Trenutno Pusicu pregledava 1410 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 12.01.2018 (12.01.2018) - Svi članci by pusica

Moje ime je Ana. Imam 20 godina i super dečka Antonija. Veoma smo lijep par. Svaku noć imamo seksualne avanture kod njega. Međutim jedne noći spremali smo se za disko. Obukla sam kratku haljinicu i štikle. Gačice uopče nisam oblačila. Došao je po mene pa smo se uputili tamo. Raširila sam noge kako bi mi se vidjela savršeno, obrijana, glatka pička. Nije se mogao suzdržat ma mu je se njegova velika kurčina već nadigla. Vozio je, a pošto živimo na selu samo je auto parkirao uz šumu.

„Sad si gotova“ rekao je. Znala sam da je lud kad se napali. Gurnuo me je na zadnje sjedište. Žvalili smo se kao ludi. Ipak smo morali krenuti. Suzdržao je svoje strasti. Vozili smo se i kad smo stigli ušli smo u objekat. Zauzeli smo stol, a ja sam raširila noge i tako pokazivala momku na susjednom stolu muju svršeno, obrijanu, glatku pičku. Očima je pokazivao prema wc. I da se pojebem sa njim, mom dragom to nebih smetalo.

„Ljubavi odoh u wc“ rekla sam mu.

**

Poslala sam mu poruku...U wc sam i čekam neznanca koji me je pozvao ovdje.

Ubrzo je ušao neznanac i počeli smo se žvaliti. Nabio me je na lavabo, a ja sam zadigla haljinu i raširila noge. On mi je za to vrjeme izvadio jednu cicu kao pravi grabežljivac, zatim i drugu. Jednu je sisao dok je drugu kružno masirao. Otkopčala sam mu šlic i svukla mu farmerke i izvadila veliki kurac. Tako sam mu ga htjela popušiti.

„Puši ga kao nikad prije“

„Nemam vremena za predigru“ odgovorila sam a on me je preokrenuo. Jebao me je u guzu, što mi je godilo, ali ne kao u pičku. Rukama je stiskao moje sise. Nabijao me je. Bolilo je, ali ja to volim.

„To.... Jače, jače. Samo me jebi kolko god jače možeš“ govorila sam mu.

„Perverznjakušo jedna prosta“ rekao je i udario me par puta po guzici.

„To to. Ja sam veoma zločasta. Kazni me. Jebi me. Jebi me“ govorila sam mu.

„Perverznjakušo“ rekao je i lupao me rukom dok je drugom rukom stiskao me za bradavicu.Zatim me je uhvatio za kosu kao konja dok me je jebao i udarao po guzici.

„Ajde mala“ rekao je, ubrzo je u mene ušao veliki mlaz spreme.

„Jebi me. Jebi me“ povukao me je za sisu. Okrenuo me je prema sebi.

„Ako nečeš milom onda češ silom. Ruke mi je stavio na lavabo. Uhvatio me je za bokove i iz sve snage me je nabio na kurac. Tako sam ga htjela popušiti. Nabija me je još jedno desetak puta.

„Ajde, ajde. Droljo popuši moj kurac“ rekao mi je i okrenuo me je ponovo.

Pogledala sam ga. To je bila stvarno velka kučina. Bila je oko 25-27 cm. Čučnula sam. On mi ga je nabo u usta. Svršio je. Lizala sam sprermu sa njegovog kurca. Ubrzo je u wc ušao moj dragi. Povukao me je za kosu i tako vukao kroz cjeli obejkat. Još što strgnuo sav veš sa mene. Gurno me je u auto. Odvezao me je par kilometara dalje.

„Sad si najebala“ rekao je i stao. Bila je to neka stara kuća. Ušao je u nju i nabio me je na zid gurnuo mi je tri prsta u guzicu. Skinuo je se i gurnuo svoju kurčinu u mene. Jebao me je iz sve snage. Zatim je skinuo svoj remen i udarao me je pa ponovo jebao. Kad je mislio da sam najebala nije se šalio. Tako me je svaki put kažnjavao kad bi se jebala sa nekim drugim-

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 12 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Zovem se Ana imam 26g ,ovu pricu moram nekom ispricati a ovako mi je najlakse ko zna zasto .udala sam se pre 5g za Misu posle kratke i burne veze ,bese mi prvi muskarac ,sex je bio sjajan I ljubav velika on je 10g stariji od mene.Ubrzo otidjosmo u veliki grad kod prijatelja njegovog oca veoma bogatog I postenog coveka kojeg upoznah na nasoj svadbi inace udovca Velju od 65g koji sam zivi u velikom stanu u samom centru grada
Prije 11h ·
Ležim na plazi zestoko napaljena. Mazim picu i zamisljam kako me neko jebe. Na plazi sam, gola i sama. Moje sise su vec zeljne muskog dodira a pica zeljna rasturanja kurcem. Zelim seks.
Prije 15h ·
Mala susjeda, nevina i željna seksa. U 15 godina braka nikad nisam prevario ženu, mada je prilika bilo, naročito na poslu gdje je flerta i nabacivanja bilo koliko hoćeš. Stres na poslu je tražio ispušni ventil, pa je bilo dosta uredskih afera. Ja nisam popustio, prvenstveno što sam bio vjeran ženi, a s druge strane imali smo seks svaki dan i bila je komad samo takav
Prije 18h ·
Nedelja rano pre podne. Taman sam završavao jutarnju toaletu u kupatilu, kad začuh zvono na vratima. Pomislio sam da se supruga vratila po nešto što je zaboravila da ponese sa sobom, kad je pošla kod svoje majke, ali opet razmišljam, a zašto bi ona pa zvonila?! Ogrnuo sam se peškirom oko struka, jer nisam imao običaj da nosim veš i garderobu sa sobom u kupatilo i krenuh ka vratima.
Jučer ·
Kolegici iz Sarajeva svršio sam joj u guzu.. svaki posao je stresan, ali ako si posložiš neke stvari ne mora biti takav. Godinama radim kao kuhar i promjenio sam hrpu restorana i hotela, uglavnom je to sve isto, osim vrste restorana ili nekog manjeg dijela radnog sustava, ali brzo se prilagodiš. Tako je bilo i sada u ovom restoranu u jednom talijanskom skijalištu.
Prije 2 dana ·

Anketa
By FilipFiki19 Prije 3 dana
By starimacak1 27.02.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories