Trenutno Pusicu pregledava 1914 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 20.08.2017 (20.08.2017) - Svi članci by Pusica

Nakon ludog seksa u troje, iz jutarnjeg ljubljenja i maženja, nakon što sam ih probudio zamolile su da ih pričekam da se otuširaju. Samo sam se nasmješio i rekao:

 

- Požurite se, da me ne bi opet temperatura svladala.. -samo su se nasmijale i namignule mi, pa otišle pod tuš. 

 

Ubrzo su se vratile, a nisu se ni obrisale do kraja, pa sam navalio na njihove sise i sad sam ih ljubio i milovao dok su one ležale na krevetu poluraširenih nogu. Ubrzo sam se krenuo spuštati na niže sa njihovih sisa i sad sam Vedrani ljubio pupak dok mi je ruka bila među Olginim nogama i svrdlala joj prstima po pički koja je sve više curila. Zatim sam došao do Vedranine obrijane pičke i sad sam joj lizao klit dok sam rukom trljao Olgin klit i milovao onu tanku crtu crnih dlačica na njenom brežuljku. zatim sam jezik prebacio na Olginu pičku, dok sam Vedrani ugurao prste u njenu. Jebao sam ju žestoko prstima, a Olgin klit sam lizao kao sladoled, pa se uskoro čulo prigušeno stenjanje od njih dvije koje se nastavilo u narednih nekoliko minuta dok sam naizmjence mijenjao prste i jezik na njihovim pičkama, dok napokon nisu obje svršile zalijevajući plahtu ispod sebe svojim sokovima. Ja sam ih nastavio lizati, a one su me zahvalno gledale. 

 

Kad sam ih napokon prestao lizati obje su se brzo uspravile i polegle me na leđa, pa se bacile na lizanje mog kurca dok ga nisu nadigle u potpunosti, pa se obje naguzile i rekle:

 

- Hajde, sad nas izjebi najbolje što znaš.. -ja sam malo zastao, pa upitao. 

- A kondom? 

- Ma samo ti nas napuni.. -rekla je Vedrana, a i Olga je kimnula glavom potvrdno, pa me primila rukom za kurac i počela vući prema njima. 

 

Prekinuo sam se brinuti i odmah sam navalio na njihove dvije mlade pičke. Sad sam ih napokon mogao bolje pogledati i vidio sam da su im predivne. Bacio sam se ponovo na njih i lizao sam jednu pa drugu naizmjence, a onda ga zabio Olgi i počeo joj se zabijati kao lud. Znao sam da neću tako skoro svršiti jer su me iscijedile sinoć, a i bojao sam se da bi mogao ostati bez snage, ako mi se vrati temperatura. Svejedno sam se trudio da ih čim bolje izjebem i zabijao sam kurac kao klip radnog stroja u njihove pičke koje su bile sve mokrije i svršavale su svako toliko dok je mene već pomalo i kurac bolio od tolikog zabijanja u njih. Napokon sam nakon dobrih dvadesetak minuta jebanja svršio puneći Vedraninu pičku svojom vrelom spermom. Izvalio sam se nakon toga kraj njih dvije na krevet dok su se one smjestile kraj mene, a Olga je sad lizala moj kurac na kojem su bili tragovi moje sperme i njihovi pomješani sokovi. Poslije toga sam gledao kako se njih dvije ljube i maze, pa sam shvatio da su ipak njih dvije više od prijateljica, a u to sam samo sumnjao ranije. 

 

S užitkom sam gledao kako se ljube, da bi uskoro završile u pozi 69 i sad su jedna drugoj lizale pičke. Naravno da nisam ostao hladan na takve stvari, pa mi se kurac počeo dizati. Iako mi se već dobro digao kurac nisam ništa radio, već sam ga lagano drkao dok su njih dvije bile svom svijetu ližući se međusobno. Ali nisam uspio dugo izdržati, pogotovo kad sam vidio kako je Vedrana počela gurati prste u Olgin šupčić, a ova je samo raširila noge uz glasno stenjanje dok sam ja gledao kako dva prsta nestaju u njenom šupku, a Vedranin jezik nestaje u njenoj pički. Nakon kračeg vremena pogledala me Vedrana i samo pozvala glavom, pa mi dala znak da joj ga stavim u šupak. Nisam baš bio siguran u to, ali mi je sam kimnula glavom, pa sam polako prišao i stavio glavić na ulaz u Olgin šupčić, a Vedrana ga je naslinila i polako sam ga gurnuo u nju. Čulo se kako je glasno Olga zastenjala i još više raširila noge, pa sam shvatio da ga je već dobijala u šupak, te sam nastavio sa guranjem. Ubrzo je njen cvilež prersatao u dahtanje i stenjanje, ali ono požudno stenjanje, a ja sam već više od pola kurca ugurao u njen šupak i jebao sam ju i jebao. Vedrana bi povremeno naslinila po mom kurcu, ali je i dalje uredno lizala Olginu pičku što je rezultiralo sa već dva svršavanja, kojim je zalijevala moj kurac i plahtu ispod nas. Nakon desetak minuta nevjerojatnog iskustva sam svršio i napunio Olgin šupak svojom spermom. Sjeo sam na krevet i gledao kako se iz njenog proširenog šupka cijedi moja sperma, a kurac mi je opušteno visio među nogama, dok je Olga upravo natjerala Vedranu na novi orgazam, da bi se nakon njega svi napokon smirili. 

 

Ostali smo na krevetu u tišini još skoro pola sata, a onda se svi pokupili na tuširanje, pa se napokon obukli. Izmjerio sam si temperaturu oja je bila prihvatljivih 37, 2, te smo si napravili nešto za jest, a onda se zavalili u dnevni pošto ni one nisu taj dan išle na fakultet. Tijekom gledanja nekog filma koji smo gledali zagrljeni međusobno na trosjedu samo sam prokomentirao:

 

- Cure, podsjetite me sljedeći tjedan da odem potražiti širi krevet.. -na to su me pogledale i prasnule su u smijeh, a ja sam im se pridružio. 

 

Nastavili smo naše druženje, a one su se potpuno preselile u moju spavaću sobu, i da, nabavio sam širi krevet, a mi se evo već pune tri godine jebemo kao zečevi, a kako su najavile, najvjerojatnije će odmah upisati i stažiranje, te magisterij i doktorat. I dalje uživam u njihovom međusobnom seksu, pa im se nakon toga pridružim, ali tek kad me pozovu. Ne moram ni govoriti da ih obje u njihove plodne dane jebem u šupak, ali i dalje preferiraju da im se praznim u pičke. Ili im svršavam po onim divnim sisama. Ne brine me dokle će to trajati, ja sam zadovoljan i one su zadovoljne, pa nam ništa drugo ne treba.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Krenula sam s fakulteta doma, sretna što sam napokon položila jedan od težih ispita, no, usprkos zadovoljstvu, počela me hvatati sjeta i tmurno raspoloženje. Zadnjih mjesec dana sam slabo izlazila i samo se jednom usputno poseksala, kod frendice na rođendanu.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
HOTELSKE SOBARICE: Želim osjetiti tu tvoju tvrdu batinu duboko u svojoj vreloj mačkici, gotovo svake godine „nekako s proljeća“, kako to lijepo kaže stari lisac Kemal, krv proključa u mojim venama, hormoni mi podivljaju, a glava mi se napuni kojekakvim nečistim mislima, pa upadnem u trans i, kao hipnotiziran, sletim par dana na našu predivnu obalu,
Prije 10 dana · Dodao: 3xman
Hotel gde se iznajmljuju studenti za sex, uh naporan dan na poslu . Gužva . Pacijenti nervozni, svi bi da prođu odjednom. Još kad je prošao prijem , neka žena starija sa rajfom na pola šiški mi tražila rezultat u 12 sati, a izdavanje rezultata je posle 14 h . A na uputu ne piše hitno. Al je bila naporna.
Prije 11 dana · Dodao: Pusica
Prva prica, prva od nekoliko do sada... Sa Teom je sve pocelo nekako usputno i potajno jer smo oboje imali vec nekoga.. Iako strasno zanimljivi, recimo da cemo te detalje jednostavno preskociti te preci na ovo vrijedno spomena. U velikoj vecini prica koje smo do sad procitali, svi pomalo pretjeruju sa kojekakvim epitetima, oblinama i dimenzijama..
04.05.2018 · Dodao: 33-25
Posle događaja iz kafane, Gagi me nije zvao čitavih nedelju dana. A onda je usledio telefonski poziv… – Hej mala , treba š mi večeras – Ok – Dođi u klub večeras , ima jedan poslić za tebe…
28.04.2018 · Dodao: Balawaklinka

Anketa
By mare_20 Prije 3 dana
By Babyygurl Prije 5 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories