sve što poželim.”

 

Darka: “A šta to želiš da primiš seko?” – počeo je da gura svoju šaku u mene.

 

Mica: “Aaaa… ufff… želim tvoju šaku da primim!”

 

Darko: “Uff… stiže, samo za tebe! Reci mi, šta još želiš?” – ušao je do zgloba i počeo da razdvaja svoje prste u meni.

 

Mica: “Tvoj kurac! Želim tvoju iskusnu kurčinu u sebi!” – vrištala sam i svršavala na njegovu šaku.

 

Darko: “C c c c… nevaljala sekica-kurvica. Dobićeš je ali samo zato… jer te volim!” – izažao je naglo iz mene, legao na leđa i počeo da liže svoje mokre prste.

 

Opkoračila sam ga, sada već sva znojava, i spustila pičku na bratov kurac koji je lagano ušao u nju. Spustila sam ruke na njegov stomak i počela da se nabijam u brzom ritmu. Ribica mi je gorela dok je i čmar primao svoj deo jer je bratov prst ušao u njega.

 

Mica: “Uhhh i kako… kako ti se sekica nabija? Jesam li bolja od svih tih odvratnih kurvi?”

 

Darko: “Seko… ne.. ne mogu ni da ti priđu…” – jedva je i mogao da govori.

 

Dala sam sve od sebe da iskoristim svaki trik koji sam znala. Skinula sam se sa njega, pljunula mu na kurac i ponovo se nabila na njega. Skakala sam toliko da je krevet počeo da škripi.

 

Ustala sam sa njega i namestila mu pičku na lice dok je meni njegov kurac završio u ustima. Ležali smo u 69 i uživali u sisanju jedno drugog. Njegov jezik je bio duboko u meni i dodirivao je sve moje osetljive zone dok sam mu ja drkala i pušila želeći da opet osetim njegovu vrelu tečnost.

 

Mica: “Svrši bato… želim tvoju spermu u svojim ustima… svrši jako…” – prestao je da me liže i stiskao je moje guzove sve više se grčeći.

 

Darko: “Ufff… ide seko… sve za tebe..” – stavila sam ga u usta kako me ne bi iznenadio i tada je počeo da ih puni.

 

Oči su mi se zacaklile kad sam osetila taj predivan ukus bratove semene tečnosti i počela sam da bućkam u ustima i da gutam.

 

Iscedila sam zadnju kap, izvadila ga iz usta i napokon došla malo do daha. Ljubila sam mu kurac koji se sve više opuštao.

 

Darko: “Jooj Bože. Ako postoji raj na zemlji, to je ovaj osećaj. Dođi kod mene seko.” – okrenula sam se i ušuškala uz brata.

 

Mica: “Znaš da sam rekla kako me na kraju uvek poljube i ostave. Nadam se da me ti nećeš nikada ostaviti.” – pogledao me je i veoma me nežno i osećajno poljubio.

 

Darko: “Koliko god moje veze bile jake, ovo je veliki rizik koji može da ugrozi moju slobodu… zato moram da se vratim u ćeliju. Ali nemoj ni da pomisliš da te ostavljam. Dođi da me posetiš svaki dan ako hoćeš, ne teram te ni na šta, ali moraš da znaš da ću te svaki dan čekati… a kada ponovo budem slobodan… nebo nam je granica. Nadam se samo da ćeš imati strpljenja.”

 

Suze su se skupljale i silazile mi niz obraze.

 

Mica: “Ne brini. Dolaziću! Čekaću te!”

 

 NAPOMENA AUTORA: Priča je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (incest, brat, sestra, anal). Ako ove teme nekoga vređaju, molim da NE ČITA! 

 

Poželjni su konstruktivni komentari i kritike. 

 

Za svaku gramatičku grešku unapred se izvinjavam.

 

 

KRAJ                                                                                                             MomLover

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 24 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Mystic: 
   
  Obožavam čitati incest priče, a ova mi je super. Bravo, samo nastavi pisati...
   
   23.02.20191 odgovor/a1 odgovor/a 
  5 bodova
   
 •  sgarapic: 
   
  Ova priča je najbolja do sada, nadam se da će biti nešto slično ovoj priči, ali što ne i lezbo priča
   
   21.02.20191 odgovor/a1 odgovor/a 
  4 bodova
   
 •  MomLover6292: 
   
  Hvala skejtermkd, nažalost moje priče nemaju nastavke. Sve što želim da kažem, sam rekao... ostalo ostavljam na maštu čitaocima :)
   
   19.02.20191 odgovor/a1 odgovor/a 
  1 bod
   
 •  skejtermkd: 
   
  sve price su vrh,produzi dalje daj nam nastavak...
   
   19.02.2019 
  3 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 2 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
Prije 9 dana · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Incest priče, Dobre jebačine sa ujkom, Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories