Trenutno Pusicu pregledava 841 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 15.04.2019 (15.04.2019) - Svi članci by Pusica

Žurio sam na posao i kad sam izlazio na vratima se skoro sudario sa nekim visokim mladičem. Tek kad je rekao izvinite vidio sam da je sin mog nekadašnjeg suradnika iz katnice nasuprot naše. Smo je rekao izvinite i potrčao niz stepenice a ja otišao na posao.Tek na poslu kod pauze počeo sam da razmišljam o Milanu, kako mi je pričao da njegov mali ima več sada veči kurac od njega. A tek je punoljetan. Bilo je to prije dve godine.

Razmišljao sam kako je njegovoj djevojci kad ga primi jer znam da Milan ima oko 20 cm. Znači mali ima djevojku u našoj zgradi. Baš me zanima koja je to kurvica kad može da primi toliku batinu.Poslije posla došao sam kuči i poljubio moju ženu ko svaki dan. Pričala mi kako je bilo dosadno cjelo jutro i slični a onda me natjerala da idem u trgovinu. Malo ispred trgovine bio je kafič sa stolovima ispred i okružen sa ljepim drvečem i grmljem. Vidio sam Milana i njegovog sina kako piju i pričaju i htio ih iznenaditi.

Došao sam sasvim blizu grmlja i baš kad sam htio skočiti i viknuti čuo sam malog kako mu priča kako je danas bila ta njegova kurvica sasvim poludjela i kako je žestoko jebao.Pa rekao sam ti da joj nikad dosta kurca pričao mu Milan.

Stari baš ti hvala pričao je mali i hvatao se za kurac. I sad mi se digao. Odmah bi otišao da je opalim da nije njenog drkađije kod kuče.Hahaha. Smijao se Milan.

Jebačeš je dok je on na poslu. Pa znaš do smo prijatelji i da znam kada radi. Al znaj i ja je jebem ponekad. Podjeličemo je.

Bože to oni o mojoj ženi. Sad znam zašto me stalno pitao kad mi je smjena. Otišao sam da me nevide i kad sam došao kuči odmah navalio nanju i izjebao je ludo ko nikad dosad. Samo se smijala da sam lud i ništa drugo nije rekla.Nikako nisam mogao da zaspim.

Razmišljao sam šta da uradim sutra. Kurac me boleo toliko mi se digao jer sam skroz imao pred očima njegovu veliku batinu i moju ženu kako je sisa, kako se nabija na njega i kako tek svršava na njemu. Izdrkao sam ga dvaput na brzake dok je Ana spavala a onda zaspao.

Probudio sam se ranije i odlučio da prije odem na posao i da si sredim da mogu da uzmem godišnji. Spremio sam se na brzake i otišao. Več kod lifta čuo sam neke muškarce kako pričaju i pošto ga nikako nije bilo krenuo polako pješke. U prvom katu primjetio sam neke dečke kako sjede na stepenicama. Čuo sam kako pričaju o jebačini. A onda odmah prepoznao Milanovog sina, kako priča onoj dvojici o dobroj kurvi kojoj nikad dosta jebacine. Stao sam u stranu i slušao.

Nabio sam joj do jaja kurac i još se derala da joj ga uteram dublje cerio se. Bila je presretna kad sam joj rekao da ču dovesti još kojeg mladog jebača.

Koja je to . Daj reci. Ispitivao ga onaj mršavi.

Pa znaš onu sisatu na osmom katu. Njen stalno radi a njoj treba kurac.

Znam. Več sam drkao na nju. Majku mu sad če mi se ostvariti san da je jebem pričao je mršavi.

Onaj treči samo je šutio i navlačio si kurac u pantalonam.Iskrao sam se i popeo brzo nazad dva kata i sa liftom se vratio dolje.

Dobro jutro pozdravio me Milanov mali a onda i ostala dvojica. Kako ste. Opet na posao?.

Da rekao sam šta mogu. Takav je život.

Pa da.

A mi uživamo rekao je onaj mršavi.

I trebate rekao sam. Mladi ste i otišao.

Odmah iza ugla pozvao sam na posao i sredio si slobodan dan. Na brzinu sam došao nazad do ulaza i čuo još kako je mali rekao

- ajmo sad je otišao.

Otišli su liftom a ja pješice. Kod vrata stana zastao sam i slušao. Još su bili na hodniku. Milanov mali je tejrao onu dvojicu da se skinu a moja se Ana smijala.

- Što si mi to doveo.

- Sviđaju ti se kurvice moja?

- Mmmmmmm da rekla je Ana. Imaju batine skoro ko ti. Bože što volim velike kurce.

- Bičeš naša kurva dok tvoj stari ne dođe ispitivao je Milanov mali a uz to čuo se smijeh one dvojice.

- Daaaaaaaaaa, daaaaaaaaaaa. Čuo sam.

A kurac mi se digao do bola.

 

Nastavak slijedi...

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 27 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Nakon preporuke kurve za obdarenim muskarcem dolazim na threesome u svoj stan.Moje iskustvo sa cuckold maštarijama me polako pocelo izluđivati i nisam mogao da tijekom svakog drkanja ili seksa nepomislim na to
Jučer · Dodao: milfhunter021
Posle polucasvnog odmora i predaha uz crno vino, Milica me za to vreme mazila nije htjela da odustane od mene tako lako, lizala mi je kurac, lizala jaja stavljala ih usta, jedno pa drugo jaje, ja sam po kurcu posipao vina sto je ona halapljivo lizala i gutala mi omeksali kurac usta, svaki njen liz mi je jezio kozu, Maja je trazila od Pedje da je jebe u dupe.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Ovo se desilo pre neku godinu, tada sam imao 25 godina. Imao sa drugaricu koja je tada imala 25 godina, koja je tada raskinula sa svojim verenikom, ne bih da joj spominjem ime. Vratila se svojoj kući.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Seks na plaži sa dvije napaljene ženske. Na plaži šetam i okolo gledam, ispred vidim dvi cure kako se slikaju, izbacivaju guzu i sise naravno u prvi plan da se vidi. Došao sam do njih i pitao ih , mogu li se i ja sa njima uslikati.
22.08.2019 · Dodao: HotBod
Gordana je drugarica moje najbolje ortakinje sa faksa. Naših je godina, tačnije 3 godine je mladja od mene zato što sam ja kasnije krenuo na faks. I ona i Vesna, moja ortakinja sa faksa su poprilično zgodne devojke, nižeg rasta, tako maksimum su visoke 162-3cm, klasične spinerke. :)
17.08.2019 · Dodao: Feeder

Anketa
By Lovetoplay Prije 4 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories