Trenutno Pusicu pregledava 1963 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 28.11.2018 (28.11.2018) - Svi članci by najboljeprice69
Beograd
Srbija

Prošle godine počeo sam da radim u srednjoj školi i, mada to nije uobičajeno, povereno mi je starešinstvo nad razredom, a zatim i vođenje jednog od odeljenja na višednvenu eksurziju. Sticajem okolnosti, preostala 4 odeljenja vodile su profesorice i direktorica. Nisam imao pojma šta me čeka.

Prvog dana, nakon što smo stigli, imali smo celo popodne slobodno. Dogovorili smo se da ga iskoristimo na bazenu, masažama i drugim sadržajima hotela, jer smo znali da će narednih dana biti haos sa vođenjem dece po gradu. Nakon totalno opuštajućeg dana, koleginice su predložile da se, kad pošaljemo decu u sobe, okupimo i popijemo nešto u jednoj od soba. Računao sam da ne može da bude loše, a bilo je fenomenalno.

Kada sam stigao, koleginice su već bile tu. Iako je većina, sem Aleksandre, bila u godinama, bile su jako druzeljubive i slobodne...otkacene toliko da sam, iako sam bio kratko u kolektivu, imao utisak kao da se znamo čitav život. Smestilie su me na trosed između dve koleginice. Nasule mi piće. Priča je tekla, teme su stizale teme, a kako se bližila ponoć seksualne šale i opaske bile su sve češće. Nije mi to smetalo nikako, mada sam se kao dzentlmen trudio da se uzdržim komentara preteranih. Mada, koliko god se trudio da ne izgledam kao napaljeni klinja sa neslanim šalama, činjenica je da su piće, muzika, ali i blizina dve koleginice koje su se sve više naginjale i sve češće me grlile, učinile da mi se kurac žestoko digne.

Koleginice su primetile da skrivam erekciju. Pitale su me, otvoreno :"kolega, vama baš prija naše društvo". Bilo mo je malo neugodno, ali prijalo mi je što su primetile erekciju. Prokomentarisao sam samo da je u pantalonama sve tesnije.

Mima, koja je sedela preko puta u fotelji rekla je da ustanem i dođem do nje. Poslušao sam. Stao sm pored nje sa izbočinom u visini njenih očiju. Rekla je :"znate kolega, nije zdravo da se toliki pritisak nagomilava...moramo da ga oslobodimo pritiska". Na to mi je otkopčla pantalone, i u trenutku sam se našao spuštenih pantalona sa izvađenim kurcem na sred sobe. "Tako je bolje. ajde sad vrati se na mesto" rekla je i dobro stisla za jaja.

Seo sam između Danijele i Vukice. Danijela, nešto mlađa, bila je u kratkom satenskom šorcu i majici bez brusa (što sam odmah i primetio), a Vukica, direktorica, u košulji koja je odjednom bila raskopčanija. "Mladi kolega", pitala je direktorica prebacivši nogu preko mene "jel imate nešto da nam kažete"? Kurčina koja je balavila kao luda dok je nogom u najlonskoj čarapi prelazila preko moje butine govorila je sve.

Aleksandra, visoka, vitka, uvek u haljinicima kraktim, počela je da nas slika. "Nataša neće moći da veruje", rekla je. Nataša je naša koleginica iz druge škole kojoj je aleksandra počela da šalje fotke. Prvo jednu gde sede Danijela i Vukica kraj mene. Zatim jednu gde me drže za kurac. Drugu u kojoj Aleksandra poduiže haljinu i slika guzu sa tangom naslonjenu na moj kurac. Sledeću gde su joj usne nadomak mog kurca kako duva dim cigarete u njega (ta mi je omiljena). Sledeću u kojoj Vukica skida svoju najlonsku čarapu i vezuje mi kurac u korenu, ispod jaja.

Šalili smo se, zezali, igrali, plesali, mazili se, savršeno mi je prijalo što sam go među njima obučenima. Trljao sam kurac o Vukicine najlonke, Aleksadrinu haljinicu, Miminu trenerku...a najviše sam se trljao o Danijelnino dupe kroz nogavicu  šorca. Smenjivale su se u maženju i drkanju kurca, pušenju, lizanju...Aleksandra je malo sedela i mešala na kurcu. Nisam mogao da svršim jer je bio čvrsto podvezan čarapom. Već je prošlo par sati. Rekle su mi da moram da odlučim koju ću većeras da izjebem. Jedna večeras, a ostale narednih dana u nekom drugom okruženju,

Odabrao sam aleksandru. Zavalio je na fotelju. Raširo joj noge i sjurio kurac u vlažnu pičkicu. Ostale su se naslonile na fotelju i gledale uz piće. Za kratko vreme izmenjali smo milion poza. Kao luda je svršila dva puta, a onda sam odvezao čarapu i nakon par uboda isprskao je svuda...Sperma je šikljala kao gejzir. Čitav metar. Direktorica me je poljubila i prošaptala na uho "ja sam sledeća sutra veče. Samo si moj. Ja sam direktorica, ja se pitam". Nije trebala dva puta da kaže.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 33 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Posle naseg prvog intimnog susreta brzo je usledio i drugi...
Prije 8 dana · Dodao: stoleharinga
To se desilo pre par godina kada sam se zaposlio u jednoj privatnoj dobrostojecoj firmi kao menadzer prodaje.
Prije 10 dana · Dodao: stoleharinga
Mamica na koju se palim godinama konacnoo je zajahala moju kurcinu koja je bila zeljna njene picke
02.01.2019 · Dodao: lolalovebisex
Mima je imala ogroman stan i velike sise.. Upiso sam poljoprivredni fakultet posle gimnazije i moji su mi nasli sobu u Beogradu kod jedne zene, usedelice, kako bi nasi rekli. stan je starinski, salonski, ogroman, a Mima zivi sama u njemu.
15.12.2018 · Dodao: Carski
Skoro sam imao poziv prijatelja na kafu,sa kojim se nisam video skoro godinu dana.Zeleo je nesto da mi isprica.Nasli smo se u jednoj kafani gde smo nekada odsedali kada smo se vracali sa posla i sredjivali utiske od tog radnog dana.Ista onakva kafana u koju nismo ulazili godinama.
13.12.2018 · Dodao: Bato-007

Anketa
By Nezasita Prije 2 dana
By St1993 Prije 4 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories