Trenutno Pusicu pregledava 881 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 19.12.2018 (19.12.2018) - Svi članci by cane074

 Sasvim spontano i neočekivano došao sam u situaciju iz koje mi najvjerovatnije neće biti povratka. Ja i supruga Vesna imamo dvije ćerke. Starija Sara ima 24 godine, otišla je već od nas, stanuje u drugom gradu, studira. Jovana je sedam godina mlađa, nakon prvog poroda ja i Vesna smo se nahodali po ginekološkim ambulantama i et dobili smo „kasno dijete“. Jovana je veoma razmažena, uvijek joj ugađamo, ima sve, a najviše ima slobode koju znalački koristi. Žena je medicinska sestra, svaku treću noć nije u kući, dežura u bolnici.

Primijetio sam Jovanino čudno ponašanje kad je napunila 16 godina. Počela se šepuriti po kući ujutro u gaćicama i providnoj majici, sjedala je ispred mene neoprezno, razbacivala gaćice po kupatilu, otkrivala se prilikom spavanja.

Da se odmah razumijemo između mene i Jovane nije ništa bilo, ali situacija je iz dana u dan sve naelektrisanija, bojim se i njenog i mog napona. Opisaću vam samo nekoliko njenih igrica, koje sasvim sigurno iskaču iz okvira normalnog porodičnog ponašanja.

Početkom aprila ove godine, subota naveče, žena tek otišla u noćnu smjenu. Jovana pjevuši u svojoj sobi i sprema se za izlaz. Odjednom me je pozvala.

-Tata donesi mi neseser iz kupatila. Poslušao sam je, i čim sam ušao u njenu sobu ugledao sam je u ogledalu samo u tangicama i minijaturnom grudnjaku. Sise, a već su četvorke, su kipjele, željele su van. Nisam mogao a da dobro ne bacim pogled. Izašao sam za pola minuta i osjetio kako mi se kurac jako digao,želio je van iz gaća.

Otišao sam u toalet, skinuo gaće i obukao samo trenerku, gaće su me stezale.

-Tata dođi opet, rekla mi je Jovana.

Ušao sam i upitao je šta sad hoće. Otkopčala je grudnjak i nabacila novi, pitajući me koji joj bolje stoji. Odgovorio sam joj šeretski, mlada si najbolje da samo obučeš majicu bez tih stezala. Nasmijala se i udarila me po ramenu, a potom je bacila pogled na mog ukrućenog debeljka koji je stršio iz trenerke. Obukla je helanke i usku majicu, našminkala se i došla kod mene. Sjedio sam za računarom,a Jovana mi je sjela u krilo sa jasnom namjerom da joj dam malo love. Kurac mi je bio ludo dignut, osjetila ga je, zavrtila mi se u krilu i nakon dva tri minuta ustala sa novcima koje sam joj dao. Poljubila me je u obraz i krenula vani. Uputio sam pogled za njom i rekao joj da se normalno ponaša i da ću je čekati.

Te večeri sam pijuckao „vranac“ i kasno noću gledao porniće. Jovana je došlo iza dva poponoći. Ugasio sam tv i izašao preda nju.

-Kako je bilo u gradu, upitao sam je.

-Super, odgovorila mi je i uputila se u toalet.

Virio sam kroz ključaonicu, znala je, jer se sk**ala upravo ispred vrata da je jasno vidim. Potom se nagnula prema kadi i na pola metra mi istrćila guzu i prelijepu pičkicu. Tuširanje je trajalo pet minuta, ustvari bila je to kombinacija tuširanja i maženja po sisama i pičkici. Izašla je ogrnuta u bade mantil, sjela preko puta mene i namjerno razmakla noge da joj se vidi pičkica. Nisam mogao da ne gledam, kurac mi je bio pred eksplozijom. Ustala je, poljubila me u obraz i krenula na spavanje. Mahinalno sam je kvrcnuo po guzi, okrenula se i namignula.

Otišao sam u toalet i izdrkao u njene tangice,koje je tu noć nosila. Vratio sam se u boravak, bio sam samo u običnim bijelim gaćama, spremio neke papire i nakon par minuta otišao na spavanje. Okretao sam se, nije mi san htio na oči i nakon desetak minuta otišao sam da obiđem Jovanu da li spava. Ležala je na stomaku, jednu nogu je opružila, d**gu savila u koljenu i otkrila guzu. Pokrio sam je, ali sam je prije toga ovlaš pomilovao po guzi i rascvjetaloj pičkici. Nekako sam zaspao i ujutro jedva otišao na posao.

Slično nam se dogodilo i u maju, naravno isto tako u vrijeme kad je žena radila u noćnoj. Te večeri Jovana nije izlazila, ali je nakon večernje toalete došla k meni u boravak u nekakvoj pohabanoj spavaćici, koja je manje skrivala, a više otkrivala. Sjedila je u fotelji naspram mene i čitala nekakav ženski magazin. Znao sam da samo bulji u slova jer se skoncentrisala upravo na prebacivanje noge preko noge i otkrivanje svog lijepog međunožja. Pičkica joj se jasno vidjela, a tek kad je obje noge spustila na tepih i malo više ih razmakla vidjelo se sve kao na dlanu. Ustao sam i otišao u toalet. Skinuo sam se, ušao u kadu i počeo tuširati. Nakvasio sam tijelo, stajao sam okrenut ka vratima, osjetio sam da je Jovana ispred njih. Uzeo sam šampon i natrljao glavić i počeo ga lagano masirati. Užitak je bio prelijep, neopisiv, drkao sam ga u njenom pravcu i ubrzo pošpricao pločice sve do vrata. Potom je uslijedilo tuširanje, brisanje pa oblačenje. Ovaj put obukao sam samo bokserice, koje su mi bile komforne. Popio sam ljuto piće i uvalio se ugodno u trosjed čitajući dnevnu štampu. Osjetio sam Jovanine poglede ka mom kurcu, ubrzo je opet skočio i želio van iz gaća. U trenutki kad je izvirio iz proreza, pravio sam se da nisam primijetio. Čitao sam, u stvari posmatrao sam kako Jovana pilji u moj kurac. Trgao sam se naglo i rekao, joj izvini, nije bilo namjerno.

Otišao sam u sobu, ponio sam lotos maramice, namjeravao sam ga izdrkati onako ležeći.

Drkao sam ga lagano, želio sam dugo da natežem mog macana, dugog 19 cm i jako debelog, koji je usrećio mnogo žena. Krevet je škripao ispod mene, svršio sam obilno i žestoko i utonuo u san.

Najnovija naša igrica zbila se prije dva dana. Budio sam Jovanu da ide u školu, ne znajući da tog dana nema prva dva časa. Ležala je gola , opet na leđima sa razmaknutim nogicama. Pička joj je prelijepa, sočne usmine djelovale su poput najljepšeg cvijeta. Stajao sam pored nje, čvrsto je spavala, ili se pravila da je u snu. Izvadio sam kurčinu, pomilovao ga rukom po glaviću i počeo lagano drkati iznad nje. Gubio sam kontrolu natezao sam ga sve jače i probudio moju lijepu Jovanu.

-Nemoj prestajati tata, tako je uzbudljivo, nikad nisam gledala kad se muškarac samozadovoljava. U tom momentu krenula mi je erupcija iz jaja, pošpricao sam je po butinama i stomaku i kao postiđeno dijete izašao iz sobe. Pošla je zamnom u toalet, rekla otovori mi moram piškiti. I dok sam se tuširao čuo sam njen žubor, piškila je, obrisala pičkicu, stala pored mene i rekla, daj da ga samo dodirnem.

Pustio sam je pomilovala mi je jaja, ohvatila d**gom rukom glavić, trgla se i rekla dosta za jutros.

Iz škole mi je poslala sms da je u sledeću subotu moram odvesti na rođendan i doći oko 2 po nju. Nisam siguran da ću ostati pribran te subote. Ali vidjećemo.

 

-Uh baš je dobro što mama radi noćnu, reče mi ćerka Jovana , spremajući se za rođendansku žurku. Vjerovatno bi imala primjedbe ne moje oblačenje, te ovo, te ono, te kratka ti je haljinica, predubok dekolte, vodila je monolog moja Jovana. Te subote, petog maja, sa uživanjem sam posmatrao Jovanicu kako se sprema za rođendan kod najbolje prijateljice, koja je stanovala 20 kilometara od nas. Jovana je obukla ultra mini haljinicu sa dubokim dekolteom. Haljinica je bila pripijena uz tijelo, nazirale su se tangice, grudi, rekao sam da su već četvorke izbijale su vani. Našminkala se skladno, kosu uvila, bila je ekstra ljepotica. Obukla je štiklice i rekla pođimo tata.

Vozio sam je pola sata, lagano pričajući. Inistirao sam joj da je niko ne vozi kući, bojao sam se alkohola i lude vožnjke. Dogovor je da me trzne na mobitel na 15 minuta ranije. Tako je i bilo. U međuvremenu sam se izležavao kod kuće, popio pola litre omiljenog crnjaka, istuširao se iza ponoći da ne drijemam i obukao samo pamučnu trenerku i majicu. Gaće naravno nisam obukao, želio sam da mi debeli kurac ima slobodu. Bilo je 2 i 30 iza ponoći kada me je Jovana trznula. Krenuo sam i stigao na vrijeme. Čekala me je ispred d**garicine kuće sa nekoliko djevojaka i mladića iz razreda, koji su kao i ona bili poprilično nacugani.

Vozio sam lagano, na radiju je svirao nekakav instrumental, naginjao je na džez. Nakon minut vožnje Jovana kaže da je bilo ludo, da su se super proveli i da je dobila sve pohvale za stajling.

-Niste radili ništa nevaljalo, upitao sam je.

-Ne znam šta ti to smatraš nevaljalim, odgovorila mi je Jovana, bacivši pogled na haljinicu koja je bila pošpricana kolom. Vozili smo se pored rijeke kada mi je Jovana rekla da zaustavim, da mora piškiti. Naravno u vožnji do tog trenutka s vremena na vrijeme bacao sam joj pogled na flekice po haljini, bila je otkrivena sve do gaćica. Kurac mi je divljao, želio sam da mislim o d**gim stvarima, ali nije išlo. Stao sam na jednom proširenju, skrenuo dosta udesno i ugasio i motor i svjetla. Jovana je izašla, podigla haljinicu, povukla gaćice dole, čučnula pored prednjek točka i piškila. Ja sam stao na metar ispred nje, izvadio debelu kurčinu i pišao u stranu, ali tako da je po m jesečini mogla jasno da vidi moj debeli dignuti kurac.

-Uh tatice, pa ti si u elementu, rekla mi je zamuckujući od alkohola moja Jovana. Dobro sam ga otresao i vratio u trenerku i krenuo kući. Jovana je malo oborila sjedište i počela drijemati. Razmakla je nogice tako da su joj se jasno vidjele tangice koje su nedovoljno skrivale rascvjetalu pičkicu. Jedan detalj mi je zapao za oko.

-Jovana, pa gdje su ti hulahopke.

-Tu su mi u torbici, ne brini, bilo je vruće, pa su mi smetale, odgovorila je mirno. Stigli smo kući, inistirao sam da prvi idem u toalet. Odmah sam ga s vrata izdrkao, da smanjim napetost u sebi. Obrisao sam glavić njenim bijelim pamučnim gaćicama, koje sam izvadio iz korpe. Kratko sam se tuširao i vratio u boravak, zatekavši Jovanu sa čašom kole u kojoj je sigurno za tri prsta bilo štoka. Svukla je predamnom haljinicu i onako u tangicama i grudnjaku otišla do toaleta. Ponovila je seansu sk**anja ispred vrata, piškila je, obrisala pičkicu toalet papirom i počela sa tuširanjem. I ovaj put je bilo više maženje pičkice i sisa, neg li tuširanje. Vratila se k meni u boravak samo u podužoj majici, koja joj je jedva skrivala guzu.

-Tatice, najbolje sam se ponašala od svih. Svi su bili u parovima, ja sam bila sama, ali uživala sam gleajući ih. Mogu ti reći da su svi momci bili pijani i nisu baš nešto u akciji, zaplitala je jezikom. Čak se momak moje prijateljice slavljenice pravdao da je popio, jer nije mogao ništa uraditi, kikotala se i prebacivala nogu preko noge, pokazujući mi svoju rascvjetalu mesnatu pičkicu. Poljubio sam je u čelo i rekao, kasno je pođi spavati.

Otišao sam u svoju sobu, skinuo se go i legao, pokrivši se tankim pokrivačem. Jovana je otišla u svoju sobu, i ubrzo legla. Nisam mogao zaspati od košmara u glavi, kasnih sati i uzbudljive situacije. Začuo sam prigušene zvuke i uputio se ka sobi. Nisam palio svjetlo, ali čim sam lagano otvorio vrata zatekao sam golu Jovanu na krevetu, kako se sama obrađuje. Desnom rukom dirala je sisu, a lijevom je trljala pičkicu. Žmirila je i krupno disala. Posmatrao sam je nepun minut i upitao, zar ti nije do spavanja. Trgla se, ali nije se zbunila.

-Joj tatice, zar si tu, presjekao si me, a malo mi je nedostajalo. Pokrio sam je, poljubio u obraz i rekao spavaj. Uhvatila me za ruku i stisnula malo jače. Povukla ju je dole. Opustio sam se i dozvolio joj da mi ruku stavi na svoju vlažnu mladu pičkicu. Igrao sam se sa usminama i klitorisem, a onda kleknuo pored kreveta i počeo joj ljubiti bedra, pičkicu i stomak. Ječala je i izvijala se. Tražila je da se podignem, a potom me uhvatila za nabreklu kurčinu.

-Jovana ništa ne dolazi u obzir, možemo samo malo ovako orala, govorio sam nespretno. Podigla se na laktove i poljubila me u glavić, a onda je njime počela maziti svoje bradavice. Uslijedilo je nježno lizanje i strastveno pušenje, uzvratio sam joj prelijepim sočnim lizanjem, sve dok nije počela svršavati jako, grčeći se. U meni je proradila samokontrola, trgao sam se i vratio u sobu. Legao sam na leđa i razmišljao o gluposti koju sam napravio. Jovana je ubrzo došla zamnom, otkrila me, pomilovala mi jaja i rekla joj kako su dobra, zavidim mami. Objema rukama je uhvatila moje ruke, kao da se bori samnom , a onda me lagano opkoračila. Inisitirao sam da ne ide dalje, zamolila me je samo da ga osjeti onako tijelom. Suzdržavala se kratko vrijeme, tražeći da joj ljubim bradavice. Nagnula se ka meni, ja sam se malo podigao sa jastuka i naizmjenično sisao čas jednu, čas d**gu bradavicu. Jovana me tad uhvatila za kutac, protrljala njime ulaz u pičkicu i blago primila glavić, a onda se žestoko uz ječanje nabila. Da sam ja počeo sa tim, bio bih sto puta nježniji. Ona se gotovo divljački nabijala na moj kurac, ječeći i govoreći dragi tatice. Svršila je dva puta i rekla mi da slobodno istresem sve unutra da koristi pilule. Naišla mi je ekstaza, svršavao sam divljački, duboko i obilno. Legla mi je potom u krilo, držao sam je za sise, pokušavali smo zaspati. Ali kurac mi nije dao mira, ubrzo je između lijepih guzova našao ponovo mjesto u vlažnoj pičkici. Punio sam je lagano, nježno i dugo, a onda okrenuo na leđa, raširio joj nogice i zabio do posljednjeg milimetra. Obuhvatila me je i nogama i rukama, pripila se uz mene i tražila da je jebem čvršće i jače. Svršavala je ispuštala glasove kao da plače, ja sam se uvijao na njoj i u trenutku svršavanja podigao u vazduh i noge i ruke, nabivši ga u ćerkicinu pičku skroz do jaja. Crkveno zvono otkucavalo je pet sati, kad smo se pojebali treći put, ovaj put otpozadi. Naizmjenično sam je držao za kukove, sise i kosu i nabijao tako jako, vadeći ga svaki put, da se čuo vazduh prilikom svakog nabijanja. Ovaj put svršavali smo istovremeno,,ustala je i rekla mi utrnula mi je, idem sad na spavanje. Obukao sam gaće i ubrzo izmoren zaspao. Ujutro, kad je žena došla iz noćne, privukla mi se u krevet. Pojebao sam starku žestoko, dugo i nikad žestoko i strasno kao tada. Zaspali smo zadovoljno i oko deset zajedno sve troje pili kafu. Stidio sam se Jovane, ali ona me ispod stola dva puta golim prstima od noge dotakla po jajima.

-Mama, dogovorila sam se sa tatom da me odveze do grada, da kupim nekakve sitnice. Naravno da je lagala. Krenuli smo i pojebali se ludjački u autu pored rijeke. Jovana mi je u povratku rekla da će i ona za svoj rođendan 19. maja prirediti ludu žurku.

-Tatice, znaš što sam pomjerila žurku na petak, 18. maja.

-Ne znam ćeri mila?

-Pa zato što je mama tu noć dežurna, odgovorila mi je lakonski.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 60 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Priča je nastavak priče: Naplata kockarskog duga.. Alek je naredio Mini da se obuče i skuva mu kafu. Za to vrijeme se prabcio u dnevni boravak dok su Marijana i Viktor ostali u sobi. Znao je Alek šta radi. Znao je koliko će to biti neprijatan momenat. Uživao je da ih tako muči.
Jučer · Dodao: Glavonja
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Prije 3 dana · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
02.09.2019 · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories